Bibi: Imádunk szexizni esténként. Ma például összepisilte a franciaágyunkat. Férjecském leszidott, hogy milyen képet raktam fel.
Azt mondta, hogy most aztán bámulják a csajok, hogy milyen rút borostás férjem van, olyan jót nevettem.
csajok: szerintetek normális dolog, hogy még nem kezd forgolódni?
Se jobbra,se balra. Éppen ezért ma segítettem neki, belekapaszkodott az ujjamba és így áthúzta magát hasra (némi segítséggel), de magától, csak fekszik a hátán és játszik.
Ha hasra fektetem, akkor meg nyög nagyokat, bár élvezi, de nem tudja támasztani magát.
Képzeljétek,voltunk a torkos csütörtökön tegnap a Holdfényben, már 2 hete foglaltunk asztalt. Szeretjük a helyet, de ez nagyon gáz volt.
Elküldtek, pedig volt asztalunk, hogy jöjjünk vissza később (mellesleg nagyszülők vigyáztak Barnira, hogy mi ki tudjunk kapcsolódni kicsit) . Vicces volt a nagy tömeg, el is ment a kedvünk tőle.
Átmentünk a Mojo-ba és ott töltöttük el a szabad fél órát:)
Pár perc után azon kaptuk magunkat, hogy Barnikáról beszélgetünk, melyikünk hogyan büfizteti stb.
Minden gondolatunkat átvette, mostmár kitörölhetetlen része az életünknek..Olyan jó!!!
Nem tudom melyikőtök írta, hogy korai a fogzás. Fogacskája még nem jelent meg, csak a folyamat indult el:viszket az ínye,nyáladzik .
Furcsa lesz majd fogakkal a kis mosolya.
Mai sztorim a pékségben:
- Hány darab? (eladó csaj)
- 4 zsömle és 6 kifli. (én)
-De hány darab????
- 4 zsömle és 6 kifli (mondom én másodjára)
-DE ÉN ÖSSZESEN KÉRDEZTEM!!
- 10 darab
- Ok. köszi, akkor 160 Ft lesz.
Kicsit kiakadtam, hogy egyeseknek problémát okoz ez a tény:
4+6=10
Na jó, nem fárasztalak titeket!
Jó éjt!!!
Kérdés: Nincs valamelyikőtöknek nagyon tuti mákos süti receptje?
Vagy szopi alatt a mákot is hanyagolnom kell?
Nem mákos bejgli,hanem valamilyen kevert.
Olyan ami már kipróbált, mert tegnap sütöttem egy internetes recept alapján és olyan nyammogós lett, hogy a nyelvem odaragadt a szájpadlásomhoz, meg a férjemé is és nem tudtunk beszélgetni.
Látszik, hogy fáradt vagyok, ha már ilyen dolgokat írok ide be, Bocsi még egyszer