Hali!
Istenemre mondom, képtelen vagyok mindent megjegyezni! Annyit írtok!
Azért próbálkozom:
Babancs, gratulálok!
Robcsi, gratulálok a 16. héthez, a vérvételes dolog mindig fárasztó szerintem! Drukk
Baba, ne idegöld magadat, remélem, rendbejössz!
Monyo, nagyon drukkolok, hogy babás legyél, és feldobja a családodat, meg téged is!
Szirom, ilyen gyöngy görbével szeretném, ha babás lennél, nagyon szorítok értetek!
Panni, azért még mindig azt mondom, hogy a legváratlanabb helyzetekben jön a bébi! Nálad remélem, most az van! Az Augmentin meg nem árt a babának, én is azt szedtem most. Úgyhogy ha babás lennél, akkor juhéééjjjj!
Kata, hát nagyon csalódtam, de gondolom nálad nem jobban! Sajnálom! Viszont mindjárt itt van életed egyik legfontosabb eseménye, most próbálj erre koncentrálni, hátha a baba is ezt várja, hogy kicsit elterelődj gondolatilag, és akkor majd beköltözik hozzád!
Tegnap beütöttem a hasamat elég erőteljesen, nekimentem egy ajtónak, pedig nem is ittam, és vak sem vagyok!

Na jó, iszonyatosan bepánikoltam, fájt a hasam, de mára szinte semmi bajom, bébim sokat rugizott, így megnyugodtam!
Ha fene fenét eszik, akkor sem emlékszem többre!
Ja, de Bettike, majd priviben megküldöm a táblás adatot, és köszi, tudom ám, hogy nem direkt hagytál ki!
Melcsi, pocisimi!
Meg minden kismaminak pocisimi, leendő kismamiknak drukkhalom, ha még valaki beteg, akkor jobbulást! És jó nyálas puszahegy!