Anna!
Itt is elmondom, mennyire elkendőtem a hírtől. De délután még olyan erős voltál! Követelem vissza az optimizmusod!!!!
Ági!
Nagyon-nagyon sajnálom a veled történteket!!! Neked nagyon meg kellet szenvedned a gyerekeidért!!! De most biztos kárpótolnak!

És akkor most szeretnétek egy 3.-at... Mióta? Mi a helyzet ezzel a projekttel?
Az én történetem ennél sokkal egyszerűbb. Nem olyan régen még nem is gondoltam babára. AZtán ősszel arról beszélgettünk apával, nem is lenne rossz, ha jönne lassacskán. Októberben elkezdtem mérni a hőmet. Szépen alakult, a ciklus második felében furcsa érzéseim kezdtek lenni. Teszteltem egy pozitívat. Végigizokogtam azt a napot. Örültem, de ugyanakkor borzasztóan bepánikoltam, hogy most akkor hogyan tovább, ugye nem lesz semmi baja? És csak zokogtam: felváltva az örömtől és a pániktól. Aztán persze megnyugodtam, de akkor is tele volt a fejem buta gondolatokkal, mi minden történhet, meg hogyan lesz ezután. Egy szóval: pánik. Aztán pár nappal később megjött... Nem sokkal később észheztértem. Rájöttem, hogy meg kell változnom, mert így nem lesz jó vége. Nem tervezhetek meg mindent előre, és nem irányíthatok mindig mindent én... Közben rengeteg olyan "jelet" kaptam (újságcikkek, találkozások, könyvek, beszélgetések), amelyek megerősítettek ebben: jó úton járok, csak nyugalom és türelem! És azóta halálos nyugalom szállt meg...

Semmin nem tudom izgatni magam igazán. A hőmet mérem, mert még szükség lehet rá, de ezen kívül semmi. Gyakran nem tudom megmondani, hanyadik napon tartok.

Viszont a lelkem mélyén azért még félek, hogy újra rámtör ez a hülyeség, éppen ezért nem akarok beszélni magamról ezzel kapcsolatban. (Eztért kértem a görbémnél is: felteszem, örülök neki, hogy erőteljesebb, mint szokott lenni, de babaszempontból nem akarom elemezgetni, és azt szeretném, ha ti sem tennétek.)
Egyébként 30 éves vagyok, és ez lesz az első babánk. És én tarto(tta)m rendben a topik honlapját is, ami most, úgy tűnik, meg fog szűnni...
Na de mindegy, az élet megy tovább...
Ja, és időnként mindenféle "okosságokkal" bombázom a társaságot.