A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Meri! De jó hogy itt vagy! Hiányoztál! Jól néz ki a görbéd! Mi az a páros hő?

Itt az enyém is:

Kép

pusza
Vendég

Szia Krisz!
A páros hőim azok voltak, amikor pl. esésnél két napig volt lent, felkúszásnál a lépcsők mindig kettősek voltak, meg ilyemsi. Arra gondoltam, hogy elég erőteljes a hormonlöket az ugráshoz... Úgy tűnik, talán a closti megoldotta.
KÉpzeld, a reggeli gyerek után most egy kolléganőm mondta, hogy ragyogott az arcom hétfőn. :) Úristen, mi van velem? :lol: A kérdés költői, ne válaszolj! :lol:

A 30-31. napn később mérted? vagy korábban?

meri

Anna, hol vagy???

meri

Gigi, Meri, Little, most tudtam csak felmenni msnre, erre nem vagytok ott :roll: Ez az én formám ma :lol:

Little, ugye mondtam, hogy tegnap elmúlt a vérzésem. Na, ma este visszatért, és kb olyan, mintha az 1. napon lennék :cry: Úgyhogy teszt kilőve... Édes a kutyusos avatarod 8)

Meri, igazából nem is a legjobb barátnőm már egy jó ideje, hisz Ti vagytok nekem az igaziak (bocsi a nyálért :lol: ) :roll: Csak régen egy helyen dolgoztunk, egyforma problémáink voltak, mindennap együtt voltunk... De mostanában már nem... Ő is más lett, és én is. És ennek így kellett lennie.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Anna!
Nyál megbocsátva! :lol: :lol: :lol:
Tessék elmenni dokibácsohoz!!!! Irgum-burgum!

meri

Anna
Sajnálom, hogy nem hívott a barátnőd. Ez baromi rosszul tud esni és szerintem ő ebbe bele sem gondolt, biztos nem akart megbántani.

Köszi a drukkot én is nagyon bizakodó vagyok. Úgy eltekerném az időt hogy két héttel később legyen.

Little
Én is mindig ezzel a hülye főzzésel vagyok elfoglalva. Nem is a főzés a gond hanem amíg kitalálom. Hát bevásárlással + mosogatással tényleg rámegy egy délelőtt.
Köszi, hogy feltetted a görbédet. Tudom, hogy sok görbe volt fent, azokat akartam megnézni csak szerintem Meri leszedte.
Nem sokáig kell egyedül babásnak lenned mert nemsokára mi is csatlakozunk (remélem)

Meri
Nem regisztáltam még a fertibe de akkor lehet, hogy megvárom vele a következő hónapot ha nem sikerül. Szerintem pé még nem volt mert múlt hónapban mikor a hüvelyváladékon éreztem a tojásfehérjét az a 18,20 és 20 nap volt. Most meg csak a 17-en vagyok. Nem mondok semmit a görbédre. Az baj, ha van "páros" hő?

Most mennem kell mert más programunk van apával. Holnap csak este tudok jönni mert szétszedi a gépet addig is legyetek jók!

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Ma már dolgozom,és foglak olvasgatni titeket közben.Ma van a fiam névnapja,nagyon várom,hogy felköszöntsük.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szia Eszter!

Ohh szegény már dolgozol is?! :cry: Vigyázz magadra nagyon!
Bálnitkának Boldog Névnapot Kívánok!!
Kép

Puszi!
Vendég

Jó reggelt!

MINDEN BÁLINTNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

ÉS MINDENKINEK BOLDOG VALENTIN NAPOT!

Kép
Vendég

Eszter!

Már dolgozol???? Nem vagy semmi!!!!!! Azért, ha majd már tudsz róla beszélni, mond el nekünk, hogy mi történt, légyszi! Meg azt, hogy hogyan érzed magad!

Anna! Tegnap nagyon hiányoltunk az msn-en! Hú, és akkor most visszatért a mensid! Te szegény! És egyébként jobban vagy már?

Ági! Hát igen nekem is nehéz mindig kitalálni, hogy mi legyen a kaja. Ez a legnehezebb, meg utána a mosogatást utálom. Bár tavasszal kapok egy mosogatógépet, már be van igérve! :wink:

Majd még jövök! Puszi
Vendég

Először is, Gigi :D Nem felejtettem el, hogy a Te kisfiad is Bálint 8) Neki is Nagyon-Nagyon Boldog Névnapot Kívánok, és persze az összes Bálintnak (na, most már jól belezavarodtam :lol: )
Kép

Mi nem szoktunk Valentin napozni, de aztért mindnekinek szép, szerelmes napot kívánok :D

Little, elkezdtem szedni az antibiotikumot, úgyhogy lázam már nincs, de tiszta takony vagyok, meg a torkom is fáj még rendesen :roll: Nem tudom, hogy a closti okozza-e, hogy megjön, elmúlik, megjön, elmúlik de sztem nem normális, úgyhogy jövő hét kedden megyek dokimhoz, majd mondom neki ezt is... Ma, hogy végre nem volt lázam, megmértem a hőmet, és úgy tünik le se esett, hogy megjött, mert még mindig 37.1 (szájban mérem)
De várom már, hogy hozz nekünk friss képeket 8)

Hmmmm, Little igazad van, én sem tudok már mit írni ide Giginek, és Merinek, mondjuk Veled is gondban vagyok mostanában :lol: :lol: :lol:

Krisz, hogy áll ma a hőd? megkukkoltam Gergődet iwiwen, remélem nem baj :oops: De, hogy milyen éééééééééédes kisfiú, gondlom milyen büszke vagy rá!

Ági, várunk vissza 8)

Andi, Veled mi újság? gyere amint időd engedi 8)

Ildi, ide már nem is írsz??? :roll:

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok, lányok!

Anna, ne haragudj, de nekem is az a véleményem, hogy az már nem barátnő, aki a saját bulijára nem hiv meg....
Akkor te most hányadik mensis napon vagy? Meg tudlak érteni, hogy nehéz most neked.... ebben a hónapban még engem is megviselt a miki, pedig én nem tszteltem elötte jó pár hétig pozitivat, mint te. Én megigértem, hogy a lehetséges mensi elött többet nem is tesztelek – szerintem többet te se vegyél tesztet nagyon korán, mert az csak jobban fáj.....
Tudod, sokszor úgy érzem, hogy olyan jó lenne már biztosra tudni, hogy bent van a babó, de azzal tartom vissza magam, hogy ha – a teszt, akkor azt mondom magamnak, hogy ez még nem jelent semmit, ha pedig + a teszt, akkor attól félek, hogy mégis megjön – tehát a végkövetkeztetésem: hogy teljesen felesleges tesztelni :D
Jövő hónapban, majd szeretnék veled együtt tesztelni... persze erős pozitivat, amitől a miki is elkerül jó hosszú ideig :D
Most látom, hogy irtál, ezért még beszúrom: irok ide is, csak időbe telik :) – igaz, valahogy úgy érzem, hogy kezdek kilógni a sorból közületek, de igyekezek :D

Ági 2 – ha még nem volt pé-d, akkor azt mondom, hogy nyugodtan kezd el vezetni a ferti-n, főleg ha már van 5-6 nap, amióta méred. Az azelött értékek úgy sem nagyon számitanak, igy pedig visszamenőleg bepötyögöd az értékeket, és még 30 napig érvényes lesz a VIP is :D
Ha nem sikerül regisztrálni, vagy valami kérdésed van, szivesen segitek, akár priviben is...

Meri, ha a gyerekek észrevesznek valamit – akkor az jelent is valamit :wink: - de nem részletezem :D

Little, igaz, hogy 3 topicba irok, de a lányok nagyrésze ugyanaz, mint eddig :D – igy több időt vesz fel az irás, de úgy érzem, hogy jobban oda tudok figyelni mindenkire, mint mikor mind itt voltunk. Egy kicsit rossz érzés, hogy igy szétszakadtunk, de próbálom megtalálni az előnyét :D

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN BÁLINTKÁNAK!

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Eszter! De jó hogy vagy már! Azért szar, hogy már ilyen hamar dolgozni kell!

Bálintodnak : BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kép

Meri! Neked most nem írok semmit, mert nem szeretnéd! :wink:

Lányok olyan jó közétek jönni! :lol: Minden nap alig várom, hogy reggel bekapcsolhassam gépet!

Szerintetek is sz@r képet mutat a görbém? Ne kíméljetek!

Főzéssel kapcsolatban én is kitalálni utálom, aztán megcsinálom szívesen. Ja a mosogatást utálom én is. Már nézünk mosogatógépeket mi is, csak az a baj, hogy nálunk egy csomó plussz költséggel, jár, mert meg kell bontani a konyhabútort mivel csak beépíthető jöhet szóba!

Én ma estére majonézes krumplit meg fincsi rántotthusit csinálok, lehet, hogy megtöltöm sajttal meg sonkával. Már a pezsgőt is hűtöm!
Mondtam a páromnak, hogy ne vegyen semmit, mert nem az ajándék a fontos, hanem hogy itt vagyunk egymásnak és az hogy szeretjük egymást. Ne csak ez az nap legyen szerelmes, hanem aza fontos, hogy minden nap Valentin nap legyen az életünkben!!! :lol: :lol: :lol:

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG VALENTIN NAPOT!!!!!

Kép
Vendég

Jaj Lányok, nézzétek mit csinált nekem a ferti:

Kép

Ja Meri, akkor kb. 30 perccel később mértem, mint szoktam.
De már máskor is kipróbáltam, hogy mértem ekkor is meg akkor is és ugyanazt mutatta a hő.

Ildi! Miért gondolod azt, hogy nem vagy idevaló???? :?
Szerintem nagyon is! Te is szeretnél babát meg mi is. És jó Little is itt van, mert ő is szeretett volna babót és olyan szerencsés :lol: , hogy neki rögtön összejött!!! :lol: :lol:
Úgy hogy tessék jönni!!!!

Puszi
[/url]
Vendég

És ilyen a másikban a görbém

Kép
Vendég

én is kívánok minden bálitnak nagyon boldogot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és köszönjük mi is a kedves köszöntéseket :D

anna,
bezony nagyon hiányoztál tegnap :( barindő meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nekem is volt hasonló,mármint hogy barinők voltunk aztán vhogy megváltozott az érdeklődési körünk meg amúgy is hülye lett :lol: :lol: :lol: nyár óta nem beszélünk :roll: és így tök jó mert nem idegel még ő is :twisted:
nyállal semmi baj nics,tegnap mi is elengedtük magunkat,azaz én mert annyit nyüszügtem hogy merinek már nem maradt rá ideje
:lol: :lol: de majd ma :wink:

krisz,
te mondtad hogy ne kíméljünk :lol: :lol: :lol: :lol: ezt nekem hiba mondani :wink: szóval én nem értek a görbékhez de az még nekem is lejött hogy ez semmi :( :( :( :(

sajnos most el és nem tom hogy hogy fogok ma jönni lévén hogy ez a nap a fiamról szól :wink:

puszi
gigi 19.cn
Vendég

Ildikó, de jó, hogy írtál nekünk is :D Igen, én is így látom, hogy soha többé nem tesztelek előre, csak ha már késett legalább 3 napot... Most én is úgy vagyok vele, hogy majd jön, ha akar, szabadutat adtunk neki, de sajnos, ha a fejem tetejére is állok, akkor sem én döntök... Ez van... el kell fogadnom. Meg valahol én annak örülnék igazán, ha csak úgy történnének velem a dolgok, nem akarok görcsölni, és fogamat összeszorítva akciózni p.é idején... Aztán meg a hajamat tépni, hogy vajon sikerült-e. Szóval, le kell nyugodnom nekem is, és talán ez eredményesebb lesz, mint az örökös idegeskedés.
Miért gondolod, hogy kezdesz kilógni a sorból???????? :x :x :x
Ezt meg se hallottam inkább, de azért írd meg, hogy miért érzed így!!!

Krisz!!!!!!!!!!! Hát ennek a piros csíknak annyira örülök most! Hurrá :lol: Nagoyn drukkolok!!!
A vacsi pedig igazán jól hangzik. Hogy fog örülni a Párod!
Ajándékkal én is így vagyok, vagyis mi is. Most volt párommal hófordulónk, és haza állított egy nagy csokor liliommal, na az meglepi volt rendesen, persze mindig kapok hófordulóra valamit, olyan kis figyelmes :roll: Évfordulónkra pedig tavaly gyürüt kaptam, úgyhogy... :D
Vendég

Áááááááá, Gigi de jó, hogy írtál :lol: Nekem is úgy hiányoztatok tegnap, hogy komolyan elgondolkodtam magamon, vajon normális vagyok e :lol: Na, de akkor ma igyekszem felmenni, remélem emberkém nem telepszik le megint a gép elé, mint tegnap :roll:
Puszi!
Vendég

Köszi Gigi!!! Nem csalódtam benned! :lol: Az abaj hogy én is így gondolom!

Anna! Igazad van, nem szabad görcsölni, szerintem ezt a szervezetünk is érzi, ha görcsölünk és azért is sztrájkolni fog! :evil:

NEm baj hogy meglestél az iwiwen. Hát igen büszke vagyok a kisfiamra és elfogult szülőként úgy gondolom, hogy nagyon szép. Persze mindenkinek más a véleménye és lehet van akinek nem tetszik, de az nem baj. Mindenkinek a sajátja a legszebb.
Ja képzeld amúltkor voltak nálunk az egyik barátaink és nekik is nagyon tetszett Gergő. Nekik még nincs babájuk. De a srác írt egy mailt a héten, hogy a felesége azóta is azt mondogtaj, ha nekik kisfiuk lesz, olyan kell mint Gergő. Szerintem irtó aranyosak!
Vendég

Anna! Most jelöltél meg az iwiwen? Ugye?
Vendég

Sziasztok lányok!

Mindenkinek boldog Valentin napot.

Boldog névnapot minden Bálintnak. :D :D :D :D

Ma nem nagyon tudok jönni, mert van egy rakás elintézni valóm. Én is csinéltam a hónapban görbét de nem hiszem hogy túl sokat lehet még leolvasni belőle mert fája torkom és a kisfiam is beteg és elég magasak reggel a hőim.

Főzéssel kapcsolatban nekem az okoz nagy gondot, hogy kitaláljam mit főzzek, de mosogatni sem igazán szeretek.

Itt a görbém:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Lányok,a 2006-os topicba leírtam,mi is történt,ott el tudja olvasni,akit érdekel.

Köszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Elolvastam a történetedet.....hát nem is tudom, hogy mit mondjak......Szörnyű dolgon mentél keresztül! Azért annak örülök, hogy a kórházban emberségesen és szeretettel bántak veled, ezzel kicsit könnyítve a fájdalmadon.
Olvastam azt is, hogy azt mondták, hogy csak 6 hónap múlva próbálkozhatok, és azt is, hogy szeretnél babát, csak terhes nem akarsz lenni. Biztos vagyok benne, hogy ezt most a szomorúság és fájdalom miatt mondod, ami benned van. Nagyon szép dolog az örökbefogadás, de ha van lehetősége az embernek saját gyereket szülnie, és felnevelni, akkor miért ne?

A sógornőm is allergiás, és egyik terhességénél se jelentett gondott, csak nem szedhette mindegyik gyógyszerét, másikat kapott helyettük. Biztos vagyok benne, hogy sokan esnek úgy teherbe, hogy a terhességük egybeesik az allergia szezonnal, és egészséges babát szülnek, csak egy kicsit másként kell a kezelésüket megoldani. Látod, most még allergia szezon sincs és mégis........
Remélem, hogy ahogy az idő múlik, te is másképpen fogod látni a dolgokat. Tudom, hogy ami veled történt, azt soha nem fogod elfelejteni, de szerintem csak egy másik kisbaba fogja enyhíteni a fájdalmadat!
Vendég

Sziasztok!

Ági!
Kérésed számomra parancs! :lol: Nem leszedtem a görbéket, csak bezártam a menüpontot, de most a te kedvedért kinyitottam újra. Ági és Titi görbéit szedtem csak ki, hiszen ők mondták azt, hogy nem szeretnének idetartozni a továbbiakban. Úgyhogy nézelődj kedvedre! :lol:
Pé: tojásfehérje nem mindig van ám!!!
Asszem írtam tegnap is: nekem bajnak tűnt a "páros" hő, mert úgy éreztem, kevés a hormon ahhoz, hogy egy lendülettel tudjon zuhanni vagy megemelkedni a hőm. de ez lehet, hogy hülyeség. :lol:

Little!
Micsoda új vonalzóid vannak!!!! :lol:

Eszter!
Várunk ám vissza nagyon!!! :)

Anna!
Nagyon helyes, hogy mész dokihoz! Mondj el neki mindent!
És nagyon örülök, hogy kezded végre jó irányból látni a dolgokat! :wink: Tetszik ez a hozzáállás. :wink:

Ildi!
Miért érzed úgy, hogy kilógsz a sorból??? Egyébként a tesztelésről szó szerinte ugyanezt gondolom én is. :lol:

Krisz!
Köszi! :lol: :lol: :lol: Én kérdeztem tegnap tőled, hogy a lyukas karika korai vagy késői mérést jelent? A válasz szerinte elemezném a görbéd. :wink: Most látom a görbéd. Igen, én is erre gondolta, hogy akkor az ott egy hőesés, és már ott is van az emelkedés. Egyetértek a fertivel. Látom akció is volt, úgyhogy most már csak a drukkok kellenek. :lol: A circle jelölésével nem értek egyet, de azzal amúgy sem szoktam, már nem is vezetem. :D

Gigi!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Bibibí, én beszéltem még Annával egy keveset tegnap!!!! :lol:

Ja, nekem a mai napom is hasonló volt a tegnapihoz. Ma is kaptam: "hogy ki vagy virulva, hogy sugárzik az arcod" típusú megjegyzéseket! :lol: Ja, és asszem, vesztemet érzem (anyukám legalább is mindig ezt mondta erre :lol: ), ugyanis megállás nélkül nevethetnékem van. :lol: :lol: :lol: :lol:

meri

Eszter!
Most olvastam a másik topikban a történetedet. Nagyon megrázott. Ne haragudj, de nem tudok most semmit írni, csak azt, hogy rettenetesen sajnálom!!!!!!!!!!!! :cry:

meri

Eszter, én is elolvastam :cry: Nem is tudok mit írni, de kívánom, hogy legyen sok erőd, bátorságod, és kitartásod. Az örökbefogadás csodálatos dolog, és támogatom is az ötleted, de kérlek ne mondj le a saját piciről se, még ha most úgy is érzed, hogy nem akarsz. Adj egy kis időt magadnak, sokat gondlok Rád addig is, és kívánom, hogy mielöbb váljanak valóra álmaid.
Vendég

Meri, olyan jó, hogy ilyen jó kedved van, így kell ezt csinálni :D :D :D

Késöbb még jövök, de most megyek emberkémhez 8)
Vendég

Sziasztok!

Végre apa megcsinálta a gépet. Azt kezdem én is észrevenni, hogy már hiányzik ha nem tudok jönni. Függő azért remélem nem leszek meg ugye a gyerekek ugysem hagynának.

Hát sajnos még mindig nem volt pé-em. Ma reggel 36,5 mértem. Elegem van már, hogy folyamatosan figyelgetnem kell magam, hogy melyik is a megfelelő nap. Remélem holnapra azért lecsökken a hőm.

Eszter
De jó, hogy jöttél. Már dolgozol? Nem tudtál volna kivenni pár nap szabit, legalább erre a hétre hogy tudnál pihenni. Vagy legalább így elfoglalod magad. A kisfiadnak nagyon boldog névnapot kívánok.

Little
Mi múlt hétvégén vettünk pont mosogatógépet, Most a garázsba van és péntekre várom az asztalost mert nekünk is szét kell bombázni a konyhaszekrényt. Én idáig teljesen jól megvoltam nélküle csak a nővéreméknek van és folyamatosan dícséri, hogy milyen jó hogy van és hogy mennyivel több ideje marad, majd meglátjuk.

Gigi
A te kisfiadnak is nagyon boldog névnapot kívánok!

Krisztinka
Nem akarlak elkeseríteni de te kérdezted. Hát szerintem ez a görbe elég kesze-kusza. Hiába emelkedett meg a hőd most de ahogy látom a ciklusod 37 nap és már az elég kevés. A ciklus második fele nagyon lerövidült.

Ildikó
Akkor szeretném kérni a segítségedet a fertivel kapcsolatban. Én még múltkor megpróbáltam és beírtam az e-mail címet és valahogy nem fogadja el nem tudom, hogy mi lehet a baj.
MIért érzed az, hogy kilógsz? Gyerek!!!!

Lányok miért van az, hogy mindenki azt érzi, hogy nem idevaló és akikkel ti elkezdtétek az megoszlik két topicra. Sokkal egyszerűbb lenne egy helyre írni sokatoknak. Vagy rosszul látom? Egy nem idevaló szét tud rombolni már egy meglévő jó topikot?

Anna
Tényleg menjél el a dokihoz. Hány napja vérzel már?
Én is elhatároztam, hogy nem fogok görcsölni aztán most már ott tartok hogy mérem a hőmérsékletemet. Nehéz ez. Apa reggel meglátta és mondta, hogy már megint kezdem. Szerintem ez normális hogyha valamit nagyon szeretnénk akkor mindent megteszünk, hogy előbb sikerüljön.

Andi
Jobbulást neked és a kisfiadnak is!

Meri
Köszi hogy visszatetted, akkor megyek nézelődni. Én azt hittem, hogy mindig van tojásfehérje, én arra várok. Az nem azért termelődik, hogy a spermiumok könnyebben áttudjanak jutni a méhnyakon, meg állítólag az táplálja is és elősegíti, hogy könnyebben célba jussanak.
Olyan jó, hogy ilyen happy vagy.

Lányok
Ha akartok az iwiw-en Kiszel Ágnes néven vagyok.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Eszter
Elolvastam a történetedet. Ez teljesen természetes, hogy így gondolkodsz. Amikor nekem megkellett szülni a babákat akkor a párom egyből kérdezte a dokitól, hogy mikor lehet próbálkozni és én akkor azt mondtam neki, hogy ne kívánjon ilyet és soha többet nem akarok terhes lenni. Nekem is iszonyú érzés volt, hogy amíg ott kínlódok a "semmiért" a szomszédos szülőszobába meg felsírtak a babák. Nagyon fájt az egész fizikailag de az szinte eltörpült a lelki fájdalom mellett. Az az üresség ami utána marad azt szinte lehetetlenség elviselni. Nagyon nehéz de hidd el az idő azért sok mindenbe segít. Szerintem a 6 hónap az elég soknak tűnik, az a fontos inkább hogy testileg regenerálódjál. Nem akarlak elkeseríteni de az, hogy mondjuk 6 hónap múlva leszel terhes vagy mondjuk másfél év múlva az teljesen mindegy. Én már most rettegek attól, hogy mi van ha sikerül és hogyan fogom átvészelni azt a 9 hónapot. De nincs más választásom mert annyira SZERETNÉK és emellett a félelem eltörpül.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Krisz, hogy állt ma reggel a hőd? 8)

Ági, persze teljesen egyetértek Veled, normális is, hogy többet foglalkozunk magunkkal, a testünkel, a lelkünkel, és bizony kegyetlen érzés, mikor megjön de az amit én csinálok p.é után az már nem normális :lol: Úgyhogy nekem tényleg le kell nyugodnom. Köszi szépen, akkor megkereslek iwiwen 8)

Andi, jobbulást Nektek, és gyere majd ha lesz időd! 8)

Ma veszem be az uccsó clostit!!! Juhéééééééé :lol:

Puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hol vagytok?

Ildikó ugye nem tűntél el és jössz hozzánk is???!!! Hiányzol!!!!

Ági! Most 40 napra jelöltem a ciklusom hosszát, de nálam sajnos nem lehet konkrétan megállapítani, hogy hány napos, mert volt már 33, 35, 42 napos is. Általában nincs két egyforma hosszú ciklusom.
Tudom, hogy nem a legjobb a görbém, de azért én még reménykedek egy kicsit. :?

Egyébként ma reggel 36,7 volt a hőm.

Meri! Remélem még mindig kivirult vagy?!!! :lol:

Little! Nagyon klasszak az új vonalzóid!

Anna! Nálad mi újság? Most akkor voltál dokinál, vagy mi is van? :oops:

Pusza mindenkinek!!!!
Vendég

Ági! Megjelöltelek az iwiwen. Nagyon helyesek vagytok azon a képen. Nagyon szép gyerekeid vannak! Olyan jó , hogy nem adtad fel a reményt azok után a szörnyűségek után, amiken keresztül mentél! Látod megajándékozott az élet két gyönyörű gyerkőccel és remélhetőleg most küldi a harmadikat! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz, akkor elindult szépen felfelé a hőd, ez szuper, nagyon drukkolok, hogy maradjon is magas 8)

Na, szóval velem most az van, hogy ugye megjött szombat reggel, vasárnap kezdtem el a clostit, és hétfő reggelre elmúlt a vérzés, este visszajött, és elég erőssen. De, reggelre megint elmúlt. És azóta nem is véreztem. Ma veszem be az uccsó clostit, és jövő hét kedden megyek a dokimhoz. Ugye nekem a closti miatt muszáj. :roll: Nagyjából ennyi van most velem. Ja, és még annyi hogy a hőm nem hajlandó lemenni, én meg ezen kattogok... Lehet holnap reggel tesztelek egyet, de valahol meg azt érzem, hogy tök fölösleges. No mindegy, majd úgyis megírom, hogy mi lett :roll:
Vendég

Lányok!
Most olyan jó kedvem van mert VÉGRE lecsökkent a hőm. (2 tizedfokkal) gondolom az már elég. Ha ma csökkent le akkor tuti, hogy ma van a pé vagy lehet holnap is? Ez azért kérdezem mert mi a 13-án voltunk együtt és akkor az még mára is jó de viszont holnapra már nem mivel csak átlagban 2 napig élnek. Azért nem szeretnék mégegyet összebújni mert arra gondoltam, hogy bepróbálkozom a kislánnyal. Azt mondják, ha pé előtt 24-36 órával előtte történik akkor nagy valószínűséggel kislány lesz és ha pé-kor vagy utána akkor kisfiú. Különben teljesen mindegy lenne csak én azért gondoltam így mert akkor a két kicsi jól ellenne és a Petra meg a "kislány" kicsit közelebb kerülne egymáshoz mivel hogy egyneműek. De lehet, hogy ez az egész hülyeség. Kicsit előre gondolkodom mert nem akarom azt, hogy valamelyik ki legyen majd rekesztve. Mi 5-en vagyunk testvérek és mikor csak hárman voltunk akkor soha nem játszottunk az öcsémmel. (a nővérem és köztem másfél év van).
Megyek mert hívnak, indulunk a közértbe és még ebédünk sincs.

Ági

Kép
[/url]
ági2

sziasztok csajok,

eszter,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nem tudok nagyon mit mondani mert mindezen én is átmentem.és annyira tudom hogy mit érzel :cry: de azt is hogy jobb lesz.az elő két hét a legkeményebb.azaz nekem az volt.utána egyre jobb.de mondjuk kiborulok a mai napig ha terhes nőt látok vagy uh-s képeket :? éredkes nekem személy szerint az is segített hogy nem kellett csak egy vérzést várnunk.

ági,
nem tudom olvastad e de konkrétan meg is neveztük hogy mi kit nem éreztünk idevalónak.ez az ember az újak közül volt.ezért persze minden új magára vette :roll: lett egy össznépi sértődés.a topic azért hullott szét mert vannak húzó emberek.pl zora elment és nyitott egy új fórumot.mo-val ők nagyon megtalálták a hangot,jóhogy mo is ment vele.én pl maradtam mert akikkek én megtaláltam a hangot azok is maradtak :lol: :lol: a régiek meg akik elmentek............tudod ha van egy nagyon jó kis topic ahol ugyanazok az emebrek vannak,nem tűnnek el,nem nagyon mennek már újak és ott vki jól érzi magát nagyon akkor nem valószínű hogy máshol újra azt megkapja.de ez így is van rendjén sztem.

meg hát sztem azért is haldoklik egy kicsit a topic mert sokat beszélünk priviben és lassan nem marad mit itt megbeszélni :mrgreen:

little
ez aztán az újítás :lol: :lol: :lol: :lol:

most el de még jövök
Vendég

ági,
hát az van hogy anevedre kiadott nekem 8 találatot :roll: és passzolom hogy melyik vagy te :lol: esetleg egy emailcím?akkor tuti téged jelöllek be :wink:

szuper hogy lement a hőd.én mondjuk nem csökkenteném tovább azzal a fogamzás lehetőségét hogy kihagyom a mai napot :oops:

anna,
simán lehet hogy még ateszt,csak 6 nap telt el azóta hogy megjött.szóval attól nem leszel okosabb sztem :roll: de kattogjunk együtt,én már belebonyolódtram a saját számításaimba :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok, lányok!

Krisz, itt vagyok, csak a gépem a tegnap még el tudtam inditani, de ma meg sem nyekken :( - úgy néz ki, új gépet kapok, de nem tudom, mikor, és addig csak onnan tudom megoldani az irást, ahol éppen nincs "gazda".

Ági, attól, hogy ma leesett a hőd, még nem biztos, hogy ma van a pé-d. Ez attól is függ, hogy holnapra mennyire fog felszökni. Tehát, lehet ma, holnap, holnapután.
Megkereslek az iwiw-en - reméelm megtalállak.

Anna, ha megnézed a múlt hónapi görbém, akkor láthatod, hogy a + teszt utáni ciklusomban csak 4-5 nappal a pé. elött kezdett esni a hőm. Ne kérdezd, mitől van.... Attól még tesztelhetsz, ha megnyugtat - azt hiszem, nekem ilyenkor már - volt a teszt (de ezt is megnézheted a görbén).

Meri, azt hiszem, azért érzem azt, hogy kilógok a sorból, mert érződik rajtatok, hogy priviben mindent megbeszéltek. De az még nem jelenti azt, hogy nem jövök :)

Little, tényleg jók a vonalzóid :) - de mikor látunk képet????

Gigi.... elfelejtetted irni, hogy hány cn. :) Te milyen számitásokba bonyolódtál bele?

puszi

KépKépKép
ildiko74

Ági, priviben ha megirod az e-mail cimed, megpróbállak regisztrálni.

pussz

KépKépKép
ildiko74

Gigi
Nem tudtam, hogy ennyi ilyen nevű van. Akkor az e-mail címem:
jakoesrichi@t-online.hu
Ha az még segít Veresegyházán lakom.

Ildikó
A Giginek leírtam az e-mail címemet azzal megpróbálhatod. Köszi
Hát remélem, hogy ma van pé-sem és holnap megemelkedik a hőm, ha nem akkor holnap még mindig együtt lehetünk apával. Ugye ha megemelkedik akkor már nem tehetek semmit? Pontosan minek a hatására is emelkedik meg? Bocsi, hogy ennyi kérdésem van.

Eszter
Mi van veled? Ide már nem is írsz?

Lányok
Nem beszéljetek meg minden privibe, hanem tessék ide írni, minket is nagyon érdekel. Mikor elkezdtem ide írni 3 héttel ezelőtt akkor nem győztem olvasni egy nap írtatok 3 oldalt, most meg két naponta egyet.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Bocsi lányok, ha nem nagyon jövök ma, de nem érzem jól magam! Nincs semmi különös, nem fáj semmim, csak úgy alapból nem jó semmi.

Ági! Veresen laksz??? Én Erdőkertesen! Nem szoktatok játszóházba járni, Kincs, vagy Ramazuri. Egyszer összefuthatnánk.

Lányok! Hétfőn délután megyek dokihoz, és akkor igérem felrakom a képet a pocaklakóról. Amit a múltkor kaptam, annak nem sok értelme lett volna felrakni, mert még alig látszódott rajta valami!
Vendég

ági,
bejelöltelek,amit nem biztos hogy tudsz mert te akkor még nem voltál közöttünk az az hogy at inkognitomra ugrok :roll: szóval a nem tul sok megadott adatom ami a wiwen van titokos :wink: elére is köszönöm!

ildi,
azt számolgatom napok óta hogy megvannak e az átfedések az együttlétek között ha a spermium X ideig él,a petesejt Yig és Z idő alatt jutnak el a katonák a petesejtig :roll: :shock: :? :lol:

little,
nyomi vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Little
Akkor pihenjél le. Nem tudsz aludni a Bencével?
Igen, Veresen lakom. A játszóházakba még nem nagyon voltam de nem olyan régen nyiltak. Mi a XVII. kerületben szoktunk menni de az nektek még nem jó csak nagyobbaknak. Az olyan mászós, köteles, nagy csúszdás, a gyerekek szeretik nagyon meg persze mi is mert bemehetnek a szülők is. Az Olivérrel muszáj menni mert elég nagyok a lépcsőfokok és nem tud még egyedül.

Gigi
Visszajelöltelek. Ezt már nagyon sokszor kiszámoltam én is de szerintem az a legjobb ha kétnaponta vagytok együtt. Nekem van pár orvosi könyvem itthon és már szétolvastam az egészet, igazából egy otthoni uh segítene. Most várakozóba vagy ugye? Az ikerterhességed magától lett vagy akkor is szedtél gyógyszert?

Többiek hol vagytok?

Ági

Kép
[/url]
ági2

ági,
én járok uh-ra mégis kattogok :lol: :lol: :lol: :lol: igen,most várunk és ez kicsinál :cry: :cry: :cry: ikerterhességem úgy lett hogy szedtem clostyt de abban a hónapban is csak egy tüszőm volt és repedt.ez ugye arra enged következtetni hogy egypetéjű ikrek voltak.szóval tul képpen mondhatom hogy magától lett mert a closty ugye úgy hajlamosít az ikrekre hogy 2 vagy több tüsző érik meg.....a megtermékenytés utáni kettéosztódásra nincs hatással.szóval nem a closty miatt voltak ketten.
Vendég

Helló Lányok!

Én is itt vagyok, most értünk haza a munkahelyemről, de persze esik az eső.:( :( :(

Igaza van Áginak ,tényleg ne privizzetek annyit, mert akkor tényleg semmi értelme itt lenni. Én nem szoktam privizni senkivel. Igaz másik topikokba szoktam írni, de azért vagyok itt is , mert nekem fontosak vagytok és igen is kíváncsi vagyok rátok, arra, hogy mi történik veletek és hogyan küzdünk a közös célért a babásodásért!!!!!
Ja bejelöltelek az iwiwen, remélem jól???? :?
Ja és szerintem is fontos az inkognito, mert mások is olvasnak minket. Persze mi tudhatunk egymásról, csak nem itt és nem ilyen nyilvánosan. Jaj érthető voltam? :oops: :?

Nagyon nagy puszi mindenkinek!
Vendég

Halihó!

Képzeljétek! Nem tudok belépni, azt írja, hogy hibás vagy inaktív felhasználó nevet és/vagy hibás jelszót adtam meg! Már próbálgatom egy ideje, a másik gépről is tettem rá kisérletett, de nem megy, pedig nem bonyolult a jelszavam se. Tiszta ideg vagyok! :evil: :evil: :evil: A múltkor is ugyanez volt, aztán pár nap múlva meg be tudtam jelentkezni. Mivel nem akarok napokig várni, hogy belépjek, ezért újra regisztráltam. Mivel a név egy kicsit változottt igaz nem nagyon, a profilomat megtartottam, vagyis ugyanolyanra csináltam mint volt, hogy tudjátok, hogy ki vagyok!

Egyébként tényleg kivagyok. Igaz már nem vagyok olyan nyügis, amin egy kis jégkrém segített :lol: , erre meg nem tudok belépni. Remélem ez az utolsó regisztrálásom, mert már nagyon unom, és nincs több emailcímem amiről regisztrálni tudok. :lol:
Vendég

Tegnap este nem tudtam jönni mert moziba voltam. Ma reggel gyorsan bekapcsoltam a gépet ás mit látok senki sem írt, olyan szomorú vagyok.

Hol vagytok?

Ági

Kép
[/url]
ági2

Szia Ági!

Én is nagyon szomrú vagyok... :cry:
Mit néztetek meg? 8)

Puszi
Vendég

Anna
Az S.O.S. szerelmet (új magyar film) 1171616152.06.xls

Kép
[/url]
ági2

Na sziasztok!

Én most itt vagyok! :lol: :lol:

Little! Nagyon meggyűlik a bajod ezzel a Babanettel. Nem értem mit sz@rakodik veled?! Hogy vagy? Remélem minden okés??!! :roll:

Ági! Mit néztetek? Jó volt?

Anna! Veled mi újság? Mensivel hogy állsz?

Meri, ANdi, Gigi, Ildi!!! Hooooooooooooool vagytok????? :shock:
Jaj Lányok annyira hiányoztok! Írjatok már mi van veletek!!!!!!

Na nálam az a helyzet, hogy itt a görbém:

Kép

Néha mondjuk olyan érzésem van, hogy mensizni fogok. Hát majd meglátjuk.
Bár most elég bizakodónak érzem magam és arra gondolok, ha mégis megjön, akkor nem fogok letörni, mint a bili füle, de félek hoy nem fog sikerülni. :cry: Na de azért igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz! :lol: :lol: :lol:

Szóval nagyon várok mindenkit, mert sajna ebben a szomorú időben ki sem tudunk menni. :twisted:

Nagyon nagy pusszancs mindenkinek!!!!!
Vendég

Anna

Akkor legalább neked megmutatom a görbémet. Remélem megtudod nyitni máshogy nem sikerült.
Kérdésem: szerinted, hogy ennyire megemelkedett a hőm akkor ugye már biztos megvolt a pé? Mert ha igen akkor elé volt a 17-i összebújás ha ne akkor ma is együtt kellene lennünk.

Veled mi van vérzel még? Mikor mész a dokihoz?

Ági

Kép
[/url]
ági2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: