Deni,
gratulálok Verához!

Az összes vera ugyebár köztudottan mindmind jó fej

Remélem, hogy te is ugyanolyan jól megleszel vele, mint én, és ha bármi kérdésed van, megtalálsz
Macs,
széééép poci
Kata,
ne félj, vannak ilyen korszakok! Dóci hol igen falánk és szinte mindenevő, hogy keveset csipeget és válogat... utóbbitól mindig a frás kerülget, de előbb-utóbb elmúlik
Fibi,
a Jonatán szép, veretes ótestamentumi név (többek közt Saul egyik fiát hívták így), az etimológiától most megkiméllek
Cukros lötyi: részvétem, bár nekem speciell ízlett, mert a szőlőcukrot is töményen ettem... aztán jól megbosszulta magát
Tinu,
nekem alapból két dolog jutott eszembe: az egyik, hogy én is laktoherbbel kezdtem, és Dócit eszméletlen mód puffasztotta. Onnan tudom, hogy amikor elhagytam, egyik pillanatról a másikra abbamaradt a pocifájás.
A másik, hogy egy hasfájós babát nem biztos, hogy óránként kellene szoptatni. Ancsi már rácáfolt erre, de szerintem egy 2-3 napos próbát megér, hogy vajon a ritkább etetés nem enyhít-e valamit
Indi,
valamelyik nap az egyik német adón egy olyan emberkével volt interjú, aki a különböző zöldségek-gyümölcsök vegyianyag-tartalmának bevizsgálását végzi, és végigvették, hogy pl. a déligyümölcsök honnan biztonságosak, és honnan nem. Az érdekes az volt, hogy egyáltalán nem volt származási ország szerinti tendencia, az x helyről származó ananász pl. okés volt, de az onnan jövő banánok pl. nem.
És gratulálok Dominónak a lépegetéshez

Maholnap rohanni fog
Nukada,
nekem mindkét gyereknél égett a gyomrom a vége felé. Orvosom azt mondta, hogy egy-egy rennie-t nyugodtan ehetek, és az tényleg segített valamit. De igazából csak a szülés szüntette meg

No meg pl. este nem ehettem paradicsomot, mert attól égett csak igazán minden. Az is nagyon érdekes volt, hogy csak az egyik oldalamon tudtam aludni, a másikon rögtön kezdődött gyomorbaj
Curse,
Dóci 3 hónapos volt, amikor óvatosan próbálkoztam egy kis káposztával, és mivel nem lett semmi baja, bátrabban próbálkoztam egy kis töltöttkáposzta-székelykáposzta-chili kúrával, és attól sem lett semmi baja... na utána már mindent ettem

De Marci pocakja sokkal érzékenyebb volt az ilyesmire, nála csak 2 hónapja tudok mindent enni, előtte mindig jelentette, hogy igen, anya, ma messzire mentél
Dóci ma délután sem aludt, viszont cserébe beájult 8-kor

ÉS MA TAVASZ volt, IGEN!!!!