A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Estére mindig fájdogál a torkom és a trutyit nem tudom felköhögni!!
Valami tipp?
Olvastam a STODAL köptetőt!Homeopátiás,azt lehet inni????
köszke Emano

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

A Stodal nagyon jó. Használd nyugodtan!

Zsófi

Köszi!!!! Már annyit kerestem. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Jázmin gyönyörűen hízik! Annak idején Bene 5 hónapos koráig naplóztam, mikor mennyit eszik, mennyit hízik,stb. És ezek nagyon jó számok! :)

Haha, annak idején, mintha ezer éve lett volna, pedig tavaly ilyenkor még asszem írtam :)

mtunde

Köszi lányok!

Lement a lázam, a cicim még fáj, de majd éjjel is kelek és fejek. Remélem reggelre javul a helyzet.

Nem tudom ez hogy jött most, de az én cicim elég defektes és ahogy Zsófi is írta ez szerintem is hajlam. Bár olvastam most olyat is, hogyha sok náthás, influenzás ember között van az ember, akkor kialakulhat ez is. De görcs is volt a mellemben, de azt kimaszíroztam és tegnap el is múlt, viszont reggel már úgy ébredtem, hogy nagyon fáj a cicim és nagyon tele is volt. Aztán az egyik óráról a másikra legyengültem és kijött a láz is.

Lázcsillapítot nem vettem be, a patikus azt mondta, hogy minden átmegy a tejbe még az algopirin is tiltólistás. Szerencsére lement a lázam magától is.

Jóéjt mindenkinek!
marcsim

Na, megint itt vagyok!

Masni!

Szopi közben jutott eszembe, amikor a síelésen gondolkoztunk, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, hogy Léna hogy aludt, miután hazajöttünk. Szóval, mi még csak egyszer aludtunk vele máshol, akkor még csak 3 hónapos volt, ott a mózesében aludt, és én nem vettem észre, hogy utána itthon máshogy aludt volna. Abban sem vagyok biztos, hogy feltűnt neki, hogy nem otthon van. De most a síeléssel biztos máshogy lesz, hiszen már nagyobb, és ez most 1 hét lesz. Hát nagyon kiváncsiak vagyunk!

Emano!

Hoemopátiás cuccokat nyugodtan ehetsz szerintem is terhesség alatt!

Ja. és Györgyi, szerintem is nagyon szépen hízik Jázmin! Tényleg ne aggódj!
Jó ötlet szerintem, hogy a Regnum Marianum-nál találkozzunk, illetve lehet az 56-os emlékműnél is, azok egymás mellett vannak.
Az mindenkinek jó?

Na, megyek, mert most hogy Lenocska alszik, mi is vacsizunk!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi!
Te mint Homeopátiás Szakember! mit tudsz ajánlami fogyás segítőnek? bármi jöhet. :D :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok,
ezzel a Citiyfood témával egészen felcsigáztatok, mindjárt megnézem a honlapot!

Barbi,
én is épp így voltam vele, reggel volt több tejem és Máté este volt éhesebb :-) A cumi miatt ne aggódj, Máté is cumizott a szopi mellett és nem lett belőle baj. Mi Aventot használtunk.
Te is tősgyökeres 2.kerületi vagy? Csak nem a Móriczba jártál?

Ezt a Tescos pelust már annyiszor írtátok, hogy ki kell próbálnom :-)

Eni,
minket is elküldtek UH-ra, sőt most 4 hónaposan is menni kell. Én azt mondom hogy inkább 2x mintsem hogy valami elkerülje az orvos figyelmét.

Tünde,
aranyos vagy, hogy felvállaltad a táblázat-karbantartást! Nálam annyi módosítanivaló van, hogy a szülésznő rovatban a "még nincs" helyett kérlek írd be Nováky Ritát. Nagyon köszönöm.

Ancsa,
felcsigáztál ezzel a mákos tortával, átküldenéd a receptjét???
Cserébe csupa-csoki-torta recepttel tudok szolgálni, nem kell sütni, csak összeállítani és be a hűtőbe.

Györgyi,
nálunk az elején 25-30 dkg volt az átlag hízás, d eMáté 2,5 kg-val indult, volt mit behoznia. Ma már jóval kevesebbet eszik és olyan 10-15 dkg-t hízik egy hét alatt.

Marcsi,
jobbulást!!!!

Emano,
stodal-t nyugodtan ihatsz!

Zsófi,
köszi a választ, nálunk már normalizálódott a helyzet, igaz 2 éjszaka kellett hozzá... Kíváncsian várom a síelős beszámolót, de jó nektek, hogy kimozdultok!

Masni
masni

Veronikusz

Tornát, tornát, ja és még egy kis tornát! :lol: :lol: :lol: :lol: Erre sajnos nincs bogyó! :cry:

Masni

Ma pl. isteni őszibarackkrémlevest ettem, malacpecsenyét és hagymás majonézes burgonyát. Fini volt. :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!
Most olvastam a régi levelezgetést és azt mondom, ha a lányomnál nincs szülésznö bent akkor az unokám nem biztos, hogy most velünk lenne. Mert az orvos sehol nem volt és a szülésznö riasztotta az ott lévő orvostokokat.Perceken mulott minden. Én is csodálkoztam amikor a lányom azt mondta, hogy szülésznöt fogadtak. Viktor 2007.02.15. született végül is a Teleki dokinál. Azotta is bent vannak és a szülésznö minden nap többször is be megy hozzá és megnézi és elláttja vigyáz rájuk!!! Csak hálás lehetek neki és a dokinak a gondoskodásról.
Nagyi mama :lol:

valentina

Bocsi a rossz helyes irásért de még mindig bennem vann a születésnapi gond és elhomályosul a szemem.
Nem tudom a vonalzot kivenni segitsen valaki!!!!
Nagyi

valentina

sikerült kivenni!!!!!!!!!
valentina

Valentina Nagymama!
Örülünk hogy végül minden jól sikerült. mielőbbi teljes gyógyulást!

Masni!
Küld el nekem is légy szíves a csokis torta receptet! Köszi előre is.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Viktor Nagyi!

A szülésznő nevét is megtudhatom, az sincs beírva Valentina sorához.
És mi volt Valentina fogadott orvosával?

A vonalzót a segédletek/profil alatt lehet kivenni, egy fura kód van az aláírásnál, azt kell kitörölni.

Tünde

mtunde

Györgyi, nekem a torna nem fogyaszt :( Mégiscsak kéne még valami hókuszpók. Mert enni meg nagyon szeretek :D

Szóval akkor szerda fél4-4 az emlékműveknél? Én még nem is láttam az 56'-ost.

mtunde

Hű lányok, csak egy estét hagytam ki és alig bírom visszaolvasni. Én még minding egyben, de nagyon hervasztó, hogy ma ketten szültek meg az ismeretségi körömből, egyikük 27-re, másikuk márc 1-re volt kiírva :( . A mai Kikás séta is elmaradt, mert apa megint félhétre ért haza. És Oli olyan hisztisen ébredt fel du. hogy félek nagyon komoly fronthatás van/lesz. Állítólag mégiscsak melegfront lesz holnap és Gabika szerint az hozza a babákat. Úgy legyen!

Valentina
Jobbulást kívánunk és remélem hamar hazajöhettek, de azért lehet hogy találkozunk még a kórházban!

Viktor Nagyi! A lényeg hogy túl vannak a veszélyen, és az is biztos vigyáztak rájuk odaföntről is! Most már csak az öröm következhet! Ma már tulajdonképpen, ha felkérik, ha nem a szülésznő van a vajúdó anya mellett végig, a doki csak az utsó fél/egy órára „kell” hogy bemenjen és sokszor csak akkor tesz valamit ha komplikáció van! Nem tudom hogy volt ez pontosan korábban, pl. mikor mi születtünk, de szülésznők ma szerintem több szülést vezetnek, mint a dokik, ezért nagyon értik a dolgukat és persze sokkal jobban megértik az anyákat, mint a férfiak.

Veronikusz
Még mindig itt!

Zsófi
Köszi, de nekünk is tele a szekrény és már rendes pizsit hordunk, néha zoknival ha hűvös van, mert éjszaka vándorol Oli sokat a talpas rugit hamar elkoptatnánk :roll: . SZtem máriusban tiszta levegőjű síterepen annyit hagyd kint Lénát, amennyit csak tudod. Oli (ugyan akkor már 1 éves volt) de egész nap kint volt és aludt is szinte egész nap, mikor síeltünk.

Manóka
Ha van esetleg elektromos párásítótok annak is jó kis monoton hangja van és jót is tesz a levegőnek.

Ancsa
De jó hogy itt vagy, nekem már hiányoztál! Megnyugtatlak a „tudálékos anyuka” aki „eszeseket” mond, én vagyok. De én már nem veszek fel ilyeneket. 2500 fős cégnél dolgozom(tam) többek között a dolgozói rendezvényekért is felelt a csoportom, szóval megszoktam, hogy a taki nénitől a 32 igazgatóig mindenki belém törli a lábát és a felmenőimet szidja, ha túl hideg vagy meleg volt a kávé, vagy ha volt vagy nem volt Somlói Galuska a bulin, meg egyáltalán ha volt rajtam sapka :lol:
Azért most már gyere ha időd engedi. Sajnálom, és remélem nem kell végül műteni Larát és csak valami felszívódó dologról van szó!

Barbi
Hát igen díjnyertes lehetne a fotó! A Daubner cuki környéke, az veszélyes hely :wink: egy kívánós/szoptató anyukának!

Kriszta
Ez az evés dolog sztem is nagyon kiszámíthatatlan. A bölcsibe szinte mindent megeszünk, otthon pedig szívózunk anyával. A Béres csepp nekünk is csak az elején segített, most sztem semmi hatása az evésre.

Cancan
Gyönyörűek a gyerkőcök! Benedeket nem nézik lánynak? Olyan finom vonásai vannak és csillogó szeme!

Eni
Én is hallottam arról, hogy sok doki (pl itt a XI-ben is) rutinszerűen elküldi UH-ra a gyerkőcöket. Én szívesen vettem volna Olinál! De akkor még a XII-ben laktunk és nem is tudtam erről. Ott nagyom nem voltak a helyzet magaslatán a gyerekdokik!

Györgyi
Ha a habtapira goondolsz, amiről múltkor Zsófi kérdezett, abból elég sokféle van a Régió Játék Nagykerben www.regiojatek.hu (tudod ahova Bankkártyával kell menni :o ) Keress rá a „Szivacs” szóra.

Marcsi
Ha lázas vagy a Belladonna (homeos bogyó) segíthet, elvileg lázcsillapító hatása is van! Persze egy bizonyos hőm-ig érdemes várni, mert az öli a bacikat/vírusokat belülről.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Valentina!

Mi történt szülés közben? mi volt a gond? Miért nem volt ott a doki? és ki volt a szülésznő?
Jobbulást a mamának és a babának!!! :lol:
Vendég

mtunde!
Ferenczi Erzsébet a szülésznö a doki elment konferenciára és fel se vette a telefont amikor hivták.
Jó éjszakát mindenkinek holnap irok majd!!!

valentina

Érintettek: ( nem tudom megkaptátok-e)

"Kedves Heni, Györgyi, Gabi, Kata, Eni !

Köszönöm…

Olyan szépek…

Vida Gábor"
:lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Most küldtem el a megrendelést a Cityfoodnak! :lol:

Steffi,

Bocsánat :oops: tényleg nem vettem észre. De nagyon aranyos vagy, meg is néztem, és szuper, csak egy baj van vele, hogy a babaméret 2 éves kor :cry: De nagyon tetszett. KÖSZÖNÖM.

Tünde,

Esetleg
:wink: 8) Csak meg kell keresnem, és most nem tudom, hol lehet, lehet hogy be is kell gépelni, de amint tudom küldöm. Ok?

Zsófi,

Köszönöm.
Akkor ezek szerint vettetek olyan szivacsot! És Lénának is tetszik, de jó! Megnéztétek a Corában, mert írtam hogy ott volt akcióban szombatig. Azt olvastad?

Veronikusz,
Ja értem. Hát igen az csak arra jó, hogy a ruhád ne legyen tejcis, de így nem vész kárba
Hát majd még gondolkozom rajta, hogy elküldjem e. :wink:
Persze, hogy adom, amint tudom, mint ahogy már írtam Tündének is. ok?

Marcsi
Szegénykém!!! :cry: Gyógyulj meg hamar!!! Puszika neked.

Vica,
Örülök, hogy tetszik a név. Férjed miért nem akarta? Nálunk úgy volt, hogy a férjem mondja a fiú én meg a lány nevet ezt beszéltük meg még az előző terhességnél. Itt meg tudtam hogy lány lesz kezdetől. :lol: De ez mindkettőnknek tetszik. Mert spanyolos és mi spanyol mániásak vagyunk!

Masni,
Nézd is meg a Cityfoodot, finom
:) Igen, igen Neked is átküldöm amint meg lesz.
Én négy vagy 3 sajtos pennét ettem csirkehússal. Fini volt.

Jujjj, ez is jól hangzik kérem szépen!
Imádom a csokit!!!

Lányok írnátok egy emil címet, hogy majd hova küldjem a receptet.

Merci,
Aranyos vagy, köszi :wink:
Jövök ha tudok.

Cancan,
Ez mi?

Puszika

Továbbra is átalvós éjszakát kívánok mindenkinek!!!

Na mennem kell, Lara felébredt.

Ancsa

ancsaboszi

Jó reggelt!
Jujj, én vagyok az első! :lol:

Marcsi!
Remélem jobban vagy?!

Ancsa, Masni!
Én is kérem szépen a süti recepteket! juhaszsteffi@gmail.com

Cserébe én tiramisu receptet tudok, mascarpone nélkülit.
Meg van jó sok süti receptem, ha valakit érdekel. Nagy süti fun vagyok! :lol:

Masni!
Össze kéne lőnünk a holnapi napot! Hívjalak majd, ha az IKEÁ-ba értünk vagy hogy legyen?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Marcsi! Olvastam tegnap, hogy mi van veled, de nem jutottam el odáig, hogy írjak is valami "jobbulást"-üzenetet. Örülök, hogy jobban vagy... Amit Merci írt, a Belladonna nemcsak lázat tud csillapítani, de nekem nagyon jó migrénes, görcsös fejfájásra is. :wink: Megijedtem, mert nekem baromi gyakran görcsös a mellem, szinte minden nap masszírozom, fejésről nem is beszélek. Közel állok én is hozzá elvileg? :?

Heni :D :D :D Örülök, hogy megosztottad velem/velünk, különben nem is tudnék róla...

Steffi, SÜTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! Csak sütni nem tudok. :oops: Főzni se nagyon. Szorgosan rendelem a kaját. Annyira felcsigáztatok a cityfood-dal, hogy lehet, jövő héttől átpártolok hozzájuk.

Kaja ügyben tipp? Én korábban nagy főzelék-és saláta-rajongó voltam. De most, hogy Benő ráadásul hasfájós, szinte semmit nem merek enni. Krumplit hússal. Ennyi a repertoár. Nincs tippetek? Vagy kísérletezzek jobban? :(

Hét híre részünkről. Kisfiam mintha mosolyogna. Egyelőre nem tűnik tudatosnak, de határozott mosoly. Rámnéz és vigyor. :lol: Kész.
vbea

Szép jó reggelt mindenkinek!
Ki hogy aludt?

Györgyi,
hú, ez az ebéd nagyon jól hangzik!

Veronikusz, Ancsa, mindenki :-)
küldöm, küldöm a halálos csokitorta receptet délután, mert be kell még gépelnem gyorsan, fánymásolva van meg.

Cancan,
Beni egyre szebb, komolyan!

Masni
masni

Kép Nem lehet elég korán elkezdeni :-)

Masni
masni

Jaj lányok annyira megijedtem!! Már megint hülyeséget csináltam. A tegnapi beszélgetésből felbuzdulva bekaptam este a homeos bogyómat ami tejképzésre van. Hát szerintem nem sok hiányzott hogy úgy járjak mint Marcsi. Reggelre iszonyatosan meg
teltek a melleim, főleg a jobb. Szegény Jázmin be sem tudta kapni. Annyira fájt, mejd meg haltam. :(( (Na jó azért nem.) Azt hiszem ennyi tejem még az életben nem volt, rémísztő. A csomókat nem győztem masszírozni, de nem teljesen sikerült. :( Marcsi remélem jobban vagy!!!

Tünde

Hát nem tudok hókuszpókuszt. :lol: Sajnos! Akkor fél 4. És megnézzük az emlékművet. Én már láttam, döbbenetesen gusztustalan!!! :lol: :lol: :lol:

Merci

Köszi, megnézem. Szorkolok!!!

Heni

Hol kellett volna megkapnom????? Nem kaptam meg!!! :evil:

Eni

Annyira jó amikor először vigyorognak!!! Szerintem tudatos. :roll:
Kaja ügyben én is itt tartottam ahol te. Mostmár azért eszem sok mindent, de az tuti hogy Jázmin a babot, kukoricát, karalábét nem bírja. ÉS egy ami még biztos, de ezt nem tudom miért lehet. HA nem iszom meg a napi 3 liter vizet, akkor is fáj a pocija. Lehet hogy akkor sűrűbb a tej és nehezebben emészti? Fogalmam sincs, de nála ez tutira összefügg. Igyál sokat!!!

Kép
gyorgyi33

Masni

Egyszerre írtunk. NAgyon édes!!!!!

Kép
gyorgyi33

Masni

Egyszerre írtunk. NAgyon édes!!!!!

Merci

Persze nem szorkolok, hanem szurkolok! :lol:

Kép
gyorgyi33

Kép Máté ma

Masni
masni

Steffi,
csörögjél aztán csak összefutunk valahogy :-)

pusza nektek, elmentem a nagyikámhoz, káposztástésztát főz a kedvemért!

Masni
masni

Sziasztok Lányok!

Psszt!!! Megint evett a bölcsiben...(kop-kop, meg ilyesmi) Finomfőzelék, sonkás omlett... Még soha az életben. :D Pedig én már főztes finomfőzi, mert ugyan én utálom, de Panna ette a borsót is, meg a répát is, én naív meg úgy gondoltam, hogy akkor együtt is. Áááá....

Nálunk annak idején mindenfélét ettem, de nem volt semmitől baja, egyszer még rakott karfiolra is elcsábultam. (Jó, csak fele, harmada volt a kajának az anyatej). Viszont a zöldborsótól botrány volt. Úgy látszik ez egyedi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Masni! Nagyon édes! Ez a száj... És milyen kis kopi :D

Kép
Kép
kriszta36

MAsni

Hihetetlneül édes! Lányok itt mindenkinek olyan szép a babája, hogy az nem is igaz!!! :lol:

Csajok!

Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy mit csináljak, milyen ruhát adjak Jázminra. Ugye a 62-es után a 68-as jön? Az a helyzet, hogy a 62-eseket teljesen kinőtte, viszont a 68-as már ami itthon van nagy rá. Bár csak ilyen nadrágos melegítőféle van itthon 68-as, de az nagyon nagy. A rugik kisebbek? Vagy nincs köztes méret? :roll:

Kép
gyorgyi33

Masni

Jázminnak is pont ilyen a szája. De legalábbis nagyonhasonlít. :D

Kép
gyorgyi33

Barbi, Tünde?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Masni, gyönyörű!

És a számítógépes nagyon király!

Marcsi, remélem, ma már jól vagy!

Ancsa! mike.tunde@gmail.com

És Steffi, jöhet a tiramisu mascarpone nélkül :) Mindig sajnálom bele megvenni a Mascarponét, mert aztán 30 perc alatt megesszük itthon ketten :oops:
Na erre kéne valami trükk :)

Kriszta! Vacsira Bene megette az ebédet, némi ketchuppal tuningolva :twisted:

Őrület. Mi lesz itt később???

Valentina-nagyi, tessék írni részletesen!

Ja és Merci, nekem anno anyum is a Kútvölgyiben szült, akkor Aranka volt a sztár, de ugye még nem fogadhattak szülésznőt, és mindneki azon drukkolt, hogy nála szülhessen :) Na neki nem sikerült, de a szülésznő majdnem végig bent ült vele. Igaz, sokmindent nem csinált, csak amikor már action volt, akkor is kb azt mondta, hogy tartsa vissza.... Mert a doki még nem volt sehol. Anyum meg állítólag azt mondta: "nem sz*r ez, hogy visszatartsam". Na, lényeg, hogy akkor is a szülésznők voltak végig bent, és a doki csak a végére jött.

mtunde

Masni!
Nagyon cukiiii! De én már láttam ezt a képet :wink:

Györgyi!
Szerintem vegyél neki a C&A-ban 62-es rucikat azokat tuti jók lesznek rá! Ott a méretezés egy picit nagyobb. Mi is 62-es cuccokat hordunk még a C&A-ban vettünk mindent. De ha a H&M-ben vásárolsz ott is kisebb méretet vegyél! Valamiért nagyobbak a méretek ott.
De ha csak egy kicsit nagy rá a ruci attól még szerinem ráadhatod!

Nagyobb babák mamáitól kérdezem, hogy milyen gyerekülést érdemes venni? Úgy értem milyen márkát? Amit tartós, jó stb. Inkább 1x kiadunk egy nagyobb összeget, mint ha nem válik be az olcsóbb és vehetünk újat... Na értitek?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Köszönöm lányok az aggódást!
Ma már sokkal jobban érzem magam. Éjjel nagyon fáradt voltam és nem keltem 2 óránként fejni, de hajnalban azért egyszer lefetem és aztán ötkor megszoptattam Kolost és azóta2 óránként cicire rakom. Úgy látszik rendeződik!
A Belladonát megjegyzem azért, biztos hogy jó!

Csajok, akiknek hajlamos a cicijük görcsképződésre azoknak a figyelmébe ajánlom a lecitint! Az LLL liga honlapján olvasta a férjem tegnap, hogy sokat segthet minden nap egy kanál lecitin. Én ma vetetek és elkezdem szedni, hátha....

Masni! Tündéri a kisfiad!!!!! Annyira édes! És nekem is a kedvenc kajám a káposztástészta!!!!! :wink:

Azt a csokistorta receptet én is szeretném kipróbálni:
moriczmarcsi@gmail.com

Na megyek és bepótolom a tegnapi háztartási teendőket, de persze azért pihenek is, mert azt is olvastam, hogy a túlterheltség is okozhat gyulladást.

Puszi

Ja igen, üdv az új fórumozóknak!!!!
marcsim

Steffi

Hát van neki C&A-s rugija, de az is kicsike már. Hát mindegy akkor max. lóg rajta egy kicsit. Biztosan aranyos lesz, majd küldök képet. :lol: :lol: H&M hol van? Azt nem ismerem.

Kép
gyorgyi33

Marcsi

Nekem is kedvencem a káposztástészta. De most nem merek enni. :cry: :cry: A Lecitin abban segít, hogy a csomókat oldja, vagy miben?

Kép
gyorgyi33

Györgyi! A H&M az Árkádban van, én erről at egyről tudok. :wink: Nagyon helyes cuccaik vannak... :lol:
vbea

A kisfiam egy mormota, itt ücsörgök mellette és várom, hogy felébredjen. A szokásos 40 perces alvás helyett tegnap óta 2 órákat húz le egyszerre!

Köszönöm szépen a dícsérő szavakat, dagad a mellem :-)

Györgyi,
szerintem is hasonlítanak Jázminnal, húha ebből még valami komolyabb is kialakulhat... :-)))
Rugi ügyben: amit Steffi írt, a H&M és a C&A ruhákból mindig egy számmal kisebbet érdemes venni, viszont a Kenguru Gold meg mintha egy árnyalatnyival kisebb lenne.
A "rendes" ruhák tényleg kicsit nagyobbak, pl. Máté most nőtte ki a kertésznadrágját, ami elvileg 0-3 hónapos méret volt!

Steffi,
micsoda kis mindentudó vagy :-)
ez a tiramusu recept engem is felcsigázott! kéremszépen én is!

Gyerekülés: nekem azt mondták hogy a Concord a legjobb, legbiztonságosabb. (és jó drága is)

Marcsi,
pihenj sokat, az a legjobb gyógyszer!

Masni
masni

Sziasztok Lányok! :D

...nem jöttem egy darabig, engem ez a műbalhé eléggé megviselt...

De most új erőre kaptam, és majd le sem tudtok lőni! :lol: Már ha Sári is engedi.

Még nem olvastam mindent végig, úgyhogy csak elég hevenyészve szólok így először.

Györgyi a H&M az egyik legtutibb ruhamárka, nekem legalábbis az egyik kedvencem. Váci utcában van, és az Árkádban. Az Árkádos jobb. Vidától még én sem semmit. Lehet, hogy azt hiszi, amit Heni kap, azt mindannyian olvassuk?!

Marcsi, tanácsot nem tudok adni, csak együttérezni, és jobbulást kívánni!!!

Masni, Máté nagyon szép fiú! Én is kérem szépen a halálos csokitorta receptet! :lol: szarvas@fibermail.hu

Zsófi, hidd el nagyon jó lesz a síelés, és semmi gond nem lesz. Tapasztalatom szerint a gyerkőcök ilyen korban szeretik, ha történik mindig valami. Legalábbis Zsombi nagyon szerette, ha hoztuk-vittük.

Merci, neked meg drukkolok, hogy most már aztán bújjon ki az a kis Benőke!

Valentina Mama, nagyon gratulálok én is a lányának és önnek is, hogy megérkezett Viktor! Minden szépet és jót kívánok!

Eni, mosoly? Jaj de jó!!! A szakirodalom szerint 6hetes és 2 hónapos kor között aktuális, de úgy látszik, Beni magasról tojik a szakikra és az irodalmukra is!!! :lol: :lol: :lol:

Bocs lányok, én utálom a káposztás cvekkkedlit. :roll: És ti cukorral, vagy a' la nature?

Most akkor visszaolvasgatok....

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Masni!
Ugyeee??? :lol:
Kéne az e-mail címed, mert a másik gépen van a fibermail-es postafiókom a címeddel együtt! Még mindig installálja a férjem... :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Concordról én is jókat hallottam, és a Maxi Cosiról is. Valahol van valami oldal, ahol gyerekülés tesztek vannak. Sajnos nem tudom, hol, de próbálj meg rákeresni Steffi. (autósülés + biztonsági teszt)

Marcsi, örülök, hogy jobban vagy.

Györgyi, ezek a méret közötti átmenetek nem tartanak sokáig! Igen, a Kenguru Gold, Prince Oliver, szóval a magyar márkák elég kicsik. Biztos a német gyerekek nagyobbak :)

Ja, H&M, C&A a Váci utcában is van.

mtunde

Eni, szerintem is jó az az UH! Zsombival minket is elküldtek, persze akkor még fővárosiak voltunk. Itt vidéken nem tudom mi a szokás, de rossz nem lenne, ha kellene menni.

Heni, jaj de szépek ezek a nagyszeműek! Micsoda hajkoronája van a csajszinak!

Üdvözlet emanonak és nemes gabriellának! :) :D :lol:

Heni, az publikus,
hogy Rákóczi Ági miért és hová megy?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Emano, Nemes Gabi, ha bele akartok kerülni a táblázatba, adjátok meg az adatokat. kor, lakhely, babuci neve, ha már van, doki, szülésznő (ha már van)

Tünde

mtunde

Húú, csajok, jól beindultatok!

Steffi
Itt vagyok!!! Tegnap este 4-en lányokkal néztük a szülifelit, előtte pedig együtt fürdettük Dancát, mivel apa vmi borestén volt és nem ért haza, szóval azért nem voltam! Dani este 6 órát aludt, ill. 7-et bírt ki evés nélkül!!
Még mindig nem raktál fel képet Martinról!

Gabbó
Jó, hogy újra itt vagytok! Hogy vagytok? Sári már miket csinál? Jól eszik?

Györgyi
Azonnnnnnal el kell menned a H & M-be!!!! Naggggyon édi babholmiaik vannak! De nem csak a baba miatt, a felnőtt cuccaik is szupik szerintem!! Amúgy a Kikában én vettem 2 bodyt 1100-ért és azok 62-68-asak!! Volt mindenféle színben, méretben, bár ez 3 hónapja volt, fel kéne hívnod a gyerekosztályt, mielőtt odamész!
Huh, durva ez a homeos történeted! Melyiket szeded és mennyit? Én is vettem, de még nem mertem beszedni, mert valahol meg azt olvastam, hogy ha rosszul adagolja az ember, kevesebb teje lesz tőle! Nekem Urtica Urens D4 van!
Ja, képzeld, ma reggel 80-at fejtem le kajcsi után! :lol: Te mennyi ideig szoktál fejni és milyen erősségen?

Masni
Hát az a számítógépes kép!!! :lol: Apának nagyon tetszett!! Persze a másikon is cukorborsó a fiú!!
Általánosba a Pitypangba jártam, gimibe pedig a Rákócziba (de csak azért nem a Móriczba, mert azt akkor "nyálasnak" tartottam és a Rákóczi sokkal zülöttebbnek és ezáltal vonzóbbnak tűnt), de elég sok embert ismerek a Móriczból!! Wiwen mi bejelöltük egymást? Te a Móriczba jártál?

Most akkor jövő szerda fél 4-kor hol?? És van esőnap?? :D

Káposztás tészta nekem jöhet!!

KépKép
barimami

Barbi!
Ügyi a kis Manód!!! :lol:
Még mindig installálja a gépet a kedves párom, de nem felejtettem el ám!!!! :wink:
A Kikában is vannak gyerekcuccok? Mi szombaton megyünk a soroksáriba, Masni javaslatára.

Gabi!
Én is nagyon örülök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok, én is II. kerületbe jártam Általánosba. Budenz mond valakinek valamit?
T

mtunde

Varrnám a gyerek farsangi jelmezét... (a barátainkkal mindig csinálunk a gyerekeknek...) Erre Bene megbetegedett. Megint. Mármint a tavalyi farsangot is elbliccelte.

Most tigris lenne. De azért nem adom fel, hátha holnapra kutya baja sem lesz, és akkor szombaton mégis mehetünk.

Zsófi, így a holnap du-i séta tuti nem jó. De szerdára már jól lesz, azt ajánlom neki!!! :D

mtunde

Tünde
Persze, ismerem a Budenzet, ha jól emlékszem, kosaraztam ellenük párszor kerületin! :lol:

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: