Pocok!
Hatalmas gratula a pici leanyhoz! Nagyon sok boldogsagot!
Nagyon szep, kulonleges neve van, megtetszett nekem is!
Heni,
Vajon hol tartasz?
Nagyon-nagyon drukkolok!!! Maci_2,
Orulok, hogy rendezodott a cukrod, a dietahoz kitartast!
Az anyajegyes ijesztgetest meg nehogy mar komolyan vedd!!!
Nem is ertem, hogy mondhat valaki ilyet egy kismamanak... Nincs eleg aggodnivalonk magunktol is?! Andy,
Beirtalak.
Ha megirod majd a valasztott orvosod nevet, es hogy melyik korhazban fogsz szulni, azt is beirom. Sajna en is nagyon erzekeny vagyok, a Laktacid Femina szerintem is jo, de azert engem nem ved meg 100%-osan.
Szerintem inkabb hivd fel a dokidat. Amugy nekem Pimafucin kenocsot irt fel ilyenre, az bejott, es tutira lehet hasznalni terhesseg alatt is. Van belole kup is, ahhoz is volt mar szerencsem, de ha meg csak kezdodik a baj, es inkabb kivul erzed, akkor lehet, hogy csak a kenocs is eleg.
Angela,
Aranyos lehet a kisfiad!
Manocska,
Hat igen, en reszben hasonlo okok miatt nem is mondtam meg a fonokomnek, hogy babat tervezunk...
Koszi a reklamot a tablanak, leszel a menedzserem?
A palacsintat meg en elkuldtem, nem tehetek rola, hogy utkozben valaki tul gusztanak talalta, es felfalta...
Gomboc,
44 ora, nem semmi...!
Nekem is pont az jutott az eszembe, mint Manocskanak, hogy ha csak arra gondolok, hogy szegeny mennyit volt ebren egyhuzamban, mar az is durva... Es tudsz rola valamit, hogy hogy birta szegeny? A babanezes naggggyon jo volt, szegeny baratnomeknel ott ragadtunk ugy este fel 11-ig.
De ezer eve nem beszeltunk, ez mar nagyon kellett. A kislanyuk 14 honapos, es gyonyoru, okos, nagyon jol lehet vele kommunikalni!
Es este 7-kor furdes, aztan vacsi, 8-kor beteszik a kisagyba, elbucsuznak tole, es alszik reggel fel 9 - 9-ig!!! Irigylesre melto helyzet!
Es most tudtam meg, hogy ujra babat varnak, augusztusra!
Orulok, hogy minden rendben volt, a tulhordas miatt meg meg korai aggodni. Arra gondolj, hogy ugy 10-12 hetesen mit nem adtal volna, hogy tulhordhasd a babadat!
Az en dokim nem ker penzt a korhazban, csak a maganrendelesen.
Nadine,
Javitottam a korhaz nevet.
Kangi,
Koszi a biztatast, attol en sem felek, hogy mostantol nem lesz semmilyen fajdalmam...
Legkesobb aprilis kozepen, de akkor biztos!
Jot nevettem a dalmatadon!

Drukk a vizsgadhoz!!!!!
Pocoka,
Udv koreinkben!
Ha mar lehorgonyoztal Nalunk, tenyleg beiratkozhatnal a tablaba, es ezzel kapcsolatban Manocska mindent leirt mar!
Nyulandi,
Akkor Neked is kezdunk drukkolni!
En is nagyon vartam, hogy eljussak idaig, es mivel nem volt teljesen zokkenomentes, nagyon orulok, hogy sikerult. Persze nekem meg van majdnem 3 honap a vegeig, de mar ez is nagyon jo erzes!
Myssnia,
Igen, a kispapam is allando olvasoja a topiknak!
Na nehogy mar inkabb tanulni kelljen!
Ez persze nem igaz, mar nyaron is egyutt kezdtuk olvasni, amikor a Balatonon pozitiv lett a tesztem!
Nekem nagyon tetszik a Bernat! De a Veto sem rossz!
Igy mar sokkal kedvezobb a szep babakocsid ara! Drukkolok, hogy minden osszejojjon, es megkaparinthasd!
Franyo,
De jo Nektek, gratulalok a majdnem kesz babaszobahoz, de szeretnek mar en is ott tartani... Tudom, hogy nem kene turelmetlenkednem, de olyan sok meg a 3 honap...
Marti,
Orulok, hogy az UH-n minden rendben volt, de miert is ne lenne? Az amniot mindenkepp megcsinaltatjatok? Majd ird meg, hogy mi volt a tanacsadason, ok?
Csucsuka,
Orulok, hogy jobban vagy!
Akkor most inkabb ne teregessek?
Julika,
En is a pozitiv teszt utan par nappal mentem eloszor UH-ra, es szinte semmi sem latszott, legalabbis nem egyertelmuen. Majd a kovetkezon mar valoszinuleg tobb fog latszani, de jobban szeretik a dokik inkabb a 7-8. heten nezni, mert akkor mar latszik ahogy dobog a szive, es ez a biztos!
Drukkkk!
Es varunk! Tundimami,
Itt vagyok!!!
Udv itt, es boldog babavarast!
Beirtalak a tablaba, ha megirod a lakhelyedet (varos), a valasztott orvosodat es a korhazat, akkor azt is beirnam. Ma megyunk az elso szuleselokeszitore az Uzsokiba, mar ugy varom, nagyon kivancsi vagyok!
Bocsi, ez iszonyu hosszu lett...
Puszi:
Leszter
27+6

, de ha egyszer nincs.