A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hello Csajok!

Coca: majd dőlés közben szedd össze a gondolataidat a beszámolóhoz :lol: nem sokáig fog fájni, ugye?

Melcsi: köszi :-D én meg olyan pocit akarok, mint a Tied :-D

Panni: szerintem szóhoz sem jutottak! :lol:

Szilcsi: én sem értem miért nem bízol ebben a hónapban, pé-kor együtt voltatok és kétfázisú a görbéd! Jó lesz ez :lol:

Eliza: cuki a babasarok, tényleg már csak a kiscsávó hiányzik, meg a babaillat mmmmm, az milyen jó :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

purc,
Hol nyaraltatok??? Szerintem ez alkattól is függ, hogy kinek mekkora a pocija!!! Szerintem nagyon szépséges a pocakocskád!!!!
mfpan

Purc, jó, hogy írtál, nagyon jó ez a kép :D

Liza, kulon szobjája lesz, nem óriás, de a kiságy, az én ágyam (amig este is felkel és szopizni kell) és apróságok elférnek, ha kész lesz ígérem teszek képeket :D .

Szezsó, neked is lesz, tuti :wink: , jön a baba mindenkihez, csak akkor amikor ő akar és nem amikor mi szeretnénk, ezt anno én már megfigyeltem :D . Remélem a tiétek is az égből figyel melyik a legjobb időpont és startol hamarosan :wink:

Babancs, melyik győri topic-ba szoktál irogatni?

Kép
melcsi6

Panni, Miamiban :lol: 10 óra volt az út, így lett a 3 napos nyaralásból 2 nap utazás, de én nagyon élveztem. Mindenkinek ajánlani tudom csak. Kis európa itt a nagy Amerikában. Ami nagyon hiányzott.
Köszi, hogy nyugtatgatsz, én is azt gondoltam, hogy talán alkat, és nem lesz óriás az a bébi. Mondjuk sem apa sem én nem voltunk nagyok, de ki tudja...
Különben a dokid mondta, hogy védekezzetek most? Régebben a gombára nekem jó volt az irrigálás, vagyis nem a gombára, hanem inkább a megelőzésére, és utána a rend helyreállítására odabent. gyógyulj meg!

Coca, dőlj le pihenj, azért 10 tüszőt érlelni bakker nem semmi kis teljesítmény na... Rád fér a pihi.

Szezso, a köv te leszel???? :wink:

Ki van tesztelés közelben még?????

Purc

Kép

Kép
purc

Melcsi, ok, tessék is feltenni! :)

Purc, nagyon kivagy virulva :), látszik, hogy jóléreztétek magatokat! :) És amúgy hogy vagy? Hogy viseled a kismamaságot?

Kép
elizabeth25

Egész nap disznólkodtam (anyóséknál voltunk disznótorban) így csak most olvasom (és felületes átfutást kell ezen érteni):

SZIROMKA!!!

ÓÓÓRIÁSI GRATULAAA!!!

Kép
Vendég

Lizi, tényleg jól érzem magam, már nincs rosszullét. Egy gondom van, hogy elég gyakran muszáj ennem, mert iszonyatosan sok gyomorsavam lesz, és néha ez eléggé kínos. A múltkor angol előtt nem volt időm enni, így mikor hazaértem, rohannom kellett a fehér porcelánhoz imádkozni, utána megnyugodott a gyomrom, sokkal jobb volt. Tényleg másnál is előjött ez? Hogyan oldottátok meg?

Tök jó, hogy megvan már szinte mindenetek.

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi, ppt? szereztél? Remélem nem voltál rosszul a toron :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi, ejnye-ejnye! Disznolkodtál! :))

Purc, én Rennit szedtem, nekem az bevállt, de van akinek nem jó!

Kép
elizabeth25

Szirom!

Hatalmas gratula!!!!! Hogy vagy?

Elizabeth!

Jó lett a babasarkotok! Mi is beszereztünk pár dolgot tegnap pl. Chicco cumisüveg-sterilizáló folyadék - ha jól látom abból te is vettél 2 üveggel. :D Vettünk még hajlékony végű lázmérőt, lekerekített fejű körömvágó-ollót, egy csomó textilpelenkát a babának. Meg átvettem az "ingyenes várandós mama-csomagot". Hát elég gyér volt a tartalma. Volt benne egy db. Aventos tejtartó-pohár, egy cumi, egy Always-betét meg egy pelenka.
Látom vettél Johnson termékeket. Úgy tudom, hogy kezdetben gyógyszertári készítményeket kell használni, úgyhogy ilyesmit nem is veszek egyelőre.
A babakocsit kinéztük, nagyon szupi - 4 funkciós - valószínű a jövő héten meg is vesszük.

Melcsi!

Az izgi.hu-n fórumozok a győriekkel. De ez egy zárt fórum, csak az tudja olvasni akit meghívtak. Kicsit besokalltunk a babanetes lakóhely szerinti fórumon, hogy vadidegenek olvasgattak és beszólogattak nekünk..így átköltöztünk egy zárt fórumra.

Ja és szép nagyon a pocid!

Athiz!

Még nem gratuláltam a 4D felvételhez! Nagyon szuper a kicsiről a kép!

Purc!

Örülök, hogy jól vagy. Ja és nem nagy a pocid, pont jó!

Kép
babancs

Purci,
miután kedvesen visszautasítottam a sülő zsír körüli munkákat (még normál állapotomban is hányingerem van a szagától) egész jól elvoltam, benn hagymát pucoltam, májat, pecsenyét sütöttem, kivittem ezt, behoztam azt, meg Enikőt reguláztam. :D
A pocid szép!!! És különben is, kinek mi a nagy. Jól tettétek hogy pihentetek, tudom hogy sokat dolgozol (hiába rágom a füled hogy ne!!!)
PPT-m egy van, hála Sonjusnak, bár picit rövid.
Liza,
marha fárasztó volt az egész napos disznólkodás :wink: és nem is így szoktam elképzelni :P
Vendég

Babancs....igen, abból mi is vettünk kettőt, még a baba-mama hetek keretében a Corában! Hol lehet amúgy átvenni, vagy hol adják ezt az ingyen várandós baba-mama csomagot? Ahogy elmondtad, tényleg elég gyér a tartalma, sajnálatra méltó! :(
Babakocsit meg hordozót hála Istennek már nem kell vennünk, mert azt két és fél éve kaptunk újjonan a barátnőméktől, mikor még elsem kezdtük a b.projectet csak gondolkoztunk rajta :)...úgyhogy ott figyuszol anyuéknál becsomizva a padláson, de már nem sokáig! :) Majd tegyél fel képet a babakocsiról, hogy milyet vettetek! :) Remélem jól vagytok! Te hol tartasz kg ügyileg? Hogy élted túl a terheléses vércukor vizsgálatot? Én hétfőn megyek! :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Az ingyenes csomagot Győrben vettem át a Toma bababoltban. A védőnő adott egy kiskönyvet, aminek a végében volt egy űrlap. Azt kellett kitölteni és leadni a boltban. Pesten nemtom melyik bababolt foglalkozik vele, de Győrben pl. Brendonban nem volt.
Kérdezz rá a védőnőnél!

Terheléses vércukor-vizsgálat. Nekem nem lett valami jó..7,6 lett a terheléses cukrom. 7,8 a határ. Azóta diétázom, de nem járok a diabetológiára.
Sok sikert hétfőre! Remélhetőleg a te cukrod rendben lesz!

Hízás: 10-11 kg-ot híztam eddig.

Kép
babancs

Csajok el sem hiszitek, mennyire aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam. Elárulom most már hősiesen, hogy mikor a család hüledezett a kép láttán, elpityeredtem... :( De most már sokkal jobban érzem magam.

Áfi, helyesen tetted, hogy lepasszoltad a nem neked való munkákat, így is kell :wink: Szerintem nem jó a hosszú ppt, mert mire mindekit végighallgatnak, az kész... legalábbis mikor nálunk kellett kiselőadást tartani, akkor azt értékelték ha rövid velős volt, lényegretörő volt. :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Babancs, hát én is remélem, hogy minden ok lesz hétőn!
Én 8 kg-nál tartok.... :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

bekukkantottam Roli mellett kicsit :)
Meg ma suliban is voltam!

Szóval, grat. Szirmi! :) :)

Cocának meg sok kis osztódó babikát és minimum kettőt a pociba kívánok? Tényleg mennyi lesz visszatéve?

Pociképek szupik.

Puszi mindenkinek és drukk a következő tesztelőnek!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

purc,
Tök jó lehetett!!! Legalább pihentetek egy kicsit, mégha hosszú is volt az út...
Nem csak gomba volt.... Baci még mindig van, ezért is végódekezünk... nem akarom, hogy a Férjecskémnek is legyen valami gyulladása... Most én antibogyózok, Vele pedig gyógynövényes izét itatok, gombára Ő is kapott tablettát+kenőcsöt.

áfi,
Azért nem haragszol rám, igaz? Kicsit beharangoztam itt a dolgot, hogy lehet, hogy tudok szerezni....aztán mégsem... Kicsit szégyellem magam.... :oops: De azt hittem bent volt ennek a majom kollégámnak a cégéről a ppt. Mert anno nekem mutogatta..... :(
Disznótor.... És valami fincsiséget megkívántál??? Káposzta, malacfarok, stb.?

babancs,
Ez mennyire komoly diéta?? Nehéz betartanod??? Amúgy is volt gond a cukroddal??

purc,
Ne aggódj!!!!

csikken,
Mi a mai holnapi csavargás-terv Rolival?? Suli.....szombaton...brrrrr! De holnap nem lesz??!!
mfpan

Mfpan, ma apával volt Roli Pecsában meg anyósnál. Aztán jöttek értem.

Holnap megyünk nagyimhoz ebédre (Ez minden vasárnap progi) most van egyébként a 62. házassági évfordulójuk így tuti buli lesz.
Én is vettem már egy tortát. :)

Ha meg felkeltünk reggel és ki tudunk tápászkodni a lakásból elmegyünk a Művészetek Palotájába, mert minden vasárnap Játszóház van ott.

A suli nem olyan gáz, kéthetente szombaton van 9-16 között. :)

De jó már a 11DPOn tartasz. :)

Babbancs, nekem terhességi diabéteszem volt. Vicces de örültem neki. Mivel tudtam, hogy a babám miatt nem tehetem meg, hogy egyek össze vissza így 63 kilóval kezdtem a terhességet és 54-el jöttem ki a korházba. ( Sajna megint a 63nál tartok, de édesség és szénhidrátvágyamat szülés után ki kellett élnem)
De nekem a terheléses 11 lett :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csók Csajok! :lol:

Örülök, hogy előkerültek az elveszett báránykák: Purc, Csikken, meg Babancs, bár ő pár nappal korábban :lol:

Purc: szerintem is teljesen nóóóórmális pocak, már amennyire én értek hozzá, ugyebár :lol: Nem én leszek a következő tesztelő, mert Monyoka holnap tesztel egyet, meg rajta kívül vagy 5-en vannak előbbre, mint én :lol: Van egy tábla az 558.oldalon, ha képbe akarsz kerülni :lol: és bevezettük az eseménytáblát is, mert annyi minden történik itt, hogy azt már csak excelben lehet követni :lol:
Ezt a szófosást, amit én itt rendezek :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

csikken,
62.!!!??? Ez gyönyőrű!!!! Hatalmas GRATULA a Drága Nagyszülőknek!!! :lol: Remélhetőleg holnap még jó idő lesz a tervezett programhoz!!
Milyen suli, mit tanulsz?
Igen 11.dpo, így lassan várom pirit és a következő ciklust, amikor talán már élesben is mehet az action!!! :wink:
mfpan

Szirmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++

Coca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++

Csajok! Egész nap itt jártatok az agyamba, hogy mi van ugyan veletek! :lol: Nagyon jó hírek, hurrá! :wink:

RÓLAM:
Voltunk ma Nyíregyházán a piacon (apa kapott szövetkabátot, csini legyen a Rómeó és Júliára, meg gatyákat, zoknikat, én meg bugyikat, zoknikat, melltartótak), aztán voltunk Miskolcon a Media Markt-ban ott kb. 250 e Ft-ot elköltöttem FEJBEN, meg a plázában is voltunk!
Tök jó volt, jól el is fáradtam!

Monyo??????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ Te jössz!
:wink:

Kép
bettike
Eger

AZT SZERETNÉM KÉRNI, HOGY HA VALAMELYIK TÁBLÁBAN VALAKIT ELÍRTAM, NEM ÍRTAM STB., AKKOR PRIVIBEN ÍRJÁTOK MEG, MERT ITT MÁR LEHET HOGY ELVÉTEM AZ OLVASÁST, VAGY ELFELEJTEM BEÍRNI, DE HA PRIVIBEN ELKÜLDITEK, AKKOR BIZTOS, HOGY NEM MARAD KI SENKI!

Kép
bettike
Eger

Helló!

Sajos már megint nem sokra emlékszem, úgyhogy csak arra írok, amit megjegyeztem. Bocseszka!

Purc, igazán csinike vagy, szerintem teljesen megfelelő nagyságú az a pocak! Nekem már az első hetekben óriási volt, de tényleg, szinte elejétől fogva alig fértem a gatyákba.
Nekem is rettentően sok volt, néha még most is a savam, a Rennie sajna nem igazán vált be a terhesség alatt, viszont próbálj mindig egy-egy ropit vagy kekszdarabkát rágcsálni. Az felszívja a savat. A dokim szerint 15 percenként kell valami apróságot rágcsizni. Jó módszer.

Babancs, köszi a képdicsit. Neked és Elizának azt üzenem, hogy én is először gyógyszertári fürdetőt használtam, de nagyon kiszáradt tőle Szili bőre, pedig elvileg pont ellene van. A Johnson's termékek jók, de csecsemőkorban okozhatnak allergiás pötyiket. Amit javaslok a Nivea, a Gabi, ezeket bátran lehet használni, de csak a simát, ne az elalvás- vagy a légútkönnyítőset. Ugyanígy samponból is, de abból inkább a Niveát! Popótörlőből szintén a Nivea illatmenteset ajánlom. Már bocsi, nem rábeszélni akarlak benneteket, csak gondoltam, leírom a tapasztalataimat.

Amúgy a cukorvizsit nem a 24. hétben csinálják? :shock:

Eliza, klassz a babaszoba!

Most bocsánat, de tényleg, egyenlőre ennyi! Pusza, na jó, nem nyálas, csak sima! :lol:
Vendég

Kép

Kép
bettike
Eger

Szezso köszi.

Na akkor megnézem a táblát.

Monyó hatalmas drukk....

Panni, tudom, hogy védekeztetek, de ki tudja :lol: Azért drukkolok.

És persze mindenkinek mennek a drukkok.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Athiz, aranyos vagy. Van abban valami, amit leírtál. Az illatanyagok biztos nem jók a baba bőrének. Bár nagy tapasztalatom nincs, a keresztlányomat johnsonnal fürdették az elejétől. Nem lett baja, igaz utána mindig olajozva lett... az gyógyszertári volt, az biztos.

Purc

Kép

Kép
purc

Kép kep

apueknal vagyok,csak erre futja most.

Kép
monyo83

Mfpan. Tényleg hosszú idő, szeretnék én is ennyi időt jóban - rosszban :)

Látom a tábliban hétfőn lesz Cenikőnek 4 D uhja. Remélem lesz mahd szép képecske.

Babaimádó, neked tüszőnéző uh-d lesz?

Eliza, nálatok hány szuri a terheléses?
Nekem Istvánban 5* vettek vért :( éhgyomor, 30-60-90-120 perc.)

Szerintem pici újszülött babának a patikai a legjobb én azt használtam és azt is fogok. Nem lesz tőle kiütéses és kb 50 Ft :) a recept miatt.

De egyébként szinte mindegyik másra rá is van írva hogy 3 hós kortól lehet vele fürdeni.

Na megyek mert ki kell szednek Rolit apa mellől a kádból.
puszi

KépKép
Kép
csikken

Panni,
ne viccelj, dehogy haragszom, már a segíteni akarást is nagyra értékelem!!! :)
A baj hogy a kedvencem a töltöttkáposzta (és azt is vacsiztam vastag szelet kenyérrel kis doboz tejföllel :oops: ) de nagyon oda kell figyelnem a súlyomra a baba miatt is, meg amúgy is, komoly súlyproblémákkal küzdök, így igyekszem visszafogni magam pedig a sült hurka-kolbász-pecsenye... :twisted:
Vendég

Purci! Örülök, hogy látlak, már én is hiányoltalak.Nagyon szép a pocid és jó a kép!! :)

Csikken! A Kaáliban lesz UH-om a kivizsgálás részeként és megkukkantjuk a cisztákat is, valamint elemezzük az eddigi eredményeket.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

robcsi: örülök, hogy minden oké.

ceni: szép a pocid :D

coca: örülök, örülök nagyon :D :D :D holnapra megy a drukkhegy+++

szirmi: halk gratula :D drukkolok tovább nagyon!

melcsi: a te pocifotód is szép ám! :D

szilcsi: ne add még fel, szerintem nem rossz a hőd, én még drukkolok neked+++

liza: nagyon szépen alakul a babó szoba :D már csak egy pici idő és a babuci is benne lesz :D

panni: ez a hő még mindig magas, drukk+++

lili: örülök, hogy végre mosolygós vagy

purc: ne tűnj el máskor ilyen sok időre! képet kérünk a nyaralásról még!

áfi: disznólkodás után jó pihenést!

babancs: hogy vagy?

csikken: mit tanulsz?

most megyek, de még ma a többieknek is írok.

katica
katica30

Sziasztok megint,

Babancs, Eliza én egy hónappal ezelőtt 7kg-nál tartottam, de hét elején ráálltam a mérlegre és szerintem a keddi mérlegelésen megint több leszek 2kg-val :( A védőnő pedig lelkemre kötötte, hogy már csak 7 kg-ot hízhatok, a havi 2-vel pont túllépem eggyel és a végén azt mondják nagyobb a súlygyarapodás. :(

Nekem 6 lett terhelés után a cukrom (kétszer szúrtak 7-kor és 9-kor és 7,5dkg cukrot kellett meginnom :shock: ), az nagyon jónak számít, de szerintem viszonylag sok édességet eszem. Ez anyukámnak is köszönhető, aki mióta beteg minden nap süt valamit. Amit tudok, az az, hogy vacsorára kevesebbet eszem, semmi terhelőt és próbálok minden nap 1 órát sétálni.
Babancs, ha van valami étrended elküldhető szivesen veszem :) .

Csikken, 62.? :D Ez igen, gratulálok nekik :D A 11-es cukor nem semmi, gondolom aggódtál miatta, jó, hogy végül minden ok lett és a diétával rendbe hoztad. Kellett valamit szedned, vagy elég volt a diéta?

Bettike, mostanában én is gondolatban költekeztem :) , de jövő héten bepótolom, megyünk vásárolni, már alig várom.

Athiz, nekem betöltött 24.héten csinálták a cukorvizsgálatot. De jó olvasni mások tapasztalatait a különböző babacucokkal kapcsolatban, néha én sem tudom, mit írjak a listámra, de a másoktól jövö ötletek mindig nagy segitség.

Monyó, szuper a görbéd, holnap reggel várunk!!!!!!

Áfi, nekem a májas hurka a gyengém, szerintem a legjobb kaja a világon :D :D .

Megyek irogatom a listámat jövő hétre. A gyógyszertári holmikat egyenlőre külön, mert van patika kártyám megpróbálom arra beszerezni őket.

Még benézek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Köszi Katica :wink: , veled mizu? Mi jót csináltál ma?

Kép
melcsi6

Sziasztok csajok!

Bocsánat a zavarásért. :oops:
Ha időm engedi néha benézek, drukkolok a háttérből mindenkinek nagyon. :lol:
Anno hőmérőzni is Ti adtatok tanácsot. :wink:

Most megint tanács kellene. :roll:
Igaz nem nekem, de fontos lenne.

Pesten spermavizygálatot hol végeznek?
Jó a fizetős is, ahol nem kell beutaló és nem kell heteket várni.

köszönöm előre is.

Gyors pocakosodást Nektek. Pocakosoknak pedig boldog babavárást.

Hajni
Vendég

íme a folytatás:

athiz: hogy vagytok?

bettike: hol laksz, hogy miskolcon vásárolsz?

monyo: tetszik a görbéd. holnapra drukk+++++

akit kihagytam bocsi, de mindenkinek mennek a drukkok!

rólam: a mai nap alig csináltam vmi érdemit. (csak rendet pakoltam, mosogattam, vasaltam) de igazából csak úgy eltelt a nap.

katica
katica30

Bimádo, aranyos vagy, jövőhétre mennek a drukkok az Uh-hoz, tuti minden okés lesz.

katica, köszi, megpróbálok összeszedni majd pár képet :lol:

Mecsi, most tök izgis lesz ez a vásárálgatós rész, már alig várom én is :D

hajni, üdv, sajna én nem tudom :( De sokan vannak a fórumon, akik voltak pesten vizsgálaton.

pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Katica, igen, mar annyira nincs sok ido hatra, ha minden igaz :)

Athiz, koszi a dicseretet babaszoba ugyben! :) A cukorvizsgalatot a 24-28 het kozott kell elvegeztetni!Nekem azt mondta a szulesznom!

Melcsi, akkor egyaltalan nem gaz neked, amennyit eddig hiztal, tok ugyin csinalod! :)

Csikken nalunk ketto a Peterfybe, ehgyomorra, majd meginni a cukros lotyit es utana 120 perc mulva ujra! Nagyon izgulok az eredmeny miatt, remelem nem lesz gaz :(

Kép
elizabeth25

Babaimádó, akkor éljenek a kivizsgálások :)

Katica, jelenleg banki ügyintéző, de ez nálam elég sűrűn változik...
Jó hogy ejtőztél kicsit. :)

Melcsi,
hát szigorú diétán voltam, más nem kellett. + a végén 3 napra befektettek. 150 gramm szénhidrát napi 5*étkzésre
Ez igy nézett ki: 7óra: 1 szelet barna kenyér,+ margarin, sajt, + zöldség 10 óra: 1 alma v. öszibarack 3 db korpovit keksz, 13 óra: leves (srépa nem) max 1 evőkanál levestészta + párolt zöldség + árolt rizs (nyersen 4 -5 dkg)
vagy durumtészta (nyersen 7 dkg)
16 óra? 2 dl tej vagy gyümölcs + 3 db korpovitt vagy 2 db Abonett
19 óra: 2 dl tej + 4 dkg barnakenyér

Vettünk digitális mérleget és MINDENT mérlegeltem.
Én ha csak elolvasom (mert kaptam rendesen diétás összeállítást) elkezd korogni a gyomrom az éhségtől.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Monyoka!
Millllllllllllllllllllllllllllllllio sok drukk neked holnapra!Gyere mihamarabb az eredmennyel!!!!

JO EJSZAKAT KIVANOK MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Monyó holnapra mennek a két csikok || || || || || || || || || ||

Csikken, bakter komolyan nem irigyellek, ez nyulkfarknyi nagyon. Főleg, ha belegondolok milyen a kórházi koszt :oops:

Melcsi, szerintem sem híztál sokat. Mondjuk nekem ezek az előírt dolgok soha nem stimmeltek vagy így vagy úgy. Mert az, hogy ki mennyit hízhat nagyban függ a kezdő súlytól. És te, ahogy tudom, nagyon vékony voltál.

Jó éjt
Pusz

Purc

Kép

Kép
purc

Jó éjt, szép álmokat!
megyek aludni.

monyoka: sok-sok drukk neked a zebrához!

katica
katica30

Hahó!

Monyókám, nem bírok aludni, úgyhogy itt várlak szeretettel :wink: A görbéd az bizony nagyon szép!

Szilcsi, a tied is, jó ne szóld le :wink:

Lányok, én mindenkinek nagyon köszönöm, hogy ennyira aranyosan drukkoltatok/tok. Irtóra jólesik az ember lányának :wink: :oops:

Purc! Örülök, hogy megvagy és jól vagy! És szép a pocid, igenis :wink:

Eliza! Szép a babasarok!
Cukorterhelés: most akkor nincs még eredmény? Azt mondtad, hogy jó lett!

Áfi! Tényleg, a családnak elmondtátok már?

Melcsi! Szerintem jó a hízásod! Mondjuk nálam az igaz volt, hogy a végén mindegy volt, mit csinálok, csak híztam. Valahogy függetlenednek a dolgok :wink: Nekem 13 lett.

Kicsit csapongtam, de nézzétek el :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Lili, szerintem ilyen korai vetélésnél teljesen felesleges 3 hónapot várni. Nagyobb terhességeknél is elég az első vérzést kivárni, aztán indulhat újra a projekt.

Cocácska, nagyon drukkolok, hogy mind a 10 Peti összejöjjön apa kiskatonáival.

Szilcsi mit ettetek apával?

Eliza, szép a kiságy és micsoda cumikollekció :) Én 2 db-ot vettem Rékának, kb. 1 hónapos volt amikor először a szájába került, de én max. alváshoz adtam oda neki. Mivel nem lógott állandóan a szájában 8 hónaposan már nem volt cumi szerencsére nem volt hozzászokva, nem hiányolta. Elég a pelenkáról leszoktatni én azt mondom. Most nem is tervezem cumi vásárlását.

Melcsi, köszi Réka 23 hónapig szopizott, bár az utolsó 2 hónap már a leszoktatás jegyében telt, mert ha rajta múlt volna akkor érettségizni is szopi után ment volna :) Úgyhogy szép finoman, fokozatosan megválltunk tőle, bár a mai napig ad puszit a cicire. Nagy cicifan volt az biztos :) Sokan hüledeztek, mikor mondtam, hogy 1 évesen a gyerek még nem ivott vizet, teát, gyümölcslevet, mert az anyatej teljesen elég volt neki.

Purc, de jó, hogy jelentkeztél, már azt hittem a munka temetett el, hogy nem jössz. Szerintem nagyon csini a pocid.

Katica jobban vagy?

Monyóka hol vagy már? Itt izgulunk érted :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
keblemre!!! Végre rajtam kívül is valaki aki tudja hogy a gyereknek nem kell cumi! :wink: Ha a kizárólagos szoptatásról is írsz pár sort a nevemre íratlak!!! :lol:
Sziromka,
tudja a család, anyósom testvére meg pereputtya épp tegnep tudták meg disznótorkor, apámék már kedden megtudták, kijöttem a védőnőtől és átmentem hozzájuk elmondani, ne mástól tudják meg, a védőnős látogatást nem lehet kidumálni, és ez egy randa pletykás falu. Örült neki mindenki, nem is számítottam ilyen szíves fogadtatásra.
Vendég

Jó reggelt!
MIndenkinek köszönöm a drukkolást, de sajnos nem annyira egyszerű az élet, mint szeretném... :(
Mindenkinek drukkolok!
De a mai kiemelt drukkom Cocának, Monyónak és persze Sziromnak megy!

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom, en meg nem voltam terheleses vercukor vizsgalaton, valakivel keversz!

Kép
elizabeth25

Áfikám! Minden falu pletykás :lol:
Miksa se cumizott :lol: Mi nem is vettünk, de amikor hasfájós délutánjaink voltak, akkor elszalasztottam az uramat cumiért. Hátha... De kb. 10-szer volt a gyerek szájában, nem igazán kellett neki. Mondjuk sokat szopizott és sokáig, 18 hónapos koráig. És 6 hónapig csak anyatejet kapott :wink:

Monyóóóóó!!!!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi :D Réka már elmúlt 7 hónapos mire hajlandó volt megkósolni mást is az anyatejen kívül. Mondta ám a sógornőm, hogy az ő fia már 3 hónaposan banánpürét kapott, de én ezeket a beszólásokat magasról leszartam. A kórházból 3 kilóval hoztam haza 1 hónaposan 4 kiló volt, ezután is hízott mint a gomba egyáltalán nem kapkodtam a hozzátáplálással. Cumisüvegek úgy porosodnak a szekrényben, ahogy megvettem őket. Amikor elmúlt 1 éves és adtam neki vizet pohárból kapta, azóta az ő kis poharai nem jók (mert tudod az olyan babás) és rendesen üvegpohárból iszik mint mi.

Kép
Kép
robcsi03

Rég raktam görbét, íme:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Eliza! Pénteken kérdeztem tőled, hogy jó-e a cukrod, és nem azért nő-e ennyire rohamléptekben Domi, mert esetleg nem oksi a cukor.

Ezt írtad:

"Szirom, dehogy bántottál meg , voltam egy hónapja vérvizsgálaton, miden ok volt vele, még sosem volt baj a cukrommal....amúgy meg eszem rendesen....szóval nem panaszkodom".

Én tényleg nem írtam, hogy terhelésesre gondolok vagy nem, de arra gondoltam, mert cukrot úgy lehet igazán jól megnézni. Meg nekem szerintem annak idején korábban volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: