Sziasztok Lányok,
Sonjus, de jó volt látni, hogy az én fordításaimat küldted a többieknek segítségként, remélem mindenki bebabásodik tőlük

Még van egy csomó lecke, ha jól emlékszem 6 vagy 7 amit végül nem fordítottam le időhiányában, de ígérem ha itthon leszek felteszem ezeket is a másikba.
Ma elmentem apával a fodrászhoz és engem is megnyírt, egy fiúka fodrászhoz járunk, nagyon szeretjük. Nagyon vagány frizum lett. Délután meg fogorvoshoz mentem, de csak dentálhigénés kezelés volt (fogkőleszedés, polirozás), mert minden rendben van.

Úgyhogy teljes generál volt

.
Holnap baba-mama szoptatás tanácsadásra megyek. A szoptatás előnyeiről lesz szó, meg minden praktikus dologról ezzel kapcsolatban.
Sziromka, Bábolnán, Kom-Esztergom megye

. Örülök, hogy Miksa meggyógyult. Ez a görbéd is szép, de neked tényleg nagyon szép görbéid szoktak lenni, ami nem gond, mert az jó hormonszintekre utal, már csak a babónak kellene eldöntenie, mikor akar jönni hozzátok, remélem hamarosan
Babancs, Gratuláció, akkor most már többet tudsz jönni?

Jól vagy?
Cocácska, BK-re fel, holnap gondolok rád, én is voltam már "félaltatásban" nagyon muris volt, amikor ébrezgettek végig nevettem, apának is volt, ő is végig mosolygott, úgy, hogy még azt sem vette észre, hogy folyik a nyál a szájából

. Jobb, mint az unicum
Athiz, valószínű már nekem is több babyrucim lenne, ha nem kellene dolgoznom, bár hétvégén is vehettem volna. Mindenesetre ne legyen emiatt büntid, nyugodtan vásárolgass, a babó is jobban érzi magát, ha Te örülsz

.
Babaimcsi, jó, hogy jöttél
Ceni, Ti meggyógyultatok? Sikerült egy picit erősödnöd?
Robcsi, akkor szerencsés vagy, nem sok mindent kell beszerezned. Babaágyat és babakocsit mi is kapunk, inkább a gyerekszobára szeretnék majd koncentrálni, átfestjük még áprilisban és láttam nagyon aranyos disney-s függönyt és szeretnék csillagokat a plafonra, meg uolyan disney-s bordürt körbe a falra és még polcokat.
Bettike, Szezsóka, én a babás hónapom előtt egy hónappal nem mértem, de sajna nem voltam tőle nyugodtabb, sót inkább zavart, hogy nem tudom pontosan hányadik dpo és hogy volt-e pé egyáltalán vagy nem. Aztán elkezdtem megint a mérést, mert rájöttem, hogy én nagyon el akarom kapni azt a napot amikor pé van,az a legbiztosabb és nem akarom elhalasztani. Aztán sikerült. Persze apa szerint totál túllihegtem a dolgot, spontán is összejött volna, utálta amikor lázmérővel a számban látott reggel ébredés után............Én esküszöm a hőmérésre, ez persze csak az én rögeszmém.
Kata
Monyóka, már alig várom, hogy diskuráljunk arról, hogy baba mororog a pocidban, fogunk ám

.
Pannika, bocsi, nem emlékeztem rá. A görbéd akkor is szép

.
Többieknek is drukkok, Bettike, szurkolós táblát teszel fel, elvesztem........
Puszi
Melcsi