A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok lanyok!

Pocok!Kép
Hatalmas gratula a pici leanyhoz! Nagyon sok boldogsagot!Kép Nagyon szep, kulonleges neve van, megtetszett nekem is!Kép

Heni,
Vajon hol tartasz?Kép Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Maci_2,
Orulok, hogy rendezodott a cukrod, a dietahoz kitartast!Kép
Az anyajegyes ijesztgetest meg nehogy mar komolyan vedd!!!Kép Nem is ertem, hogy mondhat valaki ilyet egy kismamanak... Nincs eleg aggodnivalonk magunktol is?!

Andy,
Beirtalak.Kép Ha megirod majd a valasztott orvosod nevet, es hogy melyik korhazban fogsz szulni, azt is beirom.
Sajna en is nagyon erzekeny vagyok, a Laktacid Femina szerintem is jo, de azert engem nem ved meg 100%-osan.
Szerintem inkabb hivd fel a dokidat. Amugy nekem Pimafucin kenocsot irt fel ilyenre, az bejott, es tutira lehet hasznalni terhesseg alatt is. Van belole kup is, ahhoz is volt mar szerencsem, de ha meg csak kezdodik a baj, es inkabb kivul erzed, akkor lehet, hogy csak a kenocs is eleg.

Angela,
Aranyos lehet a kisfiad!Kép

Manocska,
Hat igen, en reszben hasonlo okok miatt nem is mondtam meg a fonokomnek, hogy babat tervezunk...
Koszi a reklamot a tablanak, leszel a menedzserem?Kép
A palacsintat meg en elkuldtem, nem tehetek rola, hogy utkozben valaki tul gusztanak talalta, es felfalta...

Gomboc,
44 ora, nem semmi...!Kép Nekem is pont az jutott az eszembe, mint Manocskanak, hogy ha csak arra gondolok, hogy szegeny mennyit volt ebren egyhuzamban, mar az is durva... Es tudsz rola valamit, hogy hogy birta szegeny?
A babanezes naggggyon jo volt, szegeny baratnomeknel ott ragadtunk ugy este fel 11-ig.Kép De ezer eve nem beszeltunk, ez mar nagyon kellett. A kislanyuk 14 honapos, es gyonyoru, okos, nagyon jol lehet vele kommunikalni!Kép Es este 7-kor furdes, aztan vacsi, 8-kor beteszik a kisagyba, elbucsuznak tole, es alszik reggel fel 9 - 9-ig!!! Irigylesre melto helyzet!Kép Es most tudtam meg, hogy ujra babat varnak, augusztusra!Kép
Orulok, hogy minden rendben volt, a tulhordas miatt meg meg korai aggodni. Arra gondolj, hogy ugy 10-12 hetesen mit nem adtal volna, hogy tulhordhasd a babadat!Kép
Az en dokim nem ker penzt a korhazban, csak a maganrendelesen.

Nadine,
Javitottam a korhaz nevet.Kép

Kangi,
Koszi a biztatast, attol en sem felek, hogy mostantol nem lesz semmilyen fajdalmam...Kép Legkesobb aprilis kozepen, de akkor biztos!Kép
Jot nevettem a dalmatadon!KépKépKép
Drukk a vizsgadhoz!!!!!

Pocoka,
Udv koreinkben!Kép Ha mar lehorgonyoztal Nalunk, tenyleg beiratkozhatnal a tablaba, es ezzel kapcsolatban Manocska mindent leirt mar!Kép

Nyulandi,
Akkor Neked is kezdunk drukkolni!Kép
En is nagyon vartam, hogy eljussak idaig, es mivel nem volt teljesen zokkenomentes, nagyon orulok, hogy sikerult. Persze nekem meg van majdnem 3 honap a vegeig, de mar ez is nagyon jo erzes!Kép

Myssnia,
Igen, a kispapam is allando olvasoja a topiknak!Kép Na nehogy mar inkabb tanulni kelljen!Kép Ez persze nem igaz, mar nyaron is egyutt kezdtuk olvasni, amikor a Balatonon pozitiv lett a tesztem!Kép
Nekem nagyon tetszik a Bernat! De a Veto sem rossz!Kép
Igy mar sokkal kedvezobb a szep babakocsid ara! Drukkolok, hogy minden osszejojjon, es megkaparinthasd!Kép

Franyo,
De jo Nektek, gratulalok a majdnem kesz babaszobahoz, de szeretnek mar en is ott tartani... Tudom, hogy nem kene turelmetlenkednem, de olyan sok meg a 3 honap...Kép

Marti,
Orulok, hogy az UH-n minden rendben volt, de miert is ne lenne? Az amniot mindenkepp megcsinaltatjatok? Majd ird meg, hogy mi volt a tanacsadason, ok?

Csucsuka,
Orulok, hogy jobban vagy!Kép
Akkor most inkabb ne teregessek?Kép

Julika,
En is a pozitiv teszt utan par nappal mentem eloszor UH-ra, es szinte semmi sem latszott, legalabbis nem egyertelmuen. Majd a kovetkezon mar valoszinuleg tobb fog latszani, de jobban szeretik a dokik inkabb a 7-8. heten nezni, mert akkor mar latszik ahogy dobog a szive, es ez a biztos!Kép Drukkkk!Kép Es varunk!

Tundimami,
Itt vagyok!!!Kép
Udv itt, es boldog babavarast!Kép Beirtalak a tablaba, ha megirod a lakhelyedet (varos), a valasztott orvosodat es a korhazat, akkor azt is beirnam.

Ma megyunk az elso szuleselokeszitore az Uzsokiba, mar ugy varom, nagyon kivancsi vagyok!

Bocsi, ez iszonyu hosszu lett...

Puszi:

Leszter
27+6
leszter

Halihó Kismamekok!

Pocoknak nagy gratula a neméppen kicsilányhozKépKép!

Julika, Tündimami, de jó hogy idetaláltatokKép. Julika, a 7. héten kell látni a dobogó szivecskét! Ha hosszabb a ciklusod, ez lehet egy kicsit késõbb is.

Gombóc, nagy drukkKép én a kórházban nem adok... az a munkahelye, munkaidõben nem?

Manócska, én fél egykor etetek, aztán altatok, olyan jó hatásfokkal, hogy általában én is alszok egy kicsitKép

Kórházba készülõkKép: én vittem saját felhasználásra vékony popsitörlõt, nagyon bevált (most már a párom is használjaKép). Mondjuk engem az aranyerem jobban megviselt, mint a gátsebem... arra viszont nagyon jó volt zuhanyzás után a hajszáritóKép

Leszter, régi kérdésedre válaszolva: anno bélelzáródásom volt, mindenféle csúfsággal megspékelve...

Na pussz!
Zsófi (28+6)
Csucsuka

Sziasztok!

PocokKép
Nagy-nagy gratula nektek.

ManócskaKép
Ugye te kérdezted a másoddiplomás képzést? Az is ingyenes a gyed, gyes alatt elvileg. De hallottam már olyan suliról, ahol nem volt az (igaz itt az elsõ képzés sem).

LányokKép
Ha már a kórházi csomagnál tartunk. Szerintetek Tena betétbõl elég a normál méret vagy nagyobb kell?

Panka
31+3

panka

... es Pocok kedveertKép:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Moxi Viki 4100g, 53cm 2002.11.02. ( - ) 5 nap
Csipkebogyó Luca Melinda 3290g, 52cm 2002.11.03. napra pontos babaKép
Fodbetti Ádám 4050g, 53cm 2002.11.06. ( - 6 ) nap
Szilcsike Szilvia Anna 3550g, 53cm 2002.11.07. ( + 12 ) nap
Bmaas Enikõ 3760g, 52cm 2002.11.07. ( - ) 2 nap
PM Zsófi 3400g, 54cm 2002.11.09.
Nyulika Balázs 2800g, 55cm 2002.11.09. ( - 12 ) nap
Mj Móni Christopher Thomas 3400g 2002.11.13. ( - 6 ) nap
Olga Andrea 2420g, 53cm 2002.11.14.
Kamelia Ádám 3035g, 49cm 2002.11.18. napra pontos babaKép
Pilinke Róbert 4510g, 56cm 2002.11.20. napra pontos babaKép
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Kép Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
</pre>
leszter

Gumicukor,
Ez az orrspré felnõtteknek is jó?

Panka,
köszi az infót a 2. diplomáról.

Leszter,
nézdd, van olyan palacsinta mennyiség, amiért elvállalom a managerséget:o)))))))))))

Kangi,
mi volt a vizsgán?

Manócska
16+0
manócska

ManócskaKép
Igaz, hogy nem engem kérdeztél, de azért válaszolokKép Igen, felnõtteknek is jó a Sterimar, én is használom és nagyon szeretem. És kismamák is használhatják.

Panka
31+3

panka

Sziasztok Kismamik!
Elõször is hatalmas gratula Pocoknak a szépnevû kislányához! Na meg persze sok tejcsit!KépKépKép

Timici, Gombóc!

Tök igazatok van, a WC-ülõkére tehetõ papír nagyon kell ám!
Én császárral szültem, nem tudom, hogy sima szülés után is így van-e, de nem tudom, mit csináltam volna, ha a WC fölé guggolva kellett volna pisilnem... nem igazán ment volna!

Gombóc! Én is pont akkor voltam a Margitban, igaz, én a gyerekrendelõben, a 3.-on Te még a terhesgondozóba jársz, vagy a szülõszobán csinálják a CTG-t?

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Viki
vikici

köszi Panka
Manócska

Sziasztok!

Gombóc, Timici, köszi a fürdõlepedõ-infót! Kenguru Goldban pont tegnap jártunk, persze eszembe nem jutott megkérdezni, hogy van-e, annyi eszem van... Kép De a Mária Nagykerbe meg holnap szándékoztam menni, akkor majd ott körülnézek, köszi!

Gumicukor!
A mozizás miatt nem aggódom, csak ismerem magam, hogy mennyire beszKépri alak vagyok... Tényleg elég egy kis vér, vagy ijesztõ zene, én már éjjel rosszat álmodom. Meg ami a legdurvább az egészben, annyira felzaklatnak az ilyen "ijesztgetések", hogy amikor kijövünk a moziból, ideges vagyok, úgy érzem, bántottak, és arra várok, hogy a Kispapi megvigasztaljon. KépKépKép Pl. anno a Gladiátoron teljesen kiborultam. Hát ilyen kis érzékeny lélek vagyok, mit csináljak? Tényleg nem való nekem a Gyûrûk Ura szerintem, pedig könyvben imádtam.

Málnalevél: Anyósom azt mondta, tud egy jó kis gyógynövény-boltot, majd õ vesz nekem. (Annyira aranyos, mindig venni akar valamit, pedig nem igazán teheti anyagilag...) Nem lehetett lebeszélni, úgyhogy most akkor rajta áll vagy bukik a dolog. Kép

Andy!
Majd küldök neked egy virtuális tortaszeletet jövõ pénteken, okés? Milyet szeretnél? (Diétás lányok, bocsi, de szülinap egyszer van egy évben! Kép)

Kangi, Csucsuka!
Egyedül vagyok itthon, és hangosan nevettem az írásaitokon. Elõbb a kopasz dalmata gyerek, utána meg a teregetés... ráadásul nekem is most fog lejárni a mosógép, mehetek teregetni, na akkor majd vigyázok. KépKépKép

Manócska!
Igenis, mindjárt, máris... Csak még megírom az üzenetemet, teregetek egyet, utána megyek fotózni! Kép

Pocok!
Óriási gratula a kislányodhoz!!! Sok boldogságot nektek!! Kép

Julika, Tündimami!
Isten hozott titeket itt köztünk, jó babavárást!

Gombóc!
Készülj rá lelkileg úgy, hogy túl fogod hordani a babát, és akkor milyen kellemes meglepetés lesz, ha mégis elõbb jön! Kép

Leszter, ne hidd, nem olyan sok az a 3 hónap, olyan gyorsan elszalad, hogy észre sem veszed, és már azon kapod magad, hogy "te jó ég, még két hét, és szülök"! Kép Én is minden nap egyre jobban meglepõdöm, hogy már itt tartok. Nemrég még azon örömködtem, hogy megvan a 12. hét...

Pusza mindenkinek, megyek teregetni! Kép

Franyo
34
franyo

Manócska
Igen felnõtteknek is jó én is használok ilyet azóta.

Most jövök rá, hogy Pocok a földim és egy gimibe jártunk! Gyarapodik Jászberény úgy látom, bár mi csak 7végeken szoktunk menni a szüleimhez.

Myssnia
Ti itt laktok Pesten, vagy Jb-ben, mert számomra nem volt teljesen egyértelmû, amit egyszer írtál? Mi Jb-ben a Honvéd u-ban lakunk, pontosabban a szüleim.

Meglátod tuti jó lesza babakocsi ebben a nagy hóban! Rajtam kívül nem sok anyuka merészkedett az utcára!

Na megyek, mert ébred a törpikém!
gumicukor

ui:
vikici
én bizony WC fölé guggolva pisiltem, mert én még a papírban sem bízom, pláne olyan sebekkel, ami szülés után altájélkon van!

KépKép
KépKép
gumicukor

Lactacid Feminát gyógyszertárban vagy illatszer boltban lehet venni?

Gombóc, szerintem is éppen elég a magánrendelésen fizetni.

Vasárnap szallagavató lesz. Mit tudnék felvenni? Mégsem mehetek az egyetlen kimamafarmeromban!
De sajnálnék sok pénzt kiadni egy ruháért. Pláne, hogy már csak 3 hónap van hátra és nem is sokat hordanám.
Lehet, hogy én nem megyek, majd csak kispapa...

Kislánynak is adhatjuk a Vétó nevet?Kép

Timici, ezek a védõnõk... A területi gyerekdokit választjátok? Ha nem, akkor az biztosan segítõkész lesz.

Maci_2
27+1
maci_2

Szia Leszter! (És mindenki!)Kép

Itt az adataim:
Név: Tündimami
Kor: 24 év
Baba: elsö
Lakhely: Szlovákia - Pozsony
Utolsó menzi: 2002 okt.8
Terhesség: 14+6
Orvos: Dr. Martinská
Kórház: Porodnícka klinika - Kramáre
(a szlovák szövegböl talán nem sokat értetek, de azért leírtam)

Köszi a kedves fogadtatást.
Sziasztok,
Tündimami
tündimami

Leszter, lehetne egy kismamis tablazatot is? Naaa, legyszi-legysziii...Kép
Es hidd el, tenyleg hamar elroppen az a 3 honap. Aztan majd Te is csodalkozol nagyokat, hogy igy elrepult...Kép
Baratnomrol semmi hir, ma egesz nap nem valaszol az SMS-ekre. Gondolom, most pihenget....

Viki,
en a terhesgondozoba mentem, mert ott csinaljak hetkoznap a CTG-t. Meg a jovo heten is oda kell menenm, ill. mivel van valasztott szulesznonk, hozza is mehetnek, de ezen a heten O vegig ejszakas volt/lesz, es akkor eppen nem lesz bent a dokim. De jovo heten megprobalom, hogy o csinalja, es egyutt csipjuk el a dokimat. Legfeljebb majd akkor adok neki penzt, a szules elott utoljara...KépKép

Franyo es Timici es a tobbiek, akik malnalevelet keresnek. Pont azert irtam meg az Obudai BUGA Fuvesbolt cimet, mert en az egesz III. kerulet osszes bio/gyogynoveny/drogeria boltjat vegigtelefonaltam, es mindenhol azt mondtak, hogy hianycikk. Nincs a nagykerekben. Hiaba rendeltem meg, hetekig nem tudnak hozni, es a mai napig is csak igergetik, hogy majd lesz. Es a Belvarosbol is hasonlo hireket kaptam...KépKép

Kispapi megint elkerget a gep mellol. MAjd jovok nemsokara...Kép

Gombóc
38+4
gombóc

Maci 2,
én kaptam egy csini rucit, de óriási rám még, amúgy ruha, sötétkék a teteje, és kockás az alja.
szerintem mire belenövünk, addigra nyár lesz, ez meg téli:o)
hányadik kerület környékén mozgolódsz?
kölcsön adom, ha kell
Manócska
16+0
Manócska

Sziasztok!
Ne izgulj Timici, addig nem szulhetek, amig lelkileg fel nem keszulok ra, es ugy erzem, attol meg baromi messze vagyok!
Csak nem voltunk itthon, elvittuk reggel apucit dolgozni (most megyunk erte mindjart), aztan bevasaroltunk, 10 kilo mosopor, legnagyobb fajta betetbol jo sok, stb. Persze, hogy osszefutottunk a ferjem szobatarsaval, amint Gyuri a bevasarlokocsiban dalolaszva hadonaszott egy dupla csomag Always Long Plus-szal!
Utana kavedaralot akartam venni, de nem kaptam elfogadhato aron olyat, amilyet szeretnek, ami meg tetszene az kicsit draga! Megvettem viszont azt a homeopatias konyvet, amit Noll Andrea is ajanl a honlapjan! Ez is jo draga volt, de vegyuk ugy, hogy ajandekba kaptam magamtol! A konyvesboltban Gyuri a frissen lejmolt lufijat durrantotta el, mindenki ugrott egyet, akkorat szolt, hogy meg az en edzett fulem is csengett utana! Egy no azt hitte bomba robbant! Gyorsan fizettunk aztan huztunk el!
Danikam hozott egy beirast, tobbszori figyelmeztetes utan is zavarta az orat, es allitolag meggyujtotta a ceruzajat. Ezt ketlem, mert az egesz lakasban nincs se gyufa, se ongyujto. Az orazavaras az viszont ravall! Meg is kapta a magaet szegeny!
Na, felkeltem Gyurit, aztan megyunk apaert! Rajottem, hogy ez nem tul jo, hogy nalam a kocsi, mert ha tortenne valami, akkor hogy jonne haza?!

Jut eszembe...orrszivas nalunk az alabbi modon tortenik: Sterimar, utana szivas, levagott alju kezi orrszivoval, amit rahuzunk a porszivo csovere. Szerintem ez a legolcsobb megoldas, egyben nagyon hatekony is, es amivel eddig talalkoztam labdas orrszivo az mind kompatibilis volt a porszivocsovel, vagyis le lehetett ugy nyisszantani, hogy pont passzoljon a csore! A Sterimar tenyleg tuti jo dolog, es nincs benne semmi vegyszer! Ha viszont tenyleg nagyon taknyos a gyerek, akkor Sterimar es orrszivas utan kapja az orrcseppet, ami most egy homeopatias szer nalunk, a neve Euphorbium (es jo draga!).

Zsuzsi
37+2
zsuzsi74

Sziasztok csajszik!

Pocok, nagy-nagy gratula a kislányodhoz!!!!! Kép

Márti,
úgy tudom, a Schöpf -Méreiben már egy hét, 10 nap alatt megvan az amnio eredménye.

Julika, Tündimami, üdv közöttünk! Kép

Urszila, ha MagneB6-ot szedsz, akkor 3x1-2 az ajánlott adag. Én is azt szedtem egy darabig, de aztán váltottam a Béres Magnézium-ra, abból ugyan csak 1-et kellett szedni, de nekem jobban bejött. És ami még jobb, az a Magnesii Citrici, állítólag az szívódik fel a legjobban.

Mi, mint látható még egyben vagyunk, (2 in 1 Kép ), tegnap voltunk CTG-n, meg beszéltünk a dokibácsival, aki azt mondta, hogy ha a jövõ csütörtökig nem szülök, akkor be kellene feküdnöm... Ennek nem örülnék, úgyhogy szurkoljatok nekünk, legyen meg elõbb a babó. Már minden babacucc megvan, kórházi táska összeszedve, úgyhogy semmi akadálya az érkezésének. Kép

Kispici
39+6
kispici

Pocok,
Gratula a kislanyhoz, Nagyon tetszik a neve.Kép

Gomboc, Andy,
Koszi, de probaltam eves utan is sajna nem jott be, igy marad a gyumi, de azt legalabb imadom.Kép

Maci 2,
En is hallottam ezekrol a nepi megfigyelesekrol, szerinetm sem kell vele foglalkozni. En peldul nem egettem meg a fejem tetejet, sot meg ha minden igaz ra sem estem , pedig a fimnak itt van egy eleg nagy anyajegye.Kép

Kangi,
Tok kopasz dalmataKép, halara nevettem magam.
A gyomoreges elmaradasat ne sajnald, bar nekem csak az utolso honapba jott elo, de piszok rossz volt, mellesleg kopasz volt a fiam szuleteskor.\

Urszila,
Ezt en sem ertem, miert olyan dragak a jol meno nevvel ellatott dolgok otthon. Nalunk is folyamatosan jonnek a megrendelesek a csaladbol erre-arra, mert bizony itt fel aron meg tudjuk venni.

Myssnia,
Ez a nev valasztas tenyleg gazos kicsit, mi a fiamnal eleg hamar kivalasztottuk a nevet(Matyas). Lett is balhe csaladon belul, mert senkinek nem tetszett, bezzeg most, oda vannak erte, milyen klassz nevet valasztott a "csaladi tanacs". Egyebkent a Kolos, Tamas, Kristof, Milan szerinetm tok jo.
Van valakinek jo lanyneve, mert egyszeruen tanacstalanok vagyunk, hiaba bogaraszzuk az utonev konyvet.

Julika, Tundimami
Udv kozottunk es jo pocisodast.

Orrszivo,
Mi Csopi porszivos orrszivot hasznaltunk es tenyleg tok jo. Eloszor a ferjem kozolte, ha ki merem probalni a gyereken nem tudja mit tesz, annyira idegenkedett tole. De mikor latta a kezi orrszivok mennyire nem ernek semmit szabad utat kaptam es bevalt.

Marti
Remelem minden rendben volt az UH-on. Biztos irtad csak en nem talalom, de miert kell genetikai tanacsadas?
Nekem most a labor elkeverte valahol az AFP eredmenyem, a doki tok ideges volt, en meg annyira orultem, mert az UH tokeletes lett es igy egy okkal kevesebb amiert aggodni kell. Egyebkent tenyleg sok a fals eredmeny.

Manocska,
Azert mar mogotted is sorskoznak az uj kismamik.Kép

Na kesz regeny lett, de olyan jo, hogy ennyire el ez a topikKép

Angi
19+5
angela2

Manócska!
Kívánságod parancs, felraktam a profilomba a képet a baba szobájáról. (Fél-szobájáról Kép) Meg egy újabb (kb. karácsonyi) pocis képet magamról is. A babaszoba még nincs teljesen kész, még vadászunk valamilyen aranyos mintájú ágynemûre, meg néhány kis képet szeretnénk a falra, aztán még talán valamilyen gyerek-lámpa is lesz, de a lényeg megvan. Kép
franyo

Pocoknak gratulalok a kislanyhoz! Szep neve lett, kicsit nekem olyan indiainak tunik! Vajon milyen eredetu valojaban?

Mano2,
Ne higgy a babonaknak, hulyeseg! Daninak tuzfoltosnak kene, hogy legyen az arca, mert anyukam egyszer nagyon megijesztett veletlenul, amikor terhes voltam! Gyurinak viszont a homloka kozepen van egy pici kerek anyajegy, minden "ok" nelkul (Indiaban bo egy evvel azelott voltam, hogy terhes lettem volna vele Kép )!

Most kaptam a hirt, hogy egy ismerosunknel jon a baba! Sajnos sokat kellett ra varniuk, es kozben tortent egy tragedia is, iker kislanyokat vesztettek el a 25. heten! Ugyhogy most duplan, triplan orulok nekik, es drukkolok! Megszenvedtek erte!!!

Zsuzsi
37+2
zsuzsi74

Franyó,
látom nektek is macis minden:o))))) a barcsinõméknél is.
a családi becenevem egér, ezért én asszem azt fogom preferálni, mert szinte nincs olyan cuccom, amin nincs egér, de a maci nekem is tetszik, így valszeg kombinálom a kettõt.
amúgy nagyon ari lett, ide én is beköltöznék szívesen:o)))))))

Angi,
igen, már mögém is kerül néha valaki a táblázatban:o))))
lánynév? nálunk a lili, flóra, virág, fanny volt a menõ, nos az elsõ kettõ mellet döntöttünk.
amúgy mi úgy csináltuk, hogy kispapival összeírtunk 10-10 nevet, és ez a kettõ egyezett, így nem volt vita:o))

Maci 2,
akkor holnap hozzam a ruhát magammal??????

Manócska
16+0
manócska

Sziasztok!

Pocok! Gratulálok a különleges nevû Ajsához! Kép

Kispici! De jó ez az infó a Schöpf-Mereirõl! REmélem, igaz! Kép Ezek szerint valószínûleg ezért (is) ide kaptam beutalót!

Maci_2! A SOTE-ra nmem szívesen mentem volna (bár, ha muszáj, vagy az lenne a legjobb, persze, igen!), mert Árminnal a 24. hétig oda jártam terhesgondozásra és finoman szólva rossz emlékeim vannak róla! Ajánlotta még a doki a SZabolcs utcát, de a Bakáts tér jóval közelebb van és ez nem mindegy, hiszen amíg nem vagyok, addig Ármint másra kell hagynom! Esetleg el tudnád küldeni a cukros diétádat? Nekem ugyan még nem volt cukornézés, remélem, ha lesz, rendben lesz minden, de jó lenne nem nagyon sokat hízni, és a te diétád arra is jó lenne nekem! Kép

Urszila! SZerencsére minden eddigi vizsgálat eredménye jó lett KépKépKép - viszont három hét múlva 35 éves leszek, ezért kell a tanácsadásra mennem Kép KÖszi a magnéziumos infót, beszerzem! Kép Igyekszem nem emelgetni (vagyis segítséget szerezni magamnak) - de ez egy 14 hónapos mellett nem triviális Kép

Leszter! Csak akkor csináltatunk amniot, ha a genetikus javasolja, mert nagyon félek a kockázatoktól!

Tündimami, Julika! Üdv itt! KépKép

Miszike! Küldtem mélt, remélem, odaért! Kép

Andy! Én is a vízöntõk táborát gyarapítom! Kép

Timici! Elég hülye védõnõd lehet! Kép Nálunk már megszületett babák nevére állítanak ki recepteket a születendõk részére kb. egy hónappal a szülés elõtt, hogy bõvebn legyen idõ kiváltani! A mi körzeti dokink az elsõ hat hétben hetente jön, aztán csak akkor, ha beteg a babó és kihívom, de akkor jön - de sajnos sokaktól hallottam, hogy ezzel nagy mázlim van (pedig még csak pénzt sem kér a kiszállásért), mert máshol bevitetik a beteg gyereket is. DE: SZABAD ORVOSVÁLASZTÁS VAN!!!!!!! Válassz ki egy szimpi gyerekdokit, hívd fel, beszéld meg vele, hogy te mit szeretnél, õ mit tud vállalni (esetleg, hogy mennyiért) és ahhoz add le a kártyádat, aki megfelel az igényeidnek! Nem kell, hogy ez a védõnõd rendelõjébõl legyen - és a védõnõ szolgáltatásairól is lemondhatsz nyugodtan! Ne hagyd magad felbosszantani egy ostoba nõtõl! KépKépKép

Na, már így is nagyon hosszú lettem, úgyhogy abbahagyom! Kép

Márti
19+1
márti

Manócska!
Eredetileg báránykásat akartam mindenbõl, de ott kezdõdött, hogy tapétabordûrt nem kaptunk barisat, aztán semmit. Szóval letettem róla, így maradt a macis, maciból van bõven minden téren! Kép

Franyo
34
franyo

Sziasztok!

Mivel van itt egy-két kismami, akik érdeklõdnek a homeopátia iránt, azoknak biztosan érdekes lesz ez a link:
[url=http://www.extra.hu/Sladi/Homeopatia.htm" TARGET="_top]http://www.extra.hu/Sladi/Homeopatia.htm[/url]
Elég részletesen leírja a homeopátia lényegét, és egy csomó homeopatikus szert is ajánl különbözõ tünetekre.

Kispici
kispici

Franyo,
nagyon szep a baboszoba es termeszetese te is jol mutatsz a kepen.Kép

Andy, Marti,
De jo, en is vizonto vagyok.Kép
Marti, miert akarsz dietazni? Oke, hogy probal az ember lany nem tul sokat hizni, de azert ha nem muszaj szerintem inkabb ne most kezd el.

Manocska,
Otlet jo, tegnap csinaltuk meg eppen. Eredmeny egyetlen nev sem egyezett, remenytelen esetnek latszik, bar nev nelkul meg senki nem maradtKép

Angi
19+5
angela2

Panka!

Nekem nem volt elég a normál tena! Én is azt vittem be és már a szülés utáni nap hozattam be a legnagyobból! Persze császár esetén más a helyzet, akkor elég a normál.

Timici!

Valamit kavar a védõnõd, mert a babáknak csak kb 1 hónaposan lesz taj számuk, addig mindent az õ nevükre, de a te taj számoddal (8-as kezdettel) kapsz. Pl popsikrém, fürdetõ, D vitamin, K vitamin. Az más kérdés hogy sok doki csak a baba megszületésekor adja oda a vényt, mert addig hiányoznak az adatok, név, születési idõ.

Pocoknak gratulálok a kislányhoz!

Orrszíváshoz szerintem csak porszívós orrszívót vegyetek, a többi semmit sem ér. Gyógyszertárban kb 1300 Ft. A sterimart pedig én is csak ajánlani tudom.

Manó és a 3 hónapos Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok újfent Kép

Vizsga ötös, hurrá-hurrá! Mindenkinek ultra nagyon köszi a drukkot!!! KépKépKép

Franyo Kép
NAGYON szép a babaszoba! Meg te is csini vagy! Mi még seholse tartunk, de mig kispapi itthon programoz, addig nem tudjuk a dolgozót átrendezni ... sebaj, nekem nem sürgös.

Érdekes, ez a kismama-para nem kapott el. Mindegyik elkapott, de a babaszoba-láz nem ... Kép Mondjuk szegény páromnak az összes többi is elég Kép

Timici Kép
nem minden védönö tulok, de azért akad, sajnos ...

Julika és Tündimama Kép
jó, hogy jöttetek! Problémamentes gömbölyödést kivánok!

Ma megint úgy megcsúsztam egy latyakfolton ... meg is húzódott a pocim teteje, de csak kicsit ... hiába, nem vagyok már a régi KépKépKép

Ja! Én is Vizöntö vagyok! Kép

Na megyek, most kifulladt a lelkesedésem. Még egyszer köszi a sok drukkot! Kép

Pussz
Kangi
34+5
kangi

Panka!

Nekem sem volt elég a normál tena! Sõt Én a legnagyobb méret elõttibõl vettem (már nem emlékszem hogy hivják.. talán Large?), de a legnagyobból kellett volna!!!

Kangi!

Gratula a vizsgádhoz!KépKép

Timici!
Nekünk majdnem 5 hét után jött meg a TB kártyája a manónak!

Puszi minden kismaminak és nagy drukkkkk a nagy esemény elõtt állóknak!
sasha és a 14 hetes Gábor

Kép
sasha

Timici

Én is olyan Zewat vettem, remélem beválik. Kép Orrszívót még én sem vettem, tapasztalathiányom végett. A házik miatt meg nem írígyellek, bár én is tanultam pszichológiát, amit imádtam, mint a legtöbben, de a számvítelhez már nem sok közöm. Kép Gyorsan túl leszel rajta, és reméljük egy ilyen pocakkal elnézõbbek lesznek.

Gumicukor
Köszi én is a "kórházba mit vigyünk" tippeket. Fel is írtam. Az egyik barátnõm is a orrporszívóra esküszik.
Jelenleg Jb-ben vagyok, a szüleimnél. Most volt költözés Pestrõl, mert albérletben laktam. Az idén van tervbevéve a lakásvásárlás Pesten, és év vége felé ha lehet, már vissza is költözünk. Egy kicsit nehéz megszoknom az itthonlétet, mert már nagyon rég nem laktam a szülõkkel. Pedig jó fejek, csak valószínû én vagyok magamnakvaló, és szeretem a magam dolgait a magam módján csinálni. Kép

Gombóc
Az aszisztensnõ mellett szerintem is gáz lett volna pénzt adni. Jól csináltad. Kép

Leszer
Ha a Balatonon lett + a teszted, akkor biztos egy felejthetetlne kis kirándulás marad számotokra. Olyan jó visszagondolni rá, nem?

Panka
Nekem azt mondták, hogy egy jó minõségû betét kiválóan megfelel, így higénikusabb is, mert esetleg többször cseréled. Nekem egy kétgyermekes anya mondta, és lebeszélt a Tenáról. Azért van egy néhány darab nekem is, de azt is örököltem. Elviszem, és meglátom mi lesz. Egyébként sem nagyon bírom az óriásbetéteket. Persze ezt emberenként más. Kép

Maci 2
A Laktacicát (én csak így hívom) akár gyógyszertárban, akár illatszerben is megveheted. A DM-ben, vagy Rossmannban tuti van. A Vétó egy univerzális név. Neked is megtetszett, ugye? Kép Kép Kép

Zsuzsi
Dani jó gyerek, állítólag én is mindig zavartam az órát. Így megvédem. Meg is vannak még a matricás feketepontjaim. Kép Egyébként valószínû Dani tüzet csiholt, ami azt jelenti, hogy nagyon leleményes. Kép
Az Ajsa régi magyar név, de ez sem 100%.

Kispici
Pedig ma nagyon emlegették a tévében a melegfrontos babaözönt. Kitartás!

Franyó
Gratulálok az álombabaszobához! Nagyon szép lett! A macis minta nagyon szuper, imádni fogja a bébi.

Lányok
Mi van akkor, ha én egy szülésfelkészítõre sem jártam, és nem is fogok? Valószínû ígyis-úgyis megszülök, nem? Azért kicsit parázok.

myssnia
35+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Kangi,
Gratula a vizsgahoz, nagyon ugyi voltal.Kép

Myssnia,
Szerintem anyaink sem jartak ilyen tanfolyamra es megis megszultek. Amellett mivel babo nem maradt meg bennt tanfolyammal vagy anelkul de szulni fogszKép

Angi
19+5
angela2

Angéla, Kangi, Myssnia!
KÖSZI!!! Nekünk is úgy tetszik, a Kispapa ötpercenként berohangál, és csak áll, és nézegeti a dolgokat KépKépKép... Olyan aranyos! Mármint a Kispapi Kép!

Nevek: szerintem ez annyira egyéni, hogy kinek mi tetszik. Nekem pl. a Szilárd annyira nem, de attól még lehet nagyon szép név. Lánynevekbõl tetszik (az Annán és a Virágon kívül Kép) Flóra, Adél, Eliza, Szofi, Anita. Fiúneveknél már nehezebb... Dániel, Bálint, Gergõ, Márton... ezek mondjuk mind elég gyakoriak, de nekem ezek tetszenek.

Kangi!
Én csak azon "parázok", hogy minden be legyen szerezve, amire a babának szüksége lesz, vagy nekem a kórházban. Párom néha furcsán néz rám, hogy mit akarok, még van x hetem, de én annyira szeretném, ha már itt lenne, meglenne minden, és én már csak szép nyugodtan várhatnám a 40. hetet...

Vízöntõk hajrá! Most akkor ennyien fogunk ünnepelni? Kéne egy Nagy Közös Tortazabálást rendezni (diétás torta is lenne persze Kép)...

Myssnia!
Érdekes, betét-ügyben nekem is ezt mondták, csak már nem mertem mondani, annyian esküsznek a Tenára... A védõnõm egyenesen lebeszélt róla. No mindegy, azért csak viszek ilyet is, olyat is Kép.
Szüléselõkészítõvel kapcsolatban szerintem ne aggódj, a babanetes fórum a legeslegjobb szüléselõkészítõ, ennél többet, több oldalról megközelítve nem hallanál a legjobb tanfolyamon sem, az biztos.

Puszi
Franyo
34
franyo

Ja és Kangi, NAGYNAGYNAGYGRATULA a vizsgádhoz!!!

Franyo
34
franyo

Kangi
Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes voltal!

Angi
Köszi a megnyugtatást, akkor nem izgatom magam.

Jézusom! Megettem két nagy fej lilahagymát (imádom) két kis szelet szalámis kenyérrel. Remélem a hagyma nem tartozik az erõs fûszerek közé, és nem ártok a tökmagnak. Hisz gyógyszer, nem?

myssnia
35+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Manocska,
Meg fogunk egyezni!KépKép

Maci_2,
Laktacid Feminat lehet illatszerboltban meg gyogyszertarban is venni, de ha jol emlekszem, gyogyszertarban olcsobb.

Tundimami,
Beirtalak, de nem teljesen stimmelnek az adataid. Ha az utolso menstruaciod 10.08.-an volt, akkor ma 14+1 vagy, nem pedig 14+6. A program ezeket egymasbol szamolja, szoval muszaj szinkronban lenniuk. Ha a 14+6-ot a baba meretebol, az UH alapjan kaptad, akkor azt tudom meg csinalni, hogy a szules varhato idopontjat 5 nappal korabbra irom. Ird meg, hogy Te hogy szeretned.Kép

Gomboc,
Mindjart lesz kismamis tablazat is, ha szeretned!Kép

Franyo,
Csini kismama vagy, a szoba pedig nagyon hangulatos, gratula!Kép

Zsuzsi,
Mokas lehet Gyurival bevasarolni!Kép

Marti,
Drukk, hogy minden rendben legyen, ne legyen szukseg az amniora, de allitolag annak sem olyan nagy a kockazata, nagyon ovatosan csinaljak!

Kangi,
Gratula!!!Kép

Myssnia,
Igen, az biztos, hogy emlekezetes marad ez a balatoni nyaralas!Kép Az volt egyebkent a fura csak, amikor bementunk a patikaba tesztet venni, es olyan erzesem volt, hogy a patikusno azt gondolja, hogy na ez sem vigyazott a nyaralas soran, es bekapta a legyet. Pedig mi nagyon vartuk a babucit!Kép

Kispici,
Drukkdrukk, hogy ne varasson magara sokaig a babo!Kép

Puszi:

Leszter
27+6
leszter

Myssnia,
Az elso 3-4 napban kell valami nagy es hosszu. Nekem most olyan Libero betetpelenkahoz hasonlo cuccot javasoltak, vettem is egy csomaggal. A franciaknal is ilyet adtak a korhazban es ugy mutattak, hogy kettot tegyek be egyszerre, hosszaban elcsusztatva. Tehat a bugyid tetejeig es hatuljaig erjenek a betetek, kozepen meg duplan. Mire hazamentek a korhazbol, addigra mar eleg lesz a legnagyobb betet is jo esetben!
Egyebkent Dani azert megeri a penzet! A kotelessegtudatnak meg a szikraja sincs meg benne. De egyebkent nem gaz a gyerek, elmeletileg tud kulonbseget tenni a jo es a rossz kozott, a rosszat altalaban nem o csinalja, de o rohog rajta a legjobban, es nincs annyi esze, hogy idejeben abbahagyja, ezert mindig o huzza a rovidebbet. Csak tudnam mi lesz belole! Akkora riziko gyereket szulni, nem is tudom miert vallalok be mindjart egy harmadikat is?!

Mostanaig vasaltam, joreszt szules utan hordhato haloingeket, pizsiket, polokat!
Elinditok meg egy fozomosast a torolkozoknek is, amiket majd szuleskor veszunk hasznalatba. Anyutol kertem egy csomo regi vackot, amit mindjart ki is lehet dobni utana, nem kar ertuk (kedves csaladom "gyujto", egy gardrobszekreny tele van "majd jo lesz felmosorongynak" titulussal femjelzett torulkozokkel, lepedokkel, polokkal!

Olyan picinek erzem meg a babam! Elfer a hasam egyik feleben (altalaban a jobb oldalon)! Jo lenne, ha bent maradna februar 4-ig, es hizogatna meg egy picit! Nem en, o!

Kangi,
Gratulalok a vizsgadhoz!

Timici,
Neked meg egy nagy kalappal holnap a jog vizsgahoz! Biztos menni fog, de ha nem tudsz semmit, es meg sem nyikkansz, a pocakod miatt biztos atmesz!

Franyo,
Nagyon szep lehet a lakasotok, izlesesen van berendezve! Nem felted a feher ulogarniturat?

Zsuzsi
37+2
zsuzsi74

... es Gomboc kedveertKép:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Heni1979 [size=-2]2002.03.31.[/size] 41+3 23 év/2.b. Körmend 2003.01.07. [size=-2]2003.01.05.[/size] [size=-2]Körmend / Dr. Rada[/size]
[size=-2]2.[/size] Ági [size=-2]2002.04.01.[/size] 41+2 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 2003.01.13. [size=-2]2003.01.06.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]3.[/size] Kispici [size=-2]2002.04.10.[/size] 40+0 36 év/1.b. Budapest 2003.01.17. [size=-2]2003.01.15.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Csemniczky[/size]
[size=-2]4.[/size] Timici [size=-2]2002.04.19.[/size] 38+5 28 év/1.b. Budapest 2003.01.26. [size=-2]2003.01.24.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]5.[/size] Gombóc [size=-2]2002.04.20.[/size] 38+4 29 év/1.b. Óbuda 2003.01.25. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]6.[/size] Barbi_ [size=-2]2002.04.25.[/size] 37+6 25 év/1.b. Tatabánya 2003.01.28. [size=-2]2003.01.30.[/size] [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]7.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 37+3 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] Nyúlandi [size=-2]2002.04.26.[/size] 37+5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.02.03. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Pirus [size=-2]2002.05.04.[/size] 36+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 2003.02.06. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]10.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 36+4 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 35+5 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]12.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 34+5 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]13.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 34+5 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]14.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 34+3 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]15.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 33+3 25 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]16.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 33+4 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]17.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 32+5 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 31+3 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]19.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 31+3 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]20.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 31+2 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size]
[size=-2]21.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 31+0 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]22.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 31+5 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 29+6 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]24.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 29+5 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]25.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 28+6 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]26.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 27+6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]27.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 27+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]28.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 26+3 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]29.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 26+3 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]30.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 26+2 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]31.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 26+1 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]32.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 24+5 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]33.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.26.[/size] 24+5 32 év/3.b. Budapest 2003.05.02. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]34.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 23+3 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]35.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 23+2 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]36.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 22+2 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]37.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 21+1 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]38.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 19+5 30 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size]
[size=-2]39.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 19+2 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]40.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 18+0 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]41.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 17+3 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]42.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 17+3 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]43.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 17+1 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika[/size]
[size=-2]44.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 17+0 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]45.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 16+0 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]46.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 14+4 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size]
[size=-2]47.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 14+1 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.15. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]48.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 13+3 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
</pre>
leszter

Sziasztok!

Maci: nem tudom, hogy már kaptál-e rá választ, de a Lactacid Femina-t (amit külsõ mosdásra kell hsználni) Dm-ben, Rossmann-ban bárhol lehet kapni.

Manócska, nekem 2 napja volt elõször olyan érzésem, hogy a kispockot érzem, fél órán keresztül kis buborékokat éreztem "szétpattanni". Azóta nem volt ilyen intenzív.

Ma voltam dokinál, szívhangot hallgattunk, de sajnos még csak az õ kifinomult füle észlelte a dobbanásokat, én nem fedeztem fel:-(
Hétfõn megyek vérvételre (AFP), és 2 hét múlva UH, amit már nagyon várok!!!

Pocok, az Ajsa nagyon szép név, egészen különleges. Mi a Minka névnél idõztünk sokat, de most egyelõre altatjuk a névkeresést, hátha kiderül lassan a baba neme!

Leszter, az adataim:
24 év
1. baba
U.M.: 2002. szept.27
hét és nap: 15+6
lakhely: Budapest
szülés várható ideje: júl.4.
kórház: Péterfy
orvos: dr Hegedüs Tibor

(igaz, gondolkodom, hogy átmenjek az I.sz.Klinikára)
Köszi, hogy felviszel a táblázatba!

Lányok, mindenkinek köszönöm a kedves szavakat:-)

Pocóka
15+6
Pocóka (pocóka)

Leszter, Zsuzsi, nektek is köszi! Kép

Zsuzsi!
Eddig nem volt mitõl féltenem, gondolom, még kb. 1 (?) évig nem is lesz, de aztán... KépKépKép Alighanem le lesz takarva valamivel... Kép

Franyo
34
franyo

Pocoka,
A Te adataid sem teljesen stimmelnek, ha az utolso mensid 09.27-en volt, akkor ma 15+5 vagy, nem pedig 15+6, ugyhogy a tablazatba is igy irtam be. Mindez a babat nem hiszem, hogy befolyasolja.Kép Remelem, megfelel igy is!Kép

Udv:

Leszter
27+6
leszter

Haliho!

Pocok nagy gratula a szep nevu Ajsahoz!Kép

Korhazba: en vittem kis uveges domestost is, es azzal minden Wc-zes elott letoroltem a WC-uloket, aztan meg ra a papír uloket. Lehet tul alapos voltam?Kép

A dokino nekem ajanlotta, es be is jott, hogy naponta tobbszor csak ugy sima vizzel zuhanyozzam le a gatsebet.Tenyleg jol gyogyult tole, pedig nekem eleg meretes volt sajna.Kép

Orrszivo: allitolag arra jo figyelni hogy inkabb muanyag legyen, mert az uveg konnyen torik. MI is Ariannat vettunk, igaz meg nem kellett hasznalni. Angi, hihi, az en ferjem is egybol azt mondta hogy ki ne merjem probalni a gyereken. Kép

Timici: nalunk meg ki sem jott egy orvos sem, mert nincs korzeti gyerekorvos. Igy en hivtam fel egy dokit, aki ma volt kinn, de igy persze fizetos a dolog. Ja es a gyereknek meg jo darabig nem lesz Taj-szama, nalunk is az en Tajomra adtak a recepteket, az elso szam 8-ra valtozott es ennyi. (Latom mar gumicukor is megirta).

Tena betet: en a Supert vettem, hat eleg nagy volt, de az elso 2 napban nem artott..Utana mar felesleges. Bar azt nem tudom hogy mekkora a normal betetje a Tenanak, nekem meg mini van itthon, az tutira nem eleg.

orsoly
orsoly

Franyo,
Nem akarlak elkeserietni, de az az egy ev lesz meg kevesebb is. Nalunk tortent par bukis baleset, a pelenka szaraz maradt, bezzeg az ulogarnituran annal szebb foltok voltak.Kép Szerencsere a mienk konnyen tisztithato.

Angi
19+5
angela2

Franyo,
Anginak igaza van, ha jon a bukta a valladon keresztul, a pelenkara altalaban semmi nem kerul, ha allsz, es nem lapos a feneked, akkor jo esetben a nadragod lesz osszehanyva, ha ulsz, akkor lehet, hogy a szep feher kanaped!

Franciaorszagban nagyon profin tanitottak a gatseb kezeleset: zuhanyzas utan kotelezoen meg kellett szaritani odalent hajszaritoval, majd bekenni olyan piros fertotlenitovel, amit nalunk sebeszeten hasznalnak, es aztan johetett a betet!
Nekem nem is okozott gondot az elso napokban egyaltalan, kesobb annal inkabb, meg egy jo fel evig bizonyos alkalmakkor a csillagokat lattam!

Zsuzsi
37+2
zsuzsi74

Sziasztok,

Lezster, koszi a tablat. Csak godoltam megnezem, kik is fognak engem beelozni...Kép KépKép

ZSuzsi,
a hugomnak meg tavaly pont megtiltotta az orvosa, hogy hajszaritozzon, mert itthon nem felszivodo varratokat hasznalnak, es ezeket nedvesen kell tartani. MOst akkor melyik lehet az igaz? Kép

Franyo, nagyon szep lakasotok van! Es Te is nagyon csini kismami vagy! Kép

Myssnia, legfeljebb a hagyamaval belso fertotlenitest tartottal, a babanak baja nem lesz tole. En egyebkent imadom a hagymat, csak a kozeli ismerosok kozul nem mindenki a szagomat utana. Kép

Jo ejt!
Gombóc
38+4
gombóc

Angela, Zsuzsi! Kép
Akkor egy kicsit hamarabb kell letakarni! KépKépKép Mondjuk szerintem a mienk is könnyen tisztítható, elég egyszerû anyagból van a kárpitja, de hát majd meglátjuk! Kép
Gombóc! Köszi a dicséreteket! Kép

Orsoly!
Az a mini méret, ami tutira nem elég, az kb. milyen méretû egyéb betétnek felel meg (Libresse, Always stb.)?

Pusz
Franyo
34
(Most már tényleg megyek alukálni Kép)
franyo

Gomboc,
Ezt nem tudtam. Nekem felszivodoval varrhattak, mert nem ereztem magam sundisznonak utana (mint az elsonel) es varratszedes sem volt!

Jo ejt!
Zsuzsi
37+2
zsuzsi74

Sziasztok,
hulla vagyok, így csak felületesen olvastam át az üziket.
Bocsi elõre is.

Zsuzsi,
orrszívó ügyben, abszolút ugyan azt írtad, mint amit a barátnõm tanácsolt.KépKépKép
Vagyis NUK kézi orszívó, levágod a végét-rá a porszívóra és kész. Már meg is vettem és boldog vagyok.Kép
Ma elég sokat költöttem a babyre.Jól esett.
Kenguru Goldban vettem 4 bodyt(2fehér h.ujjú 599,-, 1kék h.ujjú 898,-, 1vkék h.ujjú 50%leértékelt 407,-)+1 elõkét(298,-).
Vettem még Chicco hideg sterilizálót, mert tök jó ára van és nem kell sok belõle (1250,-/1liter és 2%ben kell higítani).
Vettem még:
cumisüveg tisztítót, reméljük nem kell, de ha mégis. szilikonfejes kiskanalat, hátha kell valami kanal gyógyit adni, ne keljen.

A holnapi jog vizsga írásbeli lesz, nem hiszem, hogy bárkit meg fog hatni a pocakom...KépKép

Kangi,
gratula az ötöshöz, ügyi vagy!Kép

Gombóc,Kép
drága vagy, de nekem van 2 csomag málnalevél teám. Szerintem sok is lesz, még az elsõvel sem végeztem.Kép

Auchanban vettem ma Kenguru Gold-os bodykat, tök jó volt, most már azt hiszem megvan minden.
A fehér rövid ujjú 529,- az h.ujjú 569,-volt(olcsóób, mint a Kenguru GoldbanKépKép). Vettem még 2 másikat is, amit a Kenguru Gold forgalmaz, de egyébként francia gyártmány, r.ujjú 449,-/db.

Franyó,
megnéztem a cseh tetra fürdõlepedõt, most 699,-ért árulják az Auchanban.Kép
Nagyon csini a pocakod, gratula hozzá és a gyerekrészleghez is, szuper jól néz ki. Mi majd a hétvégén fejezzük be, remélhetõleg.Kép

Védõnõvel kapcsolatban:
az én védõnõm nem valami okos nõ, sajna ennek megfelelõen intézi a dolgokat. Egyenlõre elfogadom az általa javasolt dokinõt, aztán majd meglátjuk, hogy válik be. Egy biztos, ha hívom és nem jön ki, akkor többet már nem is kell jönnie.
A gyereknek eddig is megvettem elõre a szükséges dolgokat, így nem okozott gondot a fürdetõ megvétele sem. Persze a patikában most is közölték, hogy receptre olcsóbb. Mintah nem tudnám Kép, de ha egyszer nincs.Kép

Nem tudom mihez akartam még hozzászólni, de már nagyon kóma vagyok, így elköszönök.
Szép jó éjszakát mindenkinek, pusssza
Timici
38+5
timici

A vacsi megtette a hatását, tökmag olyan fájdalmasan ficánkol, hogy az már csúcs... Kép Úgy sajnálom.
Megyek én is aludni, jó éjszakát!

myssnia
35+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Maci_2,
igen, kispapástul járunk az elõadásra, és nagyon élvezi! Amennyire lehet, aktív résztvevõ szeretne lenni a szülésben, abszolút nem undorodik a vértõl és egyéb szottyoktól Kép. A prof feltette a kérdést, hogy a jelenlevõk közül (mármint az elõadáson) ki akar legközelebb videóról vágatlan normál szülést megnézni. Én vacilláltam egy kicsit, de õ meg egybõl feltette a kezét. Persze, nem õt riogatná a film... Kép
Egyébként kétségeim támadtak a csuklás irányát illetõen, ugyanis én írtam, hogy ott lehet érezni, ahol a feje van. Idáig ugyanis bal oldalon alul éreztem (fejvégû a babó). De néhány napja jobb felül érzem. Majd pénteken kiderül az uh-n... Remélem nem fordult meg.

Pusz
Miszike
36+4
miszike

Hello Kép
köszi a gratulákat! Kép Én is úgy örülök! Már csak 2 vizsga, meg egy dogát kell leadni, és kész a félév! Hurrá! Kép

Miszike Kép
légyszi jelentsd, mit mutat az UH, mert én már úgy örültem, hiszen alul éreztem a csuklását Kép és én úgy szeretném, ha már befordult volna ...

Timici Kép
nagy kalappal a joghoz! Azért ha lehet, úg yadd be, hogy a neved és a pocakod egyszerre látsszon a tanár orra elött! Hátha ... KépKépKép

Myssnia Kép
hogy aludtál, hagymakúra után? Kép Ne aggódj, az illóolajait kibüfizted meg kilehelted, a babát nem csipték Kép

Most gonosz vagyok, és nem irok mindenkinek, de megyek kispapit ébreszteni, én meg elslisszolok FODRÁSZHOZ! Hurrá! Kényeztetés!!! KépKépKép

Majd jövök Kép

Ja! Mizujs Henivel???

Kispici Kép
drukkdrukk!

.. és ha ez a két baba kibújik, akkor Kangi az elsö 10-be kerül Kép jáháhájjj...

Pussz
Kangi
34+6
kangi

Timici,
Azert ma szoritunk neked, hogy gorbuljon!

Kangi,
Ha bekerulsz az elso 10-be, az azt is jelenti, hogy en is elobbre kerulok, de en meg nem akarok szulni!!! Fenyevnyi tavolsagra vagyok attol az allapottol hogy azt mondjam kesz vagyok, johet a baba!

Ma itthon maradunk Gyurival, ferjem elvitte az autot! Unatkozni biztos nem fogunk, bar azt sem tudom, mihez fogjak eloszor! A kis budos meg meg alszik, reggel egyszeruen nem lehet kiverni az agybol! Ha keltegetem, megfordul es elkuld melegebb eghajlatra!

Zsuzsi
37+3
zsuzsi74

Kedves Lányok!

Elhalt az internetünk és ezért nem tudtam jelentkezni. Nagyon köszönöm a szavitokat, sokat segítettetek.
Persze folyamatosan parázom, hogy minden rendben legyen és megint van egy kis bajom. Aztán azt hiszem ideje lesz egy kicsit megnyugodnom, mert így nem lesz túl kellemes a babavárás. Bár egy vetélés után talán elfogadható, hogy az ember lánya jobban fél...
Több folyadékot kíván a szervezetem és iszom is rendesen. És nem hogy székrekedésem nincs (ahogy a könyvek szerint "kellene"), de inkább kicsit olyan mintha menne a hasam. Pontosabban: egyszerûen és könnyedén megy a "nagydolog". Azért ugye ez nem jelent rosszat?
Bárcsak én/mi is már ott járnánk mint itt sokat a 3... harmincvalahányadik héten!
Boldog utolsó heteket és aztán mégboldogabb évtizedeket!
Margit
Margit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: