Szivvi! Köszönöm a képet, de akkor is: TOPIKROMBOLÓ VAGY, Ritával együtt! Hihihihihihi
Csak gonoszkodok, már megszoktam, hogy ez tk nem topik, hanem inkább chat! És a szép rombolásokkal igen elnéző vagyok. Csak nehéz visszaolvasni, ha vki egy napog nem ül gép előtt!
18-19 héten nincs még kismami ruhátok???? Hogy csináljátok????? Nekem a 14. hét óta esélyem nincs emberi ruhákra… Bár így igen eccerűen megoldódik a mit vegyek fel kérdés!
Baross utca, boltok: Szabó Ervin jobb oldalán mész el (ahol nincs sétáló utca), és ott rögtön jobb oldalon már lesz is az első. Mondjuk pont a szuperelegánsos, ami kicsit drága, de ötletszerzésre sem rossz, és jófejek a csajok. Aztán jön a bal oldalon még kettő, majd kiérsz a körútra, ott elmehetsz a blahára, ahol van egy mamma mya (rákóczi tér felől érkezvén balra a legutolsó bolt a blaha előtt), és ha az egészet megspékeled a városkapu üzletházzal (még a kálvinon, a lónyay utca sarkán, tul. képpen a templom mögött egy ronda szocreál bót), valamint a végén elmész még a mamut 2 fsz-re, akkor kivégzed az összes kismama boltot, amit én meg bírtam jegyezni
Plusz Barossban még van asszem mamaruha nélküli bababolt is.
Gurgula, Zsuzsi, Kispiskóta Nektek ajánlom a Baross utcában a legelső boltot! Akár extravagáns cuccot is lehet találni (csak Gurgula esküvői ruhájából kiindulva

)
Uxi! Köldöksérv micsoda? Nekem csak érzékeny, azmán az?
A genetikain jól nézzétek meg a gyereketeket, mert a következő kötelező uh csak a 32. héten van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furi lesz nyáron a pár hét különbség, amikor az eleje már bénázni fog a cicizéssel, akkor a vége még csak parázik a szüléstől!
Én dokimnál rákérdeztem, hogy ő kap-e a 25e-ből, mondta nem. Mondjuk azt nem értem, hogy elvileg túlórapénzt azért csak kap, ha szerződéssel van a kórháznál, nem?