Hű lányok, csak egy estét hagytam ki és alig bírom visszaolvasni. Én még minding egyben, de nagyon hervasztó, hogy ma ketten szültek meg az ismeretségi körömből, egyikük 27-re, másikuk márc 1-re volt kiírva

. A mai Kikás séta is elmaradt, mert apa megint félhétre ért haza. És Oli olyan hisztisen ébredt fel du. hogy félek nagyon komoly fronthatás van/lesz. Állítólag mégiscsak melegfront lesz holnap és Gabika szerint az hozza a babákat. Úgy legyen!
Valentina
Jobbulást kívánunk és remélem hamar hazajöhettek, de azért lehet hogy találkozunk még a kórházban!
Viktor Nagyi! A lényeg hogy túl vannak a veszélyen, és az is biztos vigyáztak rájuk odaföntről is! Most már csak az öröm következhet! Ma már tulajdonképpen, ha felkérik, ha nem a szülésznő van a vajúdó anya mellett végig, a doki csak az utsó fél/egy órára „kell” hogy bemenjen és sokszor csak akkor tesz valamit ha komplikáció van! Nem tudom hogy volt ez pontosan korábban, pl. mikor mi születtünk, de szülésznők ma szerintem több szülést vezetnek, mint a dokik, ezért nagyon értik a dolgukat és persze sokkal jobban megértik az anyákat, mint a férfiak.
Veronikusz
Még mindig itt!
Zsófi
Köszi, de nekünk is tele a szekrény és már rendes pizsit hordunk, néha zoknival ha hűvös van, mert éjszaka vándorol Oli sokat a talpas rugit hamar elkoptatnánk

. SZtem máriusban tiszta levegőjű síterepen annyit hagyd kint Lénát, amennyit csak tudod. Oli (ugyan akkor már 1 éves volt) de egész nap kint volt és aludt is szinte egész nap, mikor síeltünk.
Manóka
Ha van esetleg elektromos párásítótok annak is jó kis monoton hangja van és jót is tesz a levegőnek.
Ancsa
De jó hogy itt vagy, nekem már hiányoztál! Megnyugtatlak a „tudálékos anyuka” aki „eszeseket” mond, én vagyok. De én már nem veszek fel ilyeneket. 2500 fős cégnél dolgozom(tam) többek között a dolgozói rendezvényekért is felelt a csoportom, szóval megszoktam, hogy a taki nénitől a 32 igazgatóig mindenki belém törli a lábát és a felmenőimet szidja, ha túl hideg vagy meleg volt a kávé, vagy ha volt vagy nem volt Somlói Galuska a bulin, meg egyáltalán ha volt rajtam sapka

…
Azért most már gyere ha időd engedi. Sajnálom, és remélem nem kell végül műteni Larát és csak valami felszívódó dologról van szó!
Barbi
Hát igen díjnyertes lehetne a fotó! A Daubner cuki környéke, az veszélyes hely

egy kívánós/szoptató anyukának!
Kriszta
Ez az evés dolog sztem is nagyon kiszámíthatatlan. A bölcsibe szinte mindent megeszünk, otthon pedig szívózunk anyával. A Béres csepp nekünk is csak az elején segített, most sztem semmi hatása az evésre.
Cancan
Gyönyörűek a gyerkőcök! Benedeket nem nézik lánynak? Olyan finom vonásai vannak és csillogó szeme!
Eni
Én is hallottam arról, hogy sok doki (pl itt a XI-ben is) rutinszerűen elküldi UH-ra a gyerkőcöket. Én szívesen vettem volna Olinál! De akkor még a XII-ben laktunk és nem is tudtam erről. Ott nagyom nem voltak a helyzet magaslatán a gyerekdokik!
Györgyi
Ha a habtapira goondolsz, amiről múltkor Zsófi kérdezett, abból elég sokféle van a Régió Játék Nagykerben
www.regiojatek.hu (tudod ahova Bankkártyával kell menni

) Keress rá a „Szivacs” szóra.
Marcsi
Ha lázas vagy a Belladonna (homeos bogyó) segíthet, elvileg lázcsillapító hatása is van! Persze egy bizonyos hőm-ig érdemes várni, mert az öli a bacikat/vírusokat belülről.