A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

és most már csak azon gondolkozom,h vajon ki fog nekem gátat masszirozni,ha Levi esetleg elutazik Irországba???? :twisted:
KELL TALÁLNOM VALAKIT!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
tudod, én sokmindenben segitek szivesen, de a gátmasszit átadnám másnak, ha nem baj :lol: :lol:
Az hogy B mintagyerek kissé tulzás :D mindenben ellentmondott Iginek, ha Igi szerint vmi "adda" volt, akkor B szerint tuti hogy "nem adda", de valoban marha jol eldumáltak igy :D :D ja, és inkább Igi a szotfogado, mert ha B rászolt, hogy azzal ne játsszon, akkor ö rögtön visszaült anyja ölébe :P
és itt nem maradt ki egy szo? :? : "mi is jót dumáltunk az anyukájával, de ez nem meglepő, hiszen mi már nagyon (?)vagyunk"
fibi

A citromos süti is finom ám, amit a talira sütöttem :wink:

indianyo

Nemsokára kezdödik a Borágo koncert, ahova apjuk kapott tiszteletjegyet, és engem is elvihetett volna magával, ha..... de majd 10 év mulva 8)
fibi

Fibi,
nagyon helyett nagyoKat akartam irni.
És Igi a vált. kedvéért épp elég húzósat produkál...vagy beteg lesz, vagy rettenetesen kikésziti az épp aktuális front... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bálintom feldolgozza a talin történteket, kibeszéli magábol ilyen formában:
"Bendi, ne vedd el játékom!", Ááábel, kááábel"...... és hasonlok :lol:

Az elöbb meg mondja, hogy Lemente baba éppen eszik. kérdezem töle, mit eszik, válasz: füstölt sajtot kenyérrel :lol:
fibi

Olvasok, írok, bk-ig van idő. :lol:

Először is:
ÚJ TOPIKOLÓ KISMAMÁK!!
Akik orvoson tanakodtok, leírom nektek, h itt tényleg szinte minden doki és szülésznő egész jó és nagyon jó, szakmailag egyikkel sem lesz gondotok, viszont az, h kinek a pap kinek a papné itt is áll. Ha sok pénzetek van, fogadjatok fel egy nagynevűt és tuti a siker (pláne, ha nem lesz komplikácija, mert azt nem sokan szeretik, ahogy hallom....), ha nincs pénz és/vagy ellenkezik a vallásotokkal, menjetek az ügyeleteshez, mint jómagam, és akkor sem maradtok egyben. :) (azaz 2 in one) És ne riasszon el a szófosó banda, mi unatkozó kismamák vagyunk, akik itt élik ki magukat... meg a munkában.. meg a kül. tanfolyamokon, sulikban, egyetemeken.. :mrgreen: szal VALAKI BIZTOS válaszolni fog, csak győzzétek végigolvasni.

Holnap Operabál? wow.

Zuz,
sógoros vicc jóó! :)

Elküldöm és olvasok vissza tovább és írok még. Félek a net furmányos oldalától, amely ki-kiszáll néha...
neet
neet

ncs

ennyi maradt meg féloldalas hsz-emből. :cry: :cry: :cry:
Viszont találjátok ki, kinek ment volna-
neet
neet

Zuzmó,
Köszi a bohócos leírást - vhogy úgy érzem nagyon hasznos lesz!!!! Köszi...

Fibi,
Sztem az se jelent semmit, hogy soha nem szeretett odaadni dolgokat. Egy nagyon nagyvonalú kislány most - legalábbis pár napra - nem lett olyan nagyvonalú. És ha B így marad rábizhatnád a trezorotok kulcsát, még nektek se adja oda és egy csomó pénzt tudtok felhalmozni. Már ha ő nem költi el, de ahhoz még egy ideig kicsi.
Mellápoló olaj mire kell? (Gondolom, hogy a mellekre, de mit csinál? Olyan nincs, amitől szoptatás után egészen halálomig olyan melleim lesznek, mint a szoptatás első napjaiban???)

Ancsi,
Igazad van, bocs, elszámoltam magam. ÉS 26 ÉVES VAGYOK!! (Azta, ezt a mondatot 8 éve nem mondtam ki.)

Nukada,
Háát, tényleg nem válogathatsz. Viszont a szülésznőm (azt hiszem ő mondta) szerint a nagy babák nem születnek automatikusan nehezebben. Nna? Megnyugtatott? Gondolom megnyugtatásnak szánta és mivel én sokszor megpróbálok megfelelni az elvárásoknak így nálam bejött. Persze Peti nem volt óriási, inkább csak hosszú.

Votiv,
Azért az István se olyan nagyon ritka név. Én meg Péternek neveztem el Petit. Meg különben is, ott a Róza, nem? Nekem továbbra is nagyon tetszik a választott név, engem csak az tudna eltántorítani, hogy ha születése után úgy érezném nem illik rá. (Még ezért nincs meg Marci másik neve, de variációk már vannak.)

Zsanci,
Kiváncsi vagyok a masszázs-találásodra :D !

Akik találkozgattak, milyen jó lehetett nektek! Nagyon jól hangzott, amiket írtatok, hogy a gyerekek mit csináltak, mit mondtak...

Zsanci,
Gratulálok az eredményekhez. Én minden egyes vizsgálat (vérvétel) után úgy éreztem, hogy a személyes teljesítményem lett értékelve és piszok büszke voltam a hemoglobin szintemre (van ilyen egyáltalán?)

Móni
Kép
Kép
monisa

Aj, pedig annyit írtam.
Pl, h Moni dolgoztassa csak Petit, Ancsi addig örüljön, amíg Lencsi meg nem találja a tamponokat, deril hana nevét először hallom, ciki-e?, Barbinak válasz ment, Eszter nem tudom, tisztában van-e a tesó-fogalommal, én szívesen csinálnék még 3 gyereket, ha úgy alakulna az élet, de nem akarok velük, magammal, zurammal kicseszni, így nem csinálok, éljen Macs kv-ja.

Indi: Mindig a vétlen hal meg SAJNOS ÍGY VAN!!!!!!!! :cry:

Dóci nap volt? Mikor? éljenek utólag is sokáig boldogan!!!!!!!!!!!

Jajj, megy a bk főcímzene...

KIsmacska édesen pakol! :D

neet
neet

Vot,
babakocsihoz segítséget kell kérni. Ha nem ajánlják fel maguktól és ha nem részegek! Nyugi, ők fogják cikinek érezni és másnap keresni fogják, kinek segíthetnek. Az emberek nem mindig olyan rosszak, mint ahogy mondani szoktam.
És a mienk lány azért nem lett Lili, mert anyu kutyája eredetileg az volt, és pont akkor kapta, erre mindeki átnevezte a sajátját, mi Eszterre, ő másra. :D

Mása, kedd óta derült már ki valami? Még ott tartok...

Lindi,
dedek szép nagyok!

Rájli,
remélem, veletek is minden ok!

Tinu,
hízás rulez, így tovább!! :)

Szrek,
azóta megvan az 500? :lol:

Nukada,
a termékeny fa nagyon eredeti, teccik! :)

neet
neet

Rájli,
szerdánál tartok. 3napost modnták a csajok? (3 napig láz, aztán pöttyök, aztán elmúlik minden, valam vírus, de nem komoly.)

Nukada,
narkóskurvakatemoss?!? :lol: :lol: :lol:

Áh, 3napos említve.. így jár, aki nem jár ide nonstop. :D

Pgabi,
nektek is jobbulást, remélem, azóta...

neet
neet

Moni,
trezorkulcson jot röhögtem :D
mellápolo olaj ugy tudom arra van, hogy ne legyen (tulzottan) sebes a bimbo, ergo ápol, és azt irja, hogy a tejtermelést is serkenti a benne levö illoolajok által :) de nézd meg: www.netbio.hu
fibi

Ancsi,
táblába nekem ennyi adat elég is, ha nem baj. Nem mintha tartanék a maffiától, de tényleg eskáhá. Aki ismer, az enélkül is, aki nem, annak nem is fontos. Ugye nem baj? :)

Szmagdi,
M.S.-tól nekem a Tinilányok könyve volt meg. Elcsakliztam a nővéremtől, aki akkor már tini volt, én meg csak szerettem volna lenni. :D

Zsan,
fagyi tejjel hűteni a házat.. :lol: nagyon jóó! :lol:

Zanza és Recca nem ír egy ideje.... vagy azóta? :wink:

Vot,
Isti tikerje csúúúúúúúúúúcs. :)

Már csak 2 oldal...
neet
neet

Ancsi,
táblába nekem ennyi adat elég is, ha nem baj. Nem mintha tartanék a maffiától, de tényleg eskáhá. Aki ismer, az enélkül is, aki nem, annak nem is fontos. Ugye nem baj? :)

Szmagdi,
M.S.-tól nekem a Tinilányok könyve volt meg. Elcsakliztam a nővéremtől, aki akkor már tini volt, én meg csak szerettem volna lenni. :D

Zsan,
fagyi tejjel hűteni a házat.. :lol: nagyon jóó! :lol:

Zanza és Recca nem ír egy ideje.... vagy azóta? :wink:

Vot,
Isti tikerje csúúúúúúúúúúcs. :)

Már csak 2 oldal...

internal server error. gosh

neet
neet

Hogy van ez az utolsókból lesznek az elsők szöveg? :)

Vica,
gratula a 10 évhez!!! :) És a 2 foghoz.

Ruz
előbb utóbb meglesznek azok a vizsgák! +++ Ügyes vagy, h a többit meg tudtad csinálni!! Gyerek mellett...

Milyen tali volt?

Barbi,
éljen a lépcső. De most elkezdhetsz aggódni... Eszter előbb tanult meg lépcsőn mászni, mint menni, így 8 hós kora óta rohangászok utána a Moose által csak tyúklétrának emlegetett galériára felvezető létránkon...

Nukada,
enyém kutya is inkább félnapig visszatartja, ha esik, kimenni nem hajlandó :D

Füles hintalovazásához is gratula! :)

"Apppááám" :lol:

Ruz,
elv=fing :lol: :lol: :lol: NAGYON JÓÓÓÓ!

Repülő Máté édes!

Rájli,
Heim Pál :( jobbulást!!! ++++

Innen már megvoltam. Hős vagyok, ugye? Akit kihagytam, most szóljon. :)
neet
neet

Na, hol van mindenki? AHogy jányom mondaná: HÉKÁS, Ébjesztőőő! :)
neet
neet

SZija Neet :) Te géped valamit nagyon tud, mert tegnap délutántól ma reggelig nem volt babanet! Így legalább jól kiírtad magad :lol:

Olyan jó mesét nézek: Gulliver Lilliputban, rajzfilm, csak Gulliver élő ember, annyira szép, Dunán megy, de mingyá' vége.

Domicska is imád lépcsőzni, menni meg ugye még nem tud - bár valamiért az a fiksza - fixa? - ideája, hogy ha feláll, akkor elengedett kézzel is megy ez, pedig nem. De mindig sikerül megvigasztalni :lol:

Tali a kies Sashalmon volt tegnap Ruzéknál - ahogy elnézem, csak autós népek vettek részt rajta - ki a távolság, ki a zord időjárás miatt. (mi utóbbi)

indianyo

Neet,
bocs hogy csak most szolok, de engem hagytál ki, de ezen meg sem lepödök :lol: Ja, meg Denit is.

KépKép
fibi

szép napot mindenkinek :)

ezt még tegnap írtam a névdilemmánkról:

Móni, a teljes lakosság körében valóban nem ritka az István.
De az újonnan anyakönyvezettek között meglepően kevés! már csak alig 500 jut egy évre az egész országban, miközben kétszer ennyi Kevint anyakönyveznek :D
Isti dec. 10-én az első István volt a kórházban, pedig évente vagy 3000 gyerek születik már ott :shock:

az ő korosztályában tényleg csak elvétve lesz egy-egy István, aki ráadásul valószínű az apja meg a nagyapja után kapta a nevét :wink: tőlünk is sokan kérdezik, hogy ugye apát is így hívják ezért választottuk ezt a (csúnya? öreges? :P) nevet... :D
egyébként fijamnak az egyik nagyapja és a dédapái voltak Istvánok, de ő mégis szuverén kapta a nevét, mert már egyikőjük se él, így nem is lehet senkihez se hasonlítani. És hát ez régi megegyezés tárgya volt apafej és köztem, hogy ha valaha fiunk lesz, István lesz, így nem volt se vita se kérdés. Bár, picit azért izgultam, hogy az előre eldöntött név fog-e majd illeni hozzá, de szerencsére illett. A második nevét meg a H-ban döntöttük el anyakönyvezés előtt. Én szerettem volna a Sámuelt (Samut), de aztán hirtelen szerelmes fellángolásból inkább az apja nevét mondtam, aminek apja is örült és igen büszke volt :D

a Rózát én is "biztosnak" érzem, csak a Lilin vacilálok, elvégre az már a 7. az országos ranglistán, és tavalyelőtt még csak 11. volt, szóval erősen kúszik is felfelé, és még lehet belőle akár első is, ha lenyomja az Annát :wink:

esetleg megoldás lehetne, ha egybe írnánk hogy Liliróza, de biztos akkor is mindenki Lilizné, ráadásul folyton magyaráznia kéne, hogy írja a nevét...
még van kb 7 hetünk, hogy véglegesítsük. Ha lecsengett az Operabál projekt, már csak ilyenekkel akarok foglalkozni, meg a kislányszoba a berendezésével, meg babacucc-mosással :D

Neet, mindenki átnevezte a magáét, ez aranyos :lol:

lassan készülődöm, délre már fodrásznál kell lennem :) csak azt nem tudom, hogy fogja a hajam estig kibírni???

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
macskanyu, votiv, köszi a választ!!!
macskanyu, köszi, ha megkérded az orvosodat, mi a helyzet, mert az én kiszemeltem teljesen várakozó állásponton volt, ezért nem is vállalt terhesgondozásra (talán már leírtam, azért, mert nem tudja a laborvizsgálatokat -- ha magánban fogad -- elvégeztetni, nem értem, más ott hogy tudja, vagy nem ott csináltatja...?).
Most már tényleg csak egy szentimrés orvost kellene találnom, persze, ha összejön az ideiglenes lakcím dolog a kerületben, akkor egyszerűsödik az ügy.
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Votiv,
hol lehet megnézni ezt az országos ranglistát ?
jo fodrászkodást mára! :)
fibi

Irina,
én sem vagyok kerületbeli, és magánba járok Szent Imrés orvoshoz. A labort ugy oldjuk meg, hogy kapok beutalot az itteni védönötöl/háziorvostol (kinek aki adja), és elmegyek a falumhoz tartozo, gödöllöi laborba. Szoval mindent meg lehet oldani.
(az ideiglenes lakcimmel meg vigyázz, mert vki irta, hogy azt már szigorubban ellenörzik...)
fibi

Votiv,
nevek: nálunk a Dóra Piroska pl. úgy dőlt el, hogy Karcsi világéletében arról álmodott, hogy majd lesz egy lánya, akit Dórának fognak hívni :) Kicsit megingott, látván, hogy mennyire népszerű, de én mindig azt mondtam neki, hogy ez legyen az utolsó, ami érdekli, a lányunk úgyis egyszeri és megismételhetetlen, ahogy minden gyerek az :lol: A Piroskát meg keresztanyám után adtam neki, aki akkor halt meg, amikor Dóci már pocakban csücsült, de sajnos nem láthatta soha :( És mivel tetszett az a hagyomány, hogy a gyerekek nevét részben egy eltávozott kedves emberről kapja, így lett piroska :)
De még mielőtt tudtuk volna, ki lakik odabent, megegyeztünk, hogy ha fiú lesz, akkor enyém a névválasztás, tehát a Márton Simon (ez meg a két dédapa, bár a Márton nekem még azelőtt tetszett, hogy tudtam volna, Karcsi nagypapáját is így hívták) már Dócinál megvolt :) És őszintén engem sem érdekelt, hogy a Márton nagyon népszerű név. Ezt még jobban mutatja, hogy ha Marci kuki helyett puncit növeszt, akkor Zsófia Anna lett volna :lol: Na majd legközelebb 8)
Jó bálozást!!! :)

Visszaolvasni lehetetlen, most megyek, csinálok tejszínes-sajtos sült csirkét 8)

v
kisün

Zsan :) Ez aztán a vigasztalós módszer! :lol: :lol: és grat. az afp-hez! :D

Fibi :) Bálintod nagyon édes, ahogy így dumál! és emlékszem nálunk is mondta B-mnek, hogy álljon a szőnyegre meg hogy kint hideg van és ilyenek :lol: :lol:

Neet :) Bizony Fibinek igaza van, minket parkolópályára állítottál :o :lol: De ez bizti csak azért van, mert mi olyan nyugisan élünk és nem történik velünk semmi, igaz Fibi? :wink: :lol: :lol:

Indi :) Ne csigázz itt citromos sütivel, megint megéheztem :oops: :lol: Dominó és a lépcsőzés! ejha!

Vera :) Legközelebb?! Hű, már tervbe van véve hármaska? :wink: És bárcsak én is ilyen jól állnék nevekkel!

Votiv :) Jó fodrászkodást kívánok én is! És nem semmi ez a "ranglista"! :lol: Nekem az István név nagyon is tetszik (nem hiszem, hogy csúnya vagy öreges lenne?!), de már van pár Pityu a családunkban, nálunk ez a legfőbb kizáró tényező, nem az országos ranglista.

Kép
Kép
denizsa

sziasztok,

Móni,
én is büszkén éltem meg,h a vércukrom ilyen jó lett!!! :wink:
végül is, ÉN produkáltam ezt...
:wink:

nevek: érdekes dolgok, nálunk is bejátszik egy kis rokoni szál...Igor a nagyapám után lett Igor, akit sosem láttam, és azt sem tudom,h él e még. De valszeg nem...
remélem ő is olyan helyes lesz, mint a nagyapám volt 24 évesen. Egy db fényképem van róla, nagyanyámmal ülnek rajta, nagyon fiatalok és nagyon szerelmesek. És SZÉPEK!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den,
hármas már Dóci előtt is tervben volt, de azt mondtuk, meglátjuk, túléljük-e az elsőt, aztán meg a másodikat :mrgreen: És még most is tervben van, csak várunk egy kicsit :lol:

Zsan,
én valahogy úgy éreztem, hogy nagyszüleim, keresztanyám kicsit tovább is él a gyerekeimben, és ez szerintem olyan szép :lol: Ez ismeretlenül is működik, hiszen Igiről nagypapádra is gondolsz, nem? És Igi már most nagyon jóképű :lol:
kisün

ugye??? :lol:
mondjuk a párom nevét nem adnám a srácoknak, mert nekem két K. Levi nem köll...de nagyszülők, dédszülők jöhetnek, ha és amennyiben, vállalható nevük van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Alakulnak az éjszakáink, már második éjjel, hogy tudok aludni is, kis Gombóc Artúrom kb 4 óránként eszik, és nappal termeli a kakit.
Gréti még mindig imádja, nem tudom, mikor jön el az a pillanat, hogy visszaküldené a kórházba.
Ezzel együtt Grétikém látványosan nyügisebb és sírósabb, és néha én is úgy sajnálom, hogy bőgök is, mert azért biztos nem kis trauma ez neki, hogy itt egy másik baba. Valamelyik nap sírt és kért, hogy vegyem fel a vállamra, de hát olyan nehéz és a cicijeim úgy tele voltak, hogy nem tudtam. Erre ő csak szimplán megjegyezte, hogy Anya csak Barnabást veszi fel :cry:

Moni! Szopizást úgy oldjuk meg, hogy Gréti közben ott hancúrozik mellettünk, én megcsak hárítok, nehogy kárt tegyen közben Barniban. Illetve Barnim annyira nyugis baba, hogy pl tegnap Gréti pont szopi közben ébredt a délutáni alvásból, és ő szépen csendben tűrte, hogy lecsatlakoztattam a ciciről, és Grétit áthoztam + vígasztaltam vagy fél órát, aztán folytattuk a szopit.

Lesilés majdnem minden peluscserénél bejátszik. :D

Rylie! Mi a II.gyerekklinikán voltunk Grétivel. Amikor bekerültünk, vettek pisimintát és vért 2 féle vizsgálatra. Az egyikből nézték a normál dolgokat, a másikból meg bacit tenyésztettek, ez több napos dolog, minden nap nézték, hogy mik tenyésznek ki belőle. Mikor másnap kiderült, hogy vesemedence gyulladás, akkor kezdték el az antibigyót adni (aztán 2 nap múlva kiderült,hogy az mégsem jó, és mást kapott) és ultrahanggal megnézték a veséjét. Ennyi volt, ebből tulajdonképpen csak a véna megszúrása volt a gázos, mert mindig valami pancser nővérkét fogtunk ki.

Ma a Savoyában nyílik egy új játszóházszerűség és ma meg holnap nyílt nap van. Van kedve valakinek jönni? Mi 3 körül megyünk Grétivel.
lindicita

Sziasztok!

Tegnap este ahogy géphez jutottam, még akartam írni meg képeket feltenni a taliról, de nem működött nekem se a babanet. :(

De most akkor mesélek meg teszek képeket is. :)

Szóval jó volt a tali nálunk, sajnáltuk, hogy Indi és Dominó nem tudtak jönni a hülye eső miatt. Citromos sütit kérünk e-mailen, ha még van. :D

Itt volt Barbi Angival az egyetlen lánykával a gyerekek közül, úgyhogy minden kisfiú neki udvarolt. :) Aztán itt volt Fibi és Bálint, aki tök aranyosan eljátszik egyedül és épít meg formákat rakosgat meg autózik, úgyhogy írigykedtem is Fibire, nyugis lehet otthon az élet náluk. :) Aztán Szrek is itt volt Ábel babával, aki körbejárta négykézláb az egész lakást, meg sokat telefonált és mindenről véleményt mondott, valami ilyesmiket, hogy tototo, meg tyutyu meg hasonlók, de nagyon sokat dumált. :D Aztán meg végül jött Vica és Máté, aki hatalmas és nagyon édesen tud kacagni. :D

Az én fiam pedig hozta a formáját és ilyeneket csinált, hogy szétszórta a sütit a szőnyegen, aztán elcsórta mindenki mobiltelefonját, Mátét pedig egyszerűen kiebrudalta a hordozójából és ő feküdt bele, Ábel itókáját meg megitta eközben. :oops: :oops: :oops:

Aztán hihetetlen módon pont ő volt akinek leghamarabb "lemerült az aksija", úgyhogy egy idő után fogta a kezem és menni kellett be a hálószobába szopizni és aludni. Úgyhogy a fele talit átaludta.

Mindent összegezve tényleg jól éreztük magunkat, remélem meg tudjuk majd ismételni és többen is el tudtok jönni. :)

És akkor teszek képet is.

Kép
Így örült Bendi Anginak.

Kép
Barbi én Angi.

Kép
Szrekuc és Ábel.

Kép
Fibinek és Bálintnak ízlik a palacsinta. :)

Kép
"Döbrögi" Bendegúz Máté hordozójában, Ábel itókáját iszogatva. :oops:

Kép
Ábel telefonál. :)

Kép
Angi CD-t "olvas". :)

Kép
Bendinek tesztik Szrekuc sálja.

Kép
Vica és Máté.

Kép
Ábel.

Kép
Fibi, Bálint, Szrek és a kép sarokában Ábel.

Kép

Kép
Csoportosak, a képeken az is lásztik, hogy Bendi a kisasztalt is felborította...ez nála szokásos. :twisted:

Kép
Még egy Vica és Máté.

Kép
Itt Bálint a kamerának pózol. :)

Kép
Bendinek valaki cipője is megtetszett, már nem emlékszem kié. :)

ruz
ruzicsky

Zsan,
én élő rokon nevét nem is adom... k-nál ugye mindenki karcsi, aranka meg laci, és epithetonokat kell ragasztgatnom (és hogy hangzik már az, hogy "öregkarcsi???"), hogy tudják, melyiknek szólok :lol:

Lindi,
Dóci máig nem akarta egyszer sem visszaküldeni Marcit, és egyre jobban imádja, szóval nem törvényszerű a féltékenység :lol: Én egyébként az első időben szinte csapotpapot és Marcit otthagyva mentem, ha Dócinak kellettem, és ez be is vált. Ha nem is tudod Grétit felemelni, ültesd az öledbe, szorongasd-ölelgesd meg, hadd érezze, hogy nagyonnagyon fontos! Bár ezt úgyis tudod, és csinálod is :)

v
kisün

Ruz,
tali szuper lehetett, mindenki szép, kaják is :mrgreen:

v
kisün

Köszönöm szépen a biztatást!
Megadták BB mobilszámát, hétfőn próbálok könyörögni :)

Nem semmi, hogy milyen élet van itt, alig győzöm követni :lol:

KépKép
KépKép
safrany

Ruz,
tök jók a képek!!! miért nincs egy csúnya kisgyerek sem???? :lol: :lol: :lol:

Safrany,
sok sikert BBhez! következő életemben biztos hozzá megyek... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszter :) Hajrá! Ha személyesen és Flórával együtt találkoznál BB-vel, tuti nem mondana nemet :wink: REmélem, így sem fog!
Hát igen, ez egy nagydumás banda :wink:

Ruz :) Hű de nagyon jó fényképeket csináltál! Azon kívül, hogy egyébként is igen szépek a jelenlévő népek, azért nagyon jól el is találtad őket. No és Döbrögi Bendegúz a kedvencem :lol:
Annyira utáltam tegnap az időt, bezzeg 12.20-ra itt is kisütött, amikor már nem tudtunk elindulni :( És te jó ég- mennyi palacsintát sütöttél???

Ha mi ott lettünk volna, akkor Dominó mindenkinek elcsente és megrágta volna a cipőjét, asszem ő is kertészkedett volna Angival egy kicsit és feltétlenül legörbült volna a szája, ha valaki hevesebben közeledik hozzá a 3 éven aluliak kategóriájából :wink: És nagyon nehezményezte volna, hogy nem kaphat a palacsintából :lol:

Megint meglepett, hogy Bálint hogy kikerekedett - nagyon jóképű legény :) - a sok finom palacsinta teszi?

indianyo

Sziasztok,

Zuzi :) igen, érzem, hogy hol van húzódás, izomcsomó. Néhányszor már teszteltem ezt családtagokon :) Viszont gerinc kérdésekben –részletekbe menően - nem tudok segíteni, mert az más szakterület. De a kérdésedre bővebben igyekszem majd írni egy mail-t – a privit megkaptad? -, nem akarom itt untatni a többieket.
HIHI-s vizsga :)
És örülök, hogy jobb lett a kedved :D

Fibi :) Oké, könyveket és a privit is előre köszi. Azt tudod, hogy az egyik kedvenc autómmal voltál tegnap? Nekünk is volt, csak el kellett adni, életem legjobb autója volt (no, nem mintha olyan sok lett volna eddig 8) ), majd megszakadt a szívem, amikor párom utoljára elment vele itthonról.

Ruz :) időközben megjött mindkét karosi mail. Jobb később, mint soha :D Köszönjük szépen a vendéglátást, és Máté is jól érezte magát, tanú erre az első gurgulázós kacagás :P
És jók a képek :)

Macs :) hintaló és lovasa :D

Mása :) köszönjük :) és ezek szerint tegnap nem csak velem babrált ki a bnet :evil:

Mása, Votiv :) nem kell állandó lakcímnek lennie a körzetes címnek? Csak azért kérdezem, mert én úgy tudtam, ideiglenes lakcímmel nem érvényes a dolog. De elteszem magamnak ezt az infót, még később jól jöhet :wink:

Deni :) örülök, hogy feltetted a képet, kedves Tőled. Mindjárt küldök mailt :) és köszi a gratulát és nehogy elfelejtsem: köszönjük a szíves vendéglátást, estére az aszalt szilvásból nem sok maradt. :roll:

Ancsi :) apááááám :D ez tetszik. Bár ezt már nem olvasod: kellemes hétvégét :)

Nukada :) párod hogy van? Jobbulást addig is :) Baba méretek: nekem is nagyobb volt egy-két héttel a koránál a gép szerint, aztán egy teljesen átlagos súlyú (3570 g) baba született. Igaz, a szülés előtti héten a gép csak 3100 körülire becsülte – ha jól emlékszem. :roll:

Votiv :) fényképet még mindig nem láthatunk? Nagyon titkolódzol, de sebaj, talán holnap már láthatunk képeket Rólad :D

Rylie :) Kamillának jobbulást, szegény :(

Flower :) én akkor voltam ennél a dokinál, amikor az enyém szabin volt és éppen úgy jött ki, hogy véletlenül nem az általa ajánlottnál kötöttem ki. Na, ennyi elég is volt belőle. A vizsgálata után azt hittem, hogy mindjárt elindul a szülés…. Azért ez nem semmi tőle. Egyébként merre laksz?

Zsanci :) Privi ment - remélem :roll:

Péntekre virradóra Máté megajándékozott bennünket egy végig aludt éjszakával. Este kisebb ribillió után sikerült elaltatni, viszont hatig aludt. Igaz, én közben már fél öt óta – ekkor ébredt az utóbbi időben – fent voltam és nem tudtam aludni. Aztán fél hétkor visszaaltatta Mátét párom – én meg magamat :) - és aztán csak ¾ 10-kor keltünk. De olyan jól esett :) Többek között emiatt mentünk csak dél után Ruzékhoz és tökre sajnáltam, hogy Barbival szinte alig tudtam néhány szót váltani :( De hát ez van, így jár, aki későn érkezik.
Viszont az elmúlt éjszaka négyszer kelt Máté, nekem meg bedurrant a fülem. Hajnali háromtól nem aludtam semmit, mert nagyon fájt. :(

Neet :) én is úgy jártam tegnap, mint Te, én inkább feladtam és elmentem aludni, miután kidühöngtem magam. A Te géped tényleg tud valamit. Átnevezés :D

Lindi :) tök jó, hogy Bajni :) ilyen nyugis és türelmes. Remélem továbbra is marad az idill :D És milyen az új játszóház?

Kisün :) Ha beköltözik majd a pocakba a kistesó nálunk, Hozzád fogok járni "Hogyan kerüljük el a testvérféltékenységet?" kurzusra :D

Vica

Kép
Kép
vica94

Nagyon tutik a talis képek! Én is már úgy szeretnék egy ilyesmin részt venni. Viszont cserébe (és mert semmi értelmes nem jut eszembe) én is rakok fel mai képeket - legalább az interneten találkozunk. :D
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Jaj de szép kis hajasbaba ez a lány! És talira nemsokára jöhetsz, Dominó már 10 naposan - igaz, nem teljesen önszántából - részt vett egy talin, majd 1 hónaposan egy óriási kertipartin is :wink: Ráadásul Ruzék nincsenek is nagy távolságra tőletek! És ha már fogadóképesek lesztek, szívesen elugrunk hozzátok egy kis pulóverbefejező látogatásra.

indianyo

Ruzi,
nagyon jo képeket tettél fel, köszi :) Nekem telefonálo Ábel a kedvencem :D és tébyleg olyan édesen dumál a kis magas hangján, hogy zabálnivalo :lol:

Indi,
igen, kikerekedett a pofija Bálintnak, éppugy mint apjának :lol: multkor BS meg is jegyezte, hogy tiszta apja lett, és az UH kép alapján kistesonak lesz sovány arcocskája, mint anyjának 8)

Tinu,
nagyon szépek vagytok, édes kis arca van lányodnak :wink:

Deni,
ja, dirigálni marhára szeret Bálint, szerintem kisöccsét is kiosztja majd rendesen :lol:
háát, azért azt nem mondanám, hogy nálunk nem történik semmi :wink:

Vica,
biztos arra a koszos mondeora gondoltál? :lol: (nem inkább Barbiék pözsojára?) :) na, nem mintha, nem szeretném (söt!!), csak ugy kérdezem :wink:

Lindi,
játszoház milyen volt? ha odaköltözünk, mi biztos járni fogunk :wink:
fibi

Tinu,
Tündi csodaszép :D

valaki hiányolta a képeket:
Kép
mosogatunk
Kép
Kép
kisün

Jaj, Marcinak tündéri a vigyora!!!! :D :D :lol:
fibi

Zsanci,
Miért nem láttad nagyapádat? Olyan szépen írtad le a képet.

Ruz,
De szépek és milyen nagyok a gyerekek!!! (És a lakásotok is gyönyörű...)

Tinu,
Tündi roppant helyes!!

Kisün,
Én egyik ismerősöm is rögtön ugrott a nagyhoz, amikor a kicsi megszületett. Ott sincs féltékenység. (Már úgy értem általában.) Csak hát ehhez kell egy higgadt kicsi. Az övék is nagyon türelmes volt és azért a nagy is nyugodtka volt. Majd kiderül nálunk mi lesz... De ha még bármi ötleted v. módszered v. mittomén mid van, szívesen venném.
Gyerekek szépek!
Hátihordozó milyen márka? És elégedett vagy vele? Én nagyon szeretnék majd egyet Marcinak. Petit kendőben cipeltem, aminél sztem nincs jobb, de pl. télen játszótéren hátra felkötni azért elég macerás. Na, erre kellene majd a háti hordozó.

És annyira, de annyira kiváncsi vagyok Votiv ruhájára és hajára!! Most jöttem rá, hogy anyakönyvvezetőnek kellett volna mennem. Életemet szép ruhás, kontyos nők és öltönyös pasik között töltöttem volna el...Nem tudom ahhoz milyen végzettség kell, talán még nem késő...

Móni
Kép
Kép
monisa

Ruz :) Köszi a képes beszámolót, nagyon szuperek a képek, édesek a gyerkőcök és szépek a mamik! :D :D És a palacsintás asztal is nagyon ínycsiklandó :lol:

Tinu :) Nagyon klassz ötlet volt, hogy tettél fel képeket! :D Nagyon jól nézel ki és Tünde baba igazán szépséges! :D :D

Vica :) Jaj, remélem füled már javul! Vagy fáj még? Átaludt éjszakához meg nagy-nagy gratula, nagy szó ez! :D lesz még több is, ne aggódj! :wink:

Fibi :) csak vicceltem, de úgyis tudod :lol: És majd szépen kigömbölyödik kistesó is a finom tejecskén :wink: :lol:

Vera :) Szuperédesek a gyerkőcök! :D :D Tényleg így szoktatok mosogatni?

Kép
Kép
denizsa

Móni :) Anyakönyvvezető, ez jó :lol: És pocakod hogy van? már nincs olyan sok hátra Neked a finishig :wink: nst-re mikor mész?

Kép
Kép
denizsa

Móni :)

ERGO - háti/oldal/elöl hordozó ülőképes gyerekeknek - még nem taláélkoztam olyan felhasználóval, aki nem szeretné :)

És ha anyakönyvvezető elszel, ilyenek mondasz majd: .. ha majd a mézeshetek után jönnek a zsürke hétköznapok... és ne felejtsük el, ghyo az élet nem csak csillogásból áll... :lol: Ez az egy szerencsém volt a fura esküvőmmel: szöveg nem volt.

Neet :) Daryl Hannát tuti ismered, csak névről esetleg nem ugrik be: pl. a Törvényszéki héjákban a divájn Robert Redford mellett ő volt az egyik női főszereplő - de nagyon szeretem azt a filmet!. És a Lököttekben is ő játszott.
Én külön szeretem azért, mert baromi értelmes nő és valódi környezetvédő - nem csak a fényezésért. Most épp a múltkori párizsi jelentéssel kampányolt a CNN-en.
Votivia :) ha egy kis trükköt ellesnél KT-től, akkor odaugranál hozzá és megráznád a kezét a kedvemért? Persze ezt nem olvasod, mert mindjárt ott bálozol :)

Vera :) de jó képek!!! Konyhában épp főztök együtt? Dóci is miylen tündér :)

Többiek is tegyetek fel képeket!

indianyo

Deni,
Már voltam két nst-n (kiváncsi vagyok hány jut ki, Petinél a végén már számolni se tudtam).
Arról, hogy hogy vagyok nem szívesen írok, mert túl sok jót nem tudnék mondani. Pedig olyan klassz, meg boldogságos, de sajna annyira, de annyira nyomorultul érzem magam. Hol itt fáj, hol ott, van, hogy csak feküdni tudok (olyankor, ha épp nincs velem segítség Peti a fejemen ugrál és hümmög. Úgy érzem magam, mint vmi lerobbant nőstény oroszlán a szikkadt pampákon - de nem a fenséges fajta oroszlánból, hanem kb. mint Wendriner úr lehetett, kicsit foltos szőrű, ingadozó járású, fogatlan, fénytelen szemű, bamba nézésű...).
Ami igazán csak fizikailag borzasztó szar, mert egyébként vicces. Hogy egy sima, probléma mentes terhesség ennyira a padlóra küldjön, ezt sose gondoltam volna. Főleg az előző terhességem alapján nem.
És ahogy olvasom a többieket kisebbségben vagyok szerencsétlenkedés ügyében, nálam mindenki strammabb csaj... (Ami persze jó.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni :) szerintem a stramm csajok vannak kisebbségben :) Ami most veled történik, az a ternesség, a szó valódi értelmében. Hidd el, a legtöbben közülünk így voltak ezzel - csak ezt nem olyan jó bevallani, mint azt, hogy szülés előtt még futunk egy kört a Margitszigeten. Én nagyon terhes voltam a végén
ilyen: Kép
és teljesen átérzem a mostani gondodat. És Petivel együtt lenni msot duplán nehezíti a dolgot. De mindjárt vége és nem lesz pocak simogatnivaló...

indianyo

Indi,
De kedves vagy :P . (És azért csak jól kipanaszkodtam magam és most már sokkal jobb.)
Milyen volt az esküvőd? (Kép nincs róla?) Nagy esküvő fan vagyok, mindegy milyen, lehet 2 fős utcáról beszólított tanúkkal és 100 fős is. (És az is ugyanennyire tetszik, ha vki nem házasodik, szóval nem a papír eszmei értékére gondoltam, meg a holtomiglan akármicsodára csupán az esküvők puszta külsőségeire ... ruhák, torták, barátok...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni,
tényleg, a stramm csajok vannak kevesebben, hidd el!!!!!!!Én is átérzem, mit érezhetsz, de semmi gond, elmúúúúúlik!!! :wink:
én ma panaszkodtam aptyúknak,h úgy érzem magam, mint a 9. hónapban. :roll:

Vera,
hihetetlen,h Dóci már ekkora... és hogy Marci mennyire hasonlit rá, meg rád!!!!!! Azért a harmadik már hasonlitson az apujára, jó???? :lol:

Tinu,
a kicsi lányod egyszerűen szépséges!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni,
hát persze hogy tudom, hogy csak vicceltél, azért tettem kacsintos smiley-t :)

Moni,
ne hülyülj már, teljesen érthetö az állapotod. Én még csak a 23. héten tartok, és már most egy éjjel nyolcszor minimum forgolodok, mert elzsibbadok valahol.... és sokszor napközben a pocakfeszülések miatt le kell kicsit feküdnöm, meg nem birok huzamos ideig egy helyben ülni, mert beáll a hátam, meg ilyenek.... szal kis fincsiségek vannak/lesznek nálam is biztos :roll:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: