Sziasztok,
Zuzi

igen, érzem, hogy hol van húzódás, izomcsomó. Néhányszor már teszteltem ezt családtagokon

Viszont gerinc kérdésekben –részletekbe menően - nem tudok segíteni, mert az más szakterület. De a kérdésedre bővebben igyekszem majd írni egy mail-t – a privit megkaptad? -, nem akarom itt untatni a többieket.
HIHI-s vizsga
És örülök, hogy jobb lett a kedved
Fibi

Oké, könyveket és a privit is előre köszi. Azt tudod, hogy az egyik kedvenc autómmal voltál tegnap? Nekünk is volt, csak el kellett adni, életem legjobb autója volt (no, nem mintha olyan sok lett volna eddig

), majd megszakadt a szívem, amikor párom utoljára elment vele itthonról.
Ruz

időközben megjött mindkét karosi mail. Jobb később, mint soha

Köszönjük szépen a vendéglátást, és Máté is jól érezte magát, tanú erre az első gurgulázós kacagás
És jók a képek
Macs

hintaló és lovasa
Mása

köszönjük

és ezek szerint tegnap nem csak velem babrált ki a bnet
Mása, Votiv

nem kell állandó lakcímnek lennie a körzetes címnek? Csak azért kérdezem, mert én úgy tudtam, ideiglenes lakcímmel nem érvényes a dolog. De elteszem magamnak ezt az infót, még később jól jöhet
Deni

örülök, hogy feltetted a képet, kedves Tőled. Mindjárt küldök mailt

és köszi a gratulát és nehogy elfelejtsem: köszönjük a szíves vendéglátást, estére az aszalt szilvásból nem sok maradt.
Ancsi

apááááám

ez tetszik. Bár ezt már nem olvasod: kellemes hétvégét
Nukada

párod hogy van? Jobbulást addig is

Baba méretek: nekem is nagyobb volt egy-két héttel a koránál a gép szerint, aztán egy teljesen átlagos súlyú (3570 g) baba született. Igaz, a szülés előtti héten a gép csak 3100 körülire becsülte – ha jól emlékszem.
Votiv

fényképet még mindig nem láthatunk? Nagyon titkolódzol, de sebaj, talán holnap már láthatunk képeket Rólad
Rylie

Kamillának jobbulást, szegény
Flower

én akkor voltam ennél a dokinál, amikor az enyém szabin volt és éppen úgy jött ki, hogy véletlenül nem az általa ajánlottnál kötöttem ki. Na, ennyi elég is volt belőle. A vizsgálata után azt hittem, hogy mindjárt elindul a szülés…. Azért ez nem semmi tőle. Egyébként merre laksz?
Zsanci

Privi ment - remélem
Péntekre virradóra Máté megajándékozott bennünket egy végig aludt éjszakával. Este kisebb ribillió után sikerült elaltatni, viszont hatig aludt. Igaz, én közben már fél öt óta – ekkor ébredt az utóbbi időben – fent voltam és nem tudtam aludni. Aztán fél hétkor visszaaltatta Mátét párom – én meg magamat

- és aztán csak ¾ 10-kor keltünk. De olyan jól esett

Többek között emiatt mentünk csak dél után Ruzékhoz és tökre sajnáltam, hogy Barbival szinte alig tudtam néhány szót váltani

De hát ez van, így jár, aki későn érkezik.
Viszont az elmúlt éjszaka négyszer kelt Máté, nekem meg bedurrant a fülem. Hajnali háromtól nem aludtam semmit, mert nagyon fájt.
Neet

én is úgy jártam tegnap, mint Te, én inkább feladtam és elmentem aludni, miután kidühöngtem magam. A Te géped tényleg tud valamit. Átnevezés
Lindi

tök jó, hogy Bajni

ilyen nyugis és türelmes. Remélem továbbra is marad az idill

És milyen az új játszóház?
Kisün

Ha beköltözik majd a pocakba a kistesó nálunk, Hozzád fogok járni "Hogyan kerüljük el a testvérféltékenységet?" kurzusra
Vica