Sziasztok!
Megint mennyit írtatok!!! Most akkor tõlem is kaptok egy kisregényt...
Elõször is köszi mindenkinek a gratulákat a pocakomat és a babaszobát illetõen, nagyon jólesett!

Timici!
Köszi az infót! Végül ma mi is elindultunk Kispapival a Lehel úti boltba, és végül ott is kaptunk fürdõlepedõt is, meg ágynemût is, és még olyan ültetõ-hordozkát is, ami nem autósülés, csak "babapihentetõ", vagy mi a szösz. (Azért nem vettünk autósülésest, mert nincs autó a családban, és ez így olcsóbb volt, ráadásul tök ari

.)
A vizsga miatt meg ne szomorkodj túlságosan, talán jobb is, hogy kihagytad ezt a stresszt most, így pár nappal a szülés elõtt! Majd bepótolod!
Kispici, én is hatalmas drukkokat küldök neked!!! A házassági anyakönyvi kivonatra nekem is azt mondták, hogy egy hónapnál nem régebbi, és ott kell kérni, ahol a házasságot kötöttétek, anyakönyvi hivatal vagy mifene, szóval ahol bejelentkeztetek az esküvõre.
Andy!
Rendben, oroszkrémtorta megy majd!

Csak szólok, hogy én meg a feketeerdõ-tortáért vagyok oda!
Maci 2, drukk, hogy ne kelljen azért befeküdnöd, de ha mégis, akkor kitartás, gondolunk rád!!!
Manócska!
Ma vettünk olyan ágynemût a babának, amin van maci is, meg barika is!

Nagyon aranyos. A pattanásokhoz annyit tudnék hozzászólni, hogy én is tök pattanásos voltam az elején, vagyis még a közepén is. De nem egyfolytában, hanem szerintem kb. akkor, amikor egyébként meg kellett volna jönnie. Vagyis nagyjából négyhetente kirügyeztem. Aztán most az utsó egy-két hónapban ez már szerencsére elmaradt. Egyébként ugye nekem is kislányom lesz...
Tena betét:
Valaki le tudná írni, hogy milyen méretek léteznek? És hogy mondjuk melyiket érdemes venni így elsõ nekifutásra? És a hálós bugyiból is többfajta méret van? Abból mennyit érdemes venni? Elõre is köszi!!!
Csíkok:
Egy újabb hülye kérdésem volna: ha az embernek már vannak csíkjai, akkor azok repednek tovább, ha nyúlik a bõr, vagy újabbak keletkeznek? Merthogy nekem aztán nagyon hajlamos a bõröm a csíkosodásra, már a kamaszkori növekedés megtette a hatását, azóta csíkos a csípõm, combom, még a térdhajlatom is, csak most az a kérdés, hogy számíthatok-e újabbakra, vagy van esély arra, hogy a régebbiek repednek tovább (ezeket már olyan jól megszoktam)?

Judó, szuper, hogy ez is rendben van! Nem lesz itt semmi gond!

Leszter!
Gratula a 3. harmadhoz! Dokid mit mond ezekre a folyamatosan jelentkezõ barnásozásokra? Amikor nekem december közepén volt az a pici, akkor azt mondták, hogy baj csak akkor van, ha erõs és élénk vérzés van. Így, ha méhszáj zárva, akkor elvileg nem lehet nagy gáz. Lehet, hogy nyom valamit a baba, és néha megreped egy-egy hajszálér, nekem legalábbis ezt mondták akkor... Ne aggódj, ha nagyon félsz, hívd a dokit, hogy megnyugtasson!!!
Kangi!
Elõször azt hittem, szegényes a szókincsem, mert nem hallottam még sosem az "inygombonyom" szót, aztán halálra vihogtam magam, amikor írtad, hogy mi is akart lenni. De tetszik, szerintem ezután használni fogom!

Norka!
Ennyi jó hírt egy napra!!! Gratula!

Tina!
A Városkapu üzletházban van egy ún. Mutta Kismamaruházati bolt, én nem voltam ott, de egy ismerõsöm ott vett ari kismamaruhát magának. Aztán, a Corvin melletti utcában, asszem Somogyi Béla utcában is van egy kis bolt, én anno ott vettem azt, ami a profilomban levõ képen van rajtam, nem tudom, most milyenek vannak, ez még õsszel volt. Sötétkék kordbársony, pici vajszínû virágokkal.
Puszi
Franyo
34