A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Lányok, köszi! Próbálok túllépni rajta!
Nagyon jó hogy vagytok lányok, most én kapaszkodom belétek!

Gaby, mi a Tensoftot használjuk( na nem nekem van, hanem ahol dolgozom), csak azért mertem ajánlani! Igaz már nem sokáig fogok másodállásban dolgozni!

Monyó, Szirom naggyon drukkolok, hogy nektek sikerüljön!

Szezso, én megértelek! Próbáld ki mérés nélkül, azt meglátod, hogy melyik jobb ha mérsz vagy ha nem!

Képzeljétek van fodrászom és sminkesem az eskire!!!!!!!! Jövőhét szombaton csinálunk próba frizit! Majd fényképezek és teszek fel képet!

Kép
kata05

Szép jó reggelt!!!

áfi,
Bizony, mutogatni is kell a szépséges pocidat!!!! Meg meg kell félemlíteni vele a vizsgáztatókat!!! :twisted:

szirom,
Nagyon örülök, hogy Miksa meggyógyult!!! Hatalmas pusszancs Neki!!
Hűha, és mi is lehet ott bent???!!! :wink:
Ha úgy érzed úgysem bírnád ki, akkor tesztelj csak!!!

szezsó,
Az nem én voltam!!!! De semmi gond!! Előfordul!!
Akkor semmi hőmérőzés, csak nyugi-nyugi!!!!! :wink: :D

kata,
Nagyon sajnálom... :cry: Csak várat magára még egy hónapot a csodálatos nászajándék... Sebaj!!! Belefér!! Hűűűű! Várjuk majd a képeket!!! Nagyon szép leszel, biztos!!!

snufi,
Tuti nagyon kis édi kuckó lesz!!!

melcsi,
Micsoda sűrű napok!!! Ügyes vagy, nem tétlenkedsz!!!

babancs,
Dokibácsi mit mond ehhez a letornázáshoz??? Biztos normális!!!

gaby,
Nagyon jó kis végzettséged van!!! Ügyes csajszi ez a Gaby!!!

babaimádó,
Szerintem ettől is és attól is lehet! Ha pár napig nem múlik hívd fel az orvost!!!Semmi idegeskedés!!!

monyó,
Nagyon drukkolok a + teszthez!!!! Mekkora öröm is lenne a sok bánkódás után!!! Elfelejtenétek a rosszakat!!!!++++

A hőm elég érdekes... Még sosem volt ilyen magas... Lehet, hogy beteg leszek...? :shock:
1172215886.34.doc
mfpan

Pan, ez aztán a görbe! Én nem lennék olyan biztos hogy nincs itt baba a pocóban!

Most nem akarok szép lenni, úgy görcsölök!!! Pedig nem szoktam!!!!!!S.O.S!!!! :evil:

Kép
kata05

kata sajnaloma gorcsoket.vegyel be gyogyit.

panni,hany %osan vedekeztetek? :lol: marmint mennyi az eselye hogy elbenaztatok? :lol:

Kép
monyo83

Szasztok!

Én már túl vagyok a vércsapoláson, hát egy katasztrófa. Az ami régebben 15 perc alatt megvolt, most 1 óra. Mire sorra kerültem már az ájulás kerülgetett.

Kata, nagyon sajnálom, de majd az esküvőre lesz 2 erős csíkod!

Babancs, gratula!

Szirom, jó a görbe, nyomhatsz holnap egy tesztet :D

Bocs, majd később még benézek, de most le kell dőlnöm egy kicsit.

Kép
Kép
robcsi03

kata,
Igyál valami jó kis görcsoldó teát!!!! :x Szegénykém....
Dehát nem lehet Baba.... Védekeztünk..., :shock: meg amúgy is antibiotikum...kúp...Az mind ártalmas..... :(
mfpan

panni ha nem titok,kontkretan milyen fertozesed van?

Kép
monyo83

Panni, megvígasztaljalak, hogy a tesóméknak a múlt hónapban közel egy évi próbálkozás után úgy jött össze, hogy peteéréskor volt a férje kiskatonavizsin (előtte 5 nap szünet), neki HSG-je volt, ennek ellenére olyan terhes hogy csak na :D

Ezeket a vígasztaló szavakat muszáj volt leírnom :D

Kép
Kép
robcsi03

Hali!

Istenemre mondom, képtelen vagyok mindent megjegyezni! Annyit írtok! :shock:

Azért próbálkozom:

Babancs, gratulálok!

Robcsi, gratulálok a 16. héthez, a vérvételes dolog mindig fárasztó szerintem! Drukk

Baba, ne idegöld magadat, remélem, rendbejössz!

Monyo, nagyon drukkolok, hogy babás legyél, és feldobja a családodat, meg téged is!

Szirom, ilyen gyöngy görbével szeretném, ha babás lennél, nagyon szorítok értetek!

Panni, azért még mindig azt mondom, hogy a legváratlanabb helyzetekben jön a bébi! Nálad remélem, most az van! Az Augmentin meg nem árt a babának, én is azt szedtem most. Úgyhogy ha babás lennél, akkor juhéééjjjj! :wink:

Kata, hát nagyon csalódtam, de gondolom nálad nem jobban! Sajnálom! Viszont mindjárt itt van életed egyik legfontosabb eseménye, most próbálj erre koncentrálni, hátha a baba is ezt várja, hogy kicsit elterelődj gondolatilag, és akkor majd beköltözik hozzád! :D

Tegnap beütöttem a hasamat elég erőteljesen, nekimentem egy ajtónak, pedig nem is ittam, és vak sem vagyok! :lol: Na jó, iszonyatosan bepánikoltam, fájt a hasam, de mára szinte semmi bajom, bébim sokat rugizott, így megnyugodtam!

Ha fene fenét eszik, akkor sem emlékszem többre!

Ja, de Bettike, majd priviben megküldöm a táblás adatot, és köszi, tudom ám, hogy nem direkt hagytál ki!

Melcsi, pocisimi!

Meg minden kismaminak pocisimi, leendő kismamiknak drukkhalom, ha még valaki beteg, akkor jobbulást! És jó nyálas puszahegy! :lol:
Vendég

Szép napot!

Kata! :cry:
Én ezt a részt élveztem a legjobban (próba smink és frizkó)! Mindig úgy mentem haza, hogy de szép vagyok! :P

Szezso ma reggelig vaciláltam, de úgy döntöttem, hogy mérek továbbra is! De nem azt nézem, hogy leesik-e a hőm (mert ez ebben a hónapban becsapott), hanem csak azt figyelem, hogy 37 körül legyen az már egy jó jel, hogy talán volt pém és hogy mensi körül leesik-e, mert akkor meg fog jönni! Úgy érzem, hogy a bizonytalanság jobban idegesíteni, mint a mérés!

Szirom! Giga, ezer, mega izével küldöm a drukkjaimat!+++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Sajnos bekrepált a Word és nem tudom megnézni Panna görbéjét, pedig olyan, de olyan kíváncsi vagyok :oops:

Szezso ebben a hónapban én sem mértem, már rájöttem, hogy engem az idegesít, és amúgy is méréssel együtt is mindig lekéstük a pé-t, mert nem akkor volt amikor én gondoltam, hogy leesett, vagy felment a hőm ez a dilis fertly pedig mindig átrakta a pé-met, de csak két-három nap múlva, most inkább házasélet csak azért, hogy jó legyen. hihihi

Én idézetem:
" Az igaz szerelemmel úgy vagyunk, mint az éjféli kisértettel,
sokan beszélnek róla, de kevesen találkoznak vele:"
/Joseph Joubert/

Kép
klarissza32

Ja és azóta elváltam, hát nem egy éjféli kísértet volt!! :lol:

KÍSÉRTET!
Bocsi már írni sem tudok

Kép
klarissza32

Jó reggelt!

Kata,
:cry: :cry: Úgy látszik neked nászajándékba tartogatja az ég a két csíkos tesztet :wink:

Babaimádó,
Szerintem a hormonok kavarodásástól barnázhatsz bár lehet a ciszta is egy másik topicban egy lánynak a cisztától volt ilyen.
Vendég

Szezsó! Ezesetben tényleg rugd ki a hőmérődet!
Miért vagy stresszes? Babatéma miatt? Vagy más dolog? Kíváncsi a coca?
Mormon - hihi! Én is 4 évig szombathelyi voltam ám! ...de már csak a vendéglátóipari egységekre emlékszem. :wink:

Gaby! Máris indulok kavintonért - vazze, ezt egyszer már beszéltük MSN-en! Ééééén buta tojás!
...nem értettem, miért ajánl Neked Szezsó Tensoftot ...de rájöttem, hogy az nem egy intimbetét :oops:

Baba! Lehet idegeskedéstől, meg a cystáktól is. Nekem is volt januárban, hogy visszajött. Nekem a hormonoktól.

Na, ezennel véget kell vetnem a muszály/muszáj bizonytalanságnak. A topic 20%-a velem együtt ly-vel írja, a maradék 50% j-vel...30% meg sehogy, mert le sem meri írni! Tudományos kutatásokat végeztem az igazság kiderítésére irányulóan. Rossze hír, Monyóka. PONTOSJÉ! Bebuktunk. Éljen Szirom, és a többiek! ...csak nehogy ettől még depisebb legyél!
:wink:
Komolyra fordítva, " a vígasztalók vigasztalást nyernek..."
És izgiizgi holnaputánra!

Áfi! PPT-ben jó vagy, és csak az anyag kellene, vagy a PPT is homály? (Na, ez miLYen jé?)

Szirom! Mindjárt holnap! Yeah!

Kata! És már frizuraelképzelésed is van? Milyen színű lesz a smink! Hűű, de izgi.

Aha, Panni! Dagadni fognak a bokáid, émelyegni fogsz, tán még hányni is, állandó hőemelkedésed lesz, és ha "lábon hordod ki", akkor még a derekad is fájni fog. És a végén pedikűröshöz is el kell menned, mert a látásod is romlik: nem fogod már látni a lábadat!

Robcsi! Neked most véRetlenül nem kéne ledőlnöd egy kicsit?

Athiz! Fúúúúj, nyűálas puszahegy! Bleeeeee! ...szóval ittál tegnap, ne tagadd!

Kép
zölddisznó

Kata!
Sajnálom nagyon! :( De hátha úgy lesz, ahogy a többiek mondják, és a nagy esküvős forgatagban egyszer csak terhes leszel! :)

Baba!
Én is jártam már így mint te, hogy 1 hét barna, aztán megjött, aztén megint kis barna, de hát engem agyon vizsgáltak és semmi bajom, úgyhogy az idegeskedésre szavazok!

Most is úgy vagyok, hogy szerintem azért nem jön össze a bébi, mert és sík ideg vagyok :( Egy helyen dolgozunk a párommal és most itt a cégnél nem valami fényes a helyzet. Van valaki, aki ahol tud keresztbetesz és oltogat néhány embert, pont a párom ellen, aki annyira lelkiismeretesen dolgozik és ahogy látom, hogy neki milyen rosszul esik ez, hát megszakad a szívem :( Ha nála lenne gond az idegeskedés miatt, azt az ő vizsgálatati gondolom kimutatták volna, így maradok én, meg a stresszem :(

Panni!
Szerintem nem beteg leszek hanem terhes :D

Klarissza!
Na az én "kísértetem" is mást kísért azóta :lol:
sonjus

Bettike! Felvételis cuccok hogy vannak? Kilátsz még az akták mögül?

Klarissza! Én már nem is tudom, milyen a dokim nélkül házasélni...
...akkor az nem is kísértet volt, csak egy kísérlet!

Jó reggelt Pandácska! Hogy vagy?

Kép
zölddisznó

Zöldi, ne izélj! Ha piáltam volna, gondolod, megírtam volna a balesetet? Amúgy meg Szilivel sörözgettem az elején, mert kívántam. Ezzel a bébivel meg, még amikor nem is tudtam, hogy babám lesz, már megutáltam mindenféle alkoholt. Még pezsgőt sem voltam képes inni az ünnepeknél. Csak koccintottam vele.
De jó, neked holnap lesz a nagy nap!
Vendég

Coca,
Köszi jól vagyok várom hogy megjöjjön és keződjön az utolsó inszem. Te hogy vagy? Holnap mikorra mész?
Vendég

Sonjus!
Az milyen mááá', az esküvői forgatagban terhes lenni! ...csak a férje meg ne tudja! :wink:

Nekem két kíseértetem is van. Lehet, hogy egymást kísértik... :lol:

Kép
zölddisznó

Hahó!

Miksa még alszik :shock: :lol: :roll: :lol:

Kata! Nem tudtam, hogy még nem volt sminkesed! Ajánlottam volna őt: http://profismink.freeweb.hu/ Nekem ő volt (kijött hozzánk), és nagyon jó fej és gyönyörűen dolgozik. A linket a többieknek is ajánlom, mert amolyan "miből lesz a cserebogár" típusú képeket láthattok :lol:

Még elmesélem, hogy az én anyukám tök jó fej, picit sminkel is, de inkább az a szolid nő típus, ezért meglepetésként kisminkeltettem a lánnyal, és fiatalodott 20 évet :wink: És akkor ha már így alakult, akkor az ikertesóját, a keresztanyámat is :wink: Nagyon boldogok voltak, irtóra bejött az ajándékom :wink:

Zöldi! Én megszoktam, illetve rászoktattam magam, hogy a fórumokon nem nézem a helyesírást :lol: Az az igazság, hogy elég nekem a munkámban :lol: :lol: De ajánlom szeretettel mindenki a "magyar helyesírási szótár"-t az Akadémiai kiadótól :wink:

Pannikám! Tied a legjobb görbe :lol: Nem esküszöm meg, de lehet, hogy én is Augmentint kaptam a kórházban, amikor a csaszi után komplikáció volt. És szoptattam.
Mikor tesztelsz? :lol:

Sonjus! És ez egy multi? Mert azok tudnak borzalmasak lenni... Mit dolgoztok?

A drukkokat - gigamegaizéket - nagyon köszi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata!

Sminkkel kapcsolatban: több kozmetikust is kipróbáltam próbasmink-ügyben, de egyik sem jött be..pedig azt hittem, ha az embert szakember sminkeli, az biztos szép lesz.
Aztán úgy döntöttem, hogy magam fogom megcsinálni a sminkem. Vettem nagyon jó minőségű termékeket, netről meg nagyon sok praktikát elsajátítottam. Annyira belejöttem, hogy egyszer mikor kozmetikushoz mentem rákérdezett, hogy ki csinálta a sminkem, mert olyan profi.
Aztán esküvő előtt műszempillát rakattam fel kozmetikussal, nagyon szépen kiemelte a szemem. A hajam csinálta fodrász, de a sminket magát én dobtam fel.

Kép
babancs

Nekem nem nyílik meg az oldal! :cry:

Kép
zölddisznó

Babancs! Ügyi vagy! Mondjuk én is gondolkodtam rajta, mert szerintem elég jól meg tudom csinálni a sminkemet (mostanában azért ritkán sminkelek :wink: ), de szerettem volna valami újdonságot, meg tényleg bejött az, hogy a profi sminkes által feltett cucc nekem még másnap délelőtt is úgy nézett ki, mint este (merhogy nem feküdtünk le, míg nem reggelizett a nép :lol: ). Nem folyt, nem mozdult, nem fényesedett, és azért az tök jó.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! Nekem most is megnyitja :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! :lol: :lol:
Megszorítások miatt nincsennek akták, tehát kilátok! Felvételis cuccok köszönik kérdésed itt fekszenek a lábaimnál én meg le se bagózom őket! Elkapott a pénteki munkaundor! Úgy is keddre határidős, nem sietem el!

És én abba a 30%-ba tartozom, aki nem meri leírni azt a bizonyos szót! (Egyébként is helyesírásból korrepetálásra kellett járnom első évben, mert a tollbamondáskor 50 vesszőhibám volt, bár helyesírási nem!)De én mindenhova tettem vesszőt, amikor a tanár levegőt vett!) :oops: :lol:

Mfpan! Te meg itt sunyiban bebabásodsz! :lol: :lol:

Kata! Nekem a MagneB6 bejött! Bár én eddig még sosem vettem be, csak most hétfőn! Igaz nem görcsoldó céllal, de annak bevállt! Egyébként párod tudta a korábbi teszted?

Kép
bettike
Eger

"Mi nem hirdetjük
Fennen, hangos szóval,
Csak te, csak én, örökké
és holtodiglan.
Mi megpróbálunk
csendben boldogok lenni,
lelkünk mélyén
őszintén, igazán
szeretni."
(Stendhal)

És a meghívót én csináltam egyik itteni kollégám segítségével! Ha még otthon megvan akkor megpróbálom feltenni! Szerintem szebb lett, mint bármelyik, amit addig nézegettem nyomdákban, hogy ott csináltassam!

Kép
bettike
Eger

monyó,
Dehogy titok... Sajna mi Nők, sokan és sokszor találkozunk vele... Aki nem, annak tök jó!!!!
Hüvelyfertőzés.... :x :? :(
Baktérium + gomba... Most már csak kevéske baktérium... Ezért is védekezünk mostanság....

robcsi,
Nagyon cuki vagy!! De a betegség valószinűbb... :? A fejem is fáj, melegnek is érzem magam, meg reggel már szipogtam... :(

athiz,
Az tuti, hogy a váratlan helyzetekben toppan be a baba, de ennyire???!!! Még mindig betegségre gyanakszom... Azért az Augmentin dologgal megnyugtattál, de mi van a Clion kúppal???
Óvatosan a pociddal Drága!!! Még nem szoktad meg, hogy kb.20 cm-rel kilóg a síkodból??!! Nem is csodálom, hogy Öcsibaba hőbörgött/hőbörög és rúgdos miatta!!!

bettike,
Én is ezt tenném... Aztán meg ki tudja azon rágódnál, most miért nem mértél... az tutibbat mutatna stb....

klarissza,
Ma 37,3 volt a hőm..... Pé után szépen 37 körül, majd kb3-4. napon leesett 2 tizedet, most meg magasabb..... :? Én is szépnek mondom, mert ilyen szép nem is volt, de nem lehet babás - szerintem - hisz védekeztünk, gigszer nélkül.... :shock:

coca,
Nemá!!! Még mindig azt szajkózom beteg leszek, vagy csak lappang... De beteg lenni nem szeretnék!!! Nem is leszek!!! Se így se úgy!!!!
A muszáj-jal én is mindig hadilábon állok... Megtudom, hogy pontos, 2 hónap múlva már vacillálok. Ilyen még nálam az UTÁNA, meg MÚLVA..... :oops: :oops:

sonjus,
Nem szabad idegeskedni Aranyos!!! Az a legnagyobb ellenségünk. Épp tegnap előtt mesélte a drága férjecském, hogy azt olvasta a stressz károsítja a petesejteket!!!!!! Úgyhogy próbáld leküzdeni!!!! A Baba a legfontosabb és a Ti nyugalmas Boldogságotok!!! A többi le van sz...va!!!
mfpan

Bettike nem tudta, csak hugi tudta, neki mutiztam meg! Így is mikor reggel kimentem bevenni gyógyit, rámnézett és ennyit kérdezett: akkor ez most rosszat jelent? A szívem majdnem megszakadt!
Azóta 4 no-spa-t bevettem és jelentem kezdek jól lenni!

A sminkes a kozmetikusom lesz! Sokan esküsznek rá, hát kipróbálom! Egyébként nem nagyon szeretem a sminket, mert mikor nagyon csúnya volt az arcom, akkor nagyon sokat sminkeltem magam, hogy ellensúlyozzam a csúnyaságot! És annyit még életemben nem viszketett az arcom mint akkor, pedig minőségi cuccokat kentem magamra!

Pan, a múltkor írtam, hogy a kúptól semmi bajod nem lesz, sőt még jót is tesz!! Szval nem olvasod el amit írok neked!??!!!Ejnye,ejnye :lol:

Sonjus, próbálj kevesebbet idegeskedni, tudom könnyű mondani.

Kép
kata05

panni en tovabbra is fenntartom hogy ez nagyon szep gorbe,gyanus. :lol:

sonji,sresz most nekem is kijutott,nekem is megfordult a fejemben hogy nem pont idealis az idopont a babasodasra....de konyorgom egyaltalan van olyan..marmint idealais idopont.?

athiz,orulok hogy megusztad a wc ajtos storyt.

cocam :lol: en egyaltalan nem tudok helyesen irni....sot 2 sem volt helyesirasbol. :oops: amugy meg eleg nehez mert nehany szonal elakadok hogy hogy is mondjak azt magyarul?sajnos sokat elszerbesedtem.jo szo mi? :lol:

bettike :oops: meghatodas,szep a versike.

szirom remelem holnap koran jossz?nem biroooom a bizonytalansagot :lol:

smink?az meg mi? :lol: en nem sminkelek,nem tudok nagyon.az eskuvomon sem voltam kisminkelve.Termeszetes szepseg :lol: :lol:
Na jo,nem azert,hanem mert igy igy elkestem a sajat eskuvomrol,amugy allati pontos szoktam lenni.

Kép
monyo83

Jó reggelt!
most nincs időm, hogy visszaolvasni, mennem kell vissza a háziorvosomhoz.
lányok kérdezni akartam, hogy akinek magas (37, vagy épp 37 fölötti) a reggeli hőmérséklete, annak megmarad egész nap annyi? néhány napja újra hőemelkedésem van, és most nem tudom, hogy azért, mert még mindig beteg vagyok, vagy mert a ciklus miatt. :roll:

hazajöttem, visszaolvasok.

katica
katica30

Katica, annak több napközben a hője, akinek reggel 37,0 volt!

Kép
kata05

panni,nekem is voltak gombajaim meg bacijaim.kaptam kupot,ferjem kenocsot.
kerdeztem a dokitol hogy ennyi?erre annyit mondot hogy jovo honapban ismet szamitsak ra :cry: tehat ez visszajon.
azota en kikuraltam magam es megelozom a dolgot.
nekunk nem mondtak hogy nem lehet probalkozni.a doki szerint ez nagyon sok nonek van,a babasodast pedig nem gatolja.
kulomben,nekem is vedekezes mellet sikerult a babam.most meg a "megint megjottben"lett egy "eselytelen"baba.

Kép
monyo83

szirom,
Hát ha odáig jutnék mégis, akkor kb. jövő hét szerda-csütörtök... :) :)
Édi ajándék volt Tőled!!4 Jó is egy jó kozmetikus és sminkes!!!

bettike,
Dehogy sunyizom én!!!!! :oops:
Vagyis ha mégis, magamat ejtem legjobban pofára....
Nagyon kíváncsi vagyok a sajátkészítésű meghívóra!!!
Én a miénkra olyat szerettem volna, ami egy puzzle-kirakó..... De lebeszéltek róla... :? Így maradt egy nagyon diszkrét, mégis szép és elegáns.... Az idézetünket nem tudom pontosan idézni.... :oops: Hétvégén leírom, mert NET KÖZELÉBEN LESZEK!!!!!!!
Nem menekültök tőlem!!!!!!
mfpan

Coca,
a PPThez is hülye vagyok de apa villamosmérnök, az volna a kisebbik baj. Főleg anyag kellene.
A többieknek mégegyszer:
Sírva kérem aki vállalkozó, vagy az unokatesója (nagynénje, ángya, keresztapukája) akármilyen pici cég de van promóanyaga elektronikusan, és nem bánja ha egy maroknyi témához mit sem értő unatkozó diák kötelezően bemutatandó feladatként látja, az segítsen plíz, ha kell megváltoztatom a cég nevét, székhelyét meg ilyesmit!!!
Vendég

Panni, a kúppal sem lehet gond, mert az egyik topicban terhesen is ezt írták fel egy csajnak. Remélem nem leszel beteg.

Coca ledőltem én, de egy 2 évesnek mindig akkor van valami szükséglete amikor az ember ledől 2 percre :) Na, majd megtudod :) Akkor én az előbb jól írtam a muszájt :D

Athiz, köszi, nagyon jók az új tickereid, Szili milyen nagyfiú már a képen.

Bettike kedves kollegina lesz már a jövő héten? Ha igen lepd meg egy kis melóval :)

Kép
Kép
robcsi03

Panni!
Tudom én, hogy nem jó idegeskedni, de ez a fajta emberi viselkedés nagyon megvisel. :(

Szirom!
Nem multi (bárcsak az lenne), 20-an vagyunk. Nyomda.

Úgyhogy állást keresek! Valakinek valami ötlete?

Bettike!
Az idézeted után, azt hiszem én már sosem megyek férjhez :)
sonjus

kata,
Mindig olvaslak!!!!!! Csak szita-mita az agyam helyén lévő szövetfoszlány!!!! :oops: De akkor miért írják a kúpra, hogy terhesség alatt nem......bla-bla-bla...? Csak ezért félek...
Örülök, hogy jobban vagy!!! Annyira sajnálom, mert valszeg az a legrosszabb pillanat ilyenkor, amikor a Szerelmedet kell szembesíteni a negatív eredménnyel... :cry:
Akkor szép lassan - gondolom én - vissza kell szoktatni az arcodat a sminkhez. Bár a kozmetikus úgyis tudja, milyen a bőröd és mit kell tennie! Tesz a smink alá valami krémet, amitől nem fogja irritálni a bőrödet!!! Nekem is ilyet kent fel, mert én soha nem használok alapozót, de akkor a fényképek miatt kellett.

katica,
Ajjé! még emelkedik is 1-2 tizedet!!!

monyó,
Én is próbálom megelőzni, de jön egy kis stressz, vagy megfázás és ez a szemét gomba mindig kiújul!! :x Bacival eddig nem volt gondom, de tavaly ősszel kicsit magam alatt voltam, s gondolom ők is el tudtak szaporodni... Most alig eszek kenyeret, édességet csak néha napján, külön törölközőt használok ott lent, intim mosakodógéllel mosakszom, Lactobaci tartalmú probiotikumot eszek, gyógynövényes izéket szedek.... Ha még így is megmaradnak.... :x :shock: !!!
Apa kente kenőccsel és szedett gombaölő gyógyszert, a gyógynövényes izéket Ő is szedi....
mfpan

Coca szomorú!

Kép
zölddisznó

...prszívóinia kell...

Kép
zölddisznó

Pnni.nekm az irrigalas segitet csak.
a masik dolog hogy meg vagyok gyozodve arrol hogy ez is besegitett abba hogy terhes lettem.
mivel masfel evig probalkoztunk es semmi aztan az elso irrigalasos honapban osszejott es hat ugye azota tobbszor is.
a huvelyvaladekom nem volt megfelelo,errol papirom van.Candyda gomba ,baci, plusz valamilyen Dödlein palcikambol is keveske van.
en arra gondolok hogy a valadekom megolte a ferjem spermait mert pe elott mindig elojottt valami viszketos,maros folyadek.
aztan elkezdtem a dolgot a pe elott 3-4 nappal irrigaltam minden ciklusban.azota elkerul a maros dolog es ugyebar terhes is lettem.
hat ez az en titkom.hiszek abban hogy ez segitett.

Kép
monyo83

Ne szomorkodj pici-coca!!!! Hipp-hopp végzel vele, aztán tök jó érzés lesz!!! Én is gyűjtöm az erőmet a du-i takarításhoz!!!!

sonjus,
Igen...tudom...ismerős helyzet.
De nem szabad ilyenekkel túl sokat foglalkozni!!!!

robcsi,
Akkor most mégis azt kívánjam: Hátha!!!! Köszönöm!!! :roll: :lol:
mfpan

Monyus! És mivel irrigáltál?

Panni! Nekem tegnapig kellett klionoznom al ombikos leszippantás előtt. Annak tuti lesz még hatása jó pár napig. Annyaira azért nem lehet gázos a hatás, ha lombiknál ez kötelező gyogyó!

...azért ütök mindig félre - és lusta vagyok javítani - mert 12 betű le van kopva a billentyűzetemről...ez persze nem a muszájra vonatkozik. Az gáz volt. Szégyenlem is magamat miatta.

Na, jó, mindjárt megyek prtszoppantani, egye fene.

Kép
zölddisznó

Áfi!
kellene egy mail-cím
találtam neked valamit
nem tudom, hogy jó-e
elég rövid
sonjus

áfi,
Én is munkálkodom a dolgon....csak nehezen tudom felvenni a kapcsolatokat az illetékesekkel... :?

coca,
Akkor bizti nem káros.....
Hogy vagy??? Mennyire izgulsz már???? Legalább a por-szipp elvonja a figyudat a coca-szippról!!!! :lol: :wink:

monyo,
Mivel irrigálsz/tál??? Nekem a doki a Ladypharmát javasolta... De én régebben irrigáltam, de soha nem segített... Igaz az Lactacid volt....
Van egy ún. Génia 92 kúp, néha azt használom... Tejcukor van benne, amit csak a jó hüvelyben fontos és hasznos bacik tudják hasznosítani... Lehet, hogy csak meg kell próbálnom ezt a Ladypharmát??!!
mfpan

Próbáltam priviben átküldeni, de nem eszi :(
sonjus

Robcsi!
Nem tudni, hogy mikor jön vissza a drága, de a meglepim már meg van neki! :lol: :lol: :lol:

Most jut eszembe, hogy holnap Nyíregyházára megyünk a piacra és így soká fogom megtudni Szirmit! :twisted:

Kata! Ahogy írtad, nekem is összeszorult a szívem! De jól tetted, hogy nem mutiztad apának, legközelebb az én párom már csak akkor tudja meg, ha papírom lesz róla kb. úgy 6-7 hetesen! :lol:

Zöldi! Légyszi a képernyőn átnyúlva nálunk is szipppants már kicsit, elég lesz csak a szobában! :wink:

Sonjus! Akkor Dúl a LOVE!

Kép
bettike
Eger

FCS Bettike!
Igen, dúl :lol:
Hihhhhetetlen egy pasi :)
sonjus

nekem miért nem megy a tickerem?
már 13. cn van! :evil:
sonjus

sziasztok!

babancs: dr.babancs! hatalmas gratula :D :D :D

áfi: nagyon szép neveket választottatok.

kata: annyira sajnálom :cry: várom a próbasminkes, próbafrizus képeket. nálunk amikor látta a férjem a próbát, alig ismert meg az utcán.

ceniko: hogy vagytok?

melcsi: raksz fel az új frizuról képet? :D

coca: minek kelsz fel olyan korán? :roll: én a muszájt mindig j-vel írtam!

szezso: tetszik a kutya. ha úgy érzed, hogy nem akarod mérni, akkor ne mérd. főleg ha nem is ad jó támpontot, hogy hol is jársz adott hónapban.

gaby: én ilyen szakot nem tudnék megcsinálni, ügyi vagy!

baba: nem kéne újra dokihoz menned?

szirmi: nagyon jó a görbéd, mennek a drukkok még mindig++++

panni: te nagyon gyanús vagy! :D

robcsi: nagyon ügyi vagy! mikor lesz eredmény?

athiz: ne menj neki az ajtónak! (bár pont én mondom, hisz tegnap is sikeresen bevágtam a fejem a polcba) vigyázz magadra meg a szép pocilakódra!

bettike: sejtettem, hogy nem fogod kibírni mérés nélkül :wink: majdnem a te idézeted lett a miénk is, de apa nem akarta.

klarissza: látom megtaláltál az msn-en :wink:

sonjus: próbálj megnyugodni! küldök nyugalmat előidéző energiákat!

monyo: hogy vagy?

rólam: voltam dokinál, megegyeztünk, hogy jövőhéten megyek végre dolgozni, a köhögéscsillapítót meg még eszem, jobban mondva iszom.mindjárt dobok egy görbét.

katica
katica30

íme az abszolút esélytelen görbe:
Kép
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: