A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép a kisfiam
sziasztok lányok!
Viktor nagyi vagyok!
Bocsi hogy idáig nem irtam, de volt egy kis kalamajka a lányommal. A sebe begyuladt és belázasodott és ujbol felkelett nyitni a sebet és igy nem engedik hazza öket. Talán a jövöhét elején.
Majd irok ha változott valami mindenkinek jo napot kivánok
Nagyi mama

valentina

Na, ezzel nem terhelem a fórumot, majdcsak rájövök...
:)

mtunde

Valentina, GRATULA még egyszer!! Kár, hogy picit kicsi a kép....

Tünde
nagyon ari vagy (és kitartó!!), hogy ennyit próbálkozol a táblival!

Steffi???

Ancsa
Ó, akkor még nem tuti a műtét! Gyereksebészt sajna én se tudok!

Eni
Jó ötlet ez a tejhűtéses dolog, bár az én esetemben ez mindegy, mivel reggel tudok egy nagyobb mennyiséget lefejni (40-50 g) és utána már csak 10-20 g-ot, ami nem tudja megsavanyítani! De amúgy én már 3 hete így csinálom és gyakran oda kell adni este Daninak pótlásként, mivel olyankor hihetetlen mennyiségeket eszik, de még egyszer se volt baj vele szerencsére!
De sajna tényleg műanyagszaga lesz mélyhűtés után, azzal nincs nagyon mit tenni :(

KépKép
barimami

Györgyi
Én is akarok kajcsit rendelni jövő héttől, akkor megnézem ezt a cityfood dolgot a neten! Ha csak feleannyira beválim, mint a medela :wink: :lol:

Veronkiusz
Elárulom a titkot, hogy ha te meg elmondod az édi kislányokét!! :D

Masni
Hát igen, a Daubner az Daubner. Nehéz szavakkal leírni! :lol:
Ami pedig Budát illeti, megértelek, én egyszerűen nem tudnék máshol élni, imádom, itt születtem és remélem sose kell majd elköltöznöm innen! Már azt is sajnálkozva vettem tudomásul, hogy 2-ból 3. ker.-be kerültünk, de szerencsére azért nem mentünk messzire! :D

KépKép
barimami

Sziasztok Lányok!!!!

Tünde,
Ha este a férjednek nem sikerül, akkor szólj és leírom hogy én hogy tettem fel. Sajna az excel kiterjesztésű fájlokat nem engedi feltenni. :evil: :evil:

Györgyi,
Azért jól esik, hogy még hiányolsz. Igazából alig van időm!!!
Szóval, Réka kb. 1 hete olyan hisztis hogy nem tudok vele mit csinálni. :cry: Az éjszakáink nagyon rosszak és napközben sincs semmi alvás. Viszont már egyedül tesz néhány lépést, feláll stb. és nagy nehezen elkezdett mászni. :lol: :lol: Úgye általában a gyerekek először másznak aztán kezdenek el járni, hát az én kislányom úgy döntött, hogy Ő felcseréli ezt a két folyamatot. De legalább most már megtanult mászni is. Így sajna egy perc szabadidőm sincs, ha van is akkor is inkább szaladok és én is alszok egy nagyot!!!!!!!!!
Jázmin viszont továbbra is nagyon szép baba!!

A pelus témához szeretnék két szót szólni: mi is a TESCO-S pelust használjuk és szerintem nagyon jó. Csak vigyázzatok mert van lila és ha jól emlékszem akkor fehér csomágolású. Az utóbbira többen (köztük én is) azt mondják hogy nem jó minőségű sajna én is egyszer belenyúltam!

Steffi,
MI van Veletek???? Nem jelentkezel? MInden OK???

MInden baba gyönyörű!

Szaladok mert Réka megint "dolgozik"!! :lol:

Azért ha lesz időm benézek, hogy mi van Veletek!!

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Barbi! Bízom benne, hogy nincs sértődés... én csak az egyik barátnőmtől hallottam, hogy esetleg besavanyodhat a tej a ráöntözgetésektől... de örülök, ha mégsem! :wink: Daninak mennyi az a sok - mármint este? Én még nem voltam a daubnerben, íme egy hiányosság. :oops:

Györgyi! A gyerekdokinak a heppje, vagy nem tudom mije, hogy elküldött egy amolyan fejtetőtől talpig típusú uh-ra Benivel. Én nem örülök neki, mert macera elmenni, ezen rágódok egy hete, meg hogy nehogy kiderítsenek valamit. Érted, parahegyek. Ráadásul fizetős, ami nem baj, mert hátha "cserébe" nem kell várni. Előre be kellett jelentkezni, a Madarász u-i kórházban van. Majd mesélek.

Tünde! Nekem minden stimmel. Köszi a többiek nevében is, hogy csinálod. De fura, hogy már nem a pocakosok táborát erősítem. Próbáld meg a word táblázatát (beszúrás, azt hiszem).
vbea

Eni!
Nem lesz semmi baj. Nálunk a 3. kerületben rutinszerűen mindenkit elküldenek hasi és koponya UH-ra. Úgy látszik, nálatok is.

Barbi!
Én is ráfejtem. Mivel Panna nem szopott, én mindent lefejtem, de mivel nem volt elég, megbeszéltem a gyerekorvossal, hogy délután kapja az anyatejet, mert az a hasfájósabb időszak, és délután a tápszert. Nem volt semmi baja a tejnek.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, akartam írni, hogy Bene is belépett a kicsit válogatós időszakba. Ma pl ebédre semmi normálisat nem volt hajlandó enni. Kb 3 falat rántott hal, de rizs nélkül!!! És persze túró rudi, vagy joghurt bármikor jöhet. Ja és sültkrumli is... :roll:

mtunde

Tünde, együttérzésem... Remélem, nálatok csak átmeneti. :D

Kép
Kép
kriszta36

Helló Csajok!

Itt vagyok, délelőtt a szaros babanet vmiért nem engedett be, aztán meg elmentünk a doktor bácsihoz.

Nem nagyon tudok mit írni, majd később visszanézek.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina

Szurkolok neked, hogy mostmár aztán tényleg minden rendben legyen!! NAgyon aranyos Viktor, csak kevés látszik belőle. :lol:

Barbi

Én is szinte pont így tudok fejni! Reggel kb. 50-et, aztán meg egyre kevesebbet, kb20-at. Honnan tudod, hogy oda kell adni pótlásként? Hogy tudod megállapítani, hogy még éhes? Szopni akar és sír? Honnan tudod hogy nem jön már a cicidből? Nekem azt mondta a védőnőm, hogy amikor már semmit sem tudunk fejni, akkor is ki tud szopizni még egy csomót, mert semmi nem csinál akkora vákumot. :lol: Ja és cumisüvegből adod neki?
Cityfood tutira beválik. :lol:

Eni

Jé nem is hallottam ilyen vizsgálatról. Íme egy hiányosság. :lol: Ne parázz előre. A gondolatnak teremtő ereje van!!! :lol:

Steffi

Nálam is szarakodott a babanet egész nap, mostanában egyre többet.

Lányok!
Nem tudjátok véletlen hol lehet kapni ilyen laticeles játszószőnyeget? A MiniManóban nem kaptam.

Kép
gyorgyi33

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Na, ha lesznek új adatok, beleírom, és egy kicsit nagyobba teszem fel, de a technikát már tudom :wink:

mtunde

Tünde!
Nagyon ügyi vagy! :wink:

Az előbb lemaradt:

Heni!
Tündéirek a gyerekek!

Eni!
Örülök,hogy hallok Rólad!!!!! :wink:

Ancsa!
Neked is tökre örülök!!!!! :wink: Gyere amikor csak tudsz! Láttad amit küldtem neked wiw-en? Családi kollekció amit akarsz!4!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
Én megint fiatalodtam egy évet, így már 33 éves vagyok :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

És beírjam ? :)

Ok, javítom :)

Mondjuk időtállóbb lenne a születési évünket beírni, mert így minden évben mindnekit javítani kell....
De most ennek nem állok neki, ha nem gond. Inkább majd szóltok, ha valami változik.

mtunde

Azt pl nem tudjátok, hogy Valentina melyik nap szült?

Illetve Manoka? Barnama?

mtunde

Tünde,
Láttom végül sikerült!!! Ügyi vagy!!!

vica10

Vica, igen, köszi :)
még a méretezést kell kicsit változtatni, de legalább a technika már a kezemben van :)

mtunde

[b]Sziasztok Lányok!

Cancan,
Miért? Mi van Rákóczi Ágival? Mért nem Őt ajánlottad, ha Őt szereted?
Nagyon szépek a gyermekeid! Gratulálok hozzájuk!!!
És a fotóst is dicséret illeti, jókor kapta el a pillanatot!!!

Kriszta,

Igen, pénteken lesz egy hónapos, és tegnap volt négy hetes :lol:
Repül az idő!

Veronikusz,

Szerintem nagyon jó!!! Csak ajánlani tudom. :lol: Örülök, ha segíthettem.
Milyen pamacs? :oops:

Györgyi,
Azért köszike 8)

Tünde,
Aranyos vagy, hogy írod tovább a táblázatot! Majd sikerül!!! És különben is a szándék a fontos! :lol:
Az adatok jók, kivéve, hogy idén már 31 leszek! Szülésznő meg nem kellett mert császár volt.
és lám mire végére értem a válasszal, addigra már sikerült is megcsinálnod! De ügyes vagy! és tök szép!
köszönjük!

Marcsi, Györgyi,Én is köszönöm a cityfoodot, a hétre már rendeltünk is tőlük, és jövő hétre is fogok. Nagyon bejött. Mi a fél menüket részesítjük előnyben. Az pont elég!

Marcsi,

Most már kérj tőlük valami jutalékot!!! :wink:

Valentina,Szegénykém ((( Szorítunk, hogy most már minden rendben legyen! De jó kezekben vagy, és ez a lényeg!!!

Barbi,
Nem, nem remélem, hogy nem is kell műteni, csak meg kell mutatni sebésznek! És reméljük Ő majd jókat mond! Egyenlőre még keressük a sebészt!
Nekem is jöhet a titok, bár még az odébb van, ha lesz hozzá elég bátorságunk!

Csatlakozom!
A Daubner, az egy tényleg nagyon jó cukrászda, eddig mondom nálunk is Ő volt az első, de mostanában már értek ott negatív hatások.
Ettetek már ott mákos ribizlis tortát?
Hát nem szép, de valami eszméletlen finom.
És képzeljétek, nálunk annyira bejött, hogy elkezdtem kikísérletezni, azt az ízt. És sikerült. És már egy családi ünnepségre nem a Daubneres tortát kérte az ünnepelt, hanem az enyémet.
Ennél nagyobb elismerés nincs is, azt hiszem :lol:
Bár a receptet még fejlesztem, de tényleg isteni lett!
Bocsi a gasztronomiai kitérőért! :wink:

Vica,
Most melyik pelus nem jó? A fehér?
Mi Liberozunk, eddig még csak a pamperst próbáltuk a korházból kapott minta alapján, de az nagyon nem jött be. Ez a Libero egész jó, de volt már hogy kijött a pisi, de lehet hogy ott én voltam a hibás.
Talán mi is kipróbálunk mást is!

Eni,
Mi is megyünk majd UH-ra. Szerintem jó dolog! Ne is izgulj!!! Legalább látod hogy minden rendben van!

Steffi,Én is örülök neked! Hogy vagy? Minden rendben? Küldtél valamit iwiw-en? Mikor na megyek megnézem.

Merci? :wink:

Na megyek lassan mert még van egy csomó dolgom!

Puszika

Ha nem jönnék akkor átalvós éjszakát kívánok mindenkinek!!!

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
A cityfood tényleg tök jó én is onnan rendelek :D Marcsi most már tényleg kérhetne jutalékot!
Tényleg: Marcsi?? Jó lenne, ha jelentkeznél!!!
Minden rendben! Martin egy vasgyuró :lol: Rakok majd fel képet, ha nem bánják a többiek! :wink:
Ezt küldtem neked, de tegnap ebbe a topicba is beírtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=406
Biztos elkerülte a figyelmed semmi baj! Bámulatos, hogy így is mindenkihez névre szóloan írsz!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa!

A repceptet elküldöd esetleg nekem? Mákos-ribizlis! Nagyon jól hangzik, és a család nagyon szereti a mákot!

:)

mtunde

Barbi!
Te kérdezted, hogy hova megyünk pénteken? Az I. ker-be a Ponyt utcába. Nem tudom miért emlékeztem II. ker-re :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffikém, engem már megint kihagytál! :wink: Nyugi, nincs harag!
Szóval csak azt kérdeztem, hogy mi szél hoz titeket ide a kerületünkbe (2.) pénteken? :?:

Eni
, dehogyis!!!! Örülök, hogy szóltál, ha többet tudnék fejni, akkor lehet, hogy fennállna, amit írtál, jó, hogy szóltál!!

Györgyi, onnan tudom, hogy kiürült a mellem teljesen, hogy kézzel fejni már semmit se tudok belőle és Dani hiába szopizza, hallom, hogy csak szív-szív-szív, de nem tud nyelni, csak mondjuk 8 szívás után! Még mindig éhes, ha büfiztetéskor sír és követeli a cicit, hiába szopizott egy órát! Ilyenkor jön a tejcsi, én cumiból adom, pohárból és kanállal is nagyon mellé megy, szóval nem pazarlom, cumiból meg annyira szereti inni, szóval dacolok a közvéleménnyel és hallgatok az anyai ösztönre, hogy szopik ő annyira biztosan már, hogy nem baj, ha cumiztatom!!! :wink:

KépKép
barimami

Steffi! Jaj, egyszerre írtunk! Akkor tárgytalan, már azt hittem, össze tudunk futni!

KépKép
barimami

Ancsa, Rákóczi Ági elmegy, azt írta valaki!

KépKép
barimami

Tudtam, hogy még mindig kihagytam valakit:
Heni, nagyon édesek a gyerkőcök! A Fókádnak nincs párja! :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Én a Gastroyal-tól rendelek, ez a 3. hét, eddig csak egyszer csalódtam, és általában jól is lakom, de most már egyre jobban felcsigáztok ezzel a cityfoddal. Na, majd megnézem!

Valentina!
Gratulálok, remélem most már minden rendben lesz!

Ancsa!
Tök jó, hogy itt vagy megint, és biztos nem lesz semmi baj a sebésznél. Sajnos én sem tudok jó gyereksebészt.

Tünde!
Köszi a táblázat kezelését, az adataim stimmelnek, csak valamiért én fekete lettem... Ki tudod javítani? Vagy esetleg direkt csináltad? :wink:

Eni!
Mi is voltunk hasi és koponya UH-n, direkt én kértem, nem fáj nekik egyáltalán, én meg megnyugodtam, hogy minden oké. Mi a Péterffy-ben voltunk, ott ingyenes volt.

Györgyi!
A puzzle-re gondolsz? Múltkor én is kérdeztem itt, több helyet is ajánlottak, mi végül a Máriában vettük a Visegrádi utcában. De lehet kapni a Regio Játéknál (Merci linkelte be nemrég), a Csalogány utcában a bolond bácsinál is. Szerintem a Máriában viszonylag olcsó volt és jó minőségű is. Lénának nagyon tetszik, már próbál kúszni rajta!
Ja, és szerintem észrevennéd, ha éhes marad Jázmin. Nekem volt olyan, hogy két ciciből szoptattam, mert éreztem, hogy Léna nem lakott jól. Próbált szopni, de sírva fakadt, amikor elkezdte szívni, és nem jött. Azt biztos érzed, hogy nyel nagyokat.

Ja, és köszi mindenkinek a sterilizálós tanácsokat! Igazából itthon nem gond, mert a mikrónak van egy spéci funkciója, ami sterilizál, asszem UV fénnyel. Csak ugye megyünk síelni, és akkor ott majd főzőcskéznem kell. Mennyi ideig kell forralni a dolgokat?

Remélem nem hagytam ki semmit!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jajj, a képeket én is kihagytam! Barbi, Heni, tündériek a gyerkőcök!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ancsa!
Pamacs = melltartóbetét, tejszivárgásra. Csak hülyén írtam. :D
Én is elkérném a receptet. Ha nem titkos. :lol: mi is Daubner Fun-ok vagyunk. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jelentem Merci még várárló körúton van. Nem a kórházban. :D :lol: kiélvezi az utolsó szabad pillanatokat. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Rövid leszek lányok, mert a halálomon vagyok. Begyulladt a mellem....láz meg minden van, mostmár egy kicsit csillapodott, de azért meghallgatnék egy két tippet, aki esetleg már átesett ilyenen :(

Heni! Beni egy gyönyörmaszat!!!!

Bocs, hogy többre nem jut energiám lányok, de már ez is haladás, hogy fel tudok ülni.

Ami eddig bevált, pihi, meleg borogatás, szoptatás ezerrel....valamivel jobban érzem magam, de azért még mindig szar.
marcsim

Ancsa,
Hát most elbizonytalanítottál. A lényeg hogy a lilla a jó!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk az vált be.... A liberoból nekünk is kicsurgott a pisi.
Amúgy a "Lara" név nekem is nagyon tetszik, de a férjem nem akarta!! :cry: :cry: :cry:

vica10

Marcsi!
:cry: :cry:
Azt hiszem ebben a témában Zsófi tud Neked segíteni!!!!

Barbi!
:cry: Hát nekünk már sosem jön össze? :?
Én is megdicsérem a képet, bár én már láttam :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Marcsi!!
Az ugyanaz, mint a tejcsat. elzáródás, ill. annak a következménye?? Nekem fájt egy ponton, piros volt és lázas voltam!
Ha igen, akkor Burov krém!!!! Védőnő mondta, gyógyszertárban keverik ki! Azzal kell bekenni a gyulladás helyén, utána meleg vizes borogatás és utána masszázs ezerrel, majd szoptatás!! Nekem így 2 nap alatt múlt el, de nyugi, tényleg el kell múlnia max 3 nap alatt!!

Zsófi
Forrástól számítva 3-5 perc bőven elegendő! Elvileg már 2 perc alatt kinyúvadnak a kis kórokozók... Ha teszel bele egy ici-pici citromlevet, akkor nem lesz vízköves se a kifertőtlenített cucc!!

KépKép
barimami

MArcsi

Hú te szegény! Majd ha túl vagy rajta megírod hogy hogy történt? Én azt hittem, ez csak az elején lehet. Nem fejted le, vagy mi történt?

Zsófi

Arra gondoltam. Megkeresem köszi!
Egyébként én két ciciből szoptatok, de egyszer megeszik 150 g-ot, van amikor 80-at. Ez idegesített, így aztán csak nagyon ritkán mérek rá. Csak hetente egyszer, hogy meglegyen a heti hízás. Azt mondta a védőnő, hogy az a lényeg, hogy ez 100 g felett legyen.

Nektek mennyit híznak hetente a porontyok?

Kép
gyorgyi33

Köszi Lányok - begyűjtöttem a dícséreteket!

Györgyi, Eni - megvan miért nem kaptunk visszajelzést. Doktorunk megkapta ugyan a mailt, de mivel nem ismerte a címet és csatolt fájlt tartalmazott azzal a mozdulattal ment a kukába.
Most átküldtem neki mégegyszer, ha hazaér megnézi. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Zsófi, ha nem ódzkodsz nagyon tőle, a Chicconak van sterilizáló folyadéka, nagyobb hiperekben lehet kapni. Azt hideg vízbe beleöntöd, bele a cumit, mellszívót, bármit, és 2 perc múlva leöblíted. Mi azt használtuk kifőzés helyett. És 1 hétig, síelés közben azért csak jobb...

T

mtunde

Steffi, sebaj, ami késik, nem múlik :wink:

Györgyi, nekem Dani mostanában 200 körül hízik egy hét alatt, de volt olyan is, hogy csak 90-et! Azért nem szabad aggódni, mivel ha egyik héten kevesebbet hízik, mint 100, akkor a köv. héten biztos behozza!! Legalábbis nekünk eddig így volt!
Egyébként nálunk uggggyanez volt és a Te példádn felbuzdulva már én se mérem 2 hete!! Azóta sokkal jobban érzem magam, kevesebbet parázom és így a tej is több! :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Marcsi!
Azt gondolom tudod, hogy lázcsillapítót nyugodtan bevehetsz, illetve a hűtőfürdőzést is alkalmazhatod. Sok-sok folyadék, és nagyon helyesen csinálod sok szopi, ha tudsz utána akkor masszírozás után fejni, és lehetőség szerint pihenni.Ha úgy érzed, hogy jó a meleg akkor mehet a meleg borogatás(lehet kapni patikában cold-hot tasakot-ezt lehet meleg borogatásként használni, ill.hidegként is.Melegként egyszerűen bedobod a mikróba, hidegként a fagyóba)Illetve a meleg-nagyon meleg zuhany a mellekre és utána a csomók masszírozása, fejés. De van akinek a hideg borogatás jön be, ilyenkor nem az egész mellre kell a borogatás, hanem csak arra a területre ami belobbant.(akár úgy is, hogy vattapamacsot bevizezel, hűtőbe 20 percre berakni és utána arra a területre tenni pár percre ami lobos.)
Jobbulást kívánok!

Zsófi!
A Chicco-nak van egy sterilizáló folyadéka, lehet, hogy utazáshoz én azt választanám az egyszerűsége miatt.

Mindenkinek szép estét kívánok!

-Ktina-
ktina

Marcsi!

Abszolút át tudom érezni a helyzetedet! Múltkor te adtál nekem tanácsot! :wink: Asszem Jube javasolta a krumplifőzést, és összetörve tedd a cicire. Ha olyan helyen van a csomó, akkor szopi közben is lehet rajta meleg borogatás. És masszírozd ezerrel. Amikor én már nem bírtam, akkor átvette a párom. Csak kend be hozzá valami olajjal, hogy ne húzódjon a bőröd. Én zuhany alatt is masszíroztam. és algopyrint nyugodtan bevehetsz. Nekem azt mondta a háziorvosom, hogy ha 2 napig nem múlik a magas láz, akkor antibiotikum, sajnos...
Ja, és múltkor megkérdeztem egy szoptatási tanácsadót, hogy mitől lehet. Azt mondta, hogy akár attól is kialakulhat a csomó, hogy nyomja a melltartó, vagy rúg bele egy picit Kolos, vagy te megnyomod alvás közben.
Szóval bármitől...
Kitartás!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tünde!

:lol: :lol:
ktina

Köszi a Chicco tippet Tunde és Ktina! Majd megnézem, lehet, hogy veszek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ktina!
:) :)

mtunde

Zsófi

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a Visegrádi utcában hol?
És ha van csomó a mellben akkor az gyullad be? Nekem is van ha nagyon teli van az egyikben. Vigyázzak?

Barbi

Ugye?? Nem is parázok, csak egy kicsit azért... :roll: Egyébként Jázmin így hízott nagyjából:hetenkéknt: 270, 260, 150, 200, 130, 180, 150 és most utoljára 160 g. Akkor ne is parázzak hogy éhes ugye?

Tünde

Alakul az a tábla!!

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Itt a honlapjuk: bebibolt.hu
Ha beírod a keresőbe, hogy szivacs, akkor meg is tudod nézni. A blogon van fent fénykép, amint Léna már használatba vette! :lol:
És, ha érzed, hogy csomós a cicid, akkor próbáld meg kimaszírozni, amíg még nem fáj. Nehogy begyulladjon. Bár én úgy vettem észre, hogy van, akinek van hajlama rá, van akinek nincs. Nekem sajnos van, anyunak is többször volt... :(
Na, megyek vacsiztatni, jön az 1 órás szopi! :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: