A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ups bocsi a duplázásért.

Zsan, Den: voltatok az új játszóházban, biztos nem olvastam rendesen vissza, igy bocsi, ha irtátok. Kaland dzsungel játszóház vagy mi a fene a neve.
J
johanna1975

Den,
mi 3 fele voltunk ott, és "csak" csipszeztünk, fincsi fincsi salsa szósszal, amit várandósságom alatt kivántam meg igazán (valszeg tökös csávó lesz ez is :wink: ).
ami pedig Gabit illeti, azért csak felhivhatnád, nem??? :lol: vicces lenne, ha mostantól mindenki vele szülne... :wink:
mikor én idejöttem, 2005 márciusában, én voltam az egyetlen, aki vele szült...most meg...te lennél az egyetlen, aki nem vele... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi,
kösziii :D akkor jövö héten leüzleteljük, viszem a lét :D
fibi

Zsan,
azt olvastad, amit Gabirol irtam (elözö oldalon)??
fibi

Deni,
bilizés - dehogy próbáltuk. Egyszerűen vettem, mert gondoltam 1-2 éven belül biztos aktuális lesz és láttam az ikeában klassz sima fehér bilit. És vettem wc szűkítőt is, mert nagyon szép volt. A bili tetszik Petinek, tudja is mire való, de simán megmondja, hogy csak pelenkát használ erre a célra. Úgyhogy ez van. Gondolom idővel megváltozik a véleménye, azt kivárom. (És én szeretem pelenkázni - inkább arra tanítom meg, hogy kell teát főznie az anyjának hajnalonta - nagyobb segítség lenne. Bár a forró víz miatt ez is még pár év, sajnos...)

Még nem olvastam vissza mit írtatok ma, csak a képeket láttam. Lindi, nagyon szépek a gyerekek!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Johi,
igen, voltunk, nekünk nagyon bejött, bár szemtelenül drága, 1 éves kor alatt ingyenes, de 1 éves kor alatt aligha lehet kihasználni...
viszont tényleg KALAND PARK, hmmm, ha most lehetnék gyerek.... :wink:
szeretnék tőled rendelni, és nem tom,h helios oldalon fent vagytok e már, de Levi dolgozik rajta... :wink:
esetleg,ha van időd, ajánlhatnál nekem olyan dolgokat, amik jók lennének nekem egy kis vaspótlásra.
Sajnos a vörösbor nem jött be... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
igen!!! de, mi van,ha Deni előbb szül, vagy esetleg később... :wink:
nekem mondjuk JÓ hir, csak sajnos én kicsit pesszimista vagyok, és tuti,h bele fogok nyúlni abba az 1 hétbe...fogadjunk??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok, van valakinek eladó Avent VIA pohara? Akár használt?
lindicita

Lindi!

Nekem még van,megnézzem hány darab?
Nagyon szépségesek vagytok!

Juc
20170114224602

Nuni ügy:
a doki azt mondta, hogy a gyulladás teljesen meggyógyult, és csak nagyon minimális az összenövés, szerinte ne bizergáljuk, csak ha esetleg megint és megint begyullad. addig figyelni kell. nem tudom mi a teendő, lehet, h. tényleg igaza van, el kell felejteni az ügyet, meg elfelejtetni Lencsivel is.

amúgy meg megkérdeztem a popókitörlést, a következőket mondta: a kakát nem hogy kitörölni, de lehetőleg előre beállíott hőmérsékletű vízcsapnál rögvest le is kéne mosni, hogy ne mehessenek be a bacik. a puncit puha törlőkendővel kell törölni, nem musz, hogy bolti legyen, de nedves, akár vizes is lehet. utána pedig lehet egy kis olajat is bekenni, vagy olajos kendővel törölni.

Fibi!
Talen kipróbálva, nekem okaj. a fotókon nem látszottál terhesnek, így tökre el is felejtettem!! :D
és nem akarok vészmadárkodni, de mi is próbálkoztunk Börssel, ahol az árak bazi magasak, de a kínálat... amit csak néztünk, mind öreg vagy vizes ház volt. :( sokszor osztatlan közös tulajdon volt egy ház, több részre felosztva.

Lindi!
képek nagyon édik, a középsőhöz nagyon hasonló van nekem is, mikor Lencse belakott és két böfi között elaludt a vállamon.

Zsanci!
te most repülsz? nagyon jó hangulatúnak tűnsz!! hurrá!
különben nem gáz, hogy nyomi fotókat tettem fel rólatok a táblába, mert csak ilyen bénák voltak nekem??? oldalról fotózott tabló, meg ilyesmik :)
ancsipancsi

Lindi!
tudom, hogy nem steril, de bébiételes üveg nem jó? gondolom tejet akarsz lefagyasztani. nekem eléggé bevált a fagyasztóban, csak sosem tettem tele. (meg nem tejet, hanem pempőt)
ancsipancsi

Sziasztok!

Én úgy tudom, hogy a védőnőnek mindegy, hogy hova vagy bejelentve, neki a tartózkodási helyed számít, mert ugye többször ki kell mennie lakásra még a pocakos időszakban is, később a babához, de körzetükön kívülre nem mászkálnak.
Én mindig is Szigetszentmiklósra voltam bejelentve, de a XXII. kerületben laktunk albérletben és oda kellett védőnőhöz járnom. Aztán a terhesség kb felénél ideköltöztünk, akkor meg fel kellett keresnem az itteni védőnőt.

lindicita! A kislányod eszméletlenül gyönyörű! Már pár napja is néztem! Tisztára mint az én lányom, neki is nagy kék szemei vannak és szépséges göndör fürtjei! (Csak neki még egy picit rövidebb.) :D :D Ja, és utólag is nagyon boldog szülinapot neki!

Zsanci! Dokival hogy állsz????? Sikerült már elérned???? Csak nagyon fáncsi vagyok, és közben drukkolok!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
yboya

Johi :) kettőkor sikerült csak hazakönyörögni? ejha! akkor szerencsére B. már aludt. Sztem az önkorminál kell lakcímet változtatni, bár ebben Ancsi a nagy Tudor :wink:

Zsan :) Tökös csávó lesz, az tuti :wink: Sztem Gabi eleve el sem vállalna, mivel pont akkora vagyok kiírva, ha meg tök lutri, akkor meg minek a fölös "mi lesz, ha.." :roll: De Te aztán tényleg tudsz pesszimista lenni! :lol:

Fibi :) Szóval fel akarod adni nekem a leckét :lol:

Móni :) De már az is vmi, ha tudja Peti, hogy mire való a bili, egyszer majd csak elkezd érdeklődni iránta :wink:
denizsa

Ancsi :) Nagyon jó, hogy ilyen szépen begyógyult Lencsinek, remélem tényleg nem kell már bizergálni! :D :D
denizsa

Jucus! Igen, nézd már meg légyszi.

Ancsi! Tulajdonképpen az is jó lenne, csak már nincs belőle egy darabom se. Régebben én is abba fagyasztottam, de amikor költöztünk, kidobtam az összeset. Meg ez a pohár azért is szimpatikusabb, mert ezt egyből rá lehet csatlakoztatni a mellszívóra.

Yboya! Köszi!

Szerintem is tök mindegy a védőnőnek, hol az állandó lakcím, merthogy nekem Szolnok,mégis Grétivel a II.kerületben is megtalált a védőnő meg itt is. A tartózkodási hely számít, illetve hogy hova viszed haza a babát.
lindicita

Lindi, képeket csak explorerben engedi, és úgy emléxem Ti Mozillát használtok :)
naggyon szépséges a szülinapos, a fiad meg cuki kis szöszi szumós :D

Curse, ha akartam volna, akkor se nagyon tudtam volna elrejteni a pici pocakom :lol:

Flower, a gátvédelem "kulcsa" a szülésznő! sokan művelik itt magas szinten, hogy csak pár példát mondjak, aki még nem hangzott el, Nyulas Jolán, Kecskeméti Vera, Fantha Zsuzsa...
ha tényleg nagyon fontos neked, hogy elkerüld a gmetszést (amit egyébként nagyon megértek), akkor mindenképp kérj fel egy klassz szülészőt. amellett, hogy az ügyeletes is biztos törekedne a gátvédelemre, azért biztos ami biztos :wink:
és persze a dokiddal is beszéld majd meg, hogy tudja mit szeretnél.

PéterGabi, jobuljatok!!! mikor lesz a költözés?

Ancsi, mit mondott a gyereknőgyógyi?

Ildi, párod lába rendbejött teljesen? a délutáni nemalvás nálunk is botrányhoz vezet, és egyre gyakrabban előfordul, hogy kimarad, pedig sztem is korai lenne még elhagyni, ez azért a gyereken látszik. de sztem Timi a bölcsiben úgy ki fog fáradni, hogy nem lesz gond ezzel. majd írd meg mindenképp a tapasztalatokat! és sok puszi Nektek :)

votiv 8)
votiv

Ancsi, most olvasom :) a vízzel lemosást értem, Isti popóját is már jó ideje csap alatt mosom, nem használunk popsikendőt, azzal csak addig boldogultam, míg nem szaladt el pelenkázás közben. De csajt még nem pelusoztam soha! szóval ha lemosom a popóját, utána még töröljem meg törlőkendővel? és mi ez hogy olajat kell belekenni? popsikenőcs helyett? és konkrétan a punciba? vagy csak körülötte?
kezdőlányosanyavotiv :wink:
votiv

Juc :) Képzeld, megyek az Okmányirodába Ügyfélkaput intézni, kong az ürességtől. Majd ez történt:
13.05 Ügyintéző néni - továbbiakban ÜN: 1 órára kapott időpontot???
én: nem kértem időpontot. anélkül nem lehet ügyintézni?
ÜN: de lehet, csak akkor ki kell várnia, míg kiderül, hogy esetleg valaki nem jött el az időpontosok közül. itt a papír, olvassa el, töltse ki és NAGYON TÜRELMESEN várakozzon.
én: (papír kitölt 25 mp alatt) készen vagyok, s mivel egy lélek sincs az irodában, felteszem, az 1 órás és1.10-es időpontot kérő nem jött el...
ÜN: az én ügyfelem épp a postán van! mondtam, hogy várjon, amíg valaki nem jön el!
én: sebaj, mivel ő most épp nincs itt, akkor mégiscsak jöhetnék én és mire az ügyfél a postáról ideér (egy sarok) addigra én pont végzek.
ÜN: szó nélkül feláll és otthagy. 2 perc várakozás után én el. teljesen el.

Persze Dominó babakocsiban elég feltűnő tartozékom volt, így a baromi ráérő és naplopó kismama-mivoltomat kár is lenne titkolni :mrgreen:

indianyo

Még csak annyit akartam kérdezni, mint gyakorlatlan: jogos az, hgoy lakosssági ügyeket (lakcím,úglevél, szem.ig) és ügyfélkapus dologkat két néni, gépjárműves papírokat pedig 4 intéz :?: A fejünkre nőttek ezek a járművek

indianyo

Indike, ha ezt így kikopizod és helyszínnel dátummal átküldöd nekem, szívesen lehozom az újságban!!! :twisted:
a pofátlanság csúcsa...
votiv

Lindi!

3db van

Juc
20170114224602

Indike!

Azt a leborult szivarvégit,ez milyen egy tuskó ÜN volt!
:evil:
20170114224602

Zsan,
ilyennel nem fogadok Veled, inkább pozitivan állj hozzá, jo? :wink:

Ancsi,
nekem jelenleg ez tetszik:

http://www.dh.hu/reszletek.php?ID=00700034971&m=4#
fibi

Ancsi,
igen, repülök, jó a szer... :wink:
és küldök majd át neked updatelt képeket a fiaimról, jó?

Indi,
hányás... :evil:

Votiv,
ird meg!!! :wink:

Deni,
megértelek...

Flower,
szintén játszanak még gátvédelem ügyben, a Kondor Kata és a Molnár Gabi, de őróla már mindenki tudja... :wink:

Ybolya,
ma végre sikerült ip-ot kérnem, 27-re. Lett volna hely most szerdára is, de túl későn, nekem meg szükségem van a férjemre, mint védőpajzsra, én elég nyuszi vagyok az ilyenben...elég lesz nekem megszülnöm...a többi piszkos munka az övé...:wink: szóval, ip már van, h vállal e, az más kérdés...

most sül életem első túrós muffinja, ujjakat kéretik kersztbe helyezni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci
Az ügyletes doki Cseke Gábor volt, egyébbként közvetlen aranyos és összeségében jó emlék a szülés. Csak az a gátmetszés... Bár azt teljesen a szülésznő navigálta (hol, mennyire és hogy egyáltalán kell), a doki csak vágot.

Szerintetek akkor a tuti a gátvédelem, ha egy jó szülésznőt választok?

Votiv
Köszi a tippeket!
flower10

Indi: ÜN tiszta kedves volt, bakker mekkora tahók vannak. :roll:
Én mostanság hasonlókon megyek keresztül, de azok legalább nem lakossági, hanem céges ügyek, ott még értem, hogy szívatják a népet, de hogy lakosságin. Engem is sokszor megfingattak, Apehnál pl. előre engedett egy két jófej emberke (Fanni miatt), mire ügyintéző mondta, hogy sorszám szerint lehet, csak itnézni, mondjuk, jó akkor cserélünk sorszámot, no hááááááát azt már nem lehet. Hehe... én mondjuk csak nevettem. Fanni meg tovább játszott a helyszínen. Ha ez kell nekik, akkor hajrá.

Zsanci: oksa, elgondolkozom, hogy mi jöhet szóba. Amit múltkor vittél az nem vót jó? Vannak jó termékek, szétnézek és ajánlok.
Játszóházba mi egy kicsit mentünk, mert nagyon nagyon nagyon sokan voltak... és Fanni kisebb sokkot kapott a tömegtől. De valóban nem semmi dolgok vannak, tisztára élevezém én is. Egyszer elvihetnének minket a gyerekek.... :-)
Tényleg segítségre nincs szükséged? Vásárlás stb terén.

Na L főzni....
J
johanna1975

Zsanci! 27-re??? :o Ennyire tele van? Előbb egyáltalán nem is volt időpont??? Én hétfőn hívom fel, hogy mi legyen. Ha a rendelőjébe fog hívni, akkor ebből kiindulva talán két hónap múlva lesz is egy szabad hely! :cry: Ha a kórházba hív azzal nincs különösebb bajom, csak ott az a rossz, hogy nem ő csinálja az ultrahangot! :cry: Mondjuk amikor voltam nagyon kedves volt a csaj, aki ultrahangozott, de azért mégis... Nem jó ez így! És még egy hétig ehet a fene, mire megtudok valamit! :(

Kép
Kép
yboya

Tényleg, ha már a gátmetszésről és szülésznőválasztásról esik szó! A kérdésem az (hátha tudja valaki), hogy ha nem fogadok szülésznőt (merthogy nekem eszembe sincs), akkor is lehet esélyem gátvédelemre? Nikinél volt gátmetszés, nem is foglalkoztam vele, hogy esetleg próbáljanak meg "gátat védeni" vagy valami, meg ahogy én tudom első szülésnél ritkábban sikerül, de többediknél már nagyobb esély van a gátvédelemre. Nem? :oops:
Meg én amúgy is úgy voltam vele, lehet hogy hülye felfogás, hogy ha előhozakodok a gátvédelemmel és esetleg meg is próbálkozunk vele, félek hogy nem sikerül és "repedek", akkor meg inkább vágjanak. Hülyeség szerintetek? :oops: :oops:

Kép
Kép
yboya

Sziasztok!

Vedanak gyors gyogyulast kivanok!!!

Gretinek boldogsagos 2. szulinapot!:)

Votiv, benne leszel a tv-ben! :wink: Vagy te mar tudod? Az Aktiv beharangozojaban lattalak meg. :D

Hat most csak ennyire jottem... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Húúúúúú, Votiv!
megyek, nézlek a TV-ben!!!

nukada

Dóra, köszi!!! nem tudtam! :D :D :D nézem én is

votiv 8)
votiv

Yboya,
totál esélyes vagy a gátvédelemre, második gyereknél SZINTE mindig megoldható a gátvédelem...
és a szülésznők nagy része védi a gátadat... :lol:

Johi,
a múltkori NAGYON JÓ volt, de nekem MÉG kéne vmi, mert a falkába verődött kutyák is megijednek tőlem, úgy festek...
és köszi, egyelőre minden megoldott, mert Levi itthon, igy nekem semmi más dolgom, mint hizlalni magam... :lol:
és ha nem érnek haza hamarosan, akkor az összes túrós muffin el fog tűnni a fekete lyukban, már négyet megettem... :lol: és ahogy hűl ki, egyre finomabb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszönöm az együttérzést :) Az az igazság, hogy valamiért (fene se érti :lol: ) annyira jókedvem volt/van, hgoy nem is mérgelődtem az eseten, csak azért írtam meg, mert múltkor itt teli szájjal magyaráztam Jucusnak, hogy menjen ip nélkül, mert nálunk is lehet. Hát igen, lehet, ha VÁR TÜRELEMMMEL az ügyfél :lol:
Egyébként végül kértem a bejárati időpont-automatában (:lol:) jövő hétfőre egy ip-t (korábbra is volt, csak még nem tudom, mikor érek rá)

Votiv :) hát igen, törzsügyfél vagyok én már az újságodban :lol: Most akkor inkább várjunk jövő hétig, hátha cikk nélkül is megoldjuk, jó? Ha bunkók lesznek, akkor irány a cikkírás!

ZSanci :) túrós nyufin receptet kérek szépen!
És most utaztok vagy nem utaztok és Levi munkája megmaradt vagy mi van???? És ha Maya, akkor te is jössz Igibigivel?

Doktornéni jól leszúrt, amiért nem használom a fürdetőt, Dominónak ugyanis száraz a bőre - igaza van... tényleg száraz :(

indianyo

Daryl Hanna nagoyn helyes volt. Mokánymárti is :) De hol volt Votiv???????????? :(

indianyo

Votiviám,
hát ez nem jött össze. Pedig mondogattuk Eszternek, h ne kapcsolgassa a TV-t, mert Isti anyukája lesz benne,... de csak azt ismételgette, h "Isti Anyukája, nem nézem!" és kapkodott a power gomb felé. Mi kimeredten néztük apjukkal, de nem láttunk. (Pedig Esztert mindig időben rántottuk el a powertől)
És mivel nekem is mozilla... tegéyl már fel ide egy képet plíz, mert megőrülök. :lol:
neet
neet

És Votiv az Operabál kapcsán lesz a tévében? :D Kérek szépen tudositást, mert nekünk nincs fent tv-nk!! :)

Nukada,
ismered T.bálinton a Tölgyfa utcát? (Anna-hegy felett) Milyen?

Zsan,
BP-hez drukkolok!! szépen rámosolyogsz, tuti elvállal, nem is kell ehhez Levi :wink:

Flower,
szerintem olyan nincs, hogy tuti. Ha jo szülésznöd van, akkor inkább ugy mondanám, hogy jobbak az esélyeid a gátvédelemre:) és ha esetleg még gátat is masszirozol, azt mondják, még jobbak, és ha "lelkileg" is ugy állsz hozzá, akkor is csak javitasz a helyzeten. De elöre sosem lehet tudni, hogy alakul a szülés, és pozitivan kell hozzáállni, de kellemesen csalodni még mindig jobb, mint az érezni szülés után, hogy az elvárásaid nem teljesültek...

Yboya,
én ugy hallottam, hogy a repedés után könnyebb regenerálodni, mint a vágás után. (mert gátmetszés esetén az izmot vágják át.....). de javitsanak ki a többiek, ha nem igy van!
fibi

én nem láttam magam :(
votiv

Én sem láttalak! Csak MM-t, Kentaurt, Meg Deryll Hannah-t. Hát, elég gáz volt a rucija... Azt mondta, olyan, mint Csipkerózsikáé...??? Ja, lehet a 2006-os verzióra gondol, vagy az a ruhája, amiben a ruháit mossa... :lol:

nukada

Zsanci: oksa. kitalálom... muffin jól hangzik, egyél csak jó sokat belőle. Sajnos heliosbionál még nem vagyunk fennnnnnnnn, de remélem hamarosan ott lehetünk.

Na megyek Votivot nézni, bár már lehet, hogy lekéstem??
johanna1975

Bal also sarokban ucsorgott es beszelgetett... :lol: Sajnos rovid bevagas volt, de az minden elozetesben megmutattak. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

hehe, én LÁTTAM Votivot, igaz csak 1 századmp-ig...
akkor lehetett látni, amikor a Bódy Szilvi nyilatkozott, és ott volt mögötte...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi:
Igazándiból Anna-hegyet nem ajánlanám, mert 0 a közlekedés. Az ok, hogy van kocsi(van egyáltalán?), de pár év múlva, ha gyerekeknek ovi, suli, akkor gáz. Meg egy olyan részen kell átmenni, hogy felérj Anna-hegyre, ami (szépen fogalmazva) kultúrálisan sokszínű, pl sok a zsiguli, ha érted, mire gondolok... 8)
Viszont ma voltunk sétálni és direkt megnéztem azt a társasházat itt a közelben. Még egy melóssal is szóba elegyedtem! Így leszűrve: 2 kisebb és 2 nagyobb lakás van, 2 vagy 3 garázs. Az árat nem tudták megmondani, de
06-30-942-73-62 a telcsiszám, ami ki volt írva. Egy hívást sztem megér, próbáld meg!

nukada

Zsanci en meg arrol maradtam le. :lol:
Na majd holnap rekonstrualjuk a netrol. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja, azt nem mondtátok, hogy kikockázva kell nézni, meg a Bódy Szilvi takarásában :D

nukada

Hát ezt lekéstem....
johanna1975

Én is lemaradtam Votivról :cry: :cry: de legalább a képek bejöttek és ott megnéztem! :D :D

Indi :) Ü.néni :evil: Akkor csak nagyon türelmes ember menjen ügyintézni ip. nélkül? hát ez jó, szerdán úgyis mennem kell az önkormiba, majd igyekszem az lenni :lol:

Zsan :) Túrós muffin nyaaaamiiiii......
denizsa

Fibi
Igazad van! De az ember szeretne mindent megtenni :) A masszir meg volt a múltkor is (6 hétig), lelkileg is készültem, már csak jól kell dokit meg ezek szerint szülésznőt választani;) Aztán lehet remélni a legjobbakat...
flower10

Kisherczeg!
Remélem napról napra jobban van a kislányod!!!

Vica,
További javulást fülednek. Nekem még életemben nem fájt (nem emlékszem), de anyám nagy fülfájós :? .

Deni,
Chilis forrócsoki milyen? Én pepperonis sima táblás étcsokit kóstoltam - az jó. A te csokid nagyon édes? (A mostani diétám miatt elszoktam az édestől, de a csokit továbbra is imádom...) A Maya az hol van? Annyit írtok róla és már kiváncsi lettem.

Ildi,
Gyerekágyat sztem ne sajnáld. Arról is le tudnak esni...
Hasonló jelenség (szoptatás után is van még teje), mint amit leírtál egyik barátnőmnél is előfordult. Elment vele a dokijához, az megvizsgálta és mondta, hogy ilyen van. Vagyis ilyen simán lehet.

Votiv,
Azta-azta!!! Nagyon szép voltál!!!! És a hajad is.
És csatlakozom Indihez - nagy hiba, hogy mindig előlről készülnek fotók. Persze azok a legérdekesebbek, de hátulról, oldalról is jó képeket lehet készíteni. (Rólam van hátulról készült esküvői kép - tul.képpen az a kedvencem...)

Ruz,
Háát, ezek tényleg fotók!!!!! Fotó Fotók!

Indi,
És már túl vagy rajta (ügyintézős dolgon)? Én olyan röhejes vagyok, egy ilyen eseten napokig tudok őrjöngeni magamban...

Flower,
Nekem is volt gátvédelem de gátmetszés is, viszont az égadta világon semmi rosszat nem tudnék erről mondani. Se alatta, se utána nem fájt semmim (úgy értem sok mindenem fájt, de a gátmetszéssel nem volt kapcs-ban). Sztem sok múlik a szülésznőn, orvoson, de a körülményeken is (pl. a babán)... Úgyhogy sztem se lehet 100%-ra menni.

Móni
Kép
Kép
monisa

Flower,
persze, tegyünk is meg mindent :) és remélni mindenképpen!! nekem sincs több választásom.

Nukada,
köszi szépen az infot és a tel.számot is!!!!
lehet egy kérdéssel több? :lol: Ha azt irja, hogy közelben a 172-es kék busz, az jo hely?
fibi

Votiv,
végre explorerhez jutottam, ha már a média kivágott... a hajad jó, a pocak szép, de nekem ez a ruha nem jön be, ugye azért még barátkozunk? :wink:

Gát: nem értem, mit kell ezen ennyit vacakolni. Persze, védjék, ha lehet, de ha választani kell, inkább egy kis nyissz, mint egy szanaszét szakadás. És az ember azt tényleg nem is érzi. (Kivéve, ha meglátja a szikét, és eláll a lélegzete, fájása is a döbbenettől..... De még akkor is csak 2 mp az egész...) A doki, szülésznő ígérhet bármit, ha nagy a baba feje és kicsi a kijárat, muszáj vágni, ez van. Nekem Fantha Zsu megpróbálta védeni, ott a csillagokat kapartam meg a falat, így rábeszéltem, hogy hagyjuk ezt a masszír dolgot. :? Zuram a kézfejébe masszírozta az illóolajat (eléggé ki volt száradva a kertimunka miatt) így ennyiben maradtunk. Ne maceráljanak már engem, ha nem muszáj. :mrgreen:
(Ja, és én még aznap este ültem is, pedig du jött ki Eszter.)
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: