Fibi, Curse, Leni!
szerintem jobb, ha mégis panaszkodtok, ugyanis, ha az ember nem tudja elmondani a számára igenis fontosnak tartott problémákat (még ha azok bagatellnek is tűnnek kívülálló szemében), akkor besavanyodik, begolyózik otthon. itt meg van aki meghallgatja, tanácsokat ad, nem is egyet, többet is. ugyanígy érdemes a dühöt, haragot, csalódottságot, megalázottságot levezetni, ki kell beszélni, nincs mese. mindenkinek a maga problémája a legfontosabb, azokat kell megoldania. terápiás céllal tényleg érdemes elolvasni egy-két rémhírt, megnézni egy-két szánalmas műsort a tévében

, megfigyelni egy-két szegény kis/nagy beteget, hogy az ő problémájuk mellett eltörpülni látsszon a miénk. és csak ezután fog rájönni az ember (saját eszével), hogy ennél mennyivel nagyobb gondok is vannak a világban. mivel a fórum nem csak örvendezésre, "jaj mit evett", "mit nem evett", "hány falattal próbálkozzam", "tüsszentett kettőt" dolgokra jött létre, akinek segít, szerintem panaszkodjon! én meg majd adom a hülye tanácsaimat, meg meglátásaimat

.
Curse!
próbáltam finoman fogalmazni, mert tudom, hogy nagyon nehéz, nekem is nehezemre esik nem szóvátenni ezt vagy, azt, de férjem valójában nagyon sokat segített mindig, születése óta ő a fürdetésért a felelős, persze elvárásai is vannak. azt vettem észre, ha valamiért szólok, akkor rögvest az a reakciója, hogy jó, akkor inkább semmit nem segít, hogy én is megtudjam, hogy milyen az. úgyhogy megpróbálok nyelni és tartani a képem

. (viszont a házimunkából sosem csináltam gondot, első a gyerek, utána én, és ha nincs neki kaja, akkor majd vesz a boltban, vagy ha nincs rend, hát rendet tesz, nem izgatom már magam rajta)
Macs!
azt az egyet nem értem, hogy a rendelőben miért nem tudtak mégis elnézőbbek lenni? vagyis kivételesen miért nem tudtak így ellátni, mondván, hogy szerezz be egy beutalót, meg naplószámot és az eredményt csak úgy tudod majd átvenni? szerintem ez kész szivatás, amin te ma átmentél! nehogy már ne legyen megoldás, nem vagy te egy haramia, aki nem fizet TB-t, hogy elküldjék! én vagyok olyan sértődős, hogy első utam a betegjogi képviselőhöz vezetett volna, hiszen, ha ezek régen rögzült szabályok lennének, oké, de most átláthatatlan minden, aminek ne már egy kismama igya meg a levét.
tegnap gondolkodtam rajta, hogy nektek lesz-e netetek, ha költöztök. UGYE LESZ??? remélem!
Indi!
kellett végül gyógyszer Dominak, vagy magától jobban lett?