külföldi főnök:
el is felejtettem, hogy hagyján, hogy üvöltött, de fekete Pákó is elszégyellte volna magát, amennyire káromkodott az öreg. rengeteg jó történetem van róla, régen csokorba szedtem őket
a vicc az egészben, hogy általában lecseszést kaptam mindenért, és mai napig mindkét helyre hívnak vissza, sőt, az egyik helyről apró melókat is kapok néha itthonra.
Cataflam csepp:
nem az volt a konklúzió itt pár hónapja, hogy ez nagyon erős gyógyszer, és inkább csak kirívó esetekben adjuk? én emiatt nem is kértem a dokitól anno.
BETEGJOGI KÉPVISELŐ:
elvileg nem nehéz nála a panaszkodás, mert múltkor a Fehérvári úti rendelőben egy figurát sérelem érte a vérvételnél (óráig váratták, majd elküldték a frászba), úgyhogy kérdezte hol a képviselő, mondták, hogy az ötödiken, persze le akarták beszélni a felmenetelről. a fickó felment és gondolom panaszkodott. ennyi.
Fibi!
Bálint, mint fodrász
Nukada!
Nimfák nem hangosak, ha bele lendülnek?
nekem a padlófűtés képe tetszik a legjobban, még sosem láttam ilyet

(pedig nekünk is ilyen volt)
Johi!
épp egy ismerősöm mesélte, hogy akkor zárjnak be egy Postát, ha nem ad el elég sorsjegyet és egyéb sz...t!!! teljesen ledöbbentem!
Ruzy!
rendezvényszervezést én is csináltam mellesleg, de azt is utáltam, mert az arab főnököm mindent hatvanötször módosított, de még az ut. napon se tetszett neki semmi. a csúcs az volt, mikor megmutattam neki a költségvetést, és aszonta, hogy sok, úgyhogy ne legyen ásványvíz, csak csapvíz, amit az összegyűjtött ásványvizes üvegekbe töltsünk bele.

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vica!
értettem, elismerem a vétót!
a gyed csak akkor jár, ha az ember fizetésnélküli szabadságon van, ehhez kérelmet ír, és a munkaügyes ezt bemutatja az oepnek. nem a gyerek fél éves korától mégy gyedre, hanem a TGYÁS 168. napja után, amit elvileg 1 hóval a születése előtt megigényeltetek, de biztos pár nappal. ezért a dátumváltozás. a szabi az idő egy részére jár, de elég az, így is sok fog összejönni. nekem pl. nem is fogják kiadni/kifizetni, előre megmondták.
Lindi!
a védőnőd sértettségét még megérteném, de akkor sem éreztethetné ezt veled, semmilyen körülmények között! a kórházas nyanya meg egy nagy fülest érdemel. ezek után ne csodálkozzanak, ha megvan az ember véleménye róluk, sőt, valakit nem is érdekel, hogy bezárják őket, vagy nem.
tök jó, hogy ilyen gazdag leszel a tejedből

)))))))))))
Neet!
én , mikor kb. ezer éve szedtem gyerek ellenes gyógyszert, 3000 Ft volt a 3 hóra, de a legolcsóbb is 1500 volt. hogy hogy most már ilyen olcsó?
Beet!
Lillának boldog névnapot!
Juc!
Isten éltessen sokáig!
Barbi!
bármikor használhatsz olyan pelust, de baromi drága!