Sziasztok, lányok!
Anna, ne haragudj, de nekem is az a véleményem, hogy az már nem barátnő, aki a saját bulijára nem hiv meg....
Akkor te most hányadik mensis napon vagy? Meg tudlak érteni, hogy nehéz most neked.... ebben a hónapban még engem is megviselt a miki, pedig én nem tszteltem elötte jó pár hétig pozitivat, mint te. Én megigértem, hogy a lehetséges mensi elött többet nem is tesztelek – szerintem többet te se vegyél tesztet nagyon korán, mert az csak jobban fáj.....
Tudod, sokszor úgy érzem, hogy olyan jó lenne már biztosra tudni, hogy bent van a babó, de azzal tartom vissza magam, hogy ha – a teszt, akkor azt mondom magamnak, hogy ez még nem jelent semmit, ha pedig + a teszt, akkor attól félek, hogy mégis megjön – tehát a végkövetkeztetésem: hogy teljesen felesleges tesztelni
Jövő hónapban, majd szeretnék veled együtt tesztelni... persze erős pozitivat, amitől a miki is elkerül jó hosszú ideig
Most látom, hogy irtál, ezért még beszúrom: irok ide is, csak időbe telik

– igaz, valahogy úgy érzem, hogy kezdek kilógni a sorból közületek, de igyekezek
Ági 2 – ha még nem volt pé-d, akkor azt mondom, hogy nyugodtan kezd el vezetni a ferti-n, főleg ha már van 5-6 nap, amióta méred. Az azelött értékek úgy sem nagyon számitanak, igy pedig visszamenőleg bepötyögöd az értékeket, és még 30 napig érvényes lesz a VIP is
Ha nem sikerül regisztrálni, vagy valami kérdésed van, szivesen segitek, akár priviben is...
Meri, ha a gyerekek észrevesznek valamit – akkor az jelent is valamit

- de nem részletezem
Little, igaz, hogy 3 topicba irok, de a lányok nagyrésze ugyanaz, mint eddig

– igy több időt vesz fel az irás, de úgy érzem, hogy jobban oda tudok figyelni mindenkire, mint mikor mind itt voltunk. Egy kicsit rossz érzés, hogy igy szétszakadtunk, de próbálom megtalálni az előnyét
BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN BÁLINTKÁNAK!
Puszi mindenkinek!