Gyönyörű ez a kislány, tényleg olyan csajos és nagyon fejlett, úgy értem sokkal idősebbnek tűnik. Igazából engem is csak ez boldogít, ha már nem tudom majd megszülni, legalább olyan 1-2 hónapos baba kinézete lesz a kis 4kilósomnak. Egy kis öröm az ürömben! A francnak vasaltam ki annyi 50-56os rucit!
Valentina
Hát ha magamra gondolok nálam az semmit nem jelent, mert kb. 3 hónapja ezt csinálja a hasam. Most is direkt mászkálok mindenhova apáékkal (mindig itthon akarnak hagyni pihenni) hátha lesz valami, de semmi csak 10 perc séta 10 perc pihenés, meg a sok kigúvadt szem,…”Anyám mekkora hasa van ennek a nőnek….”. Szabadba már keveset megyek, mert ha feszít a hasam csak a pisilés segít, szóval kell a mosdó a közelben! Direkt testhez simuló cuccokat hordok, máskülönben bálnának néznének. Tegnap megnéztük az amerikai autókiállítást a Camponában. Nagyon szépek az autók és meg is lehet venni őket
Tudom, hogy min mész keresztül, de próbálj tényleg másra gondolni, mint arra a hülye naptárra!
Cancan
Sztem hagyd, hogy a maga tempójában szokja meg a gyümiket. Talán túl pikánsak neki, azért rázkódik meg. Próbálgasd, de akkor sincs semmi ha akár 8 hónaposan kezdjük a hozzátáplálást! Oli a mai napig nem kedveli a túl pikáns gyümiket (pirosakat pl). Alma, barack, körte, banán, mandarin, karalábé, répa. Ezek mennek nálunk!
Barimami
Hát ez klassz ötlet, Ungváry Renátától (sztem ő nem LLL tanácsadó, hanem „csak” tanácsadó, vagy tévedek?), de nagyon nem életszerű, ebbe hülyülnek bele az anyák, és ezért hagyják abba olyan korán a szoptatást. Azt mondja meg, ő hogy fogja szoptatni 40-50 percig a kicsit naponta többször 3 gyerek, háztartás, férj és meló mellett!
A tejtermelésben igaza van, de sztem jobb lecsökkenteni az időt, két ciciből szoptatni és elhagyni a bimbóvédőt! A tejmennyiség így is meglesz begyulladt, iszonyúan feszítő-telt cicik nélkül. Akkor mindenhol külön előkészületek nélkül fogsz tudni szoptatni egy gyorsat, ha szükséges (nem látszik át apolódon majd az a kis sikkes melltartóbetét
Én emlékszem a Kútvölgyiben reggel hatkor hozták Olicskát (akkor láttam először), halál kába voltam és a dundi, fekete, hosszú hajú csecsemős nővér odajött „….Anyuka Olívia éhes (ordított a drágám)! - aztán meglátta a cicimet és – „ ….Jaj anyuka magának befelé forduló mellbimbója van, nem mondta a védőnő….” (….kicsoda?...
Igen csajok kérünk képeket az iciri-picirikről és
Manóka a szüléstörténetet is szívesen meghallgatnánk, ha vannak további publikus részletek! Nem térek még mindig magamhoz a „gyors szülés gátvédelemmel” történetedtől. Tanítani kéne!

Kedvenc képem

Elégedett vagyok a súlyommal