Szirom!
Miksa????
Áfi! Akkor a holnaphoz mennek a drukkjaim!
Mfpan! Akkor végső leszámolás a bacikkal?
Monyó! Hangulatingadozás?
Szilcsi! Tanulva az esetből igaza volt a dokimnak, hogy csak akkor szabad tesztelni, ha már 2 hete késik!
És igen, hiper jó fej a dokim!
Jaj köszi mindenkinek a fekvés ajánlást! De ez a két hét a mukahelyen mindenre alkalmas, csak fekvésre nem! Őrültek háza (felvételi, érettségi) kolléganőm helyettesítése és a napi apró cseprő ügyek!
És még mindig reménykedem! Persze amilyen a formám ilyen tuti, szép, baró görbéből lesz tuti, szép, baró pofáraesés!
Kata! Köszi és marha jó álom! És jön a valóságban is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zöldi! Akkor még is csak küldd inkább te nekem a babaruhákat, ha már legelőször így egyeztünk meg csak én variálgattam itt mindig!
Athiz! Neked is köszi! A tanácsod a reményről még él bennem!
Sonjus! Én is egyfolytában le vagyok kattanva a témáról! Nem látni? Nem is értem miért?
Katica! Tessék pihenni (mondom ezt én

) és gyógyulni!
Szezso! És a végén kiderült, hogy terhes-e a nő?
Egyébként az előttem lévő csaj azért jött, mert aggódik, hogy terhes!

Kihallatszott, ahogy a doki nyugtatta, hogy nem az ne aggódjon már! Erre a csaj, de ez biztos (még vagy 3-szor megkérdezte) Mire a dokim! Értse már meg, hogy nem az, jó lenne ha hinne nekem!

Kicsit mérges volt a hangja!
Snufi! Beszarás jó lehetett! Egyszer én is voltam Velencében, bár nem a karneválon! Köszi neked a képekért, eszembe juttattál sok szép emléket!
Most jöttem rá, hogy nem véletlen ám, hogy a sors ide vezérelt hozzátok a babanetre! Ezen ti gondolkodtatok már?
Gaby! Apa mai cigi adagja hogy alakult?
Már megint hosszú lettem, akit kihagytam (és biztos, hogy többeket is) ezer bocsi!