A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

De jó! Miksa meggyógyult! Juhéjjjj! Kép

Dr. Babancs! Gratula! ...én nem tom, mi lennék! Egyelőre jó ötlet az anyukaság! :lol:

Kép
zölddisznó

Babancska,
GRATULAAA
(remélem én is így járok júniusban, tuti hogy kisvakondfarmerben fogok menni a záróvizsgámra hogy mindenki tisztán értse hogy kismama vagyok akit nem illik szivatni! :P )
Sziromka,
örülök hogy Miksa jobban van! :)
Szilcsi,
megvannak ám a neveink! Emese lesz vagy Zalán. (Emese lesz!)
Vendég

Hülyén néz ki majd egy Emese kukival! :wink:

Kép
zölddisznó

Szisztok! Itteni barátaim javaslatára életjelet adok magamról:
É L E T J E L

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Ez azért kicsit kevés lesz!

Hogy az újaknak ne kelljen annyit keresgélni:
1167963528.83.doc
sonjus

és még okosság
1172158007.17.doc
sonjus

Sziasztok!

Sonjus! Köszi a segítséget!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hahó!

Örülök, hogy örültök Miksának! :wink:

Fáj a pocim. Néha úgy érzem, mintha lenne valami ott bent, van szurkálás is, a másik pillanatban meg mensiszerű görcsök jönnek. Háááát :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Huhúúúúúúú!

Kép
zölddisznó

Szirom!

Nekem is hasonló tünetem van, plusz még rókica. Ááááá, annyira utálom már. :cry:
Én azt hiszem, valami vírust kaptam meg.

Remélem Nálad nem az a baj! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
Két napig nem volt netünk...
Elkezdek visszaolvasni.
Vendég

Sziasztok!
Most csak egy irtó gyors bejelentkezésre futja, amíg Apa haza nem ér...

Szóval:
Dr.Babancsnak gratulálok! Szólíthatlak ezután Jogtanácsos asszonynak? :lol: És tegezhetlek továbbra is? :lol:

Üdv az újaknak!

Szirmi: most már ikreket kell produkálnod, nincs mese :lol:

Sonjus: hajszálra így voltam az első Bromo-s reggelemen :lol:

Pannika: azért írtam a meddőségit, mert valahogy úgy vettem le, hogy aggódsz, hogy sima nőgyógyászaton foglalkoznak-e veled (majd)...ezer bocs, ha valamit félrenéztem :oops:

Szilcsi: a görbéd egész jó, nem értem, mit aggódsz...én az enyémet inkább fel sem rakom...a fertilitycircle azt írta rá, hogy valószínűleg anovulációs ciklusom van :shock:

Kata: tesztelni tovább, tovább! :lol:

Megyek, megjött Apa :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

A kezdem tudni melyik színt utálom legjobban: A barnás-vörösest....főleg a bugyimon! :cry:
Szval holnap 1 cn,DE még lehet nászajándékbaba!!

Kép
kata05

Na, ne Kata... :( De drukkkolok, hogy babát kapjatok nászajándékbaba!!! :lol:

Különben most, hogy így nem hőmérőztél, jobb volt? Csak azért kérdem, mert lehet, én is abbahagyom, de Mérleg vagyok, és nem bírom eldönteni... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Bocsi visszaolvasni nem megy :oops:

Katának szeretnék írni, hogy azért én még nem adnám fel ezt a mai hónapot :wink: Nagyon drukkolok+++++++++++++

Áfi: nagyon szépek a neveitek :wink: Ezek a legszebbek eddig a fórumról :lol: úgyhogy nálam Áfi a nyerő névadás ügyben :oops:

Szirom: :)

Mindenkinek szurkok++++++++++++++++++++++++++
Fürdetek

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tontica! Hurrá, gratula, és vigyázz magatokra nagyon? Apa ma már észhez tért?

Átfutottam, amit írtatok, és köszi Zöldi, olyan jó, hogy "ismerlek" mindig jut valami poén tőled!

Robcsi! Szó szerint, ahogy írtad, eltemetett a munka! :twisted:

Athiz! Nem akartalak én kifelejteni a táblából, de valahogy megtörtént, nagyon bocsi és megírnád mégegyszer?? :oops:

Látom Szirom és Monyó izgalmas hétvégét kínál nekünk!

Kata! Sokan szoktak még babától barnázni, de ha más nem is jó lesz az a két csíkos teszt az esküvőd reggelén is nem?

Én ma sajnálkozós napot tarottam. Ez azt jelenti, hogy baromira sajnálom magam, apa meg segít sajnálni! :lol:

Dr. Babancs gratula! :wink:

Sonjus! Most, hogy így meg volt az első gyogyós napod jól az eszembe vésem, hogy én az első ilyen napomon szabin legyek! :wink:

Bocsi, akinek nem írtam! :oops:

Kép
bettike
Eger

Szezso, mint mérleg társ! Mivel mérleg vagyok én is és én sem tudom eldönteni, hogy abba hagyjam-e a hőmérőzést, ezért ha lehet és te eldöntötted írd már meg, hogy hogy is sikerült végre döntened? :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezsó! Apázzál! Én meg épp belőled készült lekvárt majszolok!

Bettike! Po? Én? :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Coca, miért is nem írsz nekem?

Panni, SZÍNES lesz a játszóház, majd mutizok képeket, ha elkészül, ok?

Babancs, gratu.

Holnap + h.után suli, szóval csak szombat este leszek legközelebb!!!!

Addig is pusssssssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Na, jóó! Írrrok!

Kép
zölddisznó

Szezso, jobb volt, hogy nem mértem, mert nyugodtabb voltam! Én meg érzem a pé-t így nem volt kétséges, hogy mikor volt! Nem tudom, te szoktad e érezni?! A múlt hónapban ha 1 tizedet esett a hőm véletlenül, akkor este ha kellett ha nem elkaptam apát! Nos ez most nem volt, mert csak magamra figyeltem és nem a hőmérőre!

Még semmit nem érzek, ami a mensire utalna a barnán kivül, de szerintem ami késik nem múlik! :lol:
Úgy gondoltam áprilisig adok magunknak időt, azt irány a doki! Most első az esküvő!!!!

Coca, de nem Római Katolikusok vagytok ugye?! Csak azért kérdeztem tőled a templomi esküvőt, mert a múltkor úgy vettem ki az írásodból hogy ellene vagy!

Kép
kata05

Kata,
Azért még semmi nem biztos lehet babásan is barnázgatni :wink:
Vendég

Kata! Dede! Róm.kat! Biztos, hogy nem mondtam olyat, amiből kiderült volna ez, sem az ellenkezője. Arra vigyáztam. És mivel eddig senki sem kérdezte, nem is beszéltem róla. :lol:

Kép
zölddisznó

Jó éjt!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok,

Sonjus, de jó volt látni, hogy az én fordításaimat küldted a többieknek segítségként, remélem mindenki bebabásodik tőlük :wink: Még van egy csomó lecke, ha jól emlékszem 6 vagy 7 amit végül nem fordítottam le időhiányában, de ígérem ha itthon leszek felteszem ezeket is a másikba.

Ma elmentem apával a fodrászhoz és engem is megnyírt, egy fiúka fodrászhoz járunk, nagyon szeretjük. Nagyon vagány frizum lett. Délután meg fogorvoshoz mentem, de csak dentálhigénés kezelés volt (fogkőleszedés, polirozás), mert minden rendben van. :) Úgyhogy teljes generál volt :wink: .
Holnap baba-mama szoptatás tanácsadásra megyek. A szoptatás előnyeiről lesz szó, meg minden praktikus dologról ezzel kapcsolatban.

Sziromka, Bábolnán, Kom-Esztergom megye :D. Örülök, hogy Miksa meggyógyult. Ez a görbéd is szép, de neked tényleg nagyon szép görbéid szoktak lenni, ami nem gond, mert az jó hormonszintekre utal, már csak a babónak kellene eldöntenie, mikor akar jönni hozzátok, remélem hamarosan :wink:

Babancs, Gratuláció, akkor most már többet tudsz jönni? :wink: Jól vagy?

Cocácska, BK-re fel, holnap gondolok rád, én is voltam már "félaltatásban" nagyon muris volt, amikor ébrezgettek végig nevettem, apának is volt, ő is végig mosolygott, úgy, hogy még azt sem vette észre, hogy folyik a nyál a szájából :D :D . Jobb, mint az unicum :wink:

Athiz, valószínű már nekem is több babyrucim lenne, ha nem kellene dolgoznom, bár hétvégén is vehettem volna. Mindenesetre ne legyen emiatt büntid, nyugodtan vásárolgass, a babó is jobban érzi magát, ha Te örülsz :wink: .

Babaimcsi, jó, hogy jöttél :wink:

Ceni, Ti meggyógyultatok? Sikerült egy picit erősödnöd?

Robcsi, akkor szerencsés vagy, nem sok mindent kell beszerezned. Babaágyat és babakocsit mi is kapunk, inkább a gyerekszobára szeretnék majd koncentrálni, átfestjük még áprilisban és láttam nagyon aranyos disney-s függönyt és szeretnék csillagokat a plafonra, meg uolyan disney-s bordürt körbe a falra és még polcokat.

Bettike, Szezsóka, én a babás hónapom előtt egy hónappal nem mértem, de sajna nem voltam tőle nyugodtabb, sót inkább zavart, hogy nem tudom pontosan hányadik dpo és hogy volt-e pé egyáltalán vagy nem. Aztán elkezdtem megint a mérést, mert rájöttem, hogy én nagyon el akarom kapni azt a napot amikor pé van,az a legbiztosabb és nem akarom elhalasztani. Aztán sikerült. Persze apa szerint totál túllihegtem a dolgot, spontán is összejött volna, utálta amikor lázmérővel a számban látott reggel ébredés után............Én esküszöm a hőmérésre, ez persze csak az én rögeszmém. :wink:

Kata :cry:

Monyóka, már alig várom, hogy diskuráljunk arról, hogy baba mororog a pocidban, fogunk ám :wink: :).

Pannika, bocsi, nem emlékeztem rá. A görbéd akkor is szép :wink: .

Többieknek is drukkok, Bettike, szurkolós táblát teszel fel, elvesztem........ :D

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sehol senki? :( Akkor megyek aludni, jó éjszakát :D Holnap este jövök.

Kép
melcsi6

Bettike: döntöttem, nem mérek! Elegem van! :-D A görbém még mindig nem tükrözi sem az UH szerinti pé-t, sem a Duphastont...
Majd írd meg, hogy mit döntöttél, és hogy még meddig vacilláltál? :-D

Kata, Melcsi: én sosem érzem a pé-t, de ebben a hónapban is volt UH, meg a következőben is lesz, stimuval kombinálva, úgyhogy talán időzítés probléma nem lesz :wink: A mostani ciklusban hiába hagyatkoztam volna a görbémre, mert nem mutat pé-t egyáltalán, holott vasárnap éjjel volt tüszőrepedés az UH szerint :shock:

Coca: le kellene védetnem azt a lekvárt :lol: ha majd látsz a felirat jobb felső sarkánál egy R betűt, akkor sikerült :lol:

Na, jó éjszakát! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca, és hívők is vagytok??

Kép
kata05

Kata! Igen.

Kép
zölddisznó

Hahó!

Zöldi! És mikor lesz a nagy nap? :wink: Vagy mondtad, csak én voltam figyelmetlen? Az idézet jóóó :lol:

Szezso! Én is azért döntöttem a mérés mellett, amiért Melcsi. Zavart volna a bizonytalanság. Engem megnyugtat, ha tudom, hol járunk.
Mikor is kezdted a Duphastont? És te érzel valamit?

Snufi! Már annyiszor akartam kérdezni a játszót: hol lesz? És akkor most ez lesz a fő profilod? :wink: Tök jó!

Babancs doktornő! Gratula! :lol:

Hanna! Az enyim szerintem nem vírus. Inkább azt jelenti, hogy 1. vagy megjön 2. vagy nem jön meg :wink:

Szerintetek jó ez a fájdalom? Úgy veszem ki a huhogásból, hogy ti nem rémültetek meg, mint én :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Beszti! Még akartam írni, hogy ezektől: http://www.clh.hu/ kértetek be árajánlatot? Apámnak ők nagyon-nagyon jót adtak.

Nekünk meg ilyen cuccunk van (kazán, nem klíma). Jó és okos: http://www.wolf-klima.hu/

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No, ezt nem ide akartam. Bocsi mindenkitől, vegyétek semmisnek. Ha valakinek kazán kell vagy klíma, az persze megnézheti :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm a grat-okat!

Melcsi!

Többet jövök igen. Legalábbis szeretnék. Bár sokatokat alig ismerek, nagyon sok az új tag. Igyekszem azért követni az eseményeket, bár még 2 másik fórumra is írogatok. A győri kismamikkal tartom is a kapcsolatot, szoktunk találkozni. Lassan már baba-mama talik lesznek belőle. :D
Amúgy Domi letornázta magát a hasam aljába, bízom benne hogy még nem akar megszületni. Ma eléggé fájt a hasam és a derekam, agóddtam rendesen..
Te hogy vagy? Minden oké?

Peteéréshez: nekem tavaly 2* volt összesen, a 2.ból lett a baba. Mind a 2* megéreztem. Szúrkált a jobb petefészkem.

Kép
babancs

Szirmi! Nem maradtál le semmiről, még mi sem tudjuk. Egyszer.

Engem sem idegesít a hőmérőzés, sőt. Csak most nem tudom, minek mérek, hisz most átvették az irányítást a cocatüszők felett a mormonok.

Kép
zölddisznó

Jóreggelte, jó reggelt! Én vagyok az elsőőőő! ...megyek vissza ágyamba. Páááá!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
Be voltam haavazva tegnap délután, csináltam a szakdgám pénzügyi tervét, és keresgéltünk, milyen könyvelőprogramot vegyünk majd.
A hőmérőzés engem nem idegesít :P aztán lehet tudatallat mégis? :roll:

Dr. Babancs
Kép

Kata
mi újság ma reggel? remélem nincs 1 cn :wink:

Kép
gaby25

coca
csak 1 perccel előztél be :lol: :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Naggyon megjött! :cry: :cry:

Szezso, én amikor utoljára hőmérőztem jártam úgy mint te hogy tudtam hogy meg volt a pé és a hőm mégsem tükrözött semmit! Én akkor azért hagytam abba, mert szinte stresszeltem magam.

Babancs, gratulálok a szakvizsgához, nem volt egyszerű dolgod!

Kép
kata05

Kata! Ezt a mensinek: Kép

Gaby! Saaaajnáááálooommmmm! :wink:
Amúgy mi leszel, ha nagy leszel?
Könyvelés? Brrrr! Na, hát én nem tudtam volna levizsgázni a főiskolán számvitelből, ha nem egy könyvelő csaj ül előttem... :wink: :lol: :oops:

Kép
zölddisznó

Gaby, a Tensoft az jó!

Kép
kata05

Hello Lányok!

Szirom: ha nem az határozná meg, hogy jó vagy rossz napom van, hogy mennyi reggel a hőm, akkor mérnék tovább. De szinte már ott tartok, hogy a hőmérő az "Isten", még az UH sem számít. Én ezért hagytam abba. Meg aztán UH-val követjük a ciklust.
A Duphastontól nem érzek semmit, még a szokásos mellfájdalom sincs meg, ami szokott lenni amúgy pé után :? Ez az 5.nap, hogy szedem...Szerintem nem lesz ebből a ciklusból semmi...Neked viszont sok drukk holnapra!!! :-D

Kata: igen, én is halálra stresszelem magam. Szerintem pár nap, és elmúlik ez a feszültség belőlem :lol: Nektek meg tuti most fog összejönni, hogy az esküvő leköti a figyelmeteket :lol:

Coca: a mormonokról jutott eszembe, hogy amikor Szombathelyen épült a mormon templon, valaki a mellette lévő betonkerítésre hatalmas betűkkel ráfestette, hogy " MORMONZAVAR" :lol:

Gaby: jó munkát a szakdogáddal, ha még mindig azt csinálod ma! :-D

Puszi és Szép napot!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: nagyon cuki a tickered! :lol:

Témába vág:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca
jelenleg közgazdász vagyok idegenforgalom és szálloda szakn (azóta sem dolgozom idegenforgalomban :P ), most leszek főiskolai szakközgazdász pénzügy vállalkozás szak EU pénzügyek szakirányon :lol: csak rá férjen a papírra, ki sem lehet mondani :lol: 5-ös voltam számvitelből, meg mérleg és eredményelemzésből is :D csak hát élesben nem könyveltem még, én költségterveket és egyéb terveket csinálok melóhelyen.

Kata
Fránya piri :cry:
mi most az rlb60-at néztük ki, ami nem túl drága, letöltöttem a demo-t, és egész jónak tűnik :roll:

Szezso
köszi, még csinálni fogom :wink:

Kép
gaby25

Kata
most nézem a tensoft árát :shock: bazi drága ez nekünk, mi kis cég leszünk :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Kata: :-(

Babancs: gratulálok!

Rólam: Mensim elmúlt pár napja (mielőtt megjött 1 hétig barnéztam) és képzeljétek ma megint barnázok!! Mi a fene van velem?????Szerintetek a cisztáktól lehet vagy a rengeteg idegeskedéstől?

babaimádó
Kép
babaimado

:lol:
hi sziasztok.

kata sajnalom nagyon.(anyira biztam.

vissza kell olvasnom.

Kép
monyo83

lanyok ezt most muszaly leirnom.

Az a nagy helyzet hogy most korulottem mindenki depi,szo szerint.a szuleim a ferjem a nagyszuleim mindenki.
en meg csak mindenkit vigasztalok majd lesz jobb is stb.
nem tudom meddig tudom ezt igy folytatni,hisz nekm sem konnyuek ezek a napok,sok minden el fog dolni hamarosan.
tegnap mar elegge kibuktam hogy mert ilyen szar az elet.
remelem hogy pozitiv lesz az a teszt es vegre valami vidamsag koltozik a csaladba.most nagyon szuksegem lenne egy kis jora:)

Kép
monyo83

Jóreggelt jóreggelt,
látom sok itt a vállalkozó! HELP! A fősulira kell(ene) csinálnom PPT formátumban egy pár perces bemutatót egy fiktív cégről, kidomborítva előnyeit. Akinek van ilyen a saját vállalkozásáról, vagy akár csak bőséges anyag, és nem bánja ha látja kb 20 diák akit amúgy k*rvára nem érdekel ez az egész és egy darab tanár, kérem segítsen!!!

Kata,
nagyon sajnálom!!! :(
Vendég

Jó reggelt!

Kata! Basszus, basszus :twisted: Annyira sajnálom, simi Kép

Gabi! Minden tiszteletem a tiéd, én humán beállítottságú vagyok :oops:

Szezso! Értelek. Neked akkor talán lehet, hogy érdemes megpróbálni hőmérő nélkül. De nem nélkülünk, ide azért kötelező jönni, jó? :wink:

Monyó! Hogy vagy?

A görbém:

Kép

Lehet ám, hogy nekem is korai a holnap, bár úgyse bírom ki, úgyhogy tesztelek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom egy nappal vagy elottem:)tesztelj.

babancs.gratulalok.

szezso,anovu gorbe???ez aztan brutal.a lenyeg hogy te tudod hogy volt ped.

gaby sok sikert a vallakozashoz.

bakkar milen likas az agyam....

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: