Jó reggelt mindenkinek!!!
Katica, egy kalappal neked is. Két vizsgázónk is van ma, jelentkezzetek, ha tudtok eredményt, bár gondolom arra várni kell.
Gaby ez olyan érdekes. Történhet bármi hormonváltozás három hónap alatt?

Ugyanez a doki csináltatta veled a decemberi vizsgálatokat is? Drukk apának a bioizéhez

, ott mit csinálnak vele pontosan? Többet nem kérdezek
A lényeg amit írtál, hogy most megcsinálnak mindent és utána jöhet a babó!!!!!
Ceni, jó, hogy minden rendben van a babóval. Majd megmutatja milyen van, egy kicsit hagy benneteket álmodozni, vajon ki is lesz ő.

Én 25.héten voltam 4D-n, de nekünk letagadhatatlanul látszott a kis kukac a két kis lábacskája között

.
Szilcsi, gratula a gyerkőc fürdetéshez, nem semmi dolog ám. Mi anyukámmal mindig kergettük az öcsémet még fürdés közben sem tudott 5 percig megmaradni. Jó, ha gyakorolsz, rutinos leszel mire hozzád érkezik a kis babóca.
A babaszoba viszont Eliza-é volt

, mi még nem kezdtük el, először festenünk kell, azt pedig majd csak áprilisban tudunk, amikor már nem fütünk és le tudjuk venni a radiátorokat is.
Robcsi, nagyon kis cuki a pocid.
Szerika, én is kivettem ám a kis babátokat. Egyébként ugyanez az élményem volt amikor én mutattam a képet a kisfiúnkról, szinte csak én tudtam kivenni, mi micsoda rajta, de szerintem anyukáknál ez már kiélezetten megy

Ti mentek még 4D-sre a szülésig?
Kata, ha nem raknál a talizmánról képet, teljes felháborodás lenne már. Nagyon kiváncsiak vagyunk
Cicuka, nem csak akkor kell jelentkezni amikor van valami, gyere bármikor ha bánatod van, ha segitség kell vagy bármi, azért vagyunk, hogy segitstünk. Ti mióta próbálkoztok?
Babszika, szerintem holnap reggel nyugodtan tesztelj, én anno Tesco-s terhességi tesztel csináltam mensi megjövetel előtt egy nappal délutáni pisiből és halvány csíkos lett. Holnap szerintem nyugodtan tesztelhetsz bármilyen teszttel.
Babancs, még mindig dolgozom.

Be csak ezen a héten megyek már, de utána is készenlétben kell lennem, ha kellek március végéig hívhatnak telefonon, néha be is kell jelentkeznem ha kell. Már az is jó lesz, ha nem kell bejárnom. És Bp-re is jártam eddig heti 2x ami nekem jó 1,5 óra autóút, ha minden ok, úgyhogy már nagyon várom, hogy vége legyen.
A homeopátiás gyogyikról írsz nekem pontosan, mit fogsz szedni, milyen mennyiségben? Engem is érdekelne....Csütörtökön meg is kérdezem a dokimat mit mond róla...
Monyó

, szerintem nem hagyd abba a gyogyikat még, beszélj mindenképp az orvosoddal, ki tudja, hogy mit árthatsz vele most. Menj el dokihoz mindenképpen. Amig nincs mensi addig ne add fel!!!!!!! Ölelések neked.
Athiz, hajrá, majd gyere mesélj mi volt!!!!
Rólam: Most megyek védőnénihez, ha visszaértem írok.
Puszi
Melcsi