A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

NO, JÓL ELTŰNT MINDENKI.
NEKEM IS MINDIG ESTÉRE KEMÉNYEDIK A HASAM, MEG HA SOKAT KELL ÁLLNOM. DE NEM BAJ, A GYERKŐCÉRT MINDENT.
:lol:

Kép
Kép
christine

gerincetek nem fáj?

én meghalok a napi meló után!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Rózsa: ortopéd-traumán (Bp., János kh.) vagyok-voltam műtősnő, de előtte dolgoztam szívsebészeten (halál uncsi) és gyereksebészeten is. Ez utóbbi meg lelkileg viselt meg.

lynia: igen, elég, ha kb. köldökig gombos. De szerintem a kombinépántosak is pont jók lesznek, iszonyú izzadékony az meber szülés után. Én még novemberben is vagy 2-3x zuhanyoztam naponta :?

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

na olyat még nem láttam sehol, szóval várom a tavaszi kínálatot!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jovika! Én a debreceni klinika III.belen az ito-n dolgoztam, de mihelyt megtudtam, hogy baba lesz, azonnal eljöttem táppénzre.Majdnem egy időben fogunk szülni, én július 31-re vagyok kiírva.
te gondolom aug. 1-re, ugyi?
Szerintem azért nem megy nekem ez a vonalzó gyártás, mert nem windows alapon megy a gép, hanem macinthoson.

Kép
Kép
christine

Szivvi! Köszönöm a képet, de akkor is: TOPIKROMBOLÓ VAGY, Ritával együtt! Hihihihihihi 8)
Csak gonoszkodok, már megszoktam, hogy ez tk nem topik, hanem inkább chat! És a szép rombolásokkal igen elnéző vagyok. Csak nehéz visszaolvasni, ha vki egy napog nem ül gép előtt! :roll:

18-19 héten nincs még kismami ruhátok???? Hogy csináljátok????? Nekem a 14. hét óta esélyem nincs emberi ruhákra… Bár így igen eccerűen megoldódik a mit vegyek fel kérdés!

Baross utca, boltok: Szabó Ervin jobb oldalán mész el (ahol nincs sétáló utca), és ott rögtön jobb oldalon már lesz is az első. Mondjuk pont a szuperelegánsos, ami kicsit drága, de ötletszerzésre sem rossz, és jófejek a csajok. Aztán jön a bal oldalon még kettő, majd kiérsz a körútra, ott elmehetsz a blahára, ahol van egy mamma mya (rákóczi tér felől érkezvén balra a legutolsó bolt a blaha előtt), és ha az egészet megspékeled a városkapu üzletházzal (még a kálvinon, a lónyay utca sarkán, tul. képpen a templom mögött egy ronda szocreál bót), valamint a végén elmész még a mamut 2 fsz-re, akkor kivégzed az összes kismama boltot, amit én meg bírtam jegyezni :)
Plusz Barossban még van asszem mamaruha nélküli bababolt is.
Gurgula, Zsuzsi, Kispiskóta Nektek ajánlom a Baross utcában a legelső boltot! Akár extravagáns cuccot is lehet találni (csak Gurgula esküvői ruhájából kiindulva ;) )

Uxi! Köldöksérv micsoda? Nekem csak érzékeny, azmán az?

A genetikain jól nézzétek meg a gyereketeket, mert a következő kötelező uh csak a 32. héten van!!!!!!!!!!!!!!!!!

Furi lesz nyáron a pár hét különbség, amikor az eleje már bénázni fog a cicizéssel, akkor a vége még csak parázik a szüléstől!

Én dokimnál rákérdeztem, hogy ő kap-e a 25e-ből, mondta nem. Mondjuk azt nem értem, hogy elvileg túlórapénzt azért csak kap, ha szerződéssel van a kórháznál, nem?
Vendég

Jó.hogy vagytok csajok mindig megnyugtattok,jó,hogy nem egyedi a problémám/pl.hasfájás/

Tegnap voltam 4D-n.Minden rendben volt és olyan kis szép a babám.Már amennyire így meglehet ítélni.Szerintem rám hasonlít.Üzenem azoknak a sorstársaimnak akik el vannak kicsit keseredve mert lány helyett fiú lesz,hogy amint meglátják a 4D-n a kis drágát el is felejtik ilyen jellegű szomorúságukat.
pillangó7

Bori
Még Jovikának, Eminek és Rózsának teszek be, jó?
Kép

Nekem is sokszor fáj a köldököm, plusz tiszta hülye formát kezd el felvenni :?

Brigi nem végeztél még? Kráter tátong az oldalamon...

KépKép

KépKép
szivvi

Pillangó
nem tudsz képet felrakni?

KépKép

KépKép
szivvi

Na, a gerincem nekem is szokott fájni és most az oldalam is....

Most mennem kell. Apa nagyon finom, sajtos tojást sütött. :P
molkata

Szivvi,
kráterről jut eszembe, hogy mint eccer is gonosz szülők egyike, mikor nem bírtam mán lelőni a gyerekem a sok dumája miatt, akkor aszontam, hogy lukat beszélt a hasamba. S megmutattam a köldököm. Há olyan szűk 3 éves kölöknek 2 napig használt is.

De télleg Brigi! Hun a rákban vagy? Mostan hótt bódog vagy a fenntartott rózsaszín miatt, vagy az uh-s nem vette a lapot, hogy neked illen van lefoglalva, s rá sem rántva kéket írt elő? Rántsad mán le a lepelt a nagy titokról.

Ja, Bori - lécci még nekem is engedélyezd, hogy kűggyenek a csajok valami bíztató kisfiús csinibabás képet. Oké?

Na asszem mára megszűnök, nem szaporítom itt a szót (meg a sorokat az oldalon), iszonyat fájni kezdett a kobakom.
Nekem különben nem hasfájásom szok lenni, ha sokat találok álldogálni, avagy gyalogolni, akkor a derekam hasogat.

Jóccakit mindenkinek.

Kép
kissmanó

Megjöttem :lol:

Szivvi: köszi a hiányolást, de a krátert nem tudom betömni! Babócs jól van, sokat mocorgot de nem mutatta meg mije van a lába között :roll: Marad a várakozás.
Bdp:41mm. Ac: 132mm, Fl:35mm. Azt mondta a dokiácsi, hogy szép hosszú combja van. Eszerint 21hetes :roll: Átlagban 19+4hetes vagyok most. Becsült súly 239gr
Természetesen az AFP-m nem volt még ott, majd a jövő héten kell hívnom az eredményért és akkor ad időpontot a genetikai uh-ra is ami a kórházban lesz. Hátha ott majd megmutatja magát a drága! :P

Most megyek ágybadugom a drágáimat utánna lehet még jövök ha lesz valaki!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szivvi nem sajnos,de legalábbis nem tudom hogy kell.
pillangó7

Manó: nem kapott semmilyen szinű festéket :lol:

Ja és mostmár 100%, hogy a babót érzem mocorogni :lol: Láttam, hogy rúg egyett az uh-on és éreztem is! Annyira jó :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Na jó a lényeg, hogy minden rendben! Végülis akkor reménykedhettek tovább!

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora
Várunk a hírekkel!

KépKép

KépKép
szivvi

Igen, remény még van :lol: Azért már jó lenne tudni. Mondjuk Máté is csak a 28. héten mutatta meg magát :roll: Jó lenne elmenni 4d-re is csak sajnos most nincs rá keret :cry:

brigi73

Brigi
Van most elég dolgod a költözéssel, nem is tudom, hogy tudod majd végigcsinálni??

KépKép

KépKép
szivvi

Na jó, engedélyezem a képeket! :wink: :D
Vendég

Kép
Akkor ez a tiéd Manó!

KépKép

KépKép
szivvi

Hát nem egyszerű az biztos, de megoldjuk :lol: Olyan jó végre sajátba költözni, nem albérletbe. Főleg így, hogy minden vadiúj :lol: Csakhát pénztemető :cry: De egyszer vége lesz, megoldjuk-kifizetjük amit még kell, és utánna jó lesz :lol:

Megyek alukálni mert leragadnak a pilláim és a főnökök reggel nem kimélnek :lol:

Jóéjt, szép álmokat!

brigi73

Jó éjt Brigi!

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!
én még új vagyok itt, a baba várásban is új vagyok....mostanság kezdtem el ilyen jellegű oldalakat nézegetni mert hogy öszinte legyek én picit félek...

szép estét
Hajni

Kép
ryba

itt vagyok!
minden ok és utolérte magát Lurkó sőt 20-21 hetesre irta dokibácsi.le is veszem az első vonalzót majd.
nem tudjuk még mit rejteget a lábacskák között sajnos nem annyira jó az uh,majd 4d.láttam a szivét,máját,popóját...egy másodpercre sem állt meg a mókában,küzdött a doki hogy mindent megnézzen, megmérjen.
probálok majd képet csinálni a tv-ről.
kell majd megint vérkép hogy kapjak vérszaporitót ha kell a méhlepény miatt.most már azt mondta hogy kicsit lent van.méhszájról indultunk a 12. héten.
egész hamar végeztem 7re mmentem és 40-kor már végeztem is.
utána mcdonalds mert kabalából ha jó hireket kapunk mindig elmegyünk enni egyet.

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Hajni!

mitől félsz?

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Hajni
Üdv itt nálunk! Gyere gyakran közénk, itt jó kis csapat jött össze! Mindenben segítünk egymásnak, minden kérdésre próbálunk közösen választ találni.

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora
Örülök, hogy nálatok is minden okés!
Akkor most már elköszönök, jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
szivvi

jó éjt,megyek én is aludni.

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi! Köszönöm a kis babucit!Nagyon édeske. Hol lehet egyébként letölteni?
Szeretném elküldeni egy barátnőmnek, ő szintén pocakosodik.Előre is köszi az infót. Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Lehet, mostanában nem,vagy csak keveset tudok jönni, a gépünk a kipurcanás szélén áll... :cry: Ha engedi magát bekapcsolni és nem fagy le, akkor tudok írni.

KépKépKépKépKép
uxi

Jovi, mi fehér? Mán arra sem emlékszem, mit írtam... :oops:

A MAgnerotot felírhatja a doki, vagy recept nélkül is vehető?

Eminél magnézium Citricii-t szedtem, azt felírta a doki, egy dobozzal 25 Ft-ba került (abban is 500mg magnézium van). 4 doboz kemény 100 -as volt... De lehet most kipróbálnék majd mást, nekem nem igazán volt hatékony, bár llehet, ha enm szedem, még rosszabb let volna. A végén napi 8 szemet kellett bevennem :shock: . (3-2-3)

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok,én kezdek aggódni. Még nem nagyon, csak egy picikét.
Vasárnap hajnal óta semmi mozgást ne méreztem, és már csütörtök van. :roll:

KépKépKépKépKép
uxi

Szia Uxi! Én is ilyen cipőben járok.Nem mindig érzem, hogy mozog a pici, főleg, ha felpuffadok.De mi holnap este megyünk uh-ra és majd utána jobb lesz a kedvem is.... :lol:

Kép
Kép
christine

Ez a sok tegnapi hozzászólás hogy került ide?! Az előbb semmit nem láttam belőle... :shock:

Rózsa, jó neked, én csak kedden emgyek. Január elseje óta nem voltam.

Bori, a köldöksérv az, mikor a köldököd fölött/alatt/maga a köldök kitülemkedik, és elég fájdalmas is.
Ha jól tudom, nem maga a köldök jön ki, hanem megnyílik a hasfal azon a részen, és az szeretne kijönni, ami ott van.
Jó esetben nem sok, kismamáknál az egyre növő has miatt nem is tud kijönni, mert ki van feszítve, de azt mondják, ha megjelenik benne tényleg valami, azonnal orvoshoz kell menni, nehogy kizáródjon. (Súlyos esetben ha jól emlékszem, a belek is kitülemkedhetnek :shock: ).

Nekem most kb másfél centis "kukinak" néz ki, de nincs benne semmi, vissza tudom nyomni.
De aki jobban ért ehhez (Jovi, Rózsa) biztos tudja, pontosan mi.

KépKépKépKépKép
uxi

Lehet, hülyeséget írtam?
Nem a hasfal nyílik meg, csak hasizom. Vagy az a hasfal :oops: ?
A bőr nem nyílik szét.

KépKépKépKépKép
uxi

http://www.orvosaneten.hu/Sections-inde ... age-1.html

Na itten van szakszerűen. Elég gusztustalan.

Szülés után magától elmúlik majd, Eminél is elmúlt. De lehet,hogy majd megműttetem, hogy a következő babánál ne jöjjön már megint elő.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Frissítettem a táblázatot, beleraktam christine-t, de nekem nem jelenik meg. Megnézitek, Nálatok látszik-e? Béna vagyok. :?
Köszi.

kétfiús anyuka
babdorka

Jóreggelt! :lol:

Dorka: nálam látszik, és nem vagy béna!!! Aki ilyen szuper táblázatot tud csinálni az ÜGYES!!! :wink:

Uxi: ez a köldöksérv elég bizar :oops: Remélem nem lesz gondod vele!
Szegény Mátémnak rekeszsérve volt amit nem vettek észre csak 11hónaposan amikor szegény gyerek már nem bírt enni. Szinte az egész bélcsatornája a bal tüdejében volt :cry: Azóta persze megműtötték és minden oké, de szörnyű volt :cry:
Mozgás miatt ne izgulj, ilyenkor még nem lehet minden nap érezni, vagy lehet, hogy nem veszed éppen észre mert Emivel foglalkozol
:wink:

Esztora: örülök, hogy nálatok is minden oké volt az uh-on. A neme meg majdcsak kiderül, így még legalább tudunk reménykedni :lol:

Szia Hajni! Üdv közöttünk! Gratula a pocaklakódhoz! Gyere és mesélj el mindent magadról! Mitől félsz? Hogy érzed magad? Tudod már milyen nemű lesz?

brigi73

Bori :D
Ezt nem értem, hogy neked a genetikai meg a 32. hét között miért nincs UH. Az én dokim 4-5 hetente csinál a genetikai után is

Jovika
Szívsebészet uncsiiiii????

Brigi
Jó, hogy minden Ok az UH-n. Nagyon cseles, hogy rejtegeti magát, de hát akkor lehet kislány

Tegnap este megmutattuk a szüleimnek a Praxisban készült felvételt. Ők is le voltak nyűgözve :D

Kép
Kép
emma1976

Esztora
Nektek is örülök! Na, akkor még neked is kérdőjeles a neme.
Mennyi kicsi rejtőzködő! Nem ezek a kislányok?
Az én kicsikém úgy odadugta a széttárt lábait, hogy csuda! :D

Kép
Kép
emma1976

Emma: bárcsak igazad lenne :wink: Nekem Máté is szégyenlős volt, csak a 28. héten mutatta meg magát :roll:

brigi73

Jó reggelt kívánok mindenkinek!Babdorka, megnéztem a táblázatot, látom magam rajta.Nagyon ügyi vagy, köszike!Uxi! A köldöksérv ha nem húzódik vissza szülés után pár hónappal, tényleg érdemesebb megműttetni, szerintem. A következő babaváráskor is előjöhet, sőt rosszabb lehet sebész nélkül, sajna.

Kép
Kép
christine

Sziasztok lányok!

Mindenkinek szép napot ebben a rossz időben :?

Bizti a kislányok rejtegetik a rejtegetnivalót! az én kis tündérem is széttodbta a lábait és ott mocorgott a kukac...

Csajok!

Kb. másfél hónap és asszony leszek :lol: Tudom, hogy már kitárgyaltuk a témát, de új ötletem van... És mivel öltözködésről volt szó... :lol:
Szóval, azt találtam ki, hogy veszek egy fehér szép nacit, cipőm van, meg veszek egy fehér csudaszép tunikát, és ezüst kiegészítőkkel feldobom magam... (öv, ékszerek, frizurába ez is az is...) Na? Azért nadrág, mert inkább nadrágos vagyok eleve és így kényelmes lesz a nagy nap.
Látni még nem láttam ilyen kombinációt, de legalább megálmodtam. Csak páran leszünk, szertartás meg vacsi, utánna meg hazamegyünk, tehát csak kis party lesz. Így gondoltam... :roll:
Kaptam valentin napra egy szép tunikát és olyan jó lenne hasonlót fehérben venni. Teljesen szűk és a pocim csudaszépen kidomborodik benne. Tetszik apának is. Az esküvőn is olyan jó lenne ilyen tetszősnek lenni :wink:
Már el is képzeltem, hogy olyan képet csinálunk, ahol apa, Vazulka és anya állnak az esküvőn... :lol: :lol: (Igaz, mivel fiú, őt nem fogja izgatni különösen ha felnő a dolog, de talán majd a kismenyemnek tetszeni fog a romantikus elgondolás... (márha nem egy céda nő lesz, hanem egy szép csinos csendes, illedelmes kislány, aki tiszteli, szereti, becsüli az én kicsi fijamat... :lol: :lol: Jajj de kegyetlen anyós leszek...)
baba24

Jo reggelt Mindenkinek!

tegnap este egy csomo pukkanast ereztem a pocakomba, szerintetek a baba mocorgasat ereztem? Nagyon ugy tunt, de mivel meg sose ereztem ilyet, gondoltam megkerdezem toletek!
Ez mar az??????

Gurgula: A Praxisban bent volt veled apa is a vizsgalaton? Mi jovo heten megyunk, de nalunk apa meg sose volt bent, es nem tudom ott mi a szokas?

Nagyon varom a jovo hetet, olyan jo ultrahangra menni.........

Nagyon gratula a sok fiuhoz!!!

Kép
barbuli

Nem leszel "kegyetlen " anyós! Mindenki félti a gyerekét! Ha fiam lesz, bizti én féltékeny leszek a menyemre.Próbáld meg megvarratni a tunikát és a ruhát, így olyan lesz, amilyennek te elképzeled. Nagyon csini leszel benne, az biztos. Nagyon izgi és szép dolgok előtt állsz, irigyellek.

Kép
Kép
christine

Köszönöm mindenkinek!
nálunk nem a lábakkal volt a gond hanem az uh-val nem a legújabb modell.lényeg hogy minden rendben van "bent" nála a többi az már részlet kérdés.majd bejelenkezem egy 4d-re lassan.

Baba nekem nagyon tetszik ez az összeállitás amit kitaláltál.

Lányok van iwiw-es meghivóm nem kell valakinek?

Bridzsi

Kép
esztora

Baba: szerintem nagyon jol fog kinezni a ruhad!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
barbuli

Barbuli: Nagyon úgy néz ki, hogy Ő volt :lol: Igaz nem tőlem kérdezted, remélem nem baj, ha válaszolok :wink: Igen, bent lehet az apa is!

Baba: jaj de izgi! Dehogy leszel kegyetlen anyós! Én is féltem a fiaimat, nem adnám bárkinek :lol: De ez még egy kicsit odébb van :wink: Nagyon szépen elképzelted a ruhát. Szinte már látlak benne! Gyönyörű menyasszony leszel :lol:

egész reggel itt ficánkol a babó a pocakomban! Most olyan jó kedvem van! :lol:

brigi73

Brigi!Megkérdezhetem, milyen érzés amikor a baba mozog?
Én még nem tudom, mit is kellene érezni, de mivel vékony vagyok, remélem nem várat meg nyuszi a 20. hétig.Nem baj, hogy megkérdeztem, de te már tudod mire kell figyelni.Köszike.

Kép
Kép
christine

Rózsa: Persze, hogy nem baj, azért vagyunk itt :wink: Én kis pöcköléseket érzek belülről. Olyan mintha egy buborék durranna szét :lol: vagy sok buborék :lol: Nem tudom érthető e? :roll:

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: