Sziasztok!
Köszi mindenkinek minden reakciót, tanácsot!
Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást, sok pihenést!!!
Mazsola, őszintén: nem tudom, néztek-e terhességi hormont nálam, mert az első leleteimet nem láttam (majd holnap), csak telefonon beszéltem a dokival, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyire tudom, hormonokat néznek persze a vérvételnél (pajzsmirigyhormont mindenképpen), de a terhességieket nem biztos, csak később, ha oka van (pl. vérzés, lombikos terhesség). Szerintem okvetlenül kérdezz rá!
Domborulat-ügyben

: nehéz megítélni, én is puffadok a világba, bár reggelenként jobb a helyzet. Én látok némi domborulatot, de eredetileg sem állt 90 fokban a hasam

A mostanában látott terhes ismerősök végképp meggyőztek arról, hogy a hasnövekedés és -méret teljesen egyedi. Van, akinek a 7 hónapos terhességét kb. 5-re saccoltam, más 4,5 hónaposát meg eltaláltam. Van, akinek már a 6. hónapban látványosan hasa volt, másnak szülés előtt is kisebb.
silka, én dettó így vagyok, a fejem rengeteget fáj. Émelygés viszont már alig van! Mostanában a tünetek szűnése miatt jobban is aggódom, mert eddig legalább ezek biztosítottak arról, hogy a terhességem megvan, rendben van. Szóval most már tényleg nőnie kellene annak a pocaknak, hogy megnyugodjak. A baba neme: én kislányt érzek, de lehet, hogy csak azért, mert kislányt mindenképpen szeretnék. Egyébként nem téma itthon, de persze meg fogjuk kérdezni a nemét, amint lehet.
Szép napot mindenkinek!