Nuni ügy:
a doki azt mondta, hogy a gyulladás teljesen meggyógyult, és csak nagyon minimális az összenövés, szerinte ne bizergáljuk, csak ha esetleg megint és megint begyullad. addig figyelni kell. nem tudom mi a teendő, lehet, h. tényleg igaza van, el kell felejteni az ügyet, meg elfelejtetni Lencsivel is.
amúgy meg megkérdeztem a popókitörlést, a következőket mondta: a kakát nem hogy kitörölni, de lehetőleg előre beállíott hőmérsékletű vízcsapnál rögvest le is kéne mosni, hogy ne mehessenek be a bacik. a puncit puha törlőkendővel kell törölni, nem musz, hogy bolti legyen, de nedves, akár vizes is lehet. utána pedig lehet egy kis olajat is bekenni, vagy olajos kendővel törölni.
Fibi!
Talen kipróbálva, nekem okaj. a fotókon nem látszottál terhesnek, így tökre el is felejtettem!!
és nem akarok vészmadárkodni, de mi is próbálkoztunk Börssel, ahol az árak bazi magasak, de a kínálat... amit csak néztünk, mind öreg vagy vizes ház volt.

sokszor osztatlan közös tulajdon volt egy ház, több részre felosztva.
Lindi!
képek nagyon édik, a középsőhöz nagyon hasonló van nekem is, mikor Lencse belakott és két böfi között elaludt a vállamon.
Zsanci!
te most repülsz? nagyon jó hangulatúnak tűnsz!! hurrá!
különben nem gáz, hogy nyomi fotókat tettem fel rólatok a táblába, mert csak ilyen bénák voltak nekem??? oldalról fotózott tabló, meg ilyesmik