Sziasztok!
ezt reggel óta írom, de most megint abba kell hagynom, mert mennmem kell, így gyorsan elküldöm.
Hú látom azért jó kis termés volt még nem tudtam jelentkezni. Most kezdem visszaolvasni a régebbi írásokat. És megdöbbentem a vitán, ami félreértésen alapult. Remélem ezt már tisztáztátok és már mindenki Happy
Manóka28!
Gratulálok Nektek nagyon!!! És sok egészséget és boldogságot kívánok a kislányotokhoz!!!Nagyon kis drága!
Tünde,
Nagyon jól esett, hogy írtál nekem privit és érdeklődtél, hogy miért nem jövök! Köszönöm!!
Teljes mértékben egyetértek veled abban amit Kiskának írtál! És még annyit hozzá, hogy emlékszem mikor én jöttem ebbe a topicba, és feltettem azt a kérdést, hogy ki mennyit adott a dokinak, ha nem is mindenkitől de kaptam rá priviben választ!
Kiska,
Én még annyit tennék hozzá, hogy mi –akik ezen a fórumon vagyunk - a kútvölgyiben szültünk, vagy szülni fogunk és ennyi a közös. De szerintem igazán ez arról szól, hogy egymásnak segítsünk elmondjuk az örömet a bánatot, hogy van e tej, alszik e baba, jött e az Anyós meg ilyenek.
Egyetértek Barimamival is!
Cancan,
Hú de jól hangzik!!! Jól tettétek hogy pihentettek egyet!!! Visszacserélték a cuccot? Gondolom igen, mert mi most vittünk oda vissza két lámpát és egy pihenőszékre cserélte be az Uram ma Larának!
Masni,
Milyen az a hinta? Kérünk róla képet! Mikortól lehet használni?
Eni,
Annyira édes Beni! Olyan szép a kis pofija!!!
Györgyi!
Nagyon édi Jázmin! Tiszta TE!
Tünde,
Igen, igen egyetértek én is, van ilyen gyermek, Lara is 40-50 percig eszik mert közben többször elalszik, már nem sárga, de még mindig úgy kell ébreszgetni. Nagyon lustácska a kisasszony!!! Többször viszem át a másik szobába megmérni mert arra tényleg felébred pár percre.
Zsófi,
Nagyon édes ez a kép Lénáról!!! Még még képet!!!
Gabboka,
Várjuk a képeket!!
Valentina,
Hajrá!!!!
Köszönjük mindenkinek a dicséretet!!!
Veronikusz!
Igen, a családból is már jönnének a rokonok gyömöszölni!
Hurcia.

akkor készül már a kislány? Ezt nem értem, lehet nem figyeltem, miben vagyunk sorstársak?
Merci,
Na hogy vagy? Mikor mész szülni? És akkor ha nem lesz a dokid ki helyettesíti? És mikor jön haza? Szorítok nagyon, hogy beinduljon!!!!
Cancan,
Tényleg olyan! Ezt eddig nem is láttam, nagyon vicces ez a kép!!! Jót nevettünk rajta! Köszi hogy felhívtad rá a figyelmünket!!!
Barimami
Kérésedre csináltam ma olyan képet, amikor ébren van, bár elég nehéz

, mert éjszaka van többet fent, akkor meg nem nagyon fényképezem! Bár a ma éjszakánk nagyon jó volt, 3-.tól aludt 9-ig így egy szavam nem lehet. Szóval ha lesz időm akkor teszek fel olyat is!!
Marcsi,
Köszönjük minden rendben velünk, bár a tejjel vannak gondjaink, de igyekszem! Holnap megyünk vissza a hematologushoz, és remélem már nem kell több szurit kapjak, mert már nagyon unom és a lábam is, mert ugye december 23 óta minden nap kapok.
Barnama,
Igen, én emlékszem. És örülök, hogy ismét itt vagy! És szorítok Nektek nagyon!!
Na mennem kell!
Lara felébredt, megnézem.
Puszika
Jó éjt!!
majd még jövök!
Ancsa