Nenoke, az apák nem látják a kitolást, a fejnél állnak.Mondjuk ha pl. guggolok, nem tudom, hol állna...
Hátam mögött?
Nálunk bent lesz a férj, Eminél is bent volt, meg se nagyon beszéltük, csak jött magától. A végén a nevelőapja elkezdte mondogatni, hogy nem fogja bírni, mi meg kiakadtunk ezen, minek szól bele.
Én inkább attól tartottam, hogy összeveszünk, meg elküldöm a fenébe ott a nagy fájdalmak közepette (filmeken mindig ez van apás szülésnél, apuka mond valamit, anyuka meg bepöccen...).De nem volt semmi gond. Tartotta a fejemet, meg fogta a kezemet, aztán elkísérte Emit fürdetni, mérlegelni.
Gurgula, örülök, hogy menden rendben!A Praxis tényleg nagyon jó hely! Olyan bunkók tudnak lenne egyes dokik.
Van egy a Péterffyben, aki miatt én kizártam azt a kórházat, mikor dokit kerestem...(Már írtam régebben, Emivel ő vizsgált 6 hetesen az sztkban és abortusztra utalt, hogy elhalt a baba... De ő nem az, aki téged uh-zott.)
Kispiskóta, mi hajtunk rá, hogy Csenge ne egyedüli lány legyen!
Brigi, nincs valami alapítványi óvoda, ami nem méregdrága?
Micsoda??? 50 ezer/hó? Ez nagyon durva!
Mi nem kérdeztük még, remélem, ahová Emit íratni akarjuk, nem ilyen drága

. Nem hinném, mert sok családnak 2-3 gyereke is odajár, és átlagos családok, nem jómódúak. (Mi a gyülekezetünk alapítványi ovijába szeretnénk majd íratni).