A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike! Fasza csaj vagy!!! Ennél jobben nem tudok összefoglalni...

Kép
zölddisznó

ja, tényleg fasza csaj vagy :) :wink:

Kép
gaby25

Bettike! Alapjába véve ezek jó hírek! Örülök, hogy pozitívan állsz hozzá! Borzsztóan szorítok neked!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

szezso!
Privi ment.

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, hát nem tudom, mit is mondjak, azért nagyon bizakodom, hátha mégis benn csücsül az a pici babóca a pocódban, és kapaszkodik ezerrel! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg mégsem! :wink:

Ceniko, remélem, minden okés veletek!
Vendég

Szirom!
Miksa????

Áfi! Akkor a holnaphoz mennek a drukkjaim! :lol:

Mfpan! Akkor végső leszámolás a bacikkal? :lol:

Monyó! Hangulatingadozás? :wink:

Szilcsi! Tanulva az esetből igaza volt a dokimnak, hogy csak akkor szabad tesztelni, ha már 2 hete késik! :oops:
És igen, hiper jó fej a dokim!

Jaj köszi mindenkinek a fekvés ajánlást! De ez a két hét a mukahelyen mindenre alkalmas, csak fekvésre nem! Őrültek háza (felvételi, érettségi) kolléganőm helyettesítése és a napi apró cseprő ügyek!

És még mindig reménykedem! Persze amilyen a formám ilyen tuti, szép, baró görbéből lesz tuti, szép, baró pofáraesés! :lol:

Kata! Köszi és marha jó álom! És jön a valóságban is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zöldi! Akkor még is csak küldd inkább te nekem a babaruhákat, ha már legelőször így egyeztünk meg csak én variálgattam itt mindig!

Athiz! Neked is köszi! A tanácsod a reményről még él bennem!

Sonjus! Én is egyfolytában le vagyok kattanva a témáról! Nem látni? Nem is értem miért? :lol: :lol:

Katica! Tessék pihenni (mondom ezt én :lol: ) és gyógyulni!

Szezso! És a végén kiderült, hogy terhes-e a nő?
Egyébként az előttem lévő csaj azért jött, mert aggódik, hogy terhes! :twisted: Kihallatszott, ahogy a doki nyugtatta, hogy nem az ne aggódjon már! Erre a csaj, de ez biztos (még vagy 3-szor megkérdezte) Mire a dokim! Értse már meg, hogy nem az, jó lenne ha hinne nekem! :twisted: Kicsit mérges volt a hangja! :lol:

Snufi! Beszarás jó lehetett! Egyszer én is voltam Velencében, bár nem a karneválon! Köszi neked a képekért, eszembe juttattál sok szép emléket!

Most jöttem rá, hogy nem véletlen ám, hogy a sors ide vezérelt hozzátok a babanetre! Ezen ti gondolkodtatok már?

Gaby! Apa mai cigi adagja hogy alakult?

Már megint hosszú lettem, akit kihagytam (és biztos, hogy többeket is) ezer bocsi! :oops:

Kép
bettike
Eger

Ceniko
már tűkön ülünk, híreket kérünk :!: :roll:

Kép
gaby25

Tényleg..Gaby! Mi van a cigivel?

SNufi visszament Velencébe??? :D

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike
Ma több lesz, mert idáig volt kb. 15 szál :( délben jöttem haza melóhelyről, és a 10 szál volt a hamutartóban (reggel kiürítettem), szóval ma tuti lesz 1 doboz :twisted: kis mocsok :evil:

Kép
gaby25

Bettike
most bukkant elő az aláírásod, nagggyon jó :D :wink:

Kép
gaby25

Enikő hírek: minden ok, hallotta a kis szívecske dobogását :D

Kép
gaby25

Bettike: nem semmi vagy Te, hallod! Szóval nagyon remélem, hogy a baba ottmarad, ahol van! Viszont akkor a fasza csajos aláírást le kell venned! Nem illik a gyerek előtt így beszélni :lol:
Ja, az UH-s barátnőm utánam ment be, úgyhogy nem derült ki, hogy terhes-e. Ezek után biztos megtéptem volna magam, ha kiderül, hogy az! :lol:
Azért vigyázz Magatokra!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!!

Minden oké, van szívhang csak a bébikém atom lusta mint apája :lol: :lol: Gyerekek megláttam a képernyőn a kis gerincoszlopát meg a szívverését és én kb azóta bőgök :oops: .... Eddig bánatomban, azóta örömömben :lol: :oops: A hülye állat Enikőőőőőőőőőőőőő :lol: :oops: Sokkolom itt a családot (egyébként azóta se érzem, hogy mozgott volna a kis szaros :evil: :lol: )
Kb 10 másodpercet néztük mindössze, mert hozott a mentő egy vajúdót, akinek eddig nem tűnt fel, hogy terhes :shock: :roll: és sürgősségi UHát csináltak neki. Volt vagy 15 éves (hasa alig) :shock: na mindegy, a lényeg hogy a kicsilányom/fiam jól van :) Hétfőn 4D addig majd csak kibírom valahogy..... :lol: És a dokim szerint a gyógyszer miatt vagyok iylen szarul (hányás,fejfájás, hasfájás...stb) Úgyhogy a kukába végezte az utolsó 2 szem :evil: Szedje be akinek 6 anyja van! befejeztem a betegeskedést, az összes baci és vírus monnyon le és mennyen a picsbe.... Én meggyógyultam! Most!

Bettike: Sztem is fasza csaj vagy :lol: :D Örülök a hozzáállásodnak :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike örülök hogy így állsz a dolgokhoz!!!!!!!!! És hátha van babó!

Ceni, nektek is nagyon örülök, hogy minden rendben!!!!!

Katica, majd áruld el hogy mi mulasztotta el a köhögésed!

Áfi holnap gondolok rád!

Kép
kata05

Na idefigyelj F.CS.! Ha azonnal nem raksz be az izgulós táblába nekem egy holnapi tüszőnézegetős UH-t, akkor köztünk mindennek vége!

Üdv: Keresztanya

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Jaj, de régen jártam már itt :( Sajnos nagyon sok a meló és az államvizsgára is tanulgatok, de csak módjával :)

Fasza csajszi alias Bettike: nagyon szorítok!!!

szilcsi: neked is szorítok 2-ára!!!

gaby: sajnálom, hogy még mindig sokat szív a férjed

ceniko: de jó, örülök, hogy minden rendben

Képekkel tartozom még nektek, de nem tudom feltölteni a tar.hu-ra, valahogy most nem engedi. Később még próbálkozom vele.

Rólam: mióta nem hőmérőzök, sokkal nyugodtabb vagyok. De az is lehet, hogy amiatt mert már elkezdődött a kutakodás, hogy miért nem jött össze még. A dokim most azt javasolta, hogy hagyjam abba a hőmérőzést, azzal csak még jobban stresszelem magamat. Jobban támogatja a vérvételt, az még kevésbé stresszel és abból még több mindent le lehet szűrni. Úgyhogy most egyenlőre marad a szuri :) :shock:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Kineveztek főszerkesztőnek. :lol: :lol: :lol: Kicsit be vagyok tojva, nagy falat ez, de majdcsak ügyes leszek... :wink:

Bettike, szó szerint azt írtad le, amit én éreztem a múlt hónapban. Az az egy nap maga volt a menyország!!! Most fel a fejjel, gondolom, belőled is ki fog jönni a fájdalom, aztán előre!!! De azért még reménykedjünk, hogy ott legyen a pöttöm, jó? +++++++++++

Szilva, egyforma a tickerünk és ugyanott tartunk. :lol: Bevállalsz egy egyszerre babásodást? :wink:

Zöldi, szurok az uh-ra! +++++++++

Enikő, megahiperöröm nektek!!! :lol: :lol: :lol: Rosszlustabüdös kölke, így megijeszteni minket! :lol: 4d-re megy veled apátok? :wink:

Szezso, kapd el apát, ha már repedt az egyik tüsző. :wink: Aztán holnap is kapd el, nehogy kárba vesszen a másik. :wink:

Enyim pasi ma későig dolgozik, úgyhogy úgy döntöttem, én is munkába temetem a bánatom. :roll:

Kép
szilcsi

haho.

bettike.szoritok tovabbra is.

ceni,ici picit irigykedek de hamarosan en is ugyis erezni fogom a mocorgast.

betti.szirmi es monyo 24 en tesztel.

Kép
monyo83

Szilcsi
Kép

Kép
gaby25

szilcsi: naná, hogy benne vagyok. Csak már belegondolni sem tudok abba, hogy a közeljövőben összejön.
Gratulálok a kinevezésedhez!!!

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Köszi nektek! :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi gratula.nagyon ugyi leszel tutko :lol:

Kép
monyo83

szilcsi: Az sem véletlen, hogy egyforma a tickerünk :lol: :lol:
Gondolom, hogy a te csigád fog győzni :D

Szilvi

szilvaqueen

Ügyi Szilcsi!

Kép
zölddisznó

Szilva, miért gondolod, hogy enyim biga ügyibb lesz? Sztem ügyi lesz mind a kettő! :lol:
Monyo, igazad van abban, hogy azért valamire jó ha korán tesztel az ember lánya, csak hát utána a pofára esés... :cry: Én tuti nem tudnék sok ilyet elviselni egymás után, inkább ne is tudjak róla, ha minden hónapban megtörténik.
Ezért jó nekem :lol: , mert megyek vérvételre meg uh-ra... Már úgy várom!!! (Azért persze icipicit reménykedek, hogy nem lesz rá szükség... :oops: :oops: )

Kép
szilcsi

Szilcsi! Gratula!
Hát kíváncsi vagyok, hogy mikor fog kitörni belőlem, biztos valami tök más helyzetben és váratlanul!

Úgy gondolom, hogy akkor 1 cn! (Már darabok is jöttek nem csak rózsaszín!)
Köszi a drukkokért, de tovább küldtem, akiknek nagyobb szüksége van rá! :wink:

A nevemet F.Cs. levédetem! :lol:

Ceniko! Örülök, hogy lusta kölke jól van! :lol:

Keresztanyúúúúúúúúú! Már javítottam is! Meg beraktam akkor magam, hogy ismét a régi önzős legyek! :D

Apával most beszéltük meg, hogy ha 7 év alatt nem védekezünk, akkor már lenne vagy 5 gyerekünk az biztos, így meg akkor fog összejönni, hogy december körül fog születni, mint mindenki a családban, de csak azért, hogy 5 naponta legyen mit ünnepelnünk! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Ilcsi: Sajna nem tud Dani velem jönni, mert délutános lesz :cry: Úgyhogy egyedül megyek, ha Ti Ibivel átjöttök vigyázni a csajokra addig.... Esetleg ha Ibi bevállalja egyedül őket, akkor Te eljöhetnél velem.... :wink: :oops: Vagy csak Violát kéne bevállalni Bogi el is jöhetne velünk :)
Gratula a kinevezésedhez :wink: Ügyike leszel ez tutttti! :wink:

ceniko
Szeged

Bettike: Nem csak Te vagy fasza csaj, de a férjed is jófej pasi lehet :lol:
Szlicsi meg Enikő pedig július 15.-én Macskákat néz a szegedi szabadtérin, úgyhogy addig jó volna egyben maradni :lol: :wink:

ceniko
Szeged

bettike:(
sajnalom,de mostmar jo kezekbe vagy.sikerulni fog.

szilcsi.engem mar nem raz meg anyira.mivel 2-3 szor megtortent ez.abbol egy potyi volt.(
az nekem sokkal roszabb hogy csak varunk varunk es nem tortenik semmi.eleget vartam mar,babat akarok!

latom a csiga meno cucc lett.az enyime vezet :lol:

Kép
monyo83

Bettike, simisimiölelés neked. :( Csodálom az erődet!! Fasza csaj vagy! :lol:

Enikő, bakker Ibi nem tud jönni vigyázni a törpékre, egyedül megyek... Nem tudsz valakit keríteni??? Mert akkor szívesen elmegyek veled 4D-re!!! :lol: :wink: De ha nem, az se gond, imádom a kölköket, tudod! :wink: :lol:

Bettike, a névnapomon nézel Rómeóékat!
Mi meg valszeg Edda koncerte menünk névnapi ajándékként, legalábbis nagyon célozgattam rá apánknak, remélem, vette a lapot. :wink: :lol: :lol: :lol:

Szirom, Miksa összes rondaokádék baciját ide nekem de izibe!!! Elbírok minddel!!! (na most könyörgök egy kis kórságért, aztán meg ha elkap, itt fogok nektek haldokolni.) :lol: :oops:

Kép
szilcsi

Ceniko! Igen, ezért is imádom!
Lehet, hogy nem túl ízléses dolog ez most így, de mióta haza jöttünk a dokitól már annyit nevettünk! De ezt csak így lehet átvészelni! Meghívott már diszkóba is, hátha ott jobban sikerül! :lol:
Egyébként ha látja bármikor is, hogy el vagyok kettyenve egyszerre poéngyárossá lép elő!
Egyébként most gyártjuk a hülyeségeket! Megbeszéltük, hogy ha valaki megkérdezi tőlünk, hogy mikor lesz gyerek, akkor rávágjuk, hogy nem lehet és na! Ezzel tesztelve a reakciókat! Gonoszak vagyunk! Bár tudjuk ez azért nem jó vicc egyáltalán!

Kép
bettike
Eger

Bettike: ne már :(

Szilcsi: gratula a kinevezéshez!

Szilva: jó, hogy benéztél! Majd kérünk véreredményeket stb. !

Enikő: mondom én, hogy Violához vagy szokva, és azért keveselled a Picur aktivitását :lol:

Bettike: majd a táblába (másikba) beírod, hogy 1.dpo vagy holnap, hogy 2. dpo ? ... és a gyógyszerekhez, hogy Duphaston, ha még befér? :lol: Köszi!

Képzeljétek 4 napi koplalás és nyünnyögés után visszatért az étvágyam ma estére! Fel tudnék zabálni mindent! :lol:

Babaimi: írtam viszontprivit, de még nem küldte el :evil: később megpróbálom újra...

SzezsoKép
KépKép
szezso

betti,igazad van csak igy ahogy te/Ti csinalod igy lehet ezt az idoszakot atveszelni.
amugy ha most jott meg akkor holnap leszel 1cn en.
ha este 6utan erkezik a menzi akkor a masnap 1cn.

Kép
monyo83

Bettike, éljen soká a vidámság! Ha nektek most ez esik jól, miért lenne durva?

Ja, nőgyógyi szerint ha csak barnázás van, az nem számít mensinek. Csak ha piros színű és vér. Csak mert ez mindig vitatéma volt itt, direkt rákérdeztem.

Szezso, étvágy?Bárcsak nekem menne el egy kicsikét... Én ennék reggeltől estig... Képzeljétek, tegnap sütöttem sütit, és párom hazament ma délután és megette az összeset! :lol: És otthagyott egy cetlit a tálcán HAMM felirattal... :wink: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

sziasztok!

bettike: sajnálom, de te tényleg fasza csajcsi vagy! tetszik, hogy ilyen pozitívan tudsz hozzáállni a dolgokhoz!

ceniko: örülök, hogy minden rendben van.

szilva: milyen szakon végzel? jó tanulást!

szilcsi: gratulálok :D sütit mersz emlegetni a topicban?!?! amikor itt fekszek betegen. de apa hozott nekem csokit :D

áfi, baba, coca: holnapra mennek a drukkok++++

szezso: na és mi lesz a vacsi ?

rólam: drága férjem a csoki mellett elhozta a gyógyszertárból az új köhögéscsillapító löttyit. remélem annyira hatásos, amennyire borzalmas íze van. egyelőre még javulást nem látok, de még csak egy kanállal ettem belőle.

katica
katica30

Katica, gyógyulgass, eszegessed a fincsi gyógyidat. :? :roll:
Én elmegyek haza, elegem lett a melóból. Ráadásul párom most telefonált, hogy nem tud értem jönni, még buszozhatok egy fél órát... :roll:
Szép álmokat!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Bettike én is humorral próbálom elütni a dolgokat, úgy könnyebb nekem is :( .

Szeretném megkérdezni, hogy miért lehet idült alkoholista, cigigyárosnak gyereke???????????????, nem értem!!!!!!!

Rólam: holnap megyek uh-ra már nem bírom idegekkel, de holnap jól kipanaszkodom magam a dokinak. Úgy kell neki!!! Az az igazság, hogy a múltheti mensinél nagyon megijedtem nem nagyon szeretném részletezni, ezért a zárójelben lévőt csak az olvassa el aki reagál rá valamit (4napig tartott csak, és alvadt darabok voltak benne bocsi :oops: , ha valakinek volt már ilyen megnyugtathatna!)

Kép
klarissza32

Coca bealudt Jóban rosszban. Ááááásítás. Megyek hajat mosni-fürdeni.

Kép
zölddisznó

Baba! Holnap mikor mentek? Vagy csak apusod meg cuccolni?

Kép
zölddisznó

ma este mondtam a férjemnek, hogy milyen jó, hogy rátok találtam a babaneten és hogy itt mennyi mindent meg tudok beszélni veletek. férjem reakciója:"kár, hogy a lányok még alszanak fél hatkor"
először nem értettem, de aztán leesett, ugyanis szegényt ma felébresztettem miközben nagyon köhögtem, hogy szerinte el induljak-e ma hajnalban dolgozni. pasi :D

katica
katica30

Jó éjt lányok!

coca: így megint megelőztelek :D :D :D

katica
katica30

Jó reggelt
koránkelők még sehol? ma nem mértem hőt, mert 5-kor fel kellett kelnem pisilni :?

Kép
gaby25

Bleeeee!

Jó reggelt csajok!

Nemsokára elosonok tüszőnézőbe.

Remélem ilyen kis babakezdemények kacsintanak majd vissza a doktormácsimra:
Kép

Kép
zölddisznó

coca
ez nagyon cuki kép :) várunk a hírekkel :)

Kép
gaby25

sziasztok.

szep jo reggelt mindenkinek.

katica,mostmar surgosssen tesek meggyogyulni :!:

mergelodom itt magamban :twisted: mi a feszkes fenenek kelek fol 6,30kor mikor aludhatnak ameddig akarok.

szirom.neked a progitol tobb a huvelyvaladekod?

Kép
monyo83

Sziasztok, mindenkinek jó reggelt!

Bettike légyszi vegyél ki a táblából!

Köszi!

Kép
elizabeth25

eliiiiiiiiii mi tortent?ugye nincs baj?????

Kép
monyo83

Monyo, nincs.....:), csak kiszállok a buliból! :) Nem sértődtem meg, mint volt, hogy mások igen, de nem sok értelmét látom irogatni, mert én azért olvasgatok, meg irogatok akinek csak tudok, de kb. azért olyan a szitu, mint Athiznál! :)
Úgyhogy inkább maradok a várandós topicokba és irogatok oda!
DE tényleg nincs harag senki felé és nem is sértődtem meg! :)
Kívánok sok sikert mindenkinek a továbbiakban!

Puszi

Kép
elizabeth25

Liza
azért szoktunk írni neked :shock: sebaj, majd msn beszélgetünk :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: