A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok.

mai hom 36,6 es a teszt negativ.
abbahagyom a gyogyszert ugyhogy meg az is lehet hogy ma 1 cn.

Kép
monyo83

Jó regggelt Mindenkinek!

Katica, nagyon fogok szurkolni, és egy jó nagy kalappal kívánok! Azt gyere és írd meg hogy mi volt!

Ceniko, a lényeg hogy egészséges a baba. Most hogy még nem mutatta meg magát a babó nem gondolkodtál azon, hogy csak szüléskor szeretnéd megtudni? Az olyan izgi lehet, bár én nem bírnám ki a kiváncsiságommal! :lol:

Coca,még mindig ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Szilcsi, el is hiszem hogy jó érzés volt gyerekekkel foglalkozni! De neked is lesz mihamarabb, most is nagyon jó a görbéd!

Melcsi, a fürdő és egy habos kakaó talán megtette hatását! :wink: Szép pocid van!

Bettike, én nem tudom feltenni a meghívónkat mert olyan pezsgő színe van és akkor minden kiolvastható lenne benne, azt meg apa nem akarja! Majd egyszer! :wink: de a tiétek is nagyon szép lett!!!!

Babancs, te azért szeded azt a gyógyit mert magasabb a pulzusod? A huginak is felmegy 100 fölé és azt mondják neki, hogy ez természetes! Szerinted kérdezen rá megint?

Tonti? Minden rendben ikrekkel?

Athiz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!! Sikerülni fog, csak hinni kell benne! Nekem 1 hibapontom volt összesen, hát nem is tudom hol tévesztettem :lol: !

Robcsi, annyira aranyos a pocód! még nem tudjátok mi lesz?

Rólam: Tudom mi volt a bajom! Vasárnap apuéknál ott volt bátyám 8 hónapos fia, és hugim 5 hós terhesen és meg menstruáltam mint a Niagara! Hát ez betett! De ma felkeltem és azt mondtam magamnak hogy ebből elég! Elmegyek vásárolni munka előtt, veszek kontúrmatricát az ültetőkártyákhoz!! Hétvégén azt fogok gyártani!
És egész nap ezt fogok csinálni: :lol: Ja és visszatérek a hőmérőhöz ( mondjuk ezt nem biztos hogy jól teszem)!

Kép
kata05

Monyó most olvasom a hírt! Sajnálom!!

Kép
kata05

Jó reggelt mindenkinek!!!

Katica, egy kalappal neked is. Két vizsgázónk is van ma, jelentkezzetek, ha tudtok eredményt, bár gondolom arra várni kell.

Gaby ez olyan érdekes. Történhet bármi hormonváltozás három hónap alatt? :shock: Ugyanez a doki csináltatta veled a decemberi vizsgálatokat is? Drukk apának a bioizéhez :wink: , ott mit csinálnak vele pontosan? Többet nem kérdezek :wink:
A lényeg amit írtál, hogy most megcsinálnak mindent és utána jöhet a babó!!!!!

Ceni, jó, hogy minden rendben van a babóval. Majd megmutatja milyen van, egy kicsit hagy benneteket álmodozni, vajon ki is lesz ő. :wink: Én 25.héten voltam 4D-n, de nekünk letagadhatatlanul látszott a kis kukac a két kis lábacskája között :D .

Szilcsi, gratula a gyerkőc fürdetéshez, nem semmi dolog ám. Mi anyukámmal mindig kergettük az öcsémet még fürdés közben sem tudott 5 percig megmaradni. Jó, ha gyakorolsz, rutinos leszel mire hozzád érkezik a kis babóca. :D
A babaszoba viszont Eliza-é volt :wink: , mi még nem kezdtük el, először festenünk kell, azt pedig majd csak áprilisban tudunk, amikor már nem fütünk és le tudjuk venni a radiátorokat is. :wink:

Robcsi, nagyon kis cuki a pocid.

Szerika, én is kivettem ám a kis babátokat. Egyébként ugyanez az élményem volt amikor én mutattam a képet a kisfiúnkról, szinte csak én tudtam kivenni, mi micsoda rajta, de szerintem anyukáknál ez már kiélezetten megy :wink: Ti mentek még 4D-sre a szülésig?

Kata, ha nem raknál a talizmánról képet, teljes felháborodás lenne már. Nagyon kiváncsiak vagyunk :wink:

Cicuka, nem csak akkor kell jelentkezni amikor van valami, gyere bármikor ha bánatod van, ha segitség kell vagy bármi, azért vagyunk, hogy segitstünk. Ti mióta próbálkoztok?

Babszika, szerintem holnap reggel nyugodtan tesztelj, én anno Tesco-s terhességi tesztel csináltam mensi megjövetel előtt egy nappal délutáni pisiből és halvány csíkos lett. Holnap szerintem nyugodtan tesztelhetsz bármilyen teszttel.

Babancs, még mindig dolgozom. :? Be csak ezen a héten megyek már, de utána is készenlétben kell lennem, ha kellek március végéig hívhatnak telefonon, néha be is kell jelentkeznem ha kell. Már az is jó lesz, ha nem kell bejárnom. És Bp-re is jártam eddig heti 2x ami nekem jó 1,5 óra autóút, ha minden ok, úgyhogy már nagyon várom, hogy vége legyen.
A homeopátiás gyogyikról írsz nekem pontosan, mit fogsz szedni, milyen mennyiségben? Engem is érdekelne....Csütörtökön meg is kérdezem a dokimat mit mond róla...

Monyó :cry: , szerintem nem hagyd abba a gyogyikat még, beszélj mindenképp az orvosoddal, ki tudja, hogy mit árthatsz vele most. Menj el dokihoz mindenképpen. Amig nincs mensi addig ne add fel!!!!!!! Ölelések neked.

Athiz, hajrá, majd gyere mesélj mi volt!!!!

Rólam: Most megyek védőnénihez, ha visszaértem írok.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Kata, éljen, ez a beszéd :D :D Kényeztesd magad, amivel csak tudod :D

Nekem is volt 101 a pulzusom a doki nekem is azt mondta, hogy néha előfordul, nem gond.

Kép
melcsi6

Melcsi, milyen talizmánról kell képet tennem?

Kép
kata05

Melcsi!
Jó pihit otthon! :)

Szilcsi!
Gratula a fürdetéshez! És egyből 2 gyerek :)

Bettike!
Hajrá talizmán :)

Katica!
Drukk a vizsgához!

Monyóka!
Bakterbakterbakter :(

Coca!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezsó!
Na, igen a Clostin is túl vagyok már, de most kíváncsi vagyok mi lesz a stimu!

Áfi!
Részvétem :(

Ceni!
Szóval nem egy mutogatós fajta :) Örülök, hogy minden ok!

Eliza!
Cukoreredmény?

Gaby!
Mindent újra? És ennyiért? :shock: Döbbenet! Bár a vérvétel sosem árt, de azért ... :evil:

RÓLAM:
Én a meglepő és mulatságos görbe címre pályázom :lol:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 294.18.jpg
sonjus

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a kedvességet és a gratulákat, irtóra aranyosak vagytok! :D A reggeli tesztem is szép, lassan meg is nyugszom, egészen jövő keddig, amikor is megyek a doktorhoz. Igazából majd akkor esik le a kő szerintem, ha szívdobogást hallok-látok.

Monyókám! Szerintem is beszélj a dokiddal! Sajnálnám nagyon, ha tényleg nem sikerülne :(

Zöldi! mennek a drukkok, ügyesek legyetek és optimisták :wink: Ugye 10-kor?

Bimi! Neked is szurkolok ezerrel, nyugi, reméljük, hogy minden rendben lesz! Tudom, hogy aggódsz, és meg is értem. Gondolunk rád!

Babszika! Én most Gravi HCG-vel és Juva-labbal teszteltem, mindkettő gyógyszertári, és 20-as érzékenységű. Ennél érzékenyebbet szerintem nem nagyon kapsz. És olyan 7-800 Ft körül vannak.

Enikő! Az a lényeg, hogy rendben van a babó! :wink:

Babancs! A málnalevéteát és a homeós bogyeszokat dicsérik nagyon! Aki szedte, azzal villámszülést produkált az ismeretségi körömben. Én si szeretném, mert olyan jó lenne nem csaszival szülni!

Katica! És végülis kipróbáltad a mézes izét? Ha nem, akkor igyad már, hátha! Jobbulást neked! És drukk a zh-hoz!

Athiz! Lehet, hogy rosszul emlékszem, de te is vizsgázol? Neked is drukk!

Szezso! Nekem is kb. úgy szokott fáji, ahogy neked, el is kezdte, de aztán átment szurkálásba, a többit tudod. És egy héttel mensi előtt szoktam szintén idegeskedeni, most nem volt. De az viszont lehet a Duphastontól, PMS- elleni szer is.

Szilva! Mikor tesztelsz? :wink:

Szilcsi! És megúsztad szárazon? :wink:

Gabi! És szimpi volt a doki?

Bettike! Talizmán :lol: Én is kíváncsi vagyok rá :wink:

Sonjus! Szerintem most indul el fölfelé! :wink:

Lányok, eddig tudtam visszamenni, keltenem kell a kölket az oviba. Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ÜgyiAthiz! +++++++++++++++++++++++++

ProfesszorKatica! ++++++++++++++++++++

SzomorúMonyó! ÓÓÓÓ! :cry:

KreatívKata! Jól teszed.

KavintonMelcsi! Bettytalizmáera gondoltál?

SzexőrültSonja! ...ma már ugye nem kell?

BoldogSzirom! Mikor is megyünk a Toronyba? Babgulyás? Meg ilyenek?

Kép
zölddisznó

Coca!
Én már nem bírok többet :lol:
sonjus

Akkor ma még ne mutasd be KosSonjusnak apát!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

szirom,
GRATULÁLOK!!
Ez egy gyönyörűséges du-i zebra, de boldogan hallom, hogy a reggeli még szebb!!! Nyugalom!!! Jövő héten már szívdobi is lesz!!!!

athiz,
Ne izgulj4!! DRUKKKK!!++++

csikken,
Igen. Egyértelmüen piri közeleg... csak jöhetne már. Ma még semmi...

kata,
Ne légy ideges, sem nyugtalan. A baba miatt és az esküvő miatt is ideges vagy... szerintem. Csak ez a baj!! A hődet mérd, legalább azzal is tisztában leszel.
Nagyon kis szép a meghívó!!!

bettike,
Cuki ez a talizmán dolog! Hogy néz ki? Kép!? Pár nap és zuhan, majd megemelkedik a hőd!!!! A talizmán ezt is kézbe veszi!!! :wink:

ceniko,
A kis szégyellős Manóka!! Akkor születéskor lesz bizti!!?? :wink: A lényeg, hogy minden rendben van!!! GRATU!!!

robcsi,
Nagyon szép a pocikád!! Csini kismami vagy!!

áfi,
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem..... :cry: :cry:

snufi,
Még az igazi nem jutott az eszembe... Gondolkodtam a Játszoda, Játszodu szójátékon, de nem igazán tetszik.... :?

babaimádó,
örülök, hogy a cisztáknak nyoma sincs!!! emélhetőleg a májaddal is minden OK!!!! Szorííííítok!!!++++

szezsó,
A következő ciklusban le sem akarok szálni az Uramról!!! Reméljük a doki is mindent jónak talál, és így is lesz!!! Most várom pirit, aztán még van 4 kúp, aztán doki!!!
A hasfájás ugyan olyan, mint mensikor szokott??Még nem bizti, hogy rossz!!!++++

katica,
Érdekes, mert nem piri érkezésekor még magas a hőm, majd közben esik. most már zuhanóban van - bár most stagnál - de még nem jött meg... Remélem itt van nemsokára!!!
Drukkkkk a mai zh-khoz!!! A köhögés ellen szopogass cukrot... Nekem az be szokott jönni.

cicuka,űDrukk a babóhoz!! Gyere sűrűbben!!! Puszi!

monyó,
Nagyon sajnálom..... :cry:
Akkor most hogyan tovább?

melcsi,
Mesélj a védőnéni látogatásról!!!

sonjus,
Küldök Neked pár tized hőfokot, OK?! Melegedj!!!++++

coca,
Hogy vagy???? Most ma vagy holnap lesz beültetetés?? Nagyon szorítok!!! Mennyi kis poronty lesz??? Találtál vm más megoldást a többi 'kis pöttyre'???

Rólam:
Piriváróban vagyok... Ma kellene érkeznie...

1172561051.68.doc
mfpan

Jó reggelt,

csak gyors bekukk, mert megyek a kislányra vigyázni. :wink:

Monyó, sajnálom.

Kata, csak előre, ezaz!!!

Coca, drukkkkk!

Szirmi, még1x gratu.

Magamról: most már várom a pénteki dokit, hogy ezen a bizonytalanságon túljussak és elkezdhessek gyogyót szedni, hogy nekem is lehessen babóm!

Délután jövök.

Üdv. Mindenkinek!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! De azért Kép , ugye? :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszi a meghívó dícséretet! :lol:

Szezso! Haláli görbém tovább kúszik, hihetetlen de még mindig ugyan azt méri! :lol:

Ezt a talizmán, vagy bigyó, izé, hogyishívják-ot olyan boltban vettem, ahol lehet kapni fengshui (biztos ezt sem így kell írni) cucokat! Van többfajta is, persze nekem a legnagyobb kellett! :lol:
Délután lefényképezem és felrakom!
De lehet olyat is venni, hogy papucsos! Én olyat akartam, de nem találtam! A barátnőmnek viszont olyan van! Lehet rózsaszínben venni, ha lányt szeretnél, kékben ha fiút! Ő rózsaszínt vett és most már 5 hónapos lesz a kislánya! :lol: Persze ennek az izének semmi köze hozzá! (ÁÁÁ dehogy) :wink:

Monyó! Szívből :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata! Mit mondtam én neked tegnap, hogy úgy is összeszeded magad! Erre tessék már tervek sokasága is van! :wink:

Snufi! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked mit mond a dokid, mert szerintem én is hasonlóra számíthatok! Egyébként neked nem jön tej a cicidből?
Én még sosem vettem észre, csak az előző ciklusban, de azóta még mindig megvan! :twisted: Aggódom is miatta!

Sonjus! Meglepő és mulatságos? Ilyen görbe tulajdonos még úgy sem volt! :lol:

Mfpan köszi! A talizmánból szóltál! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Azt álmodtam, hogy a 12. dpo-n (vagyis holnap) óriási zebrát teszteltem! :D De ez nem lesz igaz, mert nem akarok holnap tesztelni (vagy mégis???) :oops: Nem, tudom, hogy nem szabad, de lehet, hogy akkor csütörtökön... Nem tudom!!!!!!!!!!!!! SEGÍTSÉG!!!
Mikor teszteljek? Tartsam magam a péntekhez???

Szirom, de csuromvíz lettem, mondjuk a Bogi rendes volt nagyon, sokat segített! A Viola viszont úgy fürdik, mint egy vízipaci, kente bele a vizes kezét a hajába, aztán lábbal pacskolta a vizet... ÁÁÁ nem lettem vizes! :D :D :D

Panni, legalább szép szabályos a görbéd, ha már ez a hónap elúszott...

Coca, mennek a drukkok! Haza is mehetsz utána vagy bent tartanak?

Hú, lehet, hogy nem véletlen, hogy ketten is nekem gratuláltak szirom helyett??? :lol:
Monyo, :cry:
Snufi, hajrá péntek!!! Ügyi bébisintér legyél, legalább olyan ügyi, mint én tegnap! :lol:
Melcsi, bocsi. :oops: Akkor majd kérünk szobaképet!!!
Szerika, tudom, hogy én vagyok béna, na de majd élőben... :lol: Vagyis na... majd ha kibújt a fiatalúr! :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Monyó, nagyon sajnálom :( De ne szontyoldj el, - könnyű lenne ezt mondani, ha én nem nem hasonló helyzetben lennék- a doki keze közt vagy :)
Jönni fog az a babó, csak még kicsit akarja, hogy jobban várjad!

MfPanni, piri jön, megy, aztán szabad az út! Nagyon jó görbéid vannak!

Szirom! :D :D :D :D Vigyázz magatokra!!!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!!

Szirom gratula most már ilyen szép nagy betűkkel :lol:

Kérdés: nem tudom használja-e valaki a PG53-at, az vele a gondom, hogy már a múlt héten megvolt a pé-m, de még mindig mutat páfrányokat, illetve fele páfrány fele pötty, nem tudja valaki véletlenül, hogy ez mit jelent? Vagy van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?

Kép
klarissza32

snufi,
Szeded a bogyót, aztán hipp-hopp lesz babócád!!!!! :wink:

bettike,
Milyen az, hogy papucsos??!! :shock:

szilcsi,
Ha úgy gondolod, hogy kibírod péntekig, tesztelj akkor. Az már tuti jó lesz!!! Akkor jól megtornáztattak a Lányok!!! Két pici kis vizibolha!!! A görbémnek én is örülök!! Csak ilyen is legyen, persze más végkifejlettel!!! :wink:

stella,
Köszönöm. Ez a görbém tényleg jó, de az előző ciklus maratoni lett, igaz volt pé, az előtt nem volt pé, azelőtt tökéletes görbe volt..... :shock: Remélem megszakad ez a folyamat és most már mindig szép lesz... Bár ne legyen olyan szép, csak legyen baba a vége!!! Te nem szoktál hőt mérni? Ciklusaid milyenek?
mfpan

Klarissza!
Nekem sosem mutatott egy ilyen ketyeres se semmit, így nem tudok nyilatkozni!

Snufi, Bettike!
Nekem sosem volt tejecske és mégis Bromo-t kell szednem :?

Bettike!
Most szinte semmi nem stimmel hő és tapasztalat terén :)
A tojásos részen túl vagyok, méhszáj téren bezárt a bazár, de hogy a hőmet ez miért nem érdekli? :shock: :lol:
Az is érdekes, hogy mindemellett a hasamat most is érzem, de már vagy 1 hete érzem úgyhogy erre sem adhatok :)

Szilcsi!
TARTS KI! :) A péntek az egy jó nap :)
sonjus

Panni!
Most melegem van :) ideértek a plussz fokok :)
sonjus

Kép

Kép
szilcsi

szilcsi,
Húhúhú! Ez aztán szépen kúszik felfelé!!! Csak így tovább!!!
mfpan

Kata!

Igen főleg a magas pulzus miatt szedem a béta-blokkolót. Bár nekem a vérnyomás felsőérték is magas volt.
A húgodnak nemtom mitől ilyen magas a pulzusa. Normális esetben a pulzus 80/perc. Stressz/izgalmi helyzetben simán felmehet 100 fölé, az még nem kóros. Nekem a pajzsmirigy-problémák miatt volt 160 is a pulzusom..azt hittem kiugrik a szivem.
Ha a tesódnak nincs más problémája, akkor sztem sem indokolt a gyógyszer..tudod ez is csak egy gyógyszer, csomó mellékhatása lehet. Mondjuk ha én nem szedném kifejezetten rosszul lennék.
Hallgassatok a dokira!

Melcsi!

Én Caulophyllum thalictroides (15 CH) -t vettem homeós szerből. Az adagolásról mindenhol mást írnak. Van ahol naponta 5*1-et, van ahol 2*1-et. Majd megkérdezem a dúla ismerősömet. Szerintem te is keress utána, neten írnak róla.
A málnalevél-teából napi 2*2 dl-t tervezek inni, de az elsoroltakat csak a szülés időpontja előtt kb. 1 hónappal kezdem.

Kismamik!

Nálatok apás szülés lesz? Itt Győrben divatos lett dúlával szülni, de én a férjemmel szeretnék. Ugye csak 1 ember jöhet be velem..

Kép
babancs

Sziasztok!

Mennek a drukkok a vizsgázóknak!!! Egy jó nagy kalappal!!!!

Na meg Zöldinek is a kiscocákhoz!!!!!

Bettike: szép ez a meghívó. Egyébként a talizmán miatt senki nem néz hülyének, sőőőőt.. várjuk a képet, teljesen felkeltetted az érdeklődésünket. :)

Babancs: nekem sajna császárom lesz, így még nem tudom, hogy szedjek-e homeo bogyót, de éppen most vettem egy könyvet és állítólag a felépülésre, meg vérzéscsillapításra is van homeó bogyó, azt majd lehet kipróbálom.

Melcsi: megyünk még 4D-re igen, kábé egy hónap múlva. Remélem akkor már többet láthatunk belőle.

Elizabeth hova tűnt???

Szilcsi: nagyon szép görbéd van. Eddig olyan babagyanús :lol:

Sonjus: neked mi a bajod a görbéddel? :shock:
szerika

Hahó!

Sietősben vagyok, mert ebédet kell csinálni - az uram itthon a betegség miatt, de már javul :wink:

Babancs! Én ezt mentettem el:

http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Illetve ahol én szültem Újpesten, ott újabban bevezették a homeós felkészülést és szülést, és ott a szülésznőknek van egy listájuk mindenről. Egyikük szokott írni a topikba, és szerintem biztosan elküldi a listáját is (szokták tőle kérni).

Szilcsi! Akartam már mondani, hogy ennyi elszólás nem véletlen :lol: Gyönyörű a görbéd! Nekem a 20-as teszt 13. dpon-n mutatta.

Húzok...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi! Akkor asszem csütörtök lesz belőle... :oops: Az a 13. dpo.
Van otthon Lily teszt, az előzőt kimutatta 13. dpo-n...
De veszek másikat is, más fajtából, biztos ami tuti... :wink:
Most szóltak, hogy ki kell vennem a tavalyi maradék szabikat, így márciusban csomót leszek szabin... Éljen a tavaszi nagytakarítás! :? :D Ja, fura: tegnap amikor zuhiztam, észrevettem, hogy a melltartóm bevágott és kétoldalt lett egy-egy piros folt... :oops: Pedig nem kicsi a tartó... :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi: én is Lilyvel teszteltem és semmi gondom nem volt vele, mert két csíkot mutatott :) Ha pénteken tesztelsz, akkor mindenképpen reggeli pisiből csináld, az a biztos!
szerika

Szirom: de jó, amit belinkeltél a homeós szerekről, mert ír a császármetszésről is. Majd összevetem a könyvemben leírtakkal, hogy egyezik-e.
szerika

Szerika, mindenképpen reggeliből csinálom, majd még kiötlöm, melyik nap! Attól függ, hogy a hőm milyen lesz holnap-holnapután.
Az a baj, hogy mindig van egy-egy nap, amikor ilyen magas, aztán másnap megint a béka segge alá megy. Kíváncsi leszek, milyen lesz holnap reggel! :shock:

Tontica???? Minden oké?

Szép a meghívó! Majd én is teszek fel, csak nem itt van, hanem a másik melóhelyen. A párommal mi csináltuk ketten, mi találtuk ki az egészet, nem kellett hozzá nyomda, így sokkal olcsóbban is kijött. Pauszpapaírra nyomtattuk ki, és kémcsőbe volt beletekerve. Szalaggal díszítettem a kémcsövet egyesével :roll: , jó nagy meló volt, de nagy sikere is lett. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Én még véletlenül sem szeretnék belepofádzani, de ha az előzőnél a 13. napon kimutatta, akkor nem kellen most egy kicsivel többet várni?
Én csak érted aggódom, ezért írom!!!!
Olyan jó lenne, ha biztosabb időpontban lenne 2 csíkod, ami erős és akkor talán nem idegeskednél, hogy vajon mit mutat a következő teszt!
TUDOM, hogy ilyenkor kicsit (nem kicsit :) ) nehéz, türelmetlen az ember!
sonjus

Lányok!
Nekem olyan fájásaim vannak, hogy csuda :)
Most lehet pém? Ezt csak a hőm nem veszi észre :)
Mindkét oldalam mensisen fáj elég rendesen!
A tegnap esti "légyott" remélem elég lesz a mai pé-hez :)
Párom délutános, 11 óra mire ágyba keveredik és már tegnap is úgy kellett engem felkeltenie :oops:
sonjus

Zöldi már biztosan túl van a visszaültetésen :)
Remélem hamar kapunk híreket!!!!!!!!

Szerika!
A görbém nem tükrözi az érzéseim, csak ez a gond vele :) Egyébként szeretem a görbém, olyan kis nyomi :)
/ilyen kis lehetetlen nyomikból szoktak lenni a meglepetések :wink: /
sonjus

sonjus,
Ez a jó felfogás!!!!! /Utsó mondatod!/
Lehet, hogy most van péd!!!! A tegnapi hancur ahhoz tökéletes!!!! DRUKK!!!++++

szirom,
Mi lesz/volt az ebéd? Örülök, hogy Apa jobban van!!!! Nem is csodálom, ilyen hírektől!!!! :wink: :lol:
mfpan

Sonjus, igazad van, És ezt az eszem is tudja, csak a szívem akar mást. :D De én okos leszek és az eszemre hallgatok, ha ott van az a baba, akkor ott lesz pénteken is!!! Szóval nem változik semmi, pénteken tesztelek (ha a hőm is úgy akarja). :D
Köszi Sonjus! :D

Kép
szilcsi

szilcsi,
Jól teszed!!! Az a biztosabb!!!
A hőd pedig szépen fent marad!!! Mondja Panni mágus és Mindenki eme kedves Babanetes Társaságból!!! szugi, szugi, szugi......
mfpan

Sziasztok!

Készülök a márciusi inszemre. :( Kép

Mindenkinek szorítok a babásodáshoz és a sikeres vizsgákhoz Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hello Lanyok!
Nekem megint csak gyors bekukkra futja,bocs :oops: .

Szirom!
Oooooriasi, hatalmas puszihegyek, drukkok, annyira orulok Nektek!!! Minden rendben lesz!

Coca!
Nektek is szoritok, remelem hamarosan tonkrevagjak az ikrek az uj szonyeget!!!!!

Tobbieket is olelem, este lesz nalunk ujabb doki, magzatom egesz hetvegen az idegbajt hozta rank, vegig gorcsoltem, talan ma (par napra :lol: ) megnyugtatnak...
:wink:

vakond
Kép
Kép
vakond

KavintonMelcsi jelentkezik :D

Bocsi Kata, Bettikere gondoltam talizmán ügyben. 10 újjal gépelek néha az újjaim gyorsabban írnak, mint ahogy gondolatban utolérem őket :wink:

Panni, köszi, minden ok volt a védőnőlátogatásomon, jelentem 10kg-ot híztam eddig :oops: :oops: , a védőnő nem szídott le, azt mondta, ez alkat függő és ez nem olyan vész, 2-3 kg-val több mint a normál, de ugye mint tudjuk én nem vagyok normális :lol: :lol: .

Most mennem kell, délután még jelentkezem.

Szép napot mindenkinek.

Cocám, gondoltam rád, remélem minden ok volt.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Vakond!
pihipihi és nyuginyuginyugi!!!!!

Hanna!
Ez az esés nem lehet beágyazódás? :?
Szerintem 9. DPO-n az jó!!!

Szilcsi!
Tudod mi vagyunk itt a kontrolcsoport :)
Aztán mit fogok csinálni, mikor nekem lesz esélyes a dolog :?: :D
sonjus

hanna,
Beágyazódási eséshez mit szólsz!!!??? :wink: Korai lenne még ez a csökkenés pirihez!!!

vakond,
Csak nyugalom!!! Remélem nem ijesztget tovább a Kismanó!!! Nagyon drukkolok!!!!++++

melcsi,
Akkor jó!! Minden OK!!! Védőnéni szerint is rendben van ez a kis fölösleg!!! Miért nem vagy normális?? Mesélj szintén nem normálisnak!!!
mfpan

Panni!
Miért nem tudlak MSN-re felvenni? Béndzsa vagyok?
sonjus

Csajok!

Nagyon rendik vagytok, de már nem is tudom. :(

Nagyon görcsöl a pocim és mára a hangom is elment. áááááá

Utálom...

Nagyon szorítok Nektek! +++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sonjus,
Az a gond, hogy nem tudom feltelepíteni.... Itt a munkahelyemen tudok netezni - otthon sajna nincs - itt pedig a rendszergazda szerintem letiltotta.... :? :(
Úgyhogy nem valószinű, hogy nálad van a gond...
mfpan

SZiasztok!

CSak egy gyors bekukk, mert indulok fogdokihoz.
Kell néhány vizsgálat, hogy megtudjuk, valójában mi is van.
Cocáról semmi hír?
Mindenkit puszilok!
Most rohanok..

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Zöldi: a babatámáról kattantam le, nem a szexről!!!! :oops: Merre jársz? Tűkön ülünk!!!!!!!!!!

Bettike, tejci nem jön, csak.... na szóval száraz van icipici, néha... :roll:

Szilcsi: értettem!!! Óvatosan a teszteléssel! :shock:

Panni, köszönöm, Neked is hasonlókat kívánok.

Hanna, szerintem is beágyazódás. Hmmm?

Babim, minden jót!!!!!

Puszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Katica, drukk a ZH-hoz, bár már túl vagy rajta. De drukk a jó jegyhez. :)

Monyo :(

Cenikő, lényeg hogy minden OK a bébivel. Majd kiderrül, hogy fiú e vagy lány. (két lány mellett én szerintem tuti lány ) Nem mentek több 4 Dre?

Szirom, olyan jó, örülök az erősödő zebrusnak. De szerintem 5. héten még nem lesz szívhang.

Szilcsi, én a péntekre szavazok tesztileg. Jó a görbéd.

Klarissza, hát nekem nincs jó tapasztalatom a PG53mal. Annak csak 1-2 napig kellene páfi lennie. Szóval ha már mindenkép nézed akkor inkább a tesztessel nézd.

Hanna., csatlakozok az előttem szólókhoz. Szerintem is beágyazódás. 9 DPO korai lenne mensis esésnek.

Zöldi???

Rakok egy görbét ebben a hónapban nem is raktam még :)
Igaz, hogy próbálkozás mentes de mi még egyszer se védekeztünk. Bár ahogy a görbét elnézem felesleges is.

Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

sziasztok!
hazaértem, visszaolvasok.

katica
katica30

Sziasztok

Bocsi, hogy így eltűntem, de nem nagyon voltam tegnap formában...., mert egy katasztrófa volt az egész vérvétel, és nem a cukros lötyi miatt, az halál jól esett, főleg, hogy én vittem, és készítettem itthon el! :) Az eredményt, talán már este megtudom!
Ma megvettem még pár hiányzó cuccot a kórházi csomiba...aztán majd lassacskán összerakosgatom, enni nem kér, ha itt fog állni! :)

Remélem mindenki jól van! :) (Kivéve szegény Áfi-t akiknél hallom, hogy mitörtént! Részvétem! :cry: )

Puszi

Kép
elizabeth25

babancs: én is atenololt szedtem jó sokáig, egy fél éve cserélte le a dokim egy másik gyógyszerre. de úgy tűnik átvágott engem a dokim, mert az atenololra is azt mondta, hogy nem ehetem terhesség alatt.
én más okból szedem, mint te a gyógyszert.

monyo: annyira sajnálom. :cry: de én amig nincs itt a piri még reménykedek.

kata: örülök, hogy jó a kedved. ültetőkártya? nálunk a család megvétózta, mondván, hogy mindenki odaül, ahova akar.

melcsi: örülök, hogy minden ok. a 10 kiló nem is olyan sok.

szonjus: mikor szokott lenni a péd?

bettike: nagyon szép a meghívó.

szilcsi: ott jártam a szomszédodban. :D látom csak egy nappal vagy előttem. mikor tesztelsz végül?

panni: szabályos a görbéd, hajrá következő hónap!

babancs: ki az a dúla? :oops:

hanna: nem lehet beágyazódás?

vakond: jöhetnél többször is.

liza: várjuk az eredményt!

csikken: érdekes a görbéd :roll:

baba: dokinál mi volt?

athiz: gratulálhatunk? :D

coca: merre vagy? hány coca lesz/van a pocidban?

rólam: megírtam a kis zht. szerintem jó lesz, hacsak le nem számoltam, de majd csak jövőhétre derül ki. köszönöm mindenkinek a drukkokat! már most szólok, hogy jövőhét hétfőn 14.00-tól megint lehet rám gondolni, újabb zh. :(
hőm ma esett 1 tizeddel. kiváncsi vagyok, hogy tovább mászik-e lefelé.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: