A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok!

Ági!
Véletlenül sem szeretném, ha megharagudnál, de ne beszélgessünk a görbémről, jó? Nem tudom, ismered-e az előzményeket, ha nem, szívesen leírom neked, akár priviben is, hogy ne ismételgessem a többieknek. :)
Részemről nyugodtan írhatsz a gyerkőceidről, mások is szoktak, és jókat szoktunk mosolyogni a sztorikon. Ráadásul szerintem nem sokan vagyunk, akiknek nincsen.
A tojásfehérje a legtermékenyebb váladék, úgyhogy elvileg igen.
Tőled is szeretném kérni, amit Anditól: megírnád újra a történeted, mert én tényleg nagyon elvesztem az utóbbi időben. Sőt, ha bemutatkozásként írnád a lapra, akkor vissza is tudnánk olvasni mi, feledékenyek. :)

Gigi4
Nehéz meló... :lol: :lol: :lol:

Krisz!
Gergőnek gratula!! Add át neki! És hajrá! Nagyon tetszik a hozzáállásod.

Anna!
Nem vagy egyedül ezzel!!! De látod, mi is kitartunk!!!! Úgyhogy kapsz pár ... percet, hogy összeszedd magad, aztán vissza ide!!! És különben sem válaszoltál a kérdéseimre!!!!!

meri

Anna! :evil: :evil: :evil: Nem hagyhatsz csak úgy itt minket!!!!!!

Ági! Nyugodtan írj a gyerekeidről, mert akinek itt van, az megérti, én is rengeteget tudnék írni az enyémről, akinek meg nincs, az meg legalább megtudja, hogy mire számíthat! :lol:

Most megyek, mert apát elküldtem a cukiba rigó jancsiért, és mindjárt itthon lesz! már alig várom.......
Vendég

Szép estét, jó sütizést és meghitt összebújásokat az estére! :lol:

Én is megyek csinálom a pizzát az lesz vacsira!

Valószínű holnap délutántól hétfőig nem leszek!

Puszi
Vendég

Krisz!
Hiányozni fogsz!!! :)

meri

Szia Krisz! Jó pizzázást!

Hétvégén én se nagyon leszek, mert holnap megyünk Thomas-os kiállításra a Közlekedési Múzeumba, vasárnap meg anyuékhoz! De esténként megpróbálok benézni, ha nem leszek hulla!

Anna!!!!!!!!!!!!!!!! Jelentkezz! Lejárt a gondolkodási időd! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anna, ne kezd már!!!!! Most mindenkinek nehéz - persze, ha nem érzed jól magad itt, akkor megértelek, hogy többet nem irsz. De ha semmi okod nincs rá, csak az, hogy mások kiszállnak, azzal nem értek egyet!
Légy szives, még 1-2x gondold át - vagyis annyiszor, amig úgy döntesz, hogy újra jössz! :) - és a beszámolót mindenképp elvárom a doki után!

Éva, remélem még te is fogsz ide irni!

Mo, te tartozol egy beszámolóval, hogy a doki mit mondott! Úgy, hogy légyszi nehogy eltűnj!!!!

Krisztinka, ha számolni kezdünk a ciklusaid hosszából, akkor mármerről nézzük, már meg kellett volna lennie a pé-nek :shock:

Ági2 - azért, mert a babákért harcolunk, nem azt jelenti, hogy nem beszélhetsz a tieidről. Az is része az életednek, úgy, hogy jöhetnek a beszámolók! És köszi a drukkokat! Vissza uganaz megy++++++

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Ja, és mindenkinek jó hétvégét! Azoknak is, akik nem lesznek!

KépKépKép
ildiko74

Ja, és mindenkinek jó hétvégét! Azoknak is, akik nem lesznek!

KépKépKép
ildiko74

Milyen hétvége lesz ez??? Se buli, se fórum... :(
:lol: :lol: :lol:

meri

Ildi, neked most jó így a vonalzód? Vagy akkor most mi van?

meri

Csajok, én tiszta lökött vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:
A saját utolsó hozzászólásomat láttam a képernyőn, meg fölötte ezt: cd21-4dpo. Jééé, mondom, valakivel ugyanott tartok....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meri

Meri, megnéztem fertit, és gyorsan át is állitotta a vonalzóm :)

KépKépKép
ildiko74

Mondjuk nem örülök: az előző jobban tetszett!!! :) De akkor most pé után elég korán jött meg, nem?

meri

Lányok!

A hozzászólásom nem búcsúzkodás akart lenni!
Én ide is szeretnék írni és mivel nekem Titi és Ági nagyon-nagyon fontos a másik topikba is benézegetek, de hát többen vagyunk, akik nem csak egy helyre írnak!
Így van ez a barátságoknál. Mindenkit másképpen szeretünk és másért.
Jövök majd csak azt hiszem nálunk most többen betegek lesznek!

Éva

Kép
balimama

Hát, igen - most hamarabb jött. A múlt hónapban 14 DPO-m volt....

Még beszúrom a görbém:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Éva, gyógyulást! Remélem nem lesznek nagy gondok....
Már nagyon várom, hogy tesztelj egy POZITIVAT!!!!

KépKépKép
ildiko74

De jóóóóó, Éva! Megnyugodtam! :)

meri

A mai idézet:

"Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!"
(Mark Twain)

meri

Találtam egy még jobbat:

"Legbelül mindannyian rettegünk. Ahhoz, hogy kezünkbe vegyük sorsunkat, mindenképp szembe kell nézni félelmeinkkel, és le kell győzni őket!" ("Heroes")

meri

éva,
ezt már értékelem :wink: :D

anna,
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: mé kell idegelni?????????????????????????????pár hsz-sal korábban még te írtad mikor én poénkodtam hogy elmegyek hogy senki sehova.erre ilyet írsz :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:

little,
csak nem kívános a kismami :lol: :lol: :lol: :lol:

krisz,
jó szórakozást

meri,
én itt hétvégén is :wink: szóval veléem buli is lesz meg fórum is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi, drága!
Igen röviden összefoglaltad a mondandódat. :lol:

meri

Kép

Így majdnem délben! Hol vagytok?

Én még itthon vagyok, kész a torta is, MAnó is alszik mjd csak össze kell pakolni és indulhatunk tesómékhoz- anyáékhoz!

Ildi! Olyan szépen alakult a görbéd! Sajna , hogy így alakult! :cry:

Hát mi igazán összebújósnapokat élünk mostanában, kívánsci vagyok mikor jön meg?! :shock: Vagyis az lenne jó ugye ha nem jönne meg, de ez mellett a görbe mellett. :?

Meri! Te honnan szeded az idézeteket?

Verzsike! Hol vagy? Mi újság veled? Pocaklakó hogy van? Remélem nincs semmi gond?! :roll:

Akkor most majdnem minden kismami eltűnt?

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Oké, maradok :lol: Pillanatnyi elmezavarom volt tegnap... :roll:
Meri, ez annyira tetsztett: "kapsz pár ... percet, hogy összeszedd magad" :lol: :lol: :lol:

Késöbb jövök, addig írjatok! 8)
Vendég

Drága Gigike!

E napon Neked kel fel a nap, felhőkön átsimogatja arcodat. Csak Neked nyújtja meleg sugarát, és Velem együtt Boldog Születésnapot Kíván!!

Kép

Millió Puszi
Vendég

Húúúúúúúúúú! Gigi tényleg ma van a szülinapd? Akkor
Boldog Szülinapot Kívánok!!!!

Kép

Millió puszika!!!
Vendég

sziasztok,
jaj csajok,annyira édesek vagytok,nagyon nagyon köszönöm nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és akkor nézzétek el hogy ma nem vagyok,igazoltam vagyok távol :wink:

pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gigike
Vendég

Ebbol en sem maradhatok ki! :mrgreen:

Gigike!
Nagyon boldog szulinapot kivanok!!!!

(Mara volt kiirva Noah... :lol: )

KépKép
KépKép
vitte

Gigi, nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Mi nagyon szeretünk, de gondolom, ezt úgyis tudod! ;)

meri

Én azért küldtem ilyen "későn", mert MA úgyis én voltam az ELSŐ!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

meri

GIGIKE!

IGAZ ÉN MÁR PRIVIBEN "ELINTÉZTEM",DE AKKOR MÉGEGYSZER

Kép
Vendég

Sajnos a topikban történt változások után átalakítom a honlapunkat is. :( Ehhez viszont szükségem van arra, hogy nyilatkozzatok.

Tehát a Topik lakói (akik már nyilatkoztak):

1. Ági
2. Andi
3. Anna
4. Eszter
5. Éva
6. Gigi
7. Krisztinka
8. Little
9. Meri

Aki nincs a listán, az még nem mondta el, hogy szeretne-e maradni, és nem is jelentkezett már egy ideje...

meri

Sajnos a topikban történt változások után átalakítom a honlapunkat is. :( Ehhez viszont szükségem van arra, hogy nyilatkozzatok.

Tehát a Topik lakói (akik már nyilatkoztak):

1. Ági
2. Andi
3. Anna
4. Eszter
5. Éva
6. Gigi
7. Ildikó
8. Krisztinka
9. Little
10. Meri

Aki nincs a listán, az még nem mondta el, hogy szeretne-e maradni, és nem is jelentkezett már egy ideje...

Ildi, ez annyira ciki!!!!! Végig azon járt az eszem, nehogy valakit kihagyjak, és rád gondoltam, hogy ha itt lennél, te figyelmeztetnél. Erre tessék!!! :( Pedig tudod, hogy szeretlek. :(

Kép

meri

istenem én is annyira szeretlek titeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: el se tudom mondani mennyire jól esnek a köszöntések!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meri,anna
ez egy különleges születésnap,ilyen korán még sosem köszöntöttek :wink:

köszönöm mindenkinek :wink:
Vendég

Krisz!
Az idézeteket gyűjtöm mindenhonnan. :) De Giginek is van sok, csak valahogy itt énkezdtem, így én lettem az idézetfelelős. :)

meri

Szaisztok!

Na akkor itt is, ma reggel megjött :cry: :cry: :cry: Most épp 1000 sebből vérzik a szívem, és haragszom az egész világra, de nem adom fel!!!

Puszi, és jó éjt mindenkinek!
Vendég

Mi van Anna???!!! Megjött???!!! Na ne máááááááááár!!! Mikor mentél volna dokihoz??? Én ezt nem értem! Lehet, hogy menstruálsz, de babás vagy? Ha a múltkor is megjött, lehet, hogy most sincs semmi gond, csak egyszerűen menstruálsz a baba mellett, tudod, hogy van ilyen.

Azért nem ártana egy orvosi látogatás. Nem voltál azóta, ugye? Vagy csak annyira lemaradtam, hogy egyszerűen nem vettem észre, hogy írtál róla???!!!

KépKép
titi_27

Titi, drága vagy, hogy írtál! :roll:
Hétfőn, vagy kedden mentem volna dokihoz. Ő is így mondta, hogy akkor menjek, ha nem jön meg... Sajnos sokkal jobban megvan, mint januárban, darabos is, meg gőrcsölök is rettenetesen... Ha nem múlik elmegyek elöbb dokihoz, figyelek most nagyon erre. Szóval én nem hszem, hogy benn tudott volna maradni a baba :cry: :cry: :cry: Csak arra tudok gondolni, hogy biztos beteg lett volna... vagy Gigi is mondta, hogy lehet az is baj volt, hogy nagyon korán volt a p.é
Hát nagyjából ennyi.

Puszi
Vendég

Jaj, Anna, rettenetesen sajnálom! De jó, hogy így tudod felfogni, és tartod magad!
Azért ez így olyan sz@r! Ezek szerint nem kell menned dokihoz? Azt mondta, hogy csak akkor menj, hogyha nem jön meg? De akkor sosem tudjuk meg, hogy most mi volt? Figyu... Anna, azért nem akarsz csinálni még egy tesztet a biztonság kedvéért? Vagy egyértelmű szerinted, hogy nincs baba?

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Én is benéztem.
Anna!
Végtelenül sajnálom, ami veled történt! Bizony hihetetlenül nagy erő kell, hogy feldolgozd! Sokat gondolok Rád és veled érzek!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Tegnap este akartam jönni, végre lett volna időm mert apa nem volt itthon erre nem volt jó a babanet.

Andi
Nagyon édi a kisfiad!

Krisztinka
Nagyon szép tortákat készítettél, biztos finomak is. Én is szoktam sütni. Van valami cukrász végzettséged?
Gratulálok a Gergő lépéseihez, meglátod eltelik egy-két hét és már rohanni fog, nem győződ majd utólérni.

Vitte
Gratulálok a kisfiadhoz!

Meri
Akkor röviden: 2000-ben megbeszéltük apával, hogy jöhet a baba és elsőre sikerült is. Ikerterhesség, két kisfiú lett volna de sajnos a 23 héten megszülettek. Előtte 3 hétig kórházba voltam, felkelnem sem szabadott. Kinyílt a méhszáj, megpróbálták összevarrni de az alsó babának a burka belógott a hüvelybe és annyira feszült, hogy nem akartak kisérletezni nehogy megrepedjen.3 hétig úgy kellett feküdnöm, hogy az ágy végét megemelték, téglákat tettek az ágy alá, hogy ne nehezedjen súly a méhszájra. Utána hazamentem mert otthon is megcsináltuk ugyanígy. 2 nap múlva elkezdett fájni a hasam és mire beértünk a kórházba már nem látszott a méhszáj, annyira kitágultam. Vittek a szülőszobába és sajnos megkellett szülni őket. 6 év telt el azóta de nincsen nap, hogy ne jutna eszembe. Utána nem vártam semennyit és a második hónapban megint sikerült. A 9 héten derült ki, hogy üres a petezsák. Ekkor már olyan szinten kivoltam, hogy orvosról orvosra jártam, mértem a hőmet és a nap 24 órájában azon töprengtem, hogy miért nem leszek terhes. Elmentem az optimális családtervezésre és ott kaptam clostyt. Nézték a félidőnél a tűszőt és kaptam injekciót, hogy megrepedjen. 5 hónap telt el mire újra baba költözött a hasamba. A kislányom a 35 héten született. Koraszülött volt és 3 hét múlva vihettem haza. Ja, császármetszéssel mert farfekvéses volt és toxémiám is lett. A kisfiammal tökéletes terhesség volt, tökéletes szüléssel.

Érdekelne a te történeted is.

Gigi
Nagyon boldog születésnapot!

Anna
Úristen, annyira sajnálom. Annyit gondoltam rád, ez a legszörnyűbb mikor az ember már beleéli magát. Tudom, hogy ez nem vigasztal de ha van valami akkor inkább minnél hamarabb legyen vége és kezdődjön egy új hónap. Azt nem értem, hogy akkor miért voltak tűneteid (erős hányinger). Különben az anyukám három hónapig vérzett mikor velünk volt terhes.

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Anna!
Itt is elmondom, mennyire elkendőtem a hírtől. De délután még olyan erős voltál! Követelem vissza az optimizmusod!!!! :D

Ági!
Nagyon-nagyon sajnálom a veled történteket!!! Neked nagyon meg kellet szenvedned a gyerekeidért!!! De most biztos kárpótolnak! :) És akkor most szeretnétek egy 3.-at... Mióta? Mi a helyzet ezzel a projekttel? :)

Az én történetem ennél sokkal egyszerűbb. Nem olyan régen még nem is gondoltam babára. AZtán ősszel arról beszélgettünk apával, nem is lenne rossz, ha jönne lassacskán. Októberben elkezdtem mérni a hőmet. Szépen alakult, a ciklus második felében furcsa érzéseim kezdtek lenni. Teszteltem egy pozitívat. Végigizokogtam azt a napot. Örültem, de ugyanakkor borzasztóan bepánikoltam, hogy most akkor hogyan tovább, ugye nem lesz semmi baja? És csak zokogtam: felváltva az örömtől és a pániktól. Aztán persze megnyugodtam, de akkor is tele volt a fejem buta gondolatokkal, mi minden történhet, meg hogyan lesz ezután. Egy szóval: pánik. Aztán pár nappal később megjött... Nem sokkal később észheztértem. Rájöttem, hogy meg kell változnom, mert így nem lesz jó vége. Nem tervezhetek meg mindent előre, és nem irányíthatok mindig mindent én... Közben rengeteg olyan "jelet" kaptam (újságcikkek, találkozások, könyvek, beszélgetések), amelyek megerősítettek ebben: jó úton járok, csak nyugalom és türelem! És azóta halálos nyugalom szállt meg... :) Semmin nem tudom izgatni magam igazán. A hőmet mérem, mert még szükség lehet rá, de ezen kívül semmi. Gyakran nem tudom megmondani, hanyadik napon tartok. ;) Viszont a lelkem mélyén azért még félek, hogy újra rámtör ez a hülyeség, éppen ezért nem akarok beszélni magamról ezzel kapcsolatban. (Eztért kértem a görbémnél is: felteszem, örülök neki, hogy erőteljesebb, mint szokott lenni, de babaszempontból nem akarom elemezgetni, és azt szeretném, ha ti sem tennétek.) :)

Egyébként 30 éves vagyok, és ez lesz az első babánk. És én tarto(tta)m rendben a topik honlapját is, ami most, úgy tűnik, meg fog szűnni... :(
Na de mindegy, az élet megy tovább... :)

Ja, és időnként mindenféle "okosságokkal" bombázom a társaságot. :)

meri

sziasztok,

anna,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
clostyt elkezdted?????????????????????

ági2,
jaj istenem,itt bőgök és képtelen vagyok abbahagyni.miért kell embereknek ilyen tragédiát átélnie?és miért kétszer is?????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: úgy feljöttek bennem is az "emlékek".........szörnyű :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
és most megint szedsz clostyt,bocs de erre nem emlékszem :oops: :( egy nappal vagyok elötted :wink: :wink:

meri,
le vagyok maradva miért is fog megszűnni :( :( :( :( :( ?

éva,
mesélj,mikor tesztelsz :wink: ?

rólunk,
születésnap szép volt ,jó kaki filmet sikerült nézni a moziban de kompenzálta hogy apa elvitt vásásrolni és azt vehettem amit akartam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és a reggel se volt elhanyagolható :wink: holnap meg UH :roll:

még jövök,csak ma jönnek a barátok köszönteni,ilyenkor pár napig dömping van felénk 8)

puszkó
gigi,16.cn
Vendég

Sziasztok! Én is itt.

Gigi! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Andi! Édes a kisfiad a képeken!! (A hintázós tetszik a legjobban!! :D )
Krisz! A sütikbe kedvem lenne beleharapni! Örülhet a család, hogy ilyen ügyes vagy!!!
Meri! A beszélgetésünket inkább folytassuk személyesen, mert egy picit elbeszélünk egymás mellett!
Ildi! Ne add fel! Elhiszem, hogy szomorkás a kedved, "de új hónap, új remények"!!!!
Anna! Teljesen ledöbbentem!!! Szerintem akkor is irány a doki, ha most megjött!!
Az, hogy Zorának is írok... hmmm...egy picit értetlenül állok most a téma előtt. Nem tudom, hogy miért tűnik klikkesedésenek a dolog. Szeretem Zorát, jókat pötyögünk a másik top-ba. Tegnap: egész nap vele diskuráltam.
Úgy halkultam el, hogy olvasni foglak benneteket is, és nagyon szeretek mindenkit!!! Haragról, meg ilyenekről szó sincs!!!!!!
Sokat köszönhetek nektek!!!! Aranyos a társaság, jókat pötyögünk egymásnak. Figyelem a sorsotokat, és ahogy tudok, jövök.
Vendég

Sziasztok!

Kellene könyvelnem és megint azt veszem észre, hogy itt vagyok. Nem lesz ennek jó vége mert nem leszek kész.

Meri
Nem írjál már ilyet, hogy megszűnik a topic mikor most találtam ide és már kezdek képbe lenni. Sajnálom ami veld történt de én biztos nem fogok előbb tesztet csinálni mielőtt meg kellene jönnie. Azt mondják, hogy nagyon sok terhesség jön létre és kb annak a fele marad meg. Kicsit erősebb vérzés és aki nem akar babát az észre sem veszi. (Lásd Anna) Én is elég tesz függő voltam, a tesztgyártók belőlem éltek de azért mindig a vérzés után még vártam 3-5 napot és csak akkor csináltam.

Nekünk ez az első hónap, már úgy izgulok a jövő héten kell öszzebújni apával. Kb már egy éve téma volt nálunk,hogy legyen e harmadik. Apa mindig azt mondta, hogy nem tudja (soha nem adott egy határozott igen vagy nem válszt). Én mindig nagyon szerettem volna. Aztán fordul a kocka és ő mondta, hogy gondolkozott és jöhet a harmadik. Én ekkor teljesen bepánikoltam, hogyan fogok boldogulni hárommal, meg lehet hogy ez most hülyén hangzik de nem akartam a másik kettő kárára. A tény az, hogy minnél többen vannak annál több gyereknek kell rajtam osztozni. Három lehetséges hónapot elszalasztottam és most jutottam el oda, hogy megtudom oldani és ennél nagyobb öröm nem is lehet. Tudni kell róluk, hogy nagyon anyásak. Én nem megyek sehova nélkülük mindenhova cipelem magammal őket. Már a kislányommal is beszéltem róla és nagyon szeretne kistestvért.

Gigi
Én is ahogy írtam elbőgtem magam, sajnos még mindig nagyon áttudom élni. Nem szedek clostyt akkor is csak azért kaptam, hogy hamarabb sikerüljön mert már nem tudtam várni. Egyébkétn ezt leszámítva elmondthatom, hogy könnyen esek teherbe. Akkor lehet, hogy egyszerre fogunk majd tesztelni vagy egyszerre leszünk magunk alatt. Hány naposak a cilusaid?
Mit néztetek meg?

Ági

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!
Csak gyors qqcs. :)

Gigi, azért mert elveszetettem a fonalat, hogy kit hagyhatok fent, kit nem, és kit kéne még beírnom. Meg ebben az ügyben kicsit elvesztettem a lelkesedésemet. Úgyhogy most fent hagytam a fontos infókat, de minden személyes részét lezártam.

Mo, felőlem beszélhetünk, bár szerintem én elég tömören és világosan fogalmaztam meg agondolataimat. ;)

Ági, félreértettél: nem a topik szűnik meg. A honlappal kapcsolatban nem tudom, mi tévő legyek. :) Tudod, amit mondtunk neked, hogy küldhetnél bemutatkozást meg ilyeneket. :)
Igen, én is tudom, hogy ez teljesen hétköznapi dolog. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy innen indult az én halálosan nyugodt korszakom. :lol:

Éva, 14. dpo? Ilyenkor már lehet tesztelni, nem? ;)

meri

mo,
köszönöm neked is a köszöntést :)

ági2,
hát nekem closty mellett is változó de kb 33-34 napos a ciklusom.azaz nem tom mert ciklusom még csak 2X volt életemben amit tényleg annak neveznék,ez az a két hónap volt mikor nem maradtam terhes :roll: szóval ebből nem tudok messzemenő következtetéseket levonni :?
és hát biztos fogunk együtt is tesztelni de mire te az első fogod addigra én sztem már a 6-at :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja és ma ------------------ lett az lh tesztem,amiből azt gondolom hogy túl vagyok a repin.de holnap uh-n eldől,ha még ott van a tüsző akkor lh tesztek mennek a kukába :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ja és a parfümöt néztük meg :? :? :? :? kritikán aluli :evil:
te könyvelő vagy?

meri,
ok,értem :wink:
Vendég

Gigi!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Sajnos nem vagyok topon. Reggel teszteltem egy negatívat. Mensinek még semmi jele és szerintem a ferti nem jó helyre tette nekem pé-t. Mert nem a 10. hanem a 12. napon éreztem, hogy nagyon görcsöl a pocakom, szerintem másnap repedhetett meg a tüsző, tehát a 13. napon.
Szóval ez akkor még csak a 11. nap. Tök hülyeség volt tesztelni, de tudjátok hogy van...

Ági!
Mélységesen megérintett a történeted! Micsoda erő kell mindez végig csinálni és újra belevágni!

Meri!
:cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ma reggelre belázasodtam, fáj mindenem, az izületeim, az egész légcsövem, a torkom, ráz a hideg, és még fokozhatnám... :cry: Úgyhogy holnap doki lesz asszem...

Ági :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Éva, sajnálom a negatív tesztet, de ez még közel sem jelent semmit, de ezt Te is tudod.

Meri, sajnálom, hogy megfog szünni az oldalunk...

Gigi, gondolok Rád holnap!

Puszi mindenkinek, megyek visszafekszem
Vendég

anna,
gyere fel msn,beszélnünk kell
Vendég

Éva!
Ebből még bármi lehet. Csak ne tesztelgessél, dugd el azt a nyavalyás tesztet!!! Különben hogy ÉRZED?

ANna!
Sajnálom, hogy betegeskedsz!!! :( A homlappal kapcsolatban: mostanra kicsit úgy érzem, csak nekem fontos, de majd kialakul. :)

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: