2003.01.03 16:55

Mi mondtuk a nagyszuloknek, hogy csak ugy kapjak meg majd a gyerkocot, hogy mellekelunk hozza egy "betartandok listajat" (
), mire az en szuleim azt kerdeztek azonnal, hogy mikor kapjak meg a jatekszabalyokat, az anyosom reagalasa edig a kovetkezo volt: "Perszeeeee,, ahogy azt Ti gondoljatok!!!" Sajna, a hangsulyt nem tudom ide mellekelni, de nem a segiteni akarasrol szolt...
Aaaa, mindjart felhuzom megint magam rajta..

2003.01.03 17:45
2003.01.03 17:55
, most már új címen: 2003.01.03 19:23
Kedden megyek dokihoz, már alig várom, remélem minden ok.
A kilókkal pedig én sem foglalkozom. Alkatomból adódóan azt hiszem elõbb utóbb visszaalakulok, biztos így lesz nálad is.
2003.01.03 19:53
Nagyon jol vagyunk, Kislacko gyonyoru baba
Rengeteget alszik, most is mar vagy 4 oraja, megyek is lassan ebreszteni, mert azert ideje lenne enni
Szulestortenet majd kesobb
Szopival vannak problemaink, de remelem hamarosan megoldjuk
Meretekre mar nem emlekszem, majd biztos o is jelentkezik
Kiscsajt nem lattam, csak Kakukk-kal beszeltem, jol volt, de meg faradt (ma reggel). Ja es nagyon gyors szulese volt, ugyhogy o sem paanszkodhat
2003.01.03 20:53
2003.01.03 21:48
2003.01.03 21:56
Aranyos a kicsi lany, es koszonjuk a tortenetet!
Gratulalok, sok boldogsagot!

)
Nagyon orulok, hogy minden rendben, de ugye megigered, hogy ovatos leszel? Pihenj sokat!
A fonokoddel nem lehet konnyu, teljesen ki tudjak zsigerelni az embert, az en fonokom is hasonlo volt... Hogy dontottel?
7000 Ft szerintem nagyon sok... 4 hetente kell menned?
Hat nemtom, ezt azert elegge sokallom, remelem, hogy kevesebbel is megelegszik majd.
Te nem ismerhetsz engem, mert akkoriban, amikor eltuntel, meg irni nem nagyon mertem babonabol, csak olvastam a topikot. Arra viszont nem emlekszem, hogy pontosan mi tortent Veled a 22. heten. Kinyilt a cervix? Milyen tunetekkel? Vagy csak a szokasos vizsgalatkor vette eszre a doki?
Es tenyleg csini vagy!

Es persze a 22 hetes UH-hoz is!
Bar mar egyre kevesebben maradtok!
2003.01.03 23:46

És hogy "megugrott" a sorszámom is!

Csak a béta-HCG-t felejtették el megnézni
, úgyhogy amiatt majd hétfõn kell még telefonálnom! És kaptam idõpontot a genetikai UH-ra, 14-én megyek, remélem, minden vizsgálattal rendben lesz minden!
, de jószívvel, mert önként tehetem! 

2003.01.04 07:15
2003.01.04 08:40
2003.01.04 10:01
2003.01.04 10:06

!!
Nekem is a 20. hét tájékán jelentkezett elõszõr, Danónál szülés elõtt 3-4 nappal már szinte "folyt".
- az apucival csináltatni! Nagyon jó kapcsolat tud így kialakulni a kicsi és az apja között, kicsit talán kárpotólva a teremtés koronáit a szoptatás bensõségességének hiányáért. Mi 3 hetes korában kezdtük az úszást nagykádban, és 5 hónaposan kezdtünk járni a Campona mellé. Most ott tartunk, hogy szombat reggel Danó (1,5 éves) már az úszással kel
. "Apa, menyünk Úúú, úúú, autó, beül, úúú, úúú!!" És persze a vízbõl is nehéz kirángatni. JA! És ez igazándiból vízhez szoktatás, úszni úgy 3-4 éves korától tud tanulni a gyerek...
vagy inkább
? Hiszen még be sem töltötted a terminust... És még mindig lehet pontos a babád
A fájáserõsség-2. gyerkõc kérdésedre én is nagyon várom ám a választ
Igazándiból, ha Te írod meg, nekem az is jó
. Na nem rosszalkodok tovább, drukkolok
! 
. Nekem fergeteges mázlim van az apai nagyival
Szeretem a táblicskut nagyon
57. voltam, amikor kezdtem, mostmár pedig benne vagyok az elsõ 30-ban
. 2003.01.04 11:08
nagyon vigyázz ám magatokra!
Átlagban 31 hét 1 nap jött ki, és hát tegnap már a 33. hetet töltöttem

)2003.01.04 14:14
Az, hogy méretek alapján pedig 31. hét körüli méretek vannak, az sem nagy gond. Amúgy is, most kezd csak hízni a baba, úgyhogy lesz rajta még +kiló, az biztos. Nyugi. 2003.01.04 15:06

2003.01.04 16:06
2003.01.04 17:12
De tenyleg, foleg ha a pici meretek jellemzoek a csaladban4!! De a doki gondolom, ugy is megnyugtat. De tenyleg. Csak semmi stressz. Az nem jo a babonak. Gyonyoru ido van (Volt), setaljatok egy nagyot, pihizz, olvass. Szoval probald az "erem masik oldalat" nezni!
A pihi amugy sem art. Bar nekem is azt rendelt a dokim, de nem nagyon megy a fekves. Allandoan mehetnekem van...
De ugy tudom,hogy nem sok koze van a szoptatashoz annak,hogy kinek-mikor indul be az e.teje.
2003.01.04 17:32
Most pedig az az új, ha sokáig ülök, majd felállok, nyomást érzek ugyancsak lent, mintha a gravitáció levinné a babát, amíg csak lehet. A hasam oldalt fáj, mert a tökmag rendszeresen ugyanazon a helyen rugdossa. Szóval, egyre több, új dolog van nálam mostanság, de még mindig nem tudom milyen is és hol érezhetõ a joslófájás. Ha valaki tudja, akkor help. 2003.01.04 17:44
2003.01.04 18:53
Én is ilyenekkel vigasztalom magam, meg hogy kislány lesz, és azok mindik kisebbek, meg ilyesmik
Remélem, megmaradnak, és jövöre is lesz ilyen akció!
2003.01.04 19:09
Egyfolytában írok. 2003.01.04 19:20
2003.01.04 19:27
Elore is elnezest a naturalis leirasert...
Voltunk ma a Coraban, ahol persze maszkaltunk is eleg sokat, es semmi bajom nem volt (az ehsegen kivul
), de mikor hazaertunk, vecezes utan megint olyan gyanus kullemu cuccot talatam a papiron (bocsi). Lehet, hogy csak bemagyarazom magamnak, mert tenyleg majdnem teljesen feher volt, de en nyugtalankodom amiatt, hogy csak majdnem, es volt benne egy pici drappos tonus (megint bocsi, de nemtom mashogy leirni). A bugyimon amugy semmi a vilagon. Szoval gondolom, hogy ez meg onmagaban nem nagy gaz, de akkor is idegesit...
Ja es emellett van egy mulofelben levo fertozesem is, es tudom, hogy ilyenkor az enyhe gyulladas miatt a nyalkahartya serulekenyebb, de akkor is, ugy ramferne egy kis megnyugtatas mar megint...
Tetszett neki!
Ha jol emlekszem, Sasha irta, hogy szerinte az UH-n mert adatok kozul az egyetlen valoban pontos adat az a BPD, es az Nalad csak kevesebb, mint egy hettel kisebb a koranal. Annyi meg boven belefer. A sulybecslesek pontossagarol meg mar volt itt sokszor szo... A legfontosabb megis az, hogy a belso szerveivel semmi gond...
Nagyon aranyos az a Tigris, nagyon ugyes baratnod van!
2003.01.04 19:36
2003.01.04 19:45
2003.01.04 20:10
Amúgy a BPD-vel kapcsolatban teljesen igazad van, köszi
Ö nagy vizeskedö, én kevésbé ...

2003.01.04 20:28

Nekem a dokim szokta mondani, hogy jók ezek az átlagos adatok, - amit ugyi sok-sok adatból számolnak ki - legalábbis arra, hogy tudjon min idegeskedni a cseppet sem átlagos kismama...
. Az elsõ idõkben ugye nem lesz rá szükség. Amíg nem ül rendesen addig jó a hordozó. Aztán függ a babótól, sajtkukac-e (mert akkor olyan kell, amit nem lehet szétugrálni) vagy olyan kis egyhelybenülõ, ebben az esetben bármilyet vehetsz
. Én a barátosném tanácsára vártam, és nem bántam meg
... Ja, és a legegyszerûbb IKEÁsat vettük, amit az asztalhoz is oda tudsz tolni, így már velünk eszik a manó
.
!!
az elsõ becenevemet 2 évesen kaptam, a második "keresztelõm" pedig 18 évesen volt
. Emiatt, ha utánamkiabállnak, a Gabira fordulok meg legkevésbé... 2003.01.04 22:14

Nekem Füles a kedvencem.
Milyen jó lesz a babunak, hogy lesz mit nézegetnie.
Nálunk megint stagnál a gyerekszoba project. Apa vizsgázik a jövõ héten is, így várnom kell...remélem Bence is kivárja, míg az apjának lesz ideje a szobájára.
Ugyanis nem merem, mert nekem attól mindig méhösszehúzódásaim lesznek, azok pedig fájnak. Azért remélem, hogy bár nekem sincs elõtejem, mint ahogy Myssniának sem, szülés után nem lesz gond a tejcsi.
Mellesleg már elõtte kb.1 hónappal "mentem szét a lábam között", vagyis tágult a medencém és fájt a szeméremcsontom. Egészen olyan érzés, mintha esnék szét darabokra.
Fel a fejjel, nem lesz semmi, hisz látod velünk is mennyi minden volt, aztán nemsokára szülök.
2003.01.04 22:14
Biztos a magzatvizet kóstolgatta
Merthogy úgy látja, nem a baba szerveivel van gond, hanem a termelödés-felszivódás üteme tér el kicsit a normálistól. A védönömnek mindkét gyermekével kevesebb volt a vize, egészséges mindkettö.
2003.01.04 23:09
2003.01.04 23:39
Amugy most tenyleg nem parazok, az is lehet, hogy csak rosszul lattam, nemtom. Csak egy kicsit atmenetileg rossz kedvem lett ettol a cucctol, es gondoltam, leirom. Utana olyan jo olvasni, ahogy gyozkodtok, hogy nincs baj, ez ugy megnyugtat, koszi.
Jo huje vagyok, igaz?
Szegeny, raadasul korhazban voltal, es meg tiltakozni sem volt lehetoseged... 

2003.01.05 10:53
) Itt szerencsere vasarnap reggel vannak a foglalkozasok, ugyhogy Kispapa is szepen eljon majd velunk!
Es a Fules is tenyleg jol sikerult, pedig eleinte olyan aranytalan volt szegeny...:0/ 2003.01.05 12:02
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint