A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nonni :) Nem a ceruzás, hanem a tégla alakúval tanulnak írni a gyerekek elsőben (nyomtatott nagybetűket), a ceruza alakú másodikban jön be(nyomtatott kisbetűket), a színesceruza harmadikban (folyóírást). A gyermek keze így fejlődik, először marokra fogja a krétát. Az írástanulás egyéb különlegességeiről hosszú könyvek szólnak :wink:

indianyo

Manoka,
szerintem nem kizárolagost, mert mi is feltettük sok helyre a hirdetést a neten.
fibi

Nonni,
Masi aranyos becenév :)
fibi

Indi :)
köszi, tetszik. :) némi ismeret az írástanulásról ragadt rám a leendő pedagógusok képzése közben :wink: , ezért is érdekelt.
Papír- és írószermániás vagyok. Felnőtt fejjel vettem magamnak gioconda krétát, amiről ovis emlékeim voltak. :) Beleszerettem ebbe a méhviasz krétába, muszáj lesz kézbe fognom nekem is. :)

KépKép
nonni

Hát, a torna kimaradt... :( Ded szokás szerint alakított és elaludt a kocsiban.. :? jóval az alvásideje előtt.. :? (Fibi, te ezt már ismered ) Viszont ha már így alakult, egy rendőrkanyarral megfordultam és elmentünk a Budakeszi Vadasparkba, legalább jó levegőt szívjon. Jót sétáltunk,miután felébredt, a végeredmény: szívem szerint az egész gyereket betenném a mosógépbe :mrgreen: a dagonyázott vadmalac szalonképes hozzá képest :mrgreen: összeszedtük az összes tobozt, sikeresen megakadályoztammintegy negyed kiló murva elfogyasztását, hatalmasat és jókedvűt kiabáltunk a hollókkal( a hollók is remek partnerek voltak ehhez) és az összes partiképes pasira vigyorgott a hölgy, kb. 500wattal.
Azér' a tornára kiváncsi lettem volna......
macskanyu

Macs,
sebaj, legközelebb hátha együtt leteszteljük azt a tornát :) Vadaspark tök jo ötlet, akkor megvolt a kilométer mára :D

Nonni,
én sem birok ellenállni az iroszerosztályon, mindig vennem kell valamit, de most már legalább ráfoghatom, hogy Bálintnak is kell majd a sok ceruza, toll meg füzet :lol: és kapott már tölem lovacskás tolltartot, imádja belepakolni a zsirkrétáit meg huzogatni a cipzárt rajta :)
fibi

képzeljétek, nem elég,h tegnap megszületett Ákoska, aki nem Jancsika, de ma irt a barátnőm, h tegnap megszületett az ő harmadik kicsi babájuk is, Bertalan!!!!!!!!!!!!!!! Ez olyan jó, három gyerek, és állitólag ő lett a legkisebb, a maga 3,5 kilójával!!!!!!
Ákoska simán elbújhat, ő csak 2,7 kiló lett...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ismét lemaradtam. :oops: Tőlem ez már úgyis megszokott. :mrgreen:

Ancsi! Amit említettél crayola filcet, azt hol és mennyiért vetted?

Zuzi! Megtaláltuk a Göncölt :D , s tényleg szupi kis bolt, és és és és Anginak van járássegítője :lol: , s valamiért féláron megkaptuk :shock: :D . Teker vele a kiscsaj :lol: , s egyenlőre nem segítség mert szülői felügyelet kell vele. Ha hagyjuk a saját tempójában akkor abból csúf balesetek lennének.
Köszi még 1x :lol:

Dorka! 38cm fej + kéz! Ejha! Nagyon ügyi vagy! :lol: S a gátvédelmesednek is gratula! :lol: :lol: :lol: (nekem is a Kata volt :lol: , csak a dokim a te dokid apukája :lol: )

Jucus! Jól emlékszem hogy Pannát kellett vinni szemmosásra?

Manókának utólag is boldogat!

Már bizti unjátok – főleg a fiús mamák – de megkérdeztem BS-t a kicsik nuniápolásáról. Ha kaki kerül a nuniba, akkor tiszta popsikendővel óvatosan ki lehet törölni.

Kecsöp látör Next 1307

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Ma nem volt időm korábban jönni, apa szabadnapos volt... :wink:
Úgyhogy egész nap körbeugrálhattam... :evil:
Csináltam fini salátát, neki meg sütöttem pizzát!

Macs:
Nagyon jól esett, amit rólam írtál, köszönöm! Tényleg jól érzem magam a bőrömben (főleg most, hogy azt veszek fel, amit akarok, nem kell olyanokkal foglalkozni, hogy itt kilóg, ott kidudorodik...). Sajnos nálunk apa nem "nyam" szinten áll a dologhoz, szerintem nem tud velem mit kezdeni... Mondtam is neki, hogy nem igazán mondott nekem semmi szépet az elmúlt időben, erre elviharzott cigizni. Szegény szerintem tök zavarban van, bár nem értem miért...

Anikó:
Parragh drúrnak Érden van magánrendelője, de többet nem tudok róla, sajnos. Esetleg a többiek...

nukada

Sziasztok!
Nekem nagyon szimpi a Szent Imre kórház, és majd ott szeretnék szülni, de mivel helyileg nem oda tartozom, kellene majd egy doki. Tud valaki nekem segiteni? Kit érdemes megkeresni, akár magánrendelésen, akár a kórházban? Köszi jázmin7@citromail.hu-ra is jöhet válasz :)
jázmin2007

Barbi!
De örülök!!! Azért volt féláron, mert raktározási problémák miatt a játékok féláron vannak! majd fotót tehetnél be, ahogy Angi játszik vele!
zuzmo1

Barbi!

4x mosták át Panna könnycsatornáját.Nyugodtan kérdezz bátran ha valami érdekel!
20170114224602

elmentem az Ofotértbe az új szemüvegemért, amit amúgy tévézésre akarok használni, de szememen hoztam haza, hogy ne törjön össze.
Lencse rögtön tudósított: "Anya autóbusszal jött? Szép! Szép a szemitomi!" pedig nem hivalkodtam neki az új szerzeményemmel :D

nálunk voltak ma Rylie-ék, annyira édes volt Kamilla, és Lencse is egész jól elvolt, mármint úgy értem, hogy épp agyba főbe kezdtem dicsérni, hogy milyen rendes, meg nem irigy, amikor az lett. :) de azért nem olyan durván, megpróbáltam kezelni az ügyet. folyton terelgette Kamillát, és mondogatta neki, hogy "deje!". a csúcs az volt, mikor megpróbálta megemelni :)

Leni!
sajna nem jegyeztem fel eddig, de majd akkor most már memóriából ;-)

Vera!
Gratulálok az újabb álldogáló csemetéhez!

Jucus!
ha én bántottam meg a lelkivilágodat az almával kapcsolatban, akkor elnézést, csak egy megjegyzés volt, azt hittem a két név egy és ugyanaz; ráadásul nekem tetszik is. Ada meg már ennél jobban úgyse utálhat (habár kizárt, hogy olvassa, hisz a másik fórumra jár a régiekkel), hiszen még a köszönésemet se fogadta az utolsó talin, amit akkor nem tettem szóvá, de nagyon rossz érzés volt, totál hülyén éreztem magam miatta.

Curse!
Henrietta névnap még pár nap múlva lesz.

Barbi!
asszem valamelyik papírboltban vettem a Crayola filcet. (talán Pirex)

ancsipancsi

Ancsi!

Nem igazán foglalkoznék tovább a dologgal ,de konkrétan még csak nem is rád gondoltam.
Másik topik az mi az?
20170114224602

Jucus,
ez megnyugtat, mert már lelkifurdalásom volt.
viszont képzeld, ma itt volt Rylie, és csodálkozva meséltem neki, hogy a kis aktiviti asztalkát már 1 éve vettem tőletek, de Lencse még mindig játszik vele. Kamillának is nagyon tetszett. úgyhogy nálunk ez nagyon bevált. van mostanában esetleg valami jó játék, amitől meg akartok válni? további kérdésem, hogy van-e már játék laptopja a gyerekeknek, vagyis tudsz-e valami jó fajtát ebből, mert amelyeket én láttam, nem voltak jófajták, de már az őrületbe kerget, hogy folyton az én laptopom kellene neki.
ancsipancsi

Ancsi!

JJátékot igazából még nem tom,majd körbenézek.
Laptop viszont szerintem elég trágya már mint ami ajátékokat illeti.Van egy de az nem olyan mint az igazi,Soma néha előveszi mert betük vannak rajta és valami párosítós játék de ezek szerintem nagyon komolytalanok és semmi közük az igazihoz .
20170114224602

Ancsi,
nyugi, szerintem rám célzott Jucus. és már bocsánatot kértem, de nem reagált rá. nem baj, engem sem fog ennél jobban utálni Ada, valamiért hozzám sem igazán szolt azon a 2 talin, ahol látuuk egymást (Mayaban és Bogárkáéknál)...
fibi

Szia Jázmin!
mind tudunk segíteni :D
de előbb mesélj kicsit, hogy milyen dokit szeretnél, hogy olyat mondjunk. régivágásút/alternatívabbat, fiatalt/idősebbet, férfit/nőt... mennyire számít a pénz, a várakozási idő, a magánrendelő helye stb.

Niki, Tasiról én egy csajszitól hallottam nagyon jókat, aki sztk-ba járt hozzá, de abszolút nem érezte ezt hátránynak, a doki nagyon rendes és figyelmes volt vele, és nem volt anyagias. a szülés is jó élmény volt vele, szóval a csajszi nagyon áradozott :)
esetleg ha ő nem jön be, még a Barna Pétert, Faludit, Holbát vagy a Fülöp dokit próbáld meg.
Bár épp ma hallottam Holbáról egy negatív dolgot: vki sztk-ba járt hozzá kezdettől fogva, aztán mégsem vállalta szülésre :shock: mert hogy volt egy kis veszély, a csajszi pulzusa nagyon magas volt...
dehát 1-2 dokiról már tudunk, aki nem bírja a komplikációkat, és inkább hárít (pl. az általad már felkeresett Balogh is ilyen)

Nézzetek körül ebben a táblázatban is:
http://babanet.extra.hu/tabla1.htm
itt van még jó pár doki, akiről van tapasztalat :)

votiv 8)
votiv

Jucus!
én is pont ezt érzékeltem a laptopokkal kapcsolatban. :(

Indi!
én egy olyan naptár programot keresek, amibe emlékeztetőket írhatok (mint a telefonba) és a beírt napon felugrik, vagy ilyesmi. az Outlook nem vált be, valami egyszerűbbet, de praktikusabbat szeretnék. ha ilyenre akadsz, légyszi gondolj rám egy link erejéig.
ancsipancsi

ááá Votiv! de jó, hogy látlak! hallottam valami mesekönyvekről, úgylátszik elkerülte a figyelmemet a linked :(. esetleg megadnád újra, hogy melyekről van szó? keresek párat. (főként Tesz-vesz városokat, de lehet, hogy más is érdekelne)

és hallottam, hogy már jó nagy pocid van! hogy tudsz vele vezetni? nem akadályoz? és most jöttem rá, hogy már csak pár heted van, és nem foglak látni! :(
ancsipancsi

Fibi!

Igen,rád gondoltam,de tényleg NE ragozzuk már tovább!

A köszön-nem köszön téma meg szerintem nevetséges,mert én sem és nekem sem köszönt mindenki merte gyszerűen fizikailag képtelenség egy talin.A beszélgetésről meg ne is beszéljünk!
20170114224602

Jucus,
de én már bocsánatot kértem! nekem meg az esett rosszul, hogy nem reagáltál rá. És lehet hogy Neked nevetséges, hogy valaki viszonozza e a másik köszönését, de nekem nem az.

Remélem, csak a közelgö telihold miatt ilyen érzékenyek az emberek. De ha velem van a baj, inkább kikapcsolom pár hétig a számitogépet, és akkor nem bántok meg senkit...

jo éjszakát Mindenkinek!
fibi

Ancsi, anno egy k... hosszú listát kopiztam be ide :) úgyhogy inkább átmélezem, nem offolom szét a topikot megint :)
Tesz-Vesz egy sincs benne, csak az Aréna kiadó könyvei, a Mimi sorozat meg még pár mozgatható meg hangoskönyv meg öltöztetős könyv - a Mimik közt van, ami kevésbé tépkedhető, de a többit még simán el kell rakni a kiskorú elől :)

nagypoc, bizony, már a 9. hónapot taposom :wink:
vezetni simán, az a legkényelmesebb. mindent csinálok mint eddig, még semmiről se mondtam le, Istók seggének cipeléséről se :wink:
sőt, Zuzival épp azt beszéltük, hogy jó időben egy Feneketlen tavi játszózás is játszik, de tőlem lehet a Bikáson a szivárványos játszótér is, és akkor még bárkivel tudok találkozni, aki a pocakom akarja látni :D

votiv 8)
votiv

Fibi!

Olvastam,hogy bocsánatot kértél de valóban nem reagáltam mert nem akarom már ragozni.
Megsértődni pedig felesleges ha valakinek más a vélemyénye mint a tied.
20170114224602

Fibi!
Egy vállrándítás, és kész! Nehogy már egy olyan ember miatt ne írj, aki egy éve nincs is közöttünk!!! Nyilván volt rá oka, hogy ne írjon többet. De most megszületett a második gyermeke, ennek mindannyian örülünk és gratulálunk, slusszpassz! Ha azon megsértődik, mert valaki szépnek és ritkának találja a gyermeke nevét, sőt arról beszélget, hogy milyen eredetű, nem kell vele foglalkozni! Nekem sem köszönt anno, sőt, egyetlen neki címzett HSZ-emre sem reagált, talin hátat fordított nekem, amikor szóba próbáltam vele elegyedni, nagyon szar érzés volt. Ehhez képest már az is megtisztelő lehet neki, hogy ennyit foglalkozunk velük. Tudod, én nagyon kedvellek téged, nem örülnék, ha kellemetlen perceid lennének emiatt. És ez nem a téma továbbragozása.......

Ancsi!

Votivnak gyönyörű hegyes pocakja van ám!!! HA nem lenne UH, szerintem mindenki fiút jósolna neki :lol:
könyvek :http://www.egyszervolt.hu/napocska/konyv/kiadof/kiado29.htm

Jövő hétre nagyon szép időt jósolnak, keellene egy nagy, össznépi játszózást szervezni!!!!!!!!!!!
zuzmo1

Sziasztok,

nagyon rég nem jártam erre, néha olvasgatok, de sok mindenből kimaradtam. :(

Arról viszont tudok, hogy újabb Picúrokkal bővült kis családunk :) Gratulálok Móninak és Adának, így ismeretlenül is és kívánok Nektek és kis manóitoknak sok-sok boldogságot, hosszú életet és rengeteg tejecskét! :)
Tud valaki bővebbet róluk?

És Boldog Születésnapot azoknak, akiknek az elmúlt két hétre esett ez a fontos ünnep!

Nem felejtkeznék el a névnaposokról sem, és inkább nem is sorolnám, mert valakit bizti kihagynék :oops: Szóval, Boldog Névnapot Nektek kicsik és nagyok :D utólagosan is!

És ezen az oldalon megakadt a szemem azon, hogy a Holba doktor Úr nem vállalt egy lányt szülésre, mert komplikáció volt várható.... Ezt ki is mondta Holba doktor, mármint, hogy emiatt nem vállalja?
Csak azért kérdezem, mert nekem születésemtől fogva van egy kis problémám a szívemmel - minden második embernek van állítólag ilyen -, gyorsult keringés, tehát szapora szívverés is társul hozzá, és szedtem is rá gyógyszert, még sajnos a várandósság alatt is kellett. És doki bácsi tudott róla. És nővérem meg terhességi vércukros volt, meg kicsit túlsúlyos, meg-meg.... és mégis vállalt mindkettőnket! Azt azért hozzá kell tennem, hogy én már a kezdet kezdetén jeleztem neki, tehát mondtam, hogy Őt szeretném, ha végigkísérné a szülésemet és beírt a noteszába!
Bocsánat, nem akarok itt sok kihagyás után beleszólni, de úgy érzem meg kell védenem, mert biztos oka volt rá, ha nem vállalta. Esetleg későn szólt neki és már volt arra az időszakra vállalt kismamája..... Votiv, nem tudod, hogy volt pontosan?

Elnézést, hogy így betörtem :oops:

Vica

Kép
Kép
vica94

Zsanci!

Isten hozta Jancsi-Ákoskát :D és Bertalant!!!!
Berakhatnál újabb pocakfotót!!!

Deni!
Rólad is régen láttam fotót :wink: légyszi-légyszi!!!

Ahogy láttam tegnap Votivot, olyan nosztalgia fogott el!!!

Curse!
Nem vagyok én stram, csak nincs időm mindenen gondolkodni :lol: és ez tök jó! Káposztát, karfiol én sem eszem ám, meg a bablevest is csak a srácoknak főzök, de pl Bazsónál még narancsot sem ettem, mert állítólag az is puffaszthatja a babát, most meg tömöm magamba, és borsót kukoricát is, persze csak kis mennyiségben. A lényeg, hogy BAzsónál még erről szólt minden, hogy mit ehetek, mit nem! Az is igaz, hogy most néha még enni sincs időm :lol:
zuzmo1

Vica!!!! :D
De jó, hogy írtál! Hozzunk már össze egy randit! :D
Máté hogy van??? Írj magatokról!
zuzmo1

Ja, még annyit, hogy azért, mert valaki egy dokihoz jár terhesgondozásra, még nem egyértelmű, hogy ezzel együtt fel is kérte a szülés levezetésére... sztem :roll: , nem mindenki tud dokit fogadni magának, nem?

Na, tényleg nem ragozom tovább 8)

Vica
vica94

Sziasztok csajok!

Hú, jó sokat írtatok, vagy én olvasok lassan ;) :D és plíz ne sértődjön meg senki, ha nem írok vissza a megszólításra (én se mindig kapok választ bájdövéj, de ez egy ilyen műfaj és mindenkinek ezer fele jár a feje stb)

Jövő heti tali ötlete tök jó - melyik a bikás játszó?

Zsan,
üdv az újszülött Ákosnak!

talik biztos tök jók voltak! :D
méhviasz kréta ötletre meg rávetettem magam én is, mert Ábelre rátört a firkálhatnék :lol:

egyébként nekem is új fejem van; a jó az, hogy képet vittem a fodrásznak, hogy mit nyírjon, és egyáltalán nem azt nyírta :roll: pedig nem volt occsó.... (csak fotózkodni mentem és kellett a rendezett fej ;) :lol: ) ez van....
meg járunk suliba, néha jön velem Ábel - ma pl persze hogy ott jött rá firkálhatnék úgyh a jegyzeteimnek annyi :D
egész jól bírja a sulit :D jobban, mint én :lol:

Neet tényleg jól nyomja :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zuzi,
szia :D, én is örülök, hogy végre volt erőm írni is, nem csak beleolvasgatni néhány naponta, hogy mi volt, hogy volt :)
Hol is kezdjem? :) Máténak egyenlőre maradt a két foga, de már nagyon fehéredik, keményedik a harmadik fogacska helye, úgyhogy lassan magyar igazság lesz a törpe szájában és várjuk majd a ráadást :wink:
Jelenleg 72 cm és 9360 grammok vagyunk, fél pillanat alatt a hasán a fiatalúr és olyan jó erőben van, hogy a játszókütyüjét szintén minimális szintidő alatt képes az ágyról a földre lerúgni :) Aztán nyitottunk egy mini konditermet. A legújabb és legédesebb elfoglaltsága az, hogy ha beteszem napközben a kiságyba, akkor lábak fel és emelgeti a pelenkázólapot :lol: . Én kis súlyemelőm :)
A szobában van a gép, most nem tudok képet feltenni eme elfoglaltságáról, de ha emlékeztetsz rá, ígérem betöltöm :D

A többiről most azért nem, mert kicsit babonás vagyok és kb. két hét múlva talán már merek róla beszélni.
Na jó, egy valamiről mégis :) Megvannak az esküvői ruháink. Megvettük őket, mert úgy voltunk vele, hogy a kölcsönzési díj összegéért - ami csak az én ruhám lett volna - meglett mindkettőnk ruhája, párom nyakkendője és így ezek örökre a miénk maradhatnak :)

Remélem nem hagytam ki fontos dolgokat :)

Vica
vica94

Vica,
milyen kis ügyi Máté! És tök nagy! :D

csajszik, mellényt szeretnék Ábelnek venni,néztem H&M-ben, C&A-ban, bababoltokban, Auchanban, Tescóban, de sehol sincs semmi jó; kötni nem tudok (eccer lehet, hogy megtámadlak Indi, hogy taníts meg ;) ) és nem thermo anyagút szeretnék, hanem vmi helyes kis mintás kötöttet, amit ingre ráadhatok
eni ájdiöz?

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi!

Pontosítás miatt,én JUCUS voltam az aki rossznéven vette a névvel való viccelődést.
20170114224602

Vica!
Micsoda méretek!!!!! Bazsó 1 évesen nem ütöte meg a 9 kilót!!!! És akkor volt 74 centi :lol: :lol: :lol: Fogacskákhoz nagy kitartást!!!! És a fotót várjuk, édes lehet :lol:
Szóval, nagy esemény készülődik!!! :wink:

Szrek!
És hullahoppozás hogy megy????????
Bikás játszótér a tétényi úton van, a Kórházzal szembeni oldalon! NAgyon jó, nyáron felújították, és van kifejezetten kicsiknek való mászóka-csúzda! Én inkább a Feneketlen tót preferálnám, de ha minden kötél szakad, valahogy elvergődünk oda is, olyan jó lenne talizni!
zuzmo1

Rekuc,
Köszi :)
esetleg próbáld meg a Kenguru Goldban, most téli cuccok kiárusítása folyik, hátha van ilyesmi nekik :)

Vica
vica94

Jucus,
ezt irtad: "Megsértődni pedig felesleges ha valakinek más a vélemyénye mint a tied." - ha jol emlékszem, Te sértödtél meg... ráadásul egy olyan dolog miatt, amit nem bántásnak szántunk, egyikünk sem!

Zuzi,
aranyos vagy, jol esik, hogy ezt irod :)
fibi

Áhh, és nem is írtam, hogy már háromszor ettünk almapépet és olyan édesen nagyra tudja nyitni a száját, ha közelít a kanál :) Erről is van fotó, ezt is felteszem majd. Lehet, hogy egy kisebb képregény kerekedik majd, mire oda jutok, hogy meg tudom Nektek mutatni :):):)

Vica
vica94

Zuzi! :lol:

Jucus! Azért kérdeztem, mert nemrég beszéltem egy anyukával, aki ugyanoda jár dokihoz, mint mi, s ők is sajna eljutottak a kimosásig. Nekik a váci kórházban azt mondták, hogy a szemcsepp amit használt (valszínű nekünk is ua-t írta fel) az antibiotikum :shock: . Ez lehetséges? Én már nem emlékszem a nevükre, s gondolom mindenkinek ua-t írják fel. Persze már mindegy, de így utólag nagyon meglepődtem.

Ancsi! köszi :D

Curse! Írfarkasotok van? Jól tudom hogy az a per pill legnagyobb kutya? 1x láttam még csak élőben, s ő nagyobb volt nálam! :shock: Igaz nem vagyok egy magasság, de akkor is!
Nálatok mekkora a kicsike? :mrgreen:

Tinu! Azt se felejtsd el, hogy még a te hormonjaid nagyon dúlnak, szóval még ez is rátesz. Ha süt a nap, rohanj ki, s ölelgess meg egy fát (lehetőleg dió). Ez egy naturalisztikus energiabomba! :lol: :lol: :lol: ++++++++ neked. Megy ez neked és fog is!!!

Votív! Én ugyan még nem is találkoztam veled, de nagyon szívesen megnéznélek pocakkal (is) :wink: :D

Ennyire futottam. Megyek ágytámlának :mrgreen:

Kövi 1308
gödibarbi

Tinu!
A mi kertünkben van diófa :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Vica, én nem akarnék messzemenő következtetéseket levonni a sztoriból, ennyi maradt meg bennem, amit leírtam, hogy ez a csaj tök csalódott volt, mert H. nem vállalta, mikor felkérte (időben) - talán lehetett más ok is, talán nem voltak kölcsönösen szimpik egymásnak, mindenesetre nem vállalta a csajszit, aki innentől már hiába keresett magának dokit, túl késő volt, és végül a rezidensnél szült (Reizner? drnő), aki szintén nem volt a helyzet magaslatán szerinte. persze még az is lehet, hogy a csajban van a hiba :wink:
ja és a pulzusa 200 főlé ugrált, szívroham-közelbe - őszerinte. én ezekhez nem értek :) szal még az is lehet, hogy ez tényleg extradurva kockázat...
tény, hogy a terhesgondozás még nem jelent automatikusan szülésre felkérést is, én Istivel majdnem lemaradtam, mert jó későn kérdeztem meg a dokim, de szerencsére nem volt gond :) most viszont már a legelején megkérdeztem, hogy ráér-e április 1-jén velem "bulizni" :D

tegyél fel képet a nagyfiúról léci! :D autósülést nagyot vettetek már? edzőterem :mrgreen:
votiv

csajok, lazítsatok! rossz olvasni...
vmi lehet a levegőben :roll: remélem, holnapra legkésőbb kitisztul :)
votiv

Jucus!
Nézd, én sajnálom, hogy Neked ez ennyire rosszul esett! VAlószínűleg Adával Te nagyon jóban vagy, ezért bántott, hogy a kisfia nevéről beszélgettünk, amiről egyébként mindenki pozitívan nyilatkozott. Olvass vissza, senki semmi bántót nem mondott! VAgy az a baj, hogy nem kérdeztük részleteket a babájáról???? De hát "hivatalosan" nem is tudtuk, hogy várandós! És mivel csak annyit írtál, hogy megszületett, feltételeztük, hogy Te sem tudsz többet, különben leírtad volna....... Szóval ne haragudj! De én meg tudom, hogy Fibi mennyire érzékeny, és ismerem őt annyira, hogy azt is tudom, hogy jó szándékú ember, soha nem írna bántólag senkiről!
Még egyszer bocs!
De inkább írj magatokról! OLyan jó, amikor képeket teszel be magatokról!!!
zuzmo1

Indi!
Rylie hagyott itt Neked egy CD-t, majd szólj rám, nehogy elfelejtsem! Kérdésedre válaszolva, Pannus sztoikus nyugalommal vette tudomásul a látogatókat, B pedig mindenkiben partnerre talál. Más kérdés, hogy ki van vele egy súlycsoportban. Próbáltuk rávenni, hogy Istivel kekeckedjen, mert ő vissza is tudja adni :lol: Szegény KAmilla! Volt, hogy B csak elkezdett felé futni, ő meg elkezdett sírni (persze a korábbi élmények hatására :roll: :D ) De az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért udvarolt is Kamillának :oops: :D Nem csoda, szép kis csaj!
Dominódra nagyon kíváncsi vagyok, alig várom a hétfőt!
zuzmo1

Igen!

Szrek :) és mégis hogy képzeljem ezt az iskolás dolgot? a nagy előadóban ültök és te jegyzetelsz meg Ábel is? Klassz pasi :) És miféle fontos fényképezkedés? ÉS pocakod hogy van?

Én is akarom még Votivot pocakosan látni! Jövő hét második fele - csüt-péntek annyira jó lenne egy bikásos nagy talira a szivárványos jáccón! És akkor Jucus is eljönne Pannával remélhetőleg(ugye?), meg Deniéknek is elég közel lenne és esetleg Vicáék is el tudnának ugorni, no meg Johi is, na szóval hajrá szabadtéri tali! Bocs, hogy most őket emlegetem, de helyzeti előnyüknél fogva a részvétel kötelező :lol:

Votiv :) a korcsolyázó sztárokról írsz majd kritikát? Fantasztikus, amit elértek, odavagyok érte, nekem egyébként is a műkorcsolya a legszebb dolog.

Bertalannak és Ákosnak pedig szép álmokat anyukájuk mellett ezen a tavaszi éjszakán!

És Marci 2-nek is küldök egy kis csókot, remélem, hamarosan hallunk végre Mónitól róluk! Fibi :) Írd meg nekik, hogy nagyon hiányoznak!

indianyo

Zuz :) egy kis sírásba Dominó is benevez majd, asszem :wink: Én is várom már a hétfőt - végülis kábé 2 hónapja tervezzük már :lol:

indianyo

Ancsi :) én nemigen szoktam programokat keresgélni, csak ma épp az aktuális névnap miatt szörföltem mert sose tudom, milyen nap van-, így leltem rá erre a csodálatos progira. A yahoo-n van emlékeztető, más levelezőrendszer ezt nem tudja? Nem olyan, mint az outlook, de elég megbízhatóan jelez.

indianyo

Indike, nem is tudom, mert még egyet se láthattam, apafej eddig bojkottálta a korcsolyás műsort :?

péntek délelőtt bikás részemről okés lenne!

Zuzi túloz, Bazsi nem a "játszótér réme", Isti simán csinál durvábbakat is, szóval nekem nem úgy tűnt, hogy Bazsi irtó rossz lenne! és ezt most nem hízelgésből mondom. Amikor Istivel volt nézeteltérés, azt is simán megoldották egymás közt, és ez így van jól, játsszák csak ők le :)
az persze más, és okés, hogy Kamillára meg lánykákra vagy picikre jobban kell vigyázni, mint egy másik két év körüli rafkós kis huligánra :wink:
votiv

Vic,
Kenguru Goldot már néztem, ott csak ujjatlan cipzáras mellényszerű izék voltak

Indi,
az az osztály, akiket 2évig tanítottam gimiben, meghívtak, hogy legyek rajta a tablójukon, úgyh oda mentünk :D nagyon örültem neki (kép persze tök béna :mrgreen: )
órára ritkán viszem Ábelt, csak akkor,ha bealszik azalatt, míg anyuhoz érünk, mert akkor jó eséllyel alszik órán is meg persze nem minden tanár viseli el úgyh ha olyan van, akkor be sem megyünk
általában nagyon tetszik mindenkinek, csak lassan ő már nagy ehhez; 2hónapos kora óta viszegetem a suliba vagy munkahelyre vagy magántanításra akárhova de szembesülni kell lassan azzal, hogy ő már nagy és ez nem megy (nagyobb mozgásigény stb)

kérdeztétek hullahoppot - általában napi 30-40 percet hulázok, van persze, hogy kimarad, néha egyéb tornamutatvány is van utána meg persze no vacsi; hiába fogytam 5-6kilót, azért ma tök jól lehetett a tablóképen látni, hogy bizony még igencsak gömbölyű vagyok :lol: szeretnék gömbölyű is maradni, tehát nem célom, hogx mondjuk 40 kiló legyek :mrgreen: no de azért nem ennyire :wink: :lol: meg persze jó lenne pocak úgy is, de ugye sajna az nem valószínű mostanság :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

szrekuc

Barbi, Zuz: arik vagytok a diófával. :lol: Bár nekem a platán a kedvencem. Azt szívesen ölelgetem, simogatom. Főleg a Margitszigeten vannak szépségesek. Itt nálunk a lakótelepen séta közben nem sok kedvem van fákat ölelgetni. Figyelni kell nagyon, hogy ne minden egyes kutyaszarba toljam bele a babakocsit, csak minden másodikba. :evil: Lehangoló. Remélem, egyszer majd lesz sok pénzünk és egy kevésbé gettós helyen sikerül babát nevelnünk...
Na de nem akarok lehangoló lenni. Csak nem merem leírni, mert még van 8 perc a mai napból. :D Talán mégis. Szóval Tündi ma igazi kis tündér volt - sokat evett, sokat aludt, még végül a cumisüveget is elfogadta, amit ma próbáltunk ki először (készülvén az időre, mikor suliba kell mennem).

Kép
Kép
tinu

Votiv!
Köszi :D

Indi!
Neked ki a kedvenced? Nekem Hujber Feri :oops: :lol: Viszont Rubint Rékát most sem sikrült megkedvelnem :?

Szrek!
Le a kalappal, hogy ilyen kitartó vagy!!!!
Már akartam kérdezni, hogy szoktál külön órákat is adni???? NAgyon gondolkoznom a nyelvtanuláson.......

Tinu!
Szuper a lányod! :D
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: