A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Manocska, Kangi,
Es kepzeljetek akkor mit fogtok erezni, amikor mar ott ul majd a babo az ulesen! Engem igazan akkor kapott el a panik, amikor a 16 eves Renault-val kellett az allat francia soforok kozott lavirozva hazavinnunk Gyurit a korhazbol! Szabalyosan panikbeteg lettem!

Myssnia,
Jaaaa, en azt hittem, hogy holnap mar szombat! Kép

Kangi,
A reggeli ebredes kicsit elhuzodott, mar volt vagy 10 ora, mire magahoz tert a gyerek! Hisztizett, hogy huzzam vissza a fuggonyt, es menjek ki a szobabol! Aztan amikor vegre kimaszott az agybol, meg egy jo fel orat hasonlo hangulatban toltott, egeszen addig, amig a szamitogep mellett meg nem talalta a csokimat!!! Attol egy kicsit elhallgatott! Tiszta ferfi amugy, olyan vicces!

Angi,
Gyuri fiam 2 eves, 2 honapos, es probalom vele megbeszelni ezt az emelgetes dolgot. A popsimosast es a hisztis jeleneteket kiveve eleg jol megerti, hogy "Karin neni azt mondta, hogy Anya ne emelgesse a Gyurit, mert megfajdul a pocakja!" Popsimosasnal viszont nem eleg, hogy meg kell emelni (agyon pelenkazom), hanem ugy kell felemelni, hogy se az agy, se en ne legyunk szarosak, az meg eleg strapas mozdulat, jol be is kemenyedek olyankor! Szerencsere viszont nem egy kover gyerek...nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ennek elonyei is lesznek!

Finisezok,
Szul valaki gatvedelemmel? Mi a helyzet a gatmasszazzsal? Szuleszno javasolt par dolgot elokeszuletnek, kar, hogy nem valoszinu, hogy meguszom vagas, vagy repedes nelkul, ha mar ketszer vagtak!

Zsuzsi
37+3
zsuzsi74

Gumicukor
Benne vagyok a találkában, bárcsak már tologathatnám a kicsit. Kép

myssnia
35+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Az RTL2-n kezdodik a Schnulleralarm!!! Magazin a babavarasrol, szulesrol...szoval nekunk valo!!!

Zsuzsi
zsuzsi74

Gumicukor
Benne vagyok a találkában, bárcsak már tologathatnám a kicsit. Kép

myssnia
35+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Jajjj, lanyok, olyan elegem van...KépKép Megint a szokasos "trutyi"... Annyira el tudja rontani a kedvem, mar bogtem is egy picit... Pedig mar vagy masfel honapja nem volt ilyen gondom, kezdtem magam tenyleg lelkileg is jol erezni, meg beleelni magam abba, hogy minden rendben, es babat varok, jaj de jo, erre tessek...KépKépKép Bocsi a panaszkodasert, de ugy le vagyok torve...Kép
Mondjuk most sem volt tul ijeszto mennyiseg, csak a vecepapiron volt egy kis feher nyalka, aminek egy resze barnas nyalka volt (bocsi). Jajjj, ugy tudok aggodni, ugye nem lesz semmi baj? Csak ne legyen folytatasa...
Udv:

Leszter
leszter

Huu lanyok, a vegere ertem! Hat nem semmi,hogy mennyit irtatok ma....:9

Timici
Miert kell szilikonfejes kanal? Miert nem jo a sima muanyag??

Kangi
Orulok,hogy szep lettel! Kép Akkor mar csak a szulest kell majd kibirni valahogy!...

Marti
Szerintem jol dontottetek ,hogy nem mentek aminora! Tovabbi boldog kismamasagot! Kép

Lanyok
Ma voltam doki bacsinal es hetfon kell mennem az elso NSTre! Tok izgi! Kép Aztan meg a vedonenim jovo7re adott beutalot 3ik laborra, de a dokim lefujta,hogy nem kell mennem! Kép Megusztam meg1 szurkalast!!!! Ja es a mehszajjal minden ok! Csupa jo hir! Kép

Vettem korhazba eldobhato melltarto betetet. De szeretnek moshatot is venni. Milyet vegyek? Kb. milyen arban vannak?

Norka
34+5
norkini

Marti!

Itt van, amit a tablaval kapcsolatban igertem:
Az egesz onnan indul, hogy a terhesseg korat mint olyat orvosi es egyeb idozitesi szempontbol az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak. Az ettol a naptol eltelt ido a terhesseg kor (x het + y nap). A terhesseg idejet 40 hetnek tekintik (ettol az idoponttol). Ez lenne a szules varhato idopontja. Mivel azonban ezt naptar nelkul nem olyan trivialis kiszamolni fejben, elso korben ebbol szamolnak egy +1ev -3honap +1het modszerrel (korong es tarsai) egy varhato szuletesi idopontot, ez a "kiiras" napja. Ezek fuggetlenek a ciklus hosszatol, az egyeni fejlodesi utemtol, a baba meretetol, stb. A terhesseg korat (szerintem) logikailag ertelmetlen dolog valtoztatni utolag a fejlodes elorehaladtanak becslesevel. Ezert vettuk alapul ezt a datumot a tablazatban, es ezert is jelenitjuk meg, ez alapjan szamolja a tablazat magatol a hetek+napok szamat. Igy akinek esetleg nem ismert az utolso mensi ideje (vagy esetleg az elozo szules ota meg sem jott ujbol), a tablazatba keruleskor megadott terhessegi korbol szamitunk vissza egy datumot az utolso mensinek. Mivel azonban az egyes ultrahangokon torteno becslesek alapjan sok esetben a terhesseg koratol eltero meretet becsulnek meg, ami a szuletes varhato idopontjat befolyasolja, es van aki ezt akarja figyelembe venni, ezert van kulon oszlop "40+0" nevvel (ami az utolso mensi idejetol szamitott 40 het + 0 nap datuma) ill. kulon egy "szules varhato ideje" oszlop, ami pedig az orvos altal az elejen kiirasi idonek megadott (+1ev-3ho+1het, ami nem pontosan 40het+0nap, csak kozeliti azt az ev napjatol fuggoen) es esetleg a kesobbiek soran az UH becslesek alapjan modositott idopont, amit ki-ki kedve szerint valtoztathat, ha akar.
Ezert azt lenne cel elerni, hogy mindenkinek a tablazatba keruleskor pontos legyen a hetei plusz napjai szama, szinkronban az utolso mensi idejevel, es ezt ne is valtoztatgassuk, csak a szules varhato idejet. Bocsi, ha tul hosszan es szajbaragosan irtam le.Kép
Amugy nekem kifer az osszes oszlop, nem kell tologatni, hogy lassam az elejet es a veget (Az uzenetfabol ("Anyasagrol"-bol) a friss kismamik topikot en mindig uj ablakban szoktam megnyitni (jobb gombbal kattintva a linkre), es akkor nem foglalja el a "tarsalgas", "dokumentacio" es tarsai resz a fel kepernyot a bal oldalon).
A tarsasag tobbsegenel egyebkent nincs semmi problema, az utso mensi idopontja es a hetek+napok szama szinkronban van. Akinel meg nem, annal szerintem jobb, ha valahogy "egysegesitjuk" a szamitas modjat, mert igy lesz igazan ertelme a tablanak, azaz igy lesznek osszehasonlithatoak az egyes kismamik adatai.
Bocsi, ha tul hosszu es reszletes volt, termeszetesen ha ez nem tetszik Nektek, akkor megvaltoztatom.

Es leccilecci, irjatok valami biztatot!!!

Udv:

Leszter
leszter

Leszter
Drukkolok, hogy a látott mennyiségnél ne találkozz többel. Ha barnás, akkor tuti nem friss, hanem valsz tegnapi lehet.(Ha friss lenne, az tényleg aggódalomra adhatna okot) Bocsi, de nem tudom követni, ki mikor jön-megy a dokijához, de nem voltál dokinál? Mert vizsgálat után is lehet ilyen. Ha velem történne ez, akkor én is paráznék, de valószínû, hogy csak egy kis ér pattanhatott-e el. Ha ez megnyugtat egy kicsikét. Kép
Ja. És sok pihi-pihi-pihi!!! Semmi stressz! És ha nem érzed magad biztonságban, akkor beszélj a dokiddal!

Dr. myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Leszter
Most kaptam egy fotót, amin egy munkatársam barátnõje van. Tegnap születtek kislány ikrei az Úzsóki kórházban. Lehet, hogy már találkoztál vele ott (Adrien). Küldök róla mailt. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Leszter
Most tuti nem kispapi türelmetlenkedik, jól gondolom? Kép Kép Kép

Na most már eldugulok.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Tudtok olyan kismama boltot ahol elegáns ruhát lehet kapni?
Csinos, fiatalos legyen és ne kerüljön egy vagyonba.

Pattanás: én még nem tudom, hogy fiú v. lány lesz de az állam már csupa pattanásos. Elég csúnya. Nekem amikor a lányomat szültem az erõlködéstõl nagyon csúnya lett a bõröm. Az összes pati sokkal jobban viritott. Au utolsó
hetekben most biztos agyon krémezem magam ne járjak úgy megint és a kórházba is viszek pattanásra dolgokat.

Olvastam, hogy a Tena betéthez lehet kapni hálós bugyit. Ez eldobható? Mennyit érdemes venni belõle?

Üdv, Tina
17
Tina

Myssnia!Kép

Nagyon koszi a valaszt, en is igyekszem megnyugtatni magam, haaat, nem tul nagy sikerrel.Kép Ha nem lesz tobb ilyen cucc, akkor csak reggel hivom fel a dokimat.
Adrienn nem ismeros nekem, de szep nagy volt a pocakja.
A kispapa turelmetlenkedesevel kapcsolatos kerdesedet most hirtelen nem nagyon ertem, lehet, hogy le vagyok kicsit lassulva...

Puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok!
Megint mennyit írtatok!!! Most akkor tõlem is kaptok egy kisregényt... Kép

Elõször is köszi mindenkinek a gratulákat a pocakomat és a babaszobát illetõen, nagyon jólesett! KépKépKép

Timici!
Köszi az infót! Végül ma mi is elindultunk Kispapival a Lehel úti boltba, és végül ott is kaptunk fürdõlepedõt is, meg ágynemût is, és még olyan ültetõ-hordozkát is, ami nem autósülés, csak "babapihentetõ", vagy mi a szösz. (Azért nem vettünk autósülésest, mert nincs autó a családban, és ez így olcsóbb volt, ráadásul tök ari Kép.)
A vizsga miatt meg ne szomorkodj túlságosan, talán jobb is, hogy kihagytad ezt a stresszt most, így pár nappal a szülés elõtt! Majd bepótolod! Kép

Kispici, én is hatalmas drukkokat küldök neked!!! A házassági anyakönyvi kivonatra nekem is azt mondták, hogy egy hónapnál nem régebbi, és ott kell kérni, ahol a házasságot kötöttétek, anyakönyvi hivatal vagy mifene, szóval ahol bejelentkeztetek az esküvõre. Kép

Andy! Kép
Rendben, oroszkrémtorta megy majd! Kép Csak szólok, hogy én meg a feketeerdõ-tortáért vagyok oda! Kép

Maci 2, drukk, hogy ne kelljen azért befeküdnöd, de ha mégis, akkor kitartás, gondolunk rád!!!

Manócska!
Ma vettünk olyan ágynemût a babának, amin van maci is, meg barika is! Kép Nagyon aranyos. A pattanásokhoz annyit tudnék hozzászólni, hogy én is tök pattanásos voltam az elején, vagyis még a közepén is. De nem egyfolytában, hanem szerintem kb. akkor, amikor egyébként meg kellett volna jönnie. Vagyis nagyjából négyhetente kirügyeztem. Aztán most az utsó egy-két hónapban ez már szerencsére elmaradt. Egyébként ugye nekem is kislányom lesz... Kép

Tena betét:
Valaki le tudná írni, hogy milyen méretek léteznek? És hogy mondjuk melyiket érdemes venni így elsõ nekifutásra? És a hálós bugyiból is többfajta méret van? Abból mennyit érdemes venni? Elõre is köszi!!!

Csíkok:
Egy újabb hülye kérdésem volna: ha az embernek már vannak csíkjai, akkor azok repednek tovább, ha nyúlik a bõr, vagy újabbak keletkeznek? Merthogy nekem aztán nagyon hajlamos a bõröm a csíkosodásra, már a kamaszkori növekedés megtette a hatását, azóta csíkos a csípõm, combom, még a térdhajlatom is, csak most az a kérdés, hogy számíthatok-e újabbakra, vagy van esély arra, hogy a régebbiek repednek tovább (ezeket már olyan jól megszoktam)? KépKépKép

Judó, szuper, hogy ez is rendben van! Nem lesz itt semmi gond! KépKépKép

Leszter!
Gratula a 3. harmadhoz! Dokid mit mond ezekre a folyamatosan jelentkezõ barnásozásokra? Amikor nekem december közepén volt az a pici, akkor azt mondták, hogy baj csak akkor van, ha erõs és élénk vérzés van. Így, ha méhszáj zárva, akkor elvileg nem lehet nagy gáz. Lehet, hogy nyom valamit a baba, és néha megreped egy-egy hajszálér, nekem legalábbis ezt mondták akkor... Ne aggódj, ha nagyon félsz, hívd a dokit, hogy megnyugtasson!!!

Kangi!
Elõször azt hittem, szegényes a szókincsem, mert nem hallottam még sosem az "inygombonyom" szót, aztán halálra vihogtam magam, amikor írtad, hogy mi is akart lenni. De tetszik, szerintem ezután használni fogom! KépKépKép

Norka!
Ennyi jó hírt egy napra!!! Gratula! KépKépKép

Tina!
A Városkapu üzletházban van egy ún. Mutta Kismamaruházati bolt, én nem voltam ott, de egy ismerõsöm ott vett ari kismamaruhát magának. Aztán, a Corvin melletti utcában, asszem Somogyi Béla utcában is van egy kis bolt, én anno ott vettem azt, ami a profilomban levõ képen van rajtam, nem tudom, most milyenek vannak, ez még õsszel volt. Sötétkék kordbársony, pici vajszínû virágokkal.

Puszi
Franyo
34
franyo

Franyo! A Tena mini kb akkorka mint a Libresse normalja..a csomagra az van irva hogy 22 mm hosszu. Van egy hosszabb fajtaja is, az 28 mm.

Gomboc! Nekem a legtobb varrat felszivodo volt (ma mar itthon is foleg ezt hasznaljak), egyetlen varratom volt amit ki kellett szedni, illetve addigra mar majdnem kizuhanyoztam.Kép

Ja meg azt akartam irni, hogy Lacko 55 cm-vel szuletett, es majdnem 4 kiloval, ennek ellenere jok ra az 56-os bodyk es rugik, míg a 62-esek azert meg lognak rendesen.

Timici! Mindenkepp kell majd a kanal, mert minden babo kap K es D-vitamint.Kép

Pocoka! Algopyrin mehet fejfajasra, de azert azt se vidd tulzasba! A Vichynek van meregdraga terhessegi csikok elleni kreme, illetve a Milupanak is, ami joval olcsobb. En a Vichyvel kenegettem, megis tok csikos vagyok, szerintem alkati kerdes.

Kispici! Chicco fertotlenitot szerintem bababoltban erdemes beszerezni, en Minimanoban 1200-ert vettem. Hazassagi anyakonyvi kivonat: ott kell kerni ahol a hazassagot kotottetek. Illetekbelyeg-mentes, nehogy kerjenek toletek!

orsoly
orsoly

Kispici,
Chicco fertõtlenítõt a MegaToysban vettem.

Maci2,
az apaságihoz elõször is kellett egy hajadonsági igazolás a Népességnyilvántatótól, utána ezzel a papírral+terheskiskönyvvel+személyimmel+apa személyijével mentünk az Anyakönyvi Hivatalba, ahol is aláírtunk egy papírt arról, hogy õ az apa, én is õ is elismeri+ megállapodtunk, hogy mi lesz a vezetékneve. Ennyi. kb. fél órát tartott.Kép
Apasági ig. 1hónapnál nem lehet régebbi és úgy tudom, hogy a házasságlevelet is 1 hónappal elõtte kell lepecsételtetni, van olyan kórház, ahol a 3 hónapnál korábbit is elfogadják.

Leszter,
nem lehet, hogy gomba miatt van a trutyi???
Nekem is van 2 napja, viszketés nem volt, így azt hittem, hogy nyák vagy ilyesmi, de a dokim ma megvizsgált és 1 hétig hüvelykúpot kell használjak megint, mert valami gomba az, ami miatt ilyen sárgás-vajszínû valami jön belõlem.
No panic, ha nincs görcs és nem véres, akkor azért nagy gáz nem lehet! Megértelek nagyon, mert az egész terhességemet végigizgultam, idegeskedtem, sajnos nem ok nélkül, de most már azért halványulnak az emlékek, Te is túl leszel rajta.Kép

Igen, Pocok nagyon boldog volt, olyan jó volt látni!Kép Szívesen cserélnék vele, de már nincs sok hátra...Kép

Rólunk:
Mai vizsgálat ereménye cervix 2000-es, szóval múlt hét óta semmi változás. Jövõ csütörtökön megint CTG. Még van 10nap a kiírásig.Kép A végén mág tényleg túlhordom.(Zsuzsi.Kép)

A lábdagadásra annyit mondott, hogy ilyenkor már tök normális, mert a babó nyom valami ideget, ami visszatartja a vizet a szervezetben. Estére a bokám vastagabb lett, mint a lábfejem. Olyan csini vagyok!!!Kép

Myssnia,
drukk a szombati Bécsi kiránduláshoz és jó vadászatot.Kép

Tina,
Tena bugyit gyógyszertárban, gyógyászati segédeszközboltban lehet kapni 300,-/2db, eldobható, de lehet mosni is.Kép

Nagyon csini kismamabolt nyílt a Baross utcában(VIII.ker.) közel a Kálvin térhez. Bordó kirakata van azt hiszem. Elég normális árakat láttam a kirakatban.KépPontos címet nem tudok.

Norka,
nem bizti, hogy szilikonfejes KELL, de nekem azt ajánlották és mint elsõ babás megvettem, lehet, hogy tök szar vétel volt. Egyébként szerintem az a lényeg, hogy ne fém legyen, hogy ne legyen hideg és olyan kialakítása legyen a kanálnak, hogy ha kanalas gyógyszert kell adni a babának könnyen beguríthasd a szájába. De csak gondolom, nem tudom.Kép

Nem tudom volt-e még valami, ha kihagytam volna valakit, aki kérdezett csak szóljon, mert elég sokat írtatok és nem bizti, hogy mindenkit észrevettem.Kép

Vizsga ügyben köszi az együtt érzést+bíztatást. Valahogy csak lesz, már csak 2 házidoga van hátra és a vizsgák, közben egy kis szülés.KépKépKép

Pusssza,
Timici
38+6
timici

Na veget ert az eloadas tok erdekes volt csak hat az a kellemes felhomaly, felidoben kesztetest ereztem az alvasra, de megcsipdestem az alkaromat es felebreedtem.Kép

Zsuzsi,
Hat nem irigyellerk Gyuri emlegeteseert. Matyi 4 honappal idosebb, mi is beszelgettunk vele errol, de ugye hiszti eseten ertelmesen beszelni veluk lehetetlen (pont ket hete kezdodott nalunk egy eleg remes korszak), illetve vannak bizonyos helyzetek, pl. bevasarol kozpont, bolt ahol csak bele kell tenni abba a talyigaba a kolkot, mert kulonben a fel bevasarlast a kergetesevel toltom. Raadasul a fiam mindenki szerint sovany, ezen megallapitast, addig tartjak fent, amig meg nem emelikKép, akkor kozlik, hogy vasbol van a gyerok. Esetleg nem tudsz Gyurira hatni a szobatisztasagot illetoen, bar ennek eljovetele tudom kolkonkent valtozik.

Leszter,
Szerintem is nyugi, ha ujra jelentkezik, azert hivd fel az orvosodat, de NEM FOG!

Kispici,
Drukk a horoszkophoz.

Myssnia,
Jo utat es bevasarlast szombatra.

Angi
angela2

Sziasztok!

Franyo,
Gratulalok az uj szerzemenyekhez!Kép
A dokim valahogy belenyugodott abba, hogy ugy latszik, nalam ez igy megy, idonkent van ez a nagyon pici trutyi. Az elso alkalmakkor mindig megneztuk UH-val is, es nem volt semmi. (Kivetel egyszer, a 15. heten, amikor epp szinte semmi tunetem nem volt, megis talaltak egy veromlenyt. Azt mondtak, ez eleg gyakori, es pihenjek, el fog mulni. Ez azota mar ugy tunik az UH alapjan, hogy valoban felszivodott.) Aztan a legutobbi trutyinal ugy a 19. het korul mar azt mondta, hogy lehet, hogy nalam ez a terhesseg vegeig igy lesz... Gyakorlatilag az volt a velemenye, hogy ne eroltessem meg magam, ne tornazzak meg ilyesmi, de azert nincs gaz. Es tudod konnyu neki ezt mondani, de en minden alkalommal kicsit kiborulok, akar van jelentosege, akar nincs.Kép

Orsoly,
Nem inkabb cm?Kép Az amit irtal, tenyleg eleg mini lenne, meg tamponnak is!Kép

Timici,
Orulok, hogy a vizsgalaton minden rendben volt, hat igen, Neked sem volt egyszeru...
Neked is koszi a valaszt, hat nemtom, nekem mar tobbszor volt ilyen gombas bajom is, es most ez mas, nem viszket, meg a gombanal eleg jellegzetes a valadek is szerintem (mar ha hagyja az ember szepen kifejlodniKép). Es ebben a nyalkaban nem sargasbarna volt a cucc, hanem olyan feherrel keveredett barna, akkora, mint egy lencse (bocsi). Szal bizti ver volt szerintem, de alvadt, es tenyleg nagyon keves. Viszont halistennek gorcs nincs, es a baba is mocorog, mint maskor. Remelem, tenyleg csak ijesztgetes!Kép

Angi,
Neked is koszi, ugy legyen!Kép

Na azota amugy szerencsere semmi, majd jelentkezem, puszi:

Leszter
28
leszter

SZiasztok!

Csak azért ugrottam be, mert végre felkerültek a snuglis képek, ha érdekel még valakit! Az "Ismerjük meg egymást"-on belül az "Ármin" topik végén láthatóak, némi magyarûázattal is ellátva!

Angéla!
Nálunk muszáj cipekedni, mert Ármin még csak 14 hónapos és csak karácsony óta tud járni, de persze még nem hosszan és csak akkor, ha kedve van hozzá! Kép Viszonbt nem túl nehéz: 9 kg, igaz, ruhástul+babakocsi már biztos van 15-16 - na, nem is szeretek vele lépcsõzni (csak sajnos muszáj)

Márti
19+2
márti

Franyó
TENA hálós bugyi méret:
SMLXL, ,azt a méretet kell alapul venni, ami a terhesség elõtt volt. Elég jól nyúlik ez a bugyesz, bár rém ronda, de ez úgysem érdekel senkit. A férjemmel jókat röhögtünk rajta, mikor megmutattam neki. Tiszta asszexuális Kép
A ptikában biztosan elmondják milyenek vannak, én sem tudtam, de mondtam, hogy szülés utánra kell, így már õk tudnifogják milyet szoktak vinni. Nekem azt hiszem Large van.

Patti
Nekem is szebb lett a bõröm terhesség alatt és még most is uolyan rá fél évre, pedig azelõtt mennyit kínlódtam vele. Remélem ez már így marad.

Poacakforma
Anyukámnak is hegyes hasa volt mind2szer, elõl nagy hasa, hátul tuti jó popó (nem is látszott, hogy terhes, nekem is így volt egyébként) és mégis lánya lett. Nekem fiam és csúcsos pocim volt. De én már valahogy sejtettem, hogy kisfiú lesz, amikor megtudtuk, hogy kisbabánk lesz, és még nem is látszott semmi. Ti is megéreztétek?

szép pocaknövesztést nektek!
gumicukor és Dani (29 hetes)

UI:
Ti is írtok babanaplót? Én egészen a legelejétõl kezdve és most is vezetem, mikormi történik velünk, olyan jó visszaolvasni!

KépKép
KépKép
gumicukor

Leszter,
Lehet, hogy mas eszre sem vette volna, ha nem nezegeti a WC-papirt!
Tegnap en is paraztam gomba ugyben, egy lactobacilusos kuppal megnyugtattam magam, es azt hiszem ma is meg fogom!

Angi,
Csak a kakinal gaz a pelenkazas, amikor ki kell cipelni a furdoszobaba, es megmosni a feneket! Azt hiszem szobatisztasag ugyben nem igazan lehet egy gyerekre hatni, az o egyeni elhatarozasa szukseges hozza! Gyuri folyekonyan beszel, nagyon jol tudja, mit mikor csinal, csak egyszeruen nem hajlando megvalni a pelenka kenyelmetol. Utalja, ha valami kenyszerbol tortenik, es kulonben is jo buli, ha mindenhova odapisal. Pl. ha raveszem, hogy uljon ra a bilire, raul 5 masodpercre, utana kirohan a konyhaba es a foldre pisil. Direkt, ez egyertelmu! Na de mindegy, ez most igy ok, meg mindig jobb, mint ha most kezdene bilire szokni, es mondjuk akkor szolna, amikor epp babazom, szoptatok (remelhetoleg), vagy valami halaszthatatlan dologgal vagyok elfoglalva. Talan majd tavasszal!
Amugy Gyuri meg a bevasarlokocsibol is kimaszik, jo esetben csak a belso reszbe, meg oda-vissza! Ha apjaval van, be sem hajlando ulni, csak rohangal, mint egy raketa es atrendezi a polcokat!

Timici,
2000-es mehszaj? Tulhordod! Kép

Tina,
Ha mostanra kell az alkalmi ruha, szerintem erdemesebb olyat venni, amit nem babasan is tudsz majd hordani! Nekem nagyon tetszenek azok, amik "keresztben" vannak szabva, es ezert nyulnak, de valahogy mindig felveszik az alakot! Mostanaban meg raadasul divatban is van! A kismama alkalmit nem igazan lehet kihasznalni es rad meg sokaig jo lesz a normal, de ugyes szabasu ruha is!

Tudjatok mi a rossz a homeopatiaban? Hogy elotte es utana min. egy oraval mar nem szabad enni!!!

Eg a szemem es a fulem, es belulrol az egesz fejem. Lazasnak erzem magam, de meg csak hoemelkedesem is alig! A baba meg alig mozgolodik, es kezdek megorulni, hogy mi van!?

Zsuzsi
37+3
zsuzsi74

Köszi mindenkinek szombatra az "útravalót"! Remélem jó lesz az útviszony is és az idõ is. Kép

Leszter
Arra utaltam, hogy néha kispapi is ír a topikba. És gondoltam, most biztos nem õ írt. Bocsi, ha hülyén fogalmaztam.
Ha a dokid a trutyira azt mondta, akkor valószínû most is azt mondaná. Vagyis, semmi pánik! Kép

Gumicukor
A 12. heti UH-án ahogy néztem a kicsit, arra gondoltam, csak fiú lehet. És be is jött. Kép
Sajnos én nem vezetek babanaplót, meg sosem semmilyen naplót nem írtam. De biztos bánni fogom, hogy nem marad valami írott élmény. Vagyis amit ide írogattam, talán annyi.
Kollektív napló Kép

Timici
Felírtam magamnak a kanalat, mert az nekem sincs még. Meg a Chicco fertõtlenítõt is. Egyébként én most paráztam be, hogy hetek kérdése és anya leszek, és már egyre csak közeledik. Kicsit érettségi érzésem van, csak ott sokkal több múlott a tudásomon. Most pedig mindent nem tudhatok elõre.

Mindenkinek jó éjszakát! Bár én nem vagyok álmos.

myssnia
35+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok,

Leszter egy akkora barnas trutyi miatt nehogy elkezdj parazni!!! Plane, ha a dokid nem izgul miatta...Kép
Nyugi, en is paraztam mindenen, es latod, mar itt tartunk! Mar Te is a 3. harmadot kezded. Gratu hozza! KépKépKép

Timici,
kar, hogy legalabb egy kettest nem adtak. Kép Jol bevasaroltal, nem mondom! Kép Kanal, Chicco folyadek nekunk is beszerezve, labdagadas szinten jatszik, es doki szerint ezzel egyutt kell elni. Kép

Kispici,
eloszor is nagy drukk Neked! Kép
A Margitban egy honapnal nem regebbi hazassagi anyaonyvi kivonatot kernek, kiveve, ha ugyanabban a keruletben volt az eskuvo, ahol a korhaz van (vagyis ha a III. keruletben volt az eskuvo es a MArgitban szul valaki). Nalunk nem ez az eset, igy az eskuvo helyszinere kellett visszazarandokolnom, ahol kb. 2 perc alatt megcsinaltak a papirt. (A hulyeseg ujabb bizonyiteka. Szvsz semmi ertelme, csak arra valo, hogy a 9. honapban levo kismamakat elkuldjek egy kicsit turazni...Kép )

Orsoly, Zsuzsi
most akkor nem ertem. Kép Mindenkitol azt hallom, hogy azert van a varratszedes, mert akkor szedik ki a gatmetszes kulso varratait. Na es nem mellekesen ilyenkor kell a szulesert a dokinak fizetni. Vagy akkor ez korhazfuggo, van ahol nincs is varratszedes? Mert ezek szerint a nem felszivodo varratot nem szabad hajszaritozni, a felszivodot meg ajanlott?

Myssnia, jo utat szombatra! Kép

Nadine, ugyesen vasaroltal. Hol van ez a bolt, meg lehet kerdezni? Kép

Kremek: az elso 7 honapban sima testapoloztam, aztan Vichy kremet (kisse draganak talaltam es 2 het alatt elfogyott), utana valami francia kremet (a nevet nem tudom, gyogyszertarban adtak, gel volt es 3800 FT-ba kerult- na es ket het alatt kifogyott) hasznaltam. A jelenlegit a Csalogany utcai biopelusos boltban vettem, Sanosan a neve, 580 FT, es ez is kifogy masfel het alatt, de legalabb nem draga es bosegesen kenheto...Kép A Miluparol a gyogyszertaros beszelt le, azt mondta, az utolso ket honapban nem er semmit. Kép

Mi is megneztuk a Gyuruk Ura II-ot. Nekem konyvben sem tetszett ez a resz, de a barati korunk egyutt ment, hat en is mentem veluk. Szegeny Gombockat egy sipuloverrel kellett betakarnom, mert ugy rugdosott. Gondoltam, a pulcsi tompitja a hangokat, es tenyleg, utana nyugisabb is lett a gyerkoc. Kép

Sziasztok,
Gombóc
38+5
gombóc

Leszter Kép
ne parázz a trutyi miatt! Most már nem lesz semmi baj, nem hajnlongtál ma túl sokat?

Angi Kép
köszönöm kérdésedet, jobban van apósom, de még nincs meg minden vizsgálati eredménye. Talán holnapra ...

Franyo Kép
mikor visszaolvastam a saját hozzászólásomat, majdnem bepisiltem a röhögéstöl, alig tudtam korrigálni Kép

Norka Kép
gratula a jó hirekez!

Megyek aludni. Igazság szerint már aludtam egyet, de felébredtem. MARHÁRA fáj a szeméremcsontom! Egész nap fájogatott, tán nem kéne ennyit szaladoznom?! Nade mégse lehetek tök tohonya Kép

Jó éjt!
Pussz
Kangi
34+6
kangi

Kedves Aggódó Kismamák!
Bocs,hogy belekontárkodok fórumotokba,de a Heni fél hét ota ötperces fájásokkal a szülõszobán van.
biztató,hogy a szülésznõ szerint MÉG MA MEGLESZ!
Doki még nem látta ,de spontán szülésre tegnap estig még remény sem volt.
A többit majd késõbb,mert remeg a kezem és csak értelmetlen dolgokat tudnék irni!!!
EGY IZGULÓ KISPAPA
heni1979

Myssnia,
Az hagyjan, hogy a tudason mulott, de tul voltal rajta egy fel ora alatt, ez viszont egy eletre szol! Es szules utan nem azt fogod erezni, hogy tul vagy rajta, hanem, hogy most kezdodik csak igazan!

Gomboc,
En sem ertem igazan ezt a felszivodo-nem felszivodo ugyet! Csak annyit mondhatok, hogy nekem legutobb felszivodo volt, es nagyon szepen gyogyult a hajszaritos-fertotlenitos modszerrel!

Valtozatlanul ramatyul erzem magam!

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Szilikonkanál és gyógyszerbeadás: ha ez az a rugalmas fajta kanál, akkor minimum duplán, de inkább triplán irassatok minden gyógyit!Kép Mivel a szilikonfejû kanál már egész pici babák szerint is arra való, hogy a kicsi kezükkel megpöcköljék a végét, és ettõl a tartalom a szemüvegeden/ruhádon/szõnyegen landoljon! Kép De rágókának kiválló!!!
K-vitamint, mivel elég undok íze is van, meg mennyiségre is aránylag több, szvsz legjobbfecskendõvel beadni. A D-vit meg be lehet egyenesen csöppenteni a pelenkázón fekvõ baba szájába. Maradnak a hasfájás elleni cseppek, de azzal meg ne leggyen semmi dolgotok! KépKép

Belebeszélõ Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Drukkolunk Heninek! Hajra baba, ideje kibujni!!!
Zsuzsi
zsuzsi74

Jó reggelt! Kép

Zsuzsi Kép
remélem, jobban lettél mára! Talán, ha nem muszáj, ne menj utcára, maradj a temperált lakásban ...
Tudom, hogy Gyuri mellett nehéz azt csinálni, amit elterveztél ... Kép de olyan édes történetei vannak Kép

Henipapa Kép
köszönjük a tájékoztatást, mi is veled izgulunk és drukkolunk! Adj hirt magatokról és üdv Heninek! Kép

Gombóc Kép
elképzelem, amint sipulóverrel dugdosod be Gombócka fülét Kép Kis bogaram, biztos nem tudta, mi történik! Ilyenkor odagondolom neki, hogy semmi baj, csak ez vagy az történt (pl múltkor leejtettem egy lábast, na annak is volt aztán rémisztö hangja Kép)

Kispici Kép
továbbra is drukkolunk! Kép

Leszter Kép
mizujs? Hogy vagy? Remélem, megnyugodtál kicsit Kép Semmi okod az aggodalomra! Nagy már az a babó!
Ja, és hol a palacsintám?! Kép

Norka Kép
Pesten ragyog a nap, mi újság Pécsett?! Gondolom, törölgetitek eleget a kutya lábát séta után Kép

Pussz
Kangi
35+0 (au! au!)
kangi

Zsuzsi Kép
bocs, most látom, hogy ma irtad, hogy még mindig omlatag vagy ... igyál teácskát! De mézet ne tegyél bele, mert állitólag rajtad keresztül is allergizálhatja a babát (pollenek). Védönénim tegnap mondta, és tudom, hogy ez ezer esetböl egy, de én inkább vigyázok, és a baba sem kap mézet egy éves koráig. Ilyen okos lettem, ettöl persze neked nem ljob, de addig is elfoglaltad magad, mig ezt olvastad Kép

Pussz
Kangi
35+0
kangi

Jó reggelt!

Heni papi, megy a drukk, ezerrel, majd írj, ha van valami fejlemény!:o)))))))))))

Leszter,
szerintem se izgulj, biztosan minden ok!:o)))))))))))))))

Zsuzsi,
igen, azt már én is elképzeltem, hogy gyerkõccel még jobban fogok parázni, hogy az utakon járunk majd, biztosan tök idegbeteg leszek!

kérdés:
kicsit fáj a jobb oldalam, már kb 1 napja, bár most épp nem!
szóval olyan, mintha a vesém fájna, de nem vagyok benne biztos, valami tompa fájdalom, meg pisilés után egy kicsit érzem a vesém.
ilyen volt valakinél?
azon gondolkodom, hogy 3 napja tértem át az elevitre, a maternáról, nem lehet, hogy azt nem bírom?
na ha valaki tud valami jót mondani erre, szívesen venném!
Azért kicsit izgulok miatta, most egész nap csak inni fogok!

Pusz:
Manócska
16+2
manócska

Sziasztok!

Zsuzsi, milyen a keresztbe szabott ruha? Én is arra gondoltam, hogy olyat kéne venni amit késõbb is tudok hordani és nem fog a szekrénybe lógni. Céges bálba megyünk
és oda kéne valami jó ruha.

D vitamin: amíg a lányom szopizott én a cicimre cseppentettem és így nem volt vele gondom.

Drukk Heninek!

Üdv, Tina 17
Tina

Sziasztok lanyok!

Heninek drukkkk!Kép De jo, nemsokara babazik!Kép

Na felhivtam a dokit, a szokasos volt a velemenye: ha erosodne a "verzes", akkor menjek be, most egyelore nem sok ertelme van. Meg persze pihenjek, + tiltas hegyek. Este ota amugy szerencsere semmi!Kép Nyugisabb vagyok mar azert, de szivesen kihagytam volna a tegnap estembol ezt az elmenyt, meg hat a pihi sem hianyzott...Kép De hat ez van.

Viszont ejjel felebredtem, es valami furat, nem epp kellemeset ereztem, kivancsi vagyok, Nektek volt-e mar hasonlo. Szoval eloszor olyan volt, mintha a gyomrom gorcsolne, meg mintha felul, egeszen a gyomrom alatt a baba keresztben szet akarna fesziteni. Aztan a mehem felso resze bekemenyedett(?) vagy a baba ott fent keresztbe fordult, es ot ereztem, hogy feszit es kemeny, nemtom. Aztan amugy a mehem lejjebb levo reszere is raterjedt ez a kemenyedes vagy mi. Es aztan meg vagy fel oran keresztul a baba hihetetlenul aktiv volt, es tobbszor ereztem meg valtozo helyeken ilyet, mintha vagy kemenyedne a mehem, vagy a baba akarna kidugdosni az alkatreszeit a hasambol.
Szerintetek mi lehetett, megfordult volna a babo? Vagy ezt hivjak kemenyedesnek, es nem teljesen normalis dolog, es kapjak be magneziumot? Amugy most is tok eroteljesen mozog a draga!Kép

Zsuzsi,
Lehet, hogy mas tenyleg eszre sem vette volna, de az eddigi irasok alapjan nem csak en nezegetem a papirt, hanem meg sokan masok is!Kép
Jobbulast! Lazad most sincs?

Marti,
Koszi a snuglis kepeket. Mar kezdem erteni, hogy mi is az.Kép
Megneztem persze Armin kepeit is, hat tovabbra is azt mondom, hogy gyonyoru kissrac, kicsinek is es nagyobbnak is!Kép

Myssnia,
Kicsit kesve ugyan, de leesett, hogy mire celoztal.Kép Hat igen, azt nem a kispapa irta.Kép
Jo bevasarlast holnapra, es azert ne eroltesd meg magad!Kép

Kangi,
Hat hajlongas nem volt tul sok, viszont sokat szorgoskodtam a konyhaban tegnap, hat nemtom attol volt-e, mindenesetre most majd pihenek... A palacsinta mar nagyon fogyoban van, hogyan kuldjem, hogy meg is kapd?Kép
A terhesseg elejen tok sokszor ettem mezet, de az meg biztos nem volt baj, legalabbis remelem...

Gomboc, Manocska,
koszi Nektek is a megnyugtatast, mar kezd hatni.Kép

Puszi:

Leszter
28+1
leszter

Sziasztok!

Mindenkinek jó pocakosodást, én már rég jártam erre, úgy 7,5 hónapjaKép

Nadine!
Engem is érdekelne, hogy hol van ez a jó kis babaruha lelõhelyKép ?

Örülök, hogy jól vagytok!

Any
any

Sziasztok!

Leszter!
Meg ne halljam ezt még eccer!
Nézzenek oda! Ez most pont olyan volt, mint az elõtte lévõ 32 maszatolós alkalom, nem?
Akkor? Erre mondta a dokid, hogy szerencsére semmi baj, így is lehet a terhesség végéig. Aggodalomra semmi okod!!!!
Elég legyen a parázásból. Szegény babád. Adrenalinmérgezése lesz, pedig eddig semmi baja.

Csíkok: alkati kérdés. Sajnos nem lehet megúszni a meglevõkkel, nekem pl kifejezetten szaporodnak a fenekemen lévõk. Minden krémes cég csak rizsál, amikor a csíkok eltûnésérõl propagál. Ami ki akar jönni, az kijön. Legolcsóbb és ugyanolyan hatásos megoldás, ha testápolóval kenitek a feszülõ pocakot. Egyébként Prücsök kifejezetten tiltakozik a pocakkenés ellen... Kép

Babaszoba tapétáról próbálok képet feltenni. A középen vigyorgó pasas még tavaly ilyenkori.

Kispici!
Írtál? nem kaptam Tõletek levelet Kép

Heniék!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ugye már kibújt?

Snoopy
23+5

KépKép
snoopy

No, fennvan a kép, de csak a csíkos része láccik a tapétának. Felnõtt fejmagasságban van egy széles egérkés, manóházas csík, felette pedig sima sárga a tapéta.
Lehet, hogy valamikor csinálok róla képet, csak most nincs itt a gép...

Snoopy
snoopy

Sziasztok,
ma tök sokáig aludtam, olyan jó voltKép

Heni kispapája,
drukk, drukk Heninek, mi is Veletek izgulunk és nagyon várjuk a híreket.KépKépKép

Zsuzsi,
hát igen, Te megmondtad, hogy túlhordom és én sem érzem, hogy a közeljövõben történne valami. Párom vasárnap elutazik és csak szerdán jön, addig az egyik ismerõsünk van rámállítva, ha mégis beindulna. A srác tökre drukkol, hogy akkor szüljek, amikor neki kell bevinnie.Kép Mindig tudtam, hogy párom haverjai nem normálisak...de ezKép
Vigyázz magatokra, pihi és homeo, hátha holnapra elmúlik ez a gyengeség, nagyon drukkolok.Kép

Gombóc,
megnyugodtam, hogy hasonló tüneteid vannak.Kép
Hát igen ez az egy hónapnál nem régibb c. dal, szerintem sem jó másra, csak arra, hogy stresszelje és túráztassa a kismamát, aki 1.)már nem igazán akar és tud mászkálni, 2.)nem tudhatja elõre mikor is szül.Kép

Nadine,
én is kiváncsi vagyok, hol is lehet ez a jó kis bababizo, kérlek áruld el.Kép

Leszter,
örülök, hogy mára elmúlt a trutyi, nem jöjjön elõ többet, azt kívánom. A babásságot pedig mindig élvezni kell, amikor lehet, nekem se voltak túl hosszú szakaszok, de akkor mindig boldog voltam. És Nekted is van a 3.harmad játszik, szóval minden OKs lesz, drukkolok, hogy már csak a boldogság legyen részetek.Kép

Borcsa,
örülök, hogy jössz néha és megosztod a tapasztalatod velünk. Köszi.Kép

Myssnia,
Tegnap én is elgondolkodtam, hogy nemsokára anay leszek. Olyan hihetetlen, hogy az a mocorgó babuci, egyszer csak a kezemben lesz és nem fogom már érezni a mocorgását a pocakban, viszont rámnéz majd és fintorog.Kép Egyszerûen nem tudom még elhinni, valahogy olyan távolinak tûnik az egész.
És hát igen, nem lehet felkészülni rá, hogy milyen is lesz a szülés, hogy fog indulni, stb. és ami utána vár ránk arra pláne nem. De már nagyon várom és izgulok is persze.Kép

Knagi,
hogy állsz ma idõben? küldhetek egy mailt olasszal kapcsolatban vagy inkább hagyjalak?Kép

Megyek elkészítek egy adag málnalevél teát, hogy lazuljon az a méhszáj.Kép Pusssza,
Timici
39+0
timici

Sziasztok!
A Heninek fél kilenckor kötöttek infuziót,ez fél egyre folyik le.
Erõs fájdalmai vannak a doki szerint ez bizakodásra ad okot.
Egy orakor érdeklõdhetek a dokitol a továbbiakról............
HENIPAPI
heni1979

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a drukkolást, segített. Nem fektettek be!KépKépKépKép
Azt mondta a begyógyász, hogy két 7 fölötti értékkel még nem fektet be, továbbra is marad a diéta. Érdeklõdött, hogy mit ettem aznap (pont váltottam rozsos kiflirõl vizes zsemlére), állítólag a bõrproblémák (lásd égés) is emelhetik. Legközelebb 27-én kell mennem vérvételre (éhgyomorra), pajzsmirigyet is néznek majd, és gyûjtenem kell vizeletet is (bocs).

Tündimami, Ha a lázad nem megy 38 fölé, akkor ne egyél gyógyszert. Ha igen fordulj orvoshoz. Ja és az Algopyrinben lázcsillapító is van. Sok-sok folyadék!!! Úgy tudom orrcseppet is lehet használni. De használhatsz orrszívót is.Kép Jobbulást.

Julika, Fejfájásra vietnámi balzsam a halántékra kenve. Esetleg valami homeopátiás szer?

Manócska, Tudom én is hogy nagyon nehéz megállni, de nem szabad nyomkodni a pattanásokat, mert elfertõzõdhetnek. Tegnap voltam bõrgyógyásznál a kezemmel és a pattikra ia rákérdeztem. Azt mondta, hogy semmit nem lehet velük kezdeni, mert amit ajánlana azt kismamáknak nem szabad. Egyébként a terhesség elõtt nekem sem szokott lenni.
Én is ijedezõsebb vagyok már egy ideje. Pedig kispapi óvatosan és figyelmesen vezet.
Mikor mész legközelebb UH-ra? Akkor megnézethetnéd a vesédet is. Ha soká, és nem javul azért beszélj a dokiddal. Remélem semmi komoly!
A ruhával kapcsolatban, ha még fennáll az ajánlat. Mekkora? Hol tudnám megnézni?

Judó, jó hogy nem találtak semmit.

Margit, Kangi, nekem még a vas szedése sem okozott székrekedést.Kép

Leszter, Ne aggódj, eddig sem volt semmi baj a trutyi miatt, most sem lesz. Kitartás, pihenés + drukkolunk neked.

Timici, köszi az infót az apaságival kapcsolatban. Csak azt nem tudom mi van akkor, ha véletlenül korábban születik a baba.

Zsuzsi, jobbulást.

Heni, teljes gõzzel drukk nektek. Henipapa veled szorítunk és várjuk a további híreket.

Maci_2
27+3
maci_2

Leszter,
A baba kitolta valoszinuleg a popsijat, az szokott ott fenn hatarozottan fajni es kemenyedni!

Itt is szepen sut a napocska, ki is mennek, de meg sincs kedvem!

Eletemben nem vasaltam annyit, mint az elmult napokban!
Egy csomo lepedot, torolkozot, rongyot, haloinget elo kell keszitenem a szuleshez! Barmilyen furcsa, gozom nincs mekkora trutyival jarhat egy szules, es mire kell felkeszulnom?! A korhazban meg csak nem is latjuk mit hagyunk magunk alatt! Na, majd most, ha minden igaz kiderul!

Timici,
Nekem is kene fuggonyt varrnom, de nem tudom bele fog-e ferni a programba?!

Heni mar lehet, hogy megszult!!! Kép

Osztom Snoopy velemenyet, aki hajlamos csikosodasra, annak edes mindegy, hogy mivel keni, akkor is csikos lesz! Itt Nemetorszagban egy Frei Ol nevezetu keszitmenyt reklamoznak minden ujsagban, ami allitolag megakadalyotta a csikok kialakulasat! De higgyetek el a legtutibb a zuhanyzas utan a vizes borbe bemaszirozott valamilyen termeszetes olaj! Allitolag az indiai nok is olajjal kenik magukat, es tenyleg nem lattam csikos pocakot, pedig ok meretre es szulesszamra valo tekintet nelkul "kilogatjak" a szaribol!

Kangi,
Gyurival, ha kettesben vagyunk, szinte barmit meg tudok csinalni, jo gyerek! Egesz delelott elszorakoztatja magat a jatekaival, hihetetlen edes! Ha tobben vagyunk korulotte, csak akkor van gond! Na meg az evessel...nehez ot ravenni, hogy bekapjon egy falatot.

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Márti, megnéztem a snuglis képeket. Tényleg praktikusabbnak tûnik, mint a kenguru. Hol lehet ilyet kapni és mennyiért?

Maci_2
27+3
maci_2

Maci 2 ,
nálam van a ruha, mert én bíztam benne, hogy nem kell befeküdnöd!:o)))))))))
olyan 16-170 cm-es emberre jó, és már úgy 6-7 hónapos hasra.
én most a XI.kerben dolgozom, be megyek ma 5. és 6. kerbe is, kb fél 5 -és 6 között ( megyek fogorvoshoz:o(((()
Szóval ha valahol jó neked, akkor szívesen megmutatom, és odaadom, aztán majd egyszer visszaadod, ha úgy alakul.
De azért pontosítsunk egy helyet és idõt!:o)))))))) 5-re megyek az orvoshoz, elõtte vagy utána jó!
Ja és fél 4-kor végzek a melómmal.

Csütin megyek UH-ra, remélem addig nem rosszabbodik a dolog. most percenként járok pisilni, mert már megittam 2 liter ásványvizet. baromi finom:o(((( de ha az kitisztítja a vesét, akkor ez van! lehet amúgy, hogy kevés folyadékot ittam mostanában.

Timici,
ha ilyeneket írsz az anyaságról, elbõgöm magam!:o))))))))
A párod barátja, meg nem teljesen komplett, tényleg:o))))))))))))))

Heni Papi,
kitartás nektek, nemsokára a karotokban tarthatjátok a tökmagot!:o))))))))

Manócska
16+2
Manócska

nem 16, hanem 160cm-es emberre:o)
nem Hüvelyk Panna ruha:o))))
Manócs
Manócska

nem 16, hanem 160cm-es emberre:o)
nem Hüvelyk Panna ruha:o))))
Manócs
Manócska

Manócska,

Én 5-re megyek a MÁV-ba a dokimhoz, szóval elõtte (kb. 3/4 4-tõl) jó. De hol találkozzunk? Mivel jössz át Pestre, milyen útvonalon? Én kék metró vonala "mellett" lakom.
(Kispapa inkább venne, de most már nem sok idõ van nézelõdni. A doki elõtt még szétnézhetünk.)
Bõvítettem a profilomat, hogy könnyebben megismerjük egymást. Nem a legjobb kép, de nincs másik. A bal oldalon az asztal szélén ülök, a kismamanacis.Kép

Hol van a Városkapu üzletház?

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Autóvezetés: én mostanában alig merek vezetni. Annyira feledékeny lettem, hogy olyan tudatosan vezetek, mint anno tanulókoromban! És általában még ott ül két gyerek a hátam mögött. Egy hét alatt meghúztam parkolás közben az oldalát meg félig belementem az árokba, úgy kellett kitoljanak. Ja, és a kulcsot ma reggel a pincében találtam meg, amikor 10 perc pánik után eszembe jutott, hogy tegnap du. direktbe oda pakoltam le a hozott kaját (a pótkulcs régen eltûnt). Pedig a másik kettõvel még Bp-en dolgoztam és naponta jártam a belvárost!

TimiciKép
Már csak 10 napod van? Hihetelen. Remélem, bent lesztek 29-én, akkor megyek UH-ra. Sajnálom az elmaradt vizsgádat!
A szilikonos kiskanál is jó lesz sok mindenre, de a D-vitamint tényleg legegyszerûbb szopi elõtt a mellbimbóra cseppenteni, úgyis tejben kell beadni. A K-vitamint meg tuti nem fogja lenyelni kanálból csak gyógyszerfecskendõbõl, mert valami rémes, epeszerû állaga és szaga van.

LeszterKép
A mellbimbódat és környékét ne kenegesd testápolóval. Legalábbis nem tanácsolják, mivelhogy túl puha lesz, és amirkor rákapcsolódik az 5000 w-os szivattyút játszó gyermeked, akkor kisebesedik!
A harmadik harmadban már nagyon érzékeny és vérbõ a hüvely és méhszáj, és ha neked eddig is az volt, akkor....Én a fiammal hívtam fel pánikban a dokit du. egy reggeli vizsgálat után, leszidta magát, hogy elfelejtett szólni, hogy minden vizsgálat után lehet egy kis vérzés.

Van már ugyan elvileg internetünk, tegnap este fel akartam installálni, akkor derült ki, hogy rövidek a zsinórok! Így hát jó hétvégét, hacsak meg nem veszek zsinórt holnap!

Urszila
26+5
urszila

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a biztatast, azota is jol vagyok!Kép Asszem ejjel fejjel lefele fordult a babo, most a mehem tetejen kiall valami, ami korabban nem volt ott. Es feszit is, remelem hamarosan atalakul a mehem meg a hasfalam, hogy elferjen jobban a kis popoja, mar ha tenyleg az az.Kép

Ugy varom a hirt Henirol, remelem, hamarosan jelentkezik a kispapa (vagyis APA)!Kép Addig nem is teszem be a tablat.

Puszi:

Leszter
28+1
leszter

Manócska,

Azt elfelejtettem, hogy ma 2-ig vagyok a munkahelyemen. további elérhetõségem a profilomban.

Maci_2
maci_2

Sziasztok,

Heninek nagy-nagy drukk!!! KépKép Henipapa, ugye kozvetitesz? Kép

Zsuzsi, neked jobbulast! LAzad ugye nincs?

MAnocska, a vesed miatt hivd fel a dokidat! Plane, ha erosodne a fajdalom es gorcsosen faj. Mert akkor valoszinuleg a baba elnyomja a vesevezeteked es elkezdett pangani a vesed. HA meg nem nagyon faj, akkor lehet, hogy elegendo sok vizet innod, es probalj minel tobbet fekudni, de nem a fajos, hanem a masik oldaladon (fontos!). Ettol ki tud urulni a vesed, ha ez a bajod. Sajnos, november vegen vegigcsinaltam ezt a vesepangos dolgot, nem kivanom azokat a vesegorcsoket senkinek, es ha elhanyagoljak, eleg komoly szovodmenyeket okozhat (vigasztaljon, hogy a mamanal, es nem a babanal). Vigyazz magadra, kerlek! Kép

Leszter,
latod, nincs is gond! Kép NAlad mar csak ilyen a terheseg...KépKépKép Az a kemenyedos/szetszakados ejszakai erzesed nagyon emlekeztet az egyik novemberi ejszakai elmenyemre, amikor a kov. UH-n megallapitottak, hogy a baba fejjel lefele fordult...Kép

Timici,
mostanaban nekem is egyre tobbszor jut eszembe a szules. Neha parazom, aztan rajovok, enelkul nem lesz gyerek. Kép VAlahogy tul kell elni. HA a baratnomnek sikerult, akkor remeljuk, nekunk is fog! KépKépKép Ejszaka olyan mensis gorcseim vanank, de ezek kibirhatoak es nem is rendszeresek. CSak arra probalom magam lelkileg trenirozni, hogy ennel sokkal de sokkal rosszabb lesz...Kép
Na meg most el nem tudom kepzelni, hogy a kisagyban, mozeskosarban egy kis elo tokmag fog 1-2 het mulva visitani...KépKép

Megyek palacsintat sutni (Ti kis szadistak Kép ), diabetikus lekvarral es Candereles toltelekkel...
Gombóc
38+6
gombóc

Maci 2,
ha nem veszed fel a mobilod, akkor nem tudjuk megbeszélni a ruha dolgot!
Légyszi vedd fel!!!!!!!:o)))))))
Manócs
Manócska

Gombóc,
Végre diétás palacsinta!Kép Küldesz nekem is?

Maci_2
maci_2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: