A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barnama! Örülök, hogy újra köztünk :D Már nagyon a finishben vagy, hipp-hipp hurrá!!!!! Drukkolunk, hogy úgy menjen, ahogyan a legjobb Neked is és a babának is!!!!

Manóka! Nagyon szép a kislányod, mégegyszer gratula Nektek!!!!!

Barbi! Kolosnál is kb. 2 hónapos kora után kezdett el ez a nagy nyáladzás és szájbatömködés, de azóta sincs fogacska....amit Én nem is bánok a cicim miatt :lol: Eddig Én is úgy éreztem, hogy bárkivel el lenne a picifiam, ha az a valaki adna neki cicit, de mostmár nagyon de nagyon ragaszkodik hozzánk!
A vezetéssel én is ugyanúgy állok, mint Te, kettesben még nem mertem elindulni. Kéne gyakoroloni sokat-sokat.
marcsim

Sziasztok!

Ancsa, de jó, hogy előkerültél végre! Nagyon szép a kislányod!

Manóka, neked pedig szeretettel gratulálok, minden szépet, jót kívánok! Szép kislányod van!

Nahát, Barnama, nem hittem volna, hogy fogsz még jönni. Örülök neked!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Marcsi
Hát, remélem, hogy nálunk is ez lesz! Éjjel egyelőre jól alszik viszonylag, remélem így is marad (pl. tegnap fél 11-től 5-ig, utána negyed 6-tól 8-ig). De azért remélem az idő múlásával eljutunk Kolos szintjére :lol:

Van valaki, aki még emlékszik, hogy 2,5-3 hónaposan hány grammot evett a babája? Dani most napközban 130 körül eszik, este lefekvés előtt meg 200 körül és félek, hogy nem lesz elég a tejem, ha ennek a dupláját akarja majd enni :( Van olyan, akinek a babája ennél nem evett sokkal többet? Vagy ez hogy van?

Veronikusz
Várom majd tőled a híreket, mint már régebben említettem, kislányt szeretnénk másodszorra, persze nem most rögtön, de nem árt előre tájékozódni. Bár ha belegondolok, nekünk könnyebb a helyzetünk, a lánynak állítólag nagyobb az esélye (55%) :lol:

Barnama
Szia! Mi még nem "találkoztunk", jó hogy jöttél, kezdtek fogyni a pocakosok! :D

Steffi
Nyugi, csak vicceltem!
Sajnálom, hogy cseberből-vederbe és alig múlt el a pocipara, jött a fogzás :( Ment privi!

KépKép
barimami

Jaj, de buta vagyok, ezzel akartam kezdeni:
Manóka
Gratula nektek, nagyon édes babád van!
:D

KépKép
barimami

Manóka
Akárhogy is picinek gondolod, nagyon szép formás kis baba, édes cakkos szája! Gratulálok! És hát nagyon ügyes vagy, Gabika valami olyasmit mondott nekem hogy hát „heroikus” küzdelem volt. Szóval el tudom képzelni, és nagyon irigyellek!

Valentina
Hát drukkolok neked, sztem egyidőben leszünk a kórházban!!!! Én nem hiszem, hogy fel tudnék menni az 5.-re, de ez is jó ötlet! Csak akkor a CTG-mtől elájulnának (180-200-as a pulzusa normálisan ugye Bebének, ha az enyém is emelkedne, lehet hogy az neki nem jó)! Iszol málnalevél teát? Nekem lehet hogy attól görcsölt tegnap a hasam. Ma éjszaka még beszámolok, hogy milyen hatása van.

Barnama
Szia, hát még te is egyben akkor! Én veled egy napra vagyok kiírva, ezek szerint te is egy császár után vagy. Ha emellett döntünk, sztem engem is 20-án műtenek (ld lent)

Veronikusz
Köszönöm a támogatást, sajnos nem a türelmetlenségemről van szó. Megint az orvostan, vagy ki tudja minek a csapdájában vagyok, és úgy tűnik elég peches alkat is! Nem akarom én sürgetni, és semmilyen indítást sem akarok, de a doki utazása sürget. Azon a napon megy el egy hétre, amikorra ki vagyok írva! Ezt tudom ugyan 1,5 hónapja, de ezért persze nem cseréltem dokit. Most választhatok: vagy kivárjuk, és születik, akinél születik, kérdés, hogy melyik doki mennyit hagy még vajúdni mielőtt azt mondaná, hogy műtét, vagy pedig, idézek: „este 10 órakor nehéz összeszedni egy 9 tagú brigádot”, vagy „…a 39. héttől császármetszéssel befejezhető a terhesség….”, vagy „….a 41. héttől indokolt a terhesség befejezése műtéti úton egy előző császár után…”. Hangsúlyozom ez mind egy előző császárosra vonatkozik. Szóval most választhatok: megvárom, míg megindul a szülés, nem feltétlenül az én dokimmal, megindítják oxytocinnal (mindenképpen vajúdni akartam a műtét előtt, de nem oxytocinnal!!!!!) vagy keresünk egy időpontot jövő hétre a műtétre. Félek ugyanis, hogy miután visszajön (41. hétben leszek) ő sem fogja támogatni, hogy vajúdjak „ameddig” akarok, és ő is előbb szorgalmazza majd a császárt. És persze minél később történik, annál nagyobb lesz a baba. Szerinte 4 kilós lesz február végére (összesen 12 kilót híztam, ki érti ezt?????). Az orvosi tankönyvek szerint a gyermek időben születik a 38. és 42. hét között, ezután beszélünk csak túlhordásról. Hát sajnos csak a tankönyvek szerint!
Szóval a természetes szülésmegindításon dolgozom, ma min 1,5 órát sétáltam az IKEÁban :cry: és iszom málnalevél teát és persze eddig se semmi!

Lányok!
Mi a véleményetek a málnalevél teáról? Használt valakinek, vagy csak beképzelem, hogy működik nálam?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Barimami!
Feltétlenül beszámolok majd. :D
Én nem mértem soha hogy mennyit ettek, még Szofinál se (4 kilóval és több mint 60 cm-rel született, szóval kellett neki a kaja) és 6 hónapig csak anyatejet kapott (8 hónapig szopott). Egy bizots, a tápot én kerültem mint a tűzet. Inkább 1,5 óránként szoptattam. A táp nem fokozza a tejtermelést. Bár macerás gyakrabban etetni, de vmit valamiért. Sok sok tejcsit! Bízzál magadban! Menni fog! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Merci!
Bocsi, bocsi. Nem tudtam, hogy ez a helyzet.
A málnalevél tea szuper. Katánál csak ezt ittam és 2 óra volt az első fájástól, Szofinál már használtam homeot is és nála úgy volt 1 óra, hogy 1/2 órát vissza kellett tartanom a tólófájásokat. Szóval szuper.
A Gabikától hallottam egy CTG-n (a kismamájának mondta), hogy ha az ember morzsolgatja finoman a mellbimbóját akkor az is oxitocint termel (mint a szopizás, ezért teszik mellre szülés után a méhlepény leválása miatt) és ez megindíthatja a szülést is. Én ezt tettem DU. és hajnalban szültem, igaz egy nappal a kiírt időpont előtt. Próba cseresznye! :D sok sikert! remélem sikerül!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barimami!
A tejed biztos gyarapodni fog még, ha kell a gyerkőnek, de hogy megnyugtassalak, Bene is ilyen keveset evett ennyi idősen, illetve ennyit SEM. És soha nem evett 150 grammnál többet. talán 1x-2x volt 180-20 gramm, de ez fél éves kor után! Úgyhogy biztos azért eszik annyit, mert ennyi is kell, és ha kéne neki, 1-2 nap alatt feltuningolná a "készleteidet".
Veronikusz, köszi, akkor majd mi úgyis megyünk, és rákérdezek :)
Merci, szerintem vess be mindent. Egyébként ha a doki itthn lenne, akkor is ez lenne a menet. Ez volt Durcéánál is. De emgszült rendesen!

mtunde

Steffi!
Nincs nagyon ötletem se, ezért sem akarok okoskodni. Az a kenőcs talán jó a fogra, meg valami homeos kúpot ajánlott a mi dokink, de nem volt alkalmunk kipróbálni.
Martin cumizik? Bene ilyenkor vadul cumizott, és az jól esett a fogának is, de máskor meg dühösen kiköpte :( A rágókat persze pont hogy NEM hazsnálta :)

mtunde

Veronikusz
Most viszont megnyugtattál, köszi, mert eddig a a málnalevél tea mellett érvelőknél nem hallottam mekkorák voltak a babák, Kata is nagy baba volt? Akkor meg lehet szülni ugyebár 4 kilós babákat (mert nálam vagy inkább ellenem ez az utsó érv mindig)
Igen a mellbimbó ingerléséről is olvastam, nameg a szeretkezésről, de apa nem meri bevállalni :lol:, fél hogy komplikációk lehetnek :lol: !
Menyi teát ittál és mikortól?
Kép Oli játszik a Szezám utcás játékokkal Kép Anyabálna az előnyös félhomályban

Kép

Képurl]
eszesmerci

Tünde!
ti mikor mentek? rákérdeznél azért hogy a fiúknál pontosan hogy van az irrigálós KOKTÉL? köszi

Merci!
Kata 3 kiló volt. De az ismerősünk 32 éve 6 kilós gyereket szült természetes úton. Szóval lehet nagy babát is :D
Én kb a 36. héttől ittam napi 3 bögrével. Pocsék íze van. :shock:
Ja! a férjen se vállalta a végén a bujkálást. Azt mondta hogy még kárt tesz a gyerekben. :lol: :lol: :lol: Mondtam is neki, hogy még ennyit se segít? :lol: :lol: :lol: de én megértem őket. Aranyosak.
Oli nagyon tündéri. Kis fürtöske, mint Kata és lassan Szofi is.
Bocsi de tényleg óriási a pocid. Biztos nem ketten "laknak" benne? :lol: :lol: :lol: legalább kényelmesen van el bent :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

A 6 kilós baba nem semmi! Az tényleg szép!
Hát az én bátyám is 62 cm-es született 4 kiló felett, szóval ez nálunk normális. Lehetetlen hogy ikrek legyenek vagy akkor vér fog folyni :lol: :lol: :lol: és nem az enyém!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Merci! Ez a pocak haláli! Viszont tényleg nem híztál el terhesség alatt. Csak egy nagy pocak :)

mtunde

Merci,

Várnai Gabi szerint a málnalevelet abba kell hagyni a 38. héten, mert túlhordást okoz.

A tonikban lévő kinin viszont beindíthatja a szülést. (nekem ez jött be - talán, 40+6-nál)

Kép

Kép
jube

Csak halkan: én is tonikot ittam végső elkeseredésemben.....másnap szültem.....
de nekem aznap volt magzatvízvizsgálat - szerintem ez indította be.....

GYÖRGYI HOL VAGY????????

Heni

Kép

Kép
cancan

képzeljétek felhívtam a dokim is. Úgy elkeskenyedtem. Nem azt kaptam amit szerettem volna. Nagyot csalódtam. Azt hittem ennél több támogatás és segítséget kapok ebben a fiúra-gyúrásban.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Merci!
Tényleg jó nagy pocid van! :wink: Mondjuk nekem sem volt kicsi...
Drukkolok, hogy még addig szülj, amíg itthon a doki! Ja, és én is ittam málnalevél teát, nem tudom, hogy segített-e, de elég gyorsan tágultam.

Barbi!

Ne aggódj a tejmennyiség miatt, lesz annyi, amennyi kell! Mi Léna 4 hónapos korában vittük vissza a mérleget, előtte már jóval csak néha mértem, hogy mennyit eszik. Napközben 160 körül evett, este meg 200-210-et. Szóval szerintem teljesen rendben van, amennyit Dani eszik. Mi már nem porszívózunk, és most nem is mérjük, viszont szerintem tényleg a foga jön, egyre fehérebb az ínye, mindent rág, és mintha dudorodna is, de lehet, hogy csak beképzelem magamnak.

Tünde, Györgyi és mindenki!

Lehet, hogy veszélyben a csütörtöki sétánk... :? Ugyanis ma eltört a babakocsink, a kezemben maradt a tolókar. Ez így még nem hangzik durván, de ha hozzáteszem, hogy mindez aközben történt, hogy görgettem felfelé a kocsit azon a néhány lépcsőn, ami a tárolóig van, és hogy csak azért nem gurult vissza (Lénástul) a lépcsőn, mert van rajta kézifék, és a fékkábel is a kezemben maradt, ami megtartotta a kocsit, akkor már elég durva... :shock: Léna szerencsére nem vett észre semmit a dologból, én persze jól megijedtem. Új kocsi, kb. 3 hónapja használom, előtte kendőztem... Itthonról felhívtam a boltot, hogy mi a teendő, egy kedves nő mondta, hogy vigyük be, és ők mindent intéznek a szervízzel, szólnak, ha kész van. Megkérdeztem, hogy mi van, ha nem javítható, aszonta, akkor visszaadják a pénzt. Márpedig szerintem csak ragasztani lehet, az meg csak ideig-óráig megoldás. Párom kölcsönkérte az apja kocsiját, mert nekünk nincs, fürdetés után kiugrott az Árkádba, merthogy ott vettük, ahol közölte vele az üzletvezető, hogy miért nem a márkaszervízbe vitte??? :evil: Persze előkerült a csaj, akivel beszéltem, jól le lett baszarintva, a párom meg nem hagyta ott a kocsit, holnap viszi a szervízbe... Még jó, hogy direkt felhívtam őket, hogy mi legyen...

Na, most jól kipanaszkodtam magamat. A lényeg, hogy most nincs kocsi, és ugyan lehet, hogy adnak cserekocsit, de akkor nagyon meg lennék lepődve. Kendőben meg nem tudom meddig bírom a sétát, de lehet, hogy a kedvetekért majd kendőzök! :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

ezt reggel óta írom, de most megint abba kell hagynom, mert mennmem kell, így gyorsan elküldöm.

Hú látom azért jó kis termés volt még nem tudtam jelentkezni. Most kezdem visszaolvasni a régebbi írásokat. És megdöbbentem a vitán, ami félreértésen alapult. Remélem ezt már tisztáztátok és már mindenki Happy
:lol:

Manóka28!
Gratulálok Nektek nagyon!!! És sok egészséget és boldogságot kívánok a kislányotokhoz!!!Nagyon kis drága!

Tünde,
Nagyon jól esett, hogy írtál nekem privit és érdeklődtél, hogy miért nem jövök! Köszönöm!!
Teljes mértékben egyetértek veled abban amit Kiskának írtál! És még annyit hozzá, hogy emlékszem mikor én jöttem ebbe a topicba, és feltettem azt a kérdést, hogy ki mennyit adott a dokinak, ha nem is mindenkitől de kaptam rá priviben választ!

Kiska,
Én még annyit tennék hozzá, hogy mi –akik ezen a fórumon vagyunk - a kútvölgyiben szültünk, vagy szülni fogunk és ennyi a közös. De szerintem igazán ez arról szól, hogy egymásnak segítsünk elmondjuk az örömet a bánatot, hogy van e tej, alszik e baba, jött e az Anyós meg ilyenek.

Egyetértek Barimamival is!

Cancan,
Hú de jól hangzik!!! Jól tettétek hogy pihentettek egyet!!! Visszacserélték a cuccot? Gondolom igen, mert mi most vittünk oda vissza két lámpát és egy pihenőszékre cserélte be az Uram ma Larának! :lol:

Masni,
Milyen az a hinta? Kérünk róla képet! Mikortól lehet használni?

Eni,
Annyira édes Beni! Olyan szép a kis pofija!!!

Györgyi!
Nagyon édi Jázmin! Tiszta TE!

Tünde,
Igen, igen egyetértek én is, van ilyen gyermek, Lara is 40-50 percig eszik mert közben többször elalszik, már nem sárga, de még mindig úgy kell ébreszgetni. Nagyon lustácska a kisasszony!!! Többször viszem át a másik szobába megmérni mert arra tényleg felébred pár percre.

Zsófi,
Nagyon édes ez a kép Lénáról!!! Még még képet!!!

Gabboka,
Várjuk a képeket!!

Valentina,
Hajrá!!!!

Köszönjük mindenkinek a dicséretet!!! :oops:

Veronikusz!
Igen, a családból is már jönnének a rokonok gyömöszölni!

Hurcia.
:lol: akkor készül már a kislány? Ezt nem értem, lehet nem figyeltem, miben vagyunk sorstársak? :oops:

Merci,
Na hogy vagy? Mikor mész szülni? És akkor ha nem lesz a dokid ki helyettesíti? És mikor jön haza? Szorítok nagyon, hogy beinduljon!!!!

Cancan,
Tényleg olyan! Ezt eddig nem is láttam, nagyon vicces ez a kép!!! Jót nevettünk rajta! Köszi hogy felhívtad rá a figyelmünket!!! :lol: :lol:

Barimami
Kérésedre csináltam ma olyan képet, amikor ébren van, bár elég nehéz :) , mert éjszaka van többet fent, akkor meg nem nagyon fényképezem! Bár a ma éjszakánk nagyon jó volt, 3-.tól aludt 9-ig így egy szavam nem lehet. Szóval ha lesz időm akkor teszek fel olyat is!!

Marcsi,
Köszönjük minden rendben velünk, bár a tejjel vannak gondjaink, de igyekszem! Holnap megyünk vissza a hematologushoz, és remélem már nem kell több szurit kapjak, mert már nagyon unom és a lábam is, mert ugye december 23 óta minden nap kapok.

Barnama,
Igen, én emlékszem. És örülök, hogy ismét itt vagy! És szorítok Nektek nagyon!!

Na mennem kell!

Lara felébredt, megnézem.
Puszika

Jó éjt!!

majd még jövök!

Ancsa

ancsaboszi

Hali!
Zsófi, akkor majd egyeztetünk csütörtök ügyében. Azért kendővel tényleg durva lenne... De ez a babakocsis dolog is elég ijesztő!

Veronikusz, mit mondott a dokid? Dehát mindegy, úgyis te csinálod, nem ő :)

Apropó, hogy alakult a diétád? Mínusz mennyi? :)

mtunde

Sziasztok!
Na hát itt vagyok megint
Nem nem ébredt fel, csak álmában kiabált.
:lol: Így visszatértem, hátha el tudom olvasni a termést!

Gabó!
Köszönöm hogy TE is hiányolsz! Olyan jól esik!
Képek?

Merci,
Olicska annyira édes!!!

Zsófi
Jujj, tényleg szerencse hogy nem lett semmi baj belőle. :cry: Hát igen, a boltban is csak addig vagy fontos amíg megveszed az árut. Milyen típusú kocsi? Szorítok Nektek és remélem kicserélik, ha nem javítható nagyon hamar!!!

Na végére is értem!

Mindenkinek szép éjszakát!

Tegnap lemaradt a kedvenc képem.
Igaz ez is alvós de ez már itt van a gépen így felteszem!

Puszika

Ancsa
Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Még mindig itt vagyok! Mert még mindig alszik! :lol:

Jujjj, mi lesz éjszaka? :oops: :roll:

de feltettem a képeket! így ide is rakok fel! olyat amin még nem alszik!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171315806.75.jpg[/img] [/img] Kép Kép Kép

na megyek most már megnézem mi a helyzet

eddig Apa figyelte, mert a nappaliban alszik!

jó éjt!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Mi történt itt lányok, hogy sehol senki?????? :roll:

Lara nagyon szép!!!!! :) És megértem, hogy az az alvós kép a kedvenced! Annyira finom, törékeny azon!

Olyan trutyi idő van, hogy semmihez nincs kedvem. Pedig férjem invitált magával a Mammutba, de még oda se vettem rá magam kimozdulni. Persze azért megjegyezte, hogy az anyja mondta neki tegnap, hogy vigye fel Benit ha nem gond. "ha nem gond" aha..... Előbb-utóbb rájön a drága, hogy magával cseszett ki. Ugyanis töredékét látja majd a gyerekeket mint eddig. De nem baj, kívárok. Vasárnap állítólag levest akart nekem küldeni.....
Amúgy is figyelni akarom Benit, mert köhög :cry: Hajnalban csomó trutyi volt a torkán. Se nem náthás, melegnek sem meleg szerencsére, de néha igen furcsa hangon köhög. Most elkezdtem neki Ambroxolt adni.
Tudja esetleg valaki Györgyi telefonszámát????? Ha igen please magánban....

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi,
Dani felfedezte, hogy van keze és a szájába lehet tömni vele mindenfélét? Ez igen :-))) A foga még kicsit korai lenne, de lehet hogy valami mozgolódik. Máté is nagyon nyáladzott amikor rájött, hogy milyen finom az ökle :-)

Máté a mai napig 130 körül eszik napközben és este is csak olyan 150-180-at. És ezzel együtt szépen gyarapodik. Ne aggódj előre :-))

Marcsim,
nálunk is folyton erőlködik Máté mintha fel akarna ülni, nem szeret csak úgy a karunkban pihegni. Mi mondjuk hintáztatjuk is naponta 20-30 percet, ott ülni szokott.

Felháborító, micsoda babakocsit gyártanak! És az üzletvezető meg mitől volt ilyen "segítőkész"? Nem kellett volna átvenni a kocsit és neki intézkednie? Elvégre ott vettétek a babakocsit és nem a gyártónál. Jujj de mérges lettem, remélem villámgyorsan megjavítják!

Eni,
gyönyörű a kisfiad, gratulálok!

Ancsa,
köszönjük a beszámolót, szuper hogy megszületett a Hercegnő! Szépséges, formás baba.
Szép nevet kapott, nekem két kis Lara ismerősöm is van, mindkét kishölgy határozott jellem :-)

A hinta Fisher Price, nem tudom hivatalosan mikortól lehet használni, mi úgy 2 hónapos kortól tettük bele, mert azt mondják, hogy jót tesz a mozgáskoordinációjának ha hintázik oldalra meg előre-hátra

Steffi,
majd írd meg légyszi, mi vált be Martininál a fogzásra!

Manóka,
nagyon szép a kisfiad!!!

Barnama,
merre laktok Rákoscsabán? Csak azért kérdem, mert mi Rákoskerten lakunk, a Kucorgóhoz közel.

Masni
masni

Jube
Hát most már nem tudom, mi legyen, igazából még csak most kezdtem el inni a teát pár napja, nekem különben ízlik is. Bár nem gondolom, hogy attól fájogatok, görcsölgetek délutánonként. Végül is Olicskával még jóslók sem voltak. Szerdán a CTG-n már talán látható lesz valami! Gabika nekem azt is mondta, semmilyen bogyót ne szedjek a szülés beindítás előtt, merthogy császáros voltam és nehogy idő előtt beinduljon. Na ehhez képest a dokibácsi meg azt mondta, hogyha mindenképpen vajúdni akarok (még ha császár lesz is végül) és nem indul be a szülés magától míg ő itt van, (és mindenképpen vele akarok vajúdni), adhat oxytocint, mert a 39. héttől már lehet. Na akkor az oxytocin kevésbé ártalmas, mint a homeos bogyók császár után? Ki érti ezt? Én megőrültem az oxytocintól Olicskával és félek is a hegszétválástól!

Ancsaboszi
Drukkolok, hogy véget érjen a szurkálás és tényleg édes ez a nevetős-alvós fotó (nekünk is volt ilyen képünk Oliról), a többin meg látszik – hát hiába – hogy ő is kislány, olyan kis formás kerek fejecskéje van és a vonási nagyon csajosak! Az én dokimnak nincs helyettese, azt mondta, mindenkinél jó kezekben leszek, de hát ugye császáros „idegen” anyukát ki fog hagyni fél napokig vajúdni? A műtéttel meg úgy vagyok, ha más csinálja a császárt - ha szükséges végül - lehet, hogy még azt is végig kell hallgatnom, hogy milyen hentes munkát végzett „valaki” az előző műtétnél. Tudod ez olyan picit, mint amikor új fodrászhoz vagy fogorvoshoz mész, mindennek lehordják az elődjüket (tisztelet a kivételnek). Egy hétre megy csak dokibácsi, de félek, ő sem hagyna túl sokáig, ha Bebe kibírja odabent míg visszajön. Ja és egy héttel későbbre kaptam csak időpontot az altatási ambulanciára (péntekre), szóval azzal sem érünk sokat, ha előtte lesz szükség sürgősségi császárra!

Cancan
Még nem történt ezek szerint semmi anyós ügyben? Sajnálom, de lehet hogy ez a Mammut is az ő ötlete volt? A levest fogadd el, de azért jól szagolgasd meg mielőtt eszel belőle :lol: !

Zsófi
Köszi, igazából én is ezt hallottam, hogy gyorsan tágul tőle mindenki! Nekem pont erre lenne szükségem, mert amikor Olival bementünk a kórházba a 6-7 perces fájásaim teljesen leálltak, úgy kb. 7-8 órára. Illetve annyi idő alatt tágultam a következő ujjnyit.
Ez a babakocsi azért nagyon durva, egy 3 hónapos kocsi tönkremegy? Hát remélem kicserélik, mert egy ragasztásra bízni Lénát mondjuk egy lejtőn marhára életveszélyes! Milyen márkájú tényleg, azért némelyik kocsi már egy Trabi árában van és képesek ragasztgatni!

Veronikusz
De mit mondott a doki?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Merci!
Én ehhez hülye vagyok. Ha jó lenne hamarabb megszülnöd akkor igen is kéne szedned a homeos bogyókat ha az beindíthatja! Nem? Hát nem ezért közdesz, hogy hamarabb beinduljon? Akkor meg kezd el! Te is írtad, hogy a 38. hét után már jöhet a gyerek bármikor. Vagy hülyeségeket beszélek?
Majd írok privit.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Merci! Nem... ez inkább a férjem ötlete volt, hogy menjek vele, mert akkor felviheti az anyjának Benit.
De amikor azt mondtam nem megyek, nem csinált belőle ügyet.

Nem hozta le a levest Balázs, de jobb is, Úgysem ettem volna belőle.
Most viszont megyek zöldséglevest főzni.

Hol vagytok többiek??????

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsa!
Nagoyn szép a kislányod! Majd neki is megyünk udvarolni :lol: :lol:

Masni!
Feltétlenül leírom mi jön be! :wink: Eddig semmi...

Tünde!
A vibrucol kúpra gondoltál? Este adtam, de nagyon nyugtalan volt így is. Lehet, hogy az időjárás változás miatt is...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Hát nagyon köszönöm a dicséreteket, a sapiért főleg. Azt a nagybátyjától kapta, hm... Miamiban volt. De ennyit erről. :wink:
Manóka, nagyon nagyon szép baba a csajos! Hihetetlen nosztalgiám támadt. Én, aki kábé többet bőgtem a kórházban, mint nem. :lol:
Ancsa, olyan jó, hogy bekapcsolódni látszol a körforgásba. Gellérttől pedig tök rendi, hogy ilyenkor vigyáz Larababára. Gyerekek, tünemény ez a kiscsaj! Képzeld, Beni már nem vakarja magát (hú, emlékszel, mit művelt?). Eszeget, de egyre többet. IGAZAD VOLT! Pusziiiiiiiiiiiiiiii. Aztán alig várom a Margitszigeten eltöltött sétákat. Ki jön még? Majd - tavasszal.
Puszik.
vbea

Szisztok lányok!
A nagymama vagyok mert a lányomat bent fogták a korházba, reggel ment vizsgálatra és a doki úgy döntött, hogy jobb ha bent marad mert bármikor beindulhat a szülés. Ha van utod akkor majd magirom nektek. Drukkoljatok nekünk!!!
További szép napot kivánok mindenkinek a Nagymama.

valentina

Sziasztok Lányok!

Nem voltam két napig, bocs de képtelen vagyok visszaolvasni azt a sok sok írást!!
:lol:

Heni

Ment az emil. Nyugtass meg, hogy még nem késő.

Zsófi

Nem jó a séta. De látom neked sem. :lol: :lol:

Barbi

Nem tudok nagyon tanácsot adni, mert Jázmin kisebb. De az tuti, hogy nem eszik ilyen sokat. Én nem szoktam mérni, csak egyszer egy héten, hogy lássam a súlygyarapodást. Szerintem ne idegeskedj, miért ne lenne tejed? Majd alkalmazkodikk Danihoz. :lol: Ja és szerintem ne is méregesd, mert csak idegesít az is.

Ancsa

Nagyon szépek vagytok ám!!! :lol: :lol: Ja és végre valaki azt mondja, hogy rám is hasonlít!!! Mindenki csak azzal jön, hogy tiszta Apja. Egyébként tényleg. :lol:

Kép
gyorgyi33

Na hát ilyen kis dagi Jázmin. :lol: :lol: :lol: Kép Dagi Jázmin Kép

Kép
gyorgyi33

Marcsi

A múltkor írta, hogy a foodexpressztről hova váltottatok. Megírod mégegyszer? Köszi!!!

Kép
gyorgyi33

Nyugi Györgyi, még nem késő. :lol:

Jázminnal nem tudok betelni. Nem is tudom szavakba foglalni milyen finom kis hölgy. Imádom az édes pofikáját. Mikor is mehetünk udvarolni??????? :lol: :lol: :lol:

Jaj, lányok de jó lesz majd a szigeten nagyokat sétáni. Már én is úúúúgy várom, hogy elmúljon ez a f...s idő.

Benivel előbb megkóstoltattam a paradicsomos krumplit. Szándékomban állt neki azt adni ebédre. Hát nem tudjátok meg. Öklendezett tőle. Utána úgy behergelte magát, hoyg az imádott vaníliás tejpépét is alig akarta megenni. Aztán jött anyukám és lenyugodott és mind betömte......

Na, mindegy, éhen nem halunk. Tápszer, tejpép, sütőtök, meg néha egy kis alma már lecsúszik.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj tudom!
Viktor-nagyi! Köszönjük a tájékoztatást és drukkolunk Valentinának és várjuk a híreket!

Eni, az első nyert! :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni

Udvarolni? Bárminkor! :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Gabi, Eni, Györgyi, Kata
ment a mailetekre......... :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni! Még nem kaptam semmit! :shock:
vbea

Ez érdekes, mert nálam okésnak jelzi. :roll: :shock:
Akkor megy mégegyszer csak neked....

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi!
Annyira szépek vagytok! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Cancan uegye? :wink:
És miért nem mentél a Mammutba? Nem volt kedved kimozdulni?
És a többiek nem is kapnak mailt? :cry: Mi is akarunk!!!!

Masni,
Köszönjük! Reméljük Ő is határozott lesz! Bár már most is annak tűnik! :wink:

Merci,
Köszi szépen ránk fér, már jó lenne ha abba lehetne hagyni, mert tiszta lyuk a lábam :oops:
Nincs helyettese? :cry: Hát ez nem jó!!! Akkor nagyon nagyon szurkolok neked, hogy előbb vagy később jöjjön a fiúcska!

Steffi,
Ok, ok megbeszéltük!! Várunk titeket bármikor! :)

Eni,
Persze hogy vigyáz rá, hisz az Apukája, és már a pocakban is imádta és hát már akkor kialakult az Apa-lánya szerelem és ez nem is változott, :D Nagyon sokat segít! Imádom!
Örülök, hogy már nem vakargatja magát, látni is a képeken, nagyon kis szép baba!
Akkor jó! Használt a tejfakasztó buli!
:wink:
Én is, én is várom már a sétákat!!!
Mikor már?

Viktor mama!
Nagyon nagyon szorítunk!!! És várjuk a beszámolót!!!! Sok sok Puszi Valentinának!

Györgyi!
Köszönjük szépen! Ti is nagyon szépek vagytok!!! :wink: És szerintem Rád hasonlít, igaz az Apukát nem láttam.
Lara is tiszta apukája!
A lányok már csak ilyenek!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Valaki a múltkor Kiscsillag után érdeklődött. Ha a Kaális párok fórumába belenéztek, jó hírt láthattok. Én nagyon drukkolok Neki, hogy minden rendben legyen és az álma végre valóra váljon.

Üdv: Móni

Kép
mÓni

Györgyi, akármit is mondtam a múltban, Jázmint le sem tagadhatnád. Igaz, tiszta apája, de nagyon hasonlít rád is. Vigasztaljon, hogy Beni csak azért egyértelműen az enyém-gyerek, mert tudom, hogy belőlem bújt ki, elcserélni meg esély sem volt... :lol: Vicc volt, imádom minden porcikáját. :!:

Ancsa, tényleg tiszta Gellért Lara! Még mindig akkorákat alszik a kiscsaj? Apa nálunk mától dolgozik. Egész tűrhető a nap, sőt, mintha pihentetőbb is lenne. De ezt csak halkan mondom. :wink: Boldog 3 hetes fordulót! Már ennyi?! Jó ég! :idea:
vbea

Sziasztok!

Eni! Igaz, hogy milyen jó kettesben is, Én is meglepődtem, amikor ketten maradtunk, hogy milyen nyugi van :wink: Persze a nap fénypontja amikor apa hazaérkezik, majd meglátod :lol:

Ancsa! Lara tüneményes és annyira "nagy" baba, hogy el sem hiszem, hogy 3 hetes :D

Györgyi! Jázmin hasonlít Rád is szerintem is!!!! Cityfood a másik ételrendelős cucc és szerintem jobb sokkal.

Valentinának megy a drukk ezerrel!!!!!!

Merci!Nagyon csini kismami vagy ám!!!! Tonikot én is vettem, de nem került rá sor :lol:

Masni! Miben hintáztatjátok a lurkót?

De jó móni, hogy írsz Kiscsillagról, köszi!!

Most itt ül az ölemben Kolos és próbál Ő is a géphez jutni....nem hagyom, tudom csúnya anya vagyok :lol:

Zsófi! Ez a babaskocsis sztori elkeserítő:(

felteszek én is egy képet:
Kép
marcsim

Hahó mindenkinek ebben a trutyi időben!
Nem is tudom hogy megyünk sétálni, nincs esővédőnk.

Cancan,
sok sikert anyós ügyben! Okos légy!
Beni meg majdcsak megszereti a gyümit, látod ha már egy kis almát is evett. :-)

Marcsim,
Fisher Price hintánk van, keresek róla képet.
Babakocsi ügyben fejlemény? Tényleg, milyen tipus volt?

Masni
masni

Hali!
valentina, drukk...

Steffi, igen, azt ajánlották, de mi nem próbáltuk
Györgyi, gyönyörűek vagytok

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:07-kor.
Vendég

Valentina és kedves Nagymama!
Nagyon drukkolunk!

Lányok!
Képzeljétek! Kiscsillag már úgy néz ki, hogy 6 hetes terhes!!!! hipp-hipp hurrrrrrrá. Pénteken megy UH-ra.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi!
Nagyon szép Jázmin! Nem hullot ki a baba haja?!

Marcsi!
Kolos micsoda kis kópé! Tök jó!

Ancsa!
Szavadon fogunk!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsofi!
Hol vettétek a babakocsit? Ez tényleg vérlázító! :evil:

Én is cityfood-tól rendelek (köszi Marcsi a tippet) és nagyon jóóóó!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina és kedves Viktor Nagymama
Nagyon drukkolok Valentinának!

Györgyi
Ne viccelj, kire hasonlítana, sztem tisztára te vagy és nagyon szép!!!!

Cancan
Hát megértem a fiadat, a paradicsomos krumplinál csak a paradicsomos káposztát (meg a ketchupot) utáljuk jobban Olival. Amúgy mindent megeszünk akármiből is van vagy akárhány lába, uszonya, stb., de ez a két kaja, amit sohasem ettünk és nem is fogunk valszeg! A natur pari az megy érdekes!

Eni
Őszintén nekem is olyan jó volt mikor végre kettesben maradtam Olival! Most úgy is szerveztem, hogy anyós is csak akkor lesz itt, ha kórházban leszek. Ha hazajövök ő megy haza és négyesben maradunk!

Lilluska
Köszi, hát ledöbbentem, mert apa egy este alatt megtanította Olit az egér használatra!

Holnap megyek CTG-re (valahogy éreztem, hogy Valentinát bentfogják :lol: . Tudja valaki az igazi nevét? Rákérdeznék miujs vele)

Kép

Képurl]
eszesmerci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: