[b]Sziasztok Lányok!
Cancan,
Miért? Mi van Rákóczi Ágival? Mért nem Őt ajánlottad, ha Őt szereted?
Nagyon szépek a gyermekeid! Gratulálok hozzájuk!!!
És a fotóst is dicséret illeti, jókor kapta el a pillanatot!!!
Kriszta,
Igen, pénteken lesz egy hónapos, és tegnap volt négy hetes
Repül az idő!
Veronikusz,
Szerintem nagyon jó!!! Csak ajánlani tudom.

Örülök, ha segíthettem.
Milyen pamacs?
Györgyi,
Azért köszike
Tünde,
Aranyos vagy, hogy írod tovább a táblázatot! Majd sikerül!!! És különben is a szándék a fontos!
Az adatok jók, kivéve, hogy idén már 31 leszek! Szülésznő meg nem kellett mert császár volt.
és lám mire végére értem a válasszal, addigra már sikerült is megcsinálnod! De ügyes vagy! és tök szép!
köszönjük!
Marcsi, Györgyi,Én is köszönöm a cityfoodot, a hétre már rendeltünk is tőlük, és jövő hétre is fogok. Nagyon bejött. Mi a fél menüket részesítjük előnyben. Az pont elég!
Marcsi,
Most már kérj tőlük valami jutalékot!!!
Valentina,Szegénykém ((( Szorítunk, hogy most már minden rendben legyen! De jó kezekben vagy, és ez a lényeg!!!
Barbi,
Nem, nem remélem, hogy nem is kell műteni, csak meg kell mutatni sebésznek! És reméljük Ő majd jókat mond! Egyenlőre még keressük a sebészt!
Nekem is jöhet a titok, bár még az odébb van, ha lesz hozzá elég bátorságunk!
Csatlakozom!
A Daubner, az egy tényleg nagyon jó cukrászda, eddig mondom nálunk is Ő volt az első, de mostanában már értek ott negatív hatások.
Ettetek már ott mákos ribizlis tortát?
Hát nem szép, de valami eszméletlen finom.
És képzeljétek, nálunk annyira bejött, hogy elkezdtem kikísérletezni, azt az ízt. És sikerült. És már egy családi ünnepségre nem a Daubneres tortát kérte az ünnepelt, hanem az enyémet.
Ennél nagyobb elismerés nincs is, azt hiszem
Bár a receptet még fejlesztem, de tényleg isteni lett!
Bocsi a gasztronomiai kitérőért!
Vica,
Most melyik pelus nem jó? A fehér?
Mi Liberozunk, eddig még csak a pamperst próbáltuk a korházból kapott minta alapján, de az nagyon nem jött be. Ez a Libero egész jó, de volt már hogy kijött a pisi, de lehet hogy ott én voltam a hibás.
Talán mi is kipróbálunk mást is!
Eni,
Mi is megyünk majd UH-ra. Szerintem jó dolog! Ne is izgulj!!! Legalább látod hogy minden rendben van!
Steffi,Én is örülök neked! Hogy vagy? Minden rendben? Küldtél valamit iwiw-en? Mikor na megyek megnézem.
Merci?
Na megyek lassan mert még van egy csomó dolgom!
Puszika
Ha nem jönnék akkor átalvós éjszakát kívánok mindenkinek!!!
Ancsa