Sziasztok megint,
Babancs, Eliza én egy hónappal ezelőtt 7kg-nál tartottam, de hét elején ráálltam a mérlegre és szerintem a keddi mérlegelésen megint több leszek 2kg-val

A védőnő pedig lelkemre kötötte, hogy már csak 7 kg-ot hízhatok, a havi 2-vel pont túllépem eggyel és a végén azt mondják nagyobb a súlygyarapodás.
Nekem 6 lett terhelés után a cukrom (kétszer szúrtak 7-kor és 9-kor és 7,5dkg cukrot kellett meginnom

), az nagyon jónak számít, de szerintem viszonylag sok édességet eszem. Ez anyukámnak is köszönhető, aki mióta beteg minden nap süt valamit. Amit tudok, az az, hogy vacsorára kevesebbet eszem, semmi terhelőt és próbálok minden nap 1 órát sétálni.
Babancs, ha van valami étrended elküldhető szivesen veszem

.
Csikken, 62.?

Ez igen, gratulálok nekik

A 11-es cukor nem semmi, gondolom aggódtál miatta, jó, hogy végül minden ok lett és a diétával rendbe hoztad. Kellett valamit szedned, vagy elég volt a diéta?
Bettike, mostanában én is gondolatban költekeztem

, de jövő héten bepótolom, megyünk vásárolni, már alig várom.
Athiz, nekem betöltött 24.héten csinálták a cukorvizsgálatot. De jó olvasni mások tapasztalatait a különböző babacucokkal kapcsolatban, néha én sem tudom, mit írjak a listámra, de a másoktól jövö ötletek mindig nagy segitség.
Monyó, szuper a görbéd, holnap reggel várunk!!!!!!
Áfi, nekem a májas hurka a gyengém, szerintem a legjobb kaja a világon

.
Megyek irogatom a listámat jövő hétre. A gyógyszertári holmikat egyenlőre külön, mert van patika kártyám megpróbálom arra beszerezni őket.
Még benézek.
Puszi
Melcsi