A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

eliza,
Nagyon szépek vagytok!!!!! Gyönyörű!!!!

katica,
remélem nem leszel beteg!!! Vigyázz Magadra! Egyél sok vitamint és sok-sok gyógyteát!!!!

coca,
Szóval ketten játszunk mostanság eltünősdit?! Jól vagy?

sonjus,
A vérvétel során ki kellenne derülnie, ha van valami nem okés!! de nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!!!

melcsi,
Hogy s mint vagytok?

monyó,
De ezek a zsibbadás stb. mitől vannak? Vitamintól?

klarissza,
Nagyon szép a görbéd!! Erre járt a férjem, pont a Te görbédet néztem, ránézett és mondta, hogy húúú, ez nagyon szép!!!

babaimádó,
Dehogy megyek világgá! Itt maradok, és boldogítalak tovább Benneteket, csak most a munka elszólított jó sok időre....
mfpan

Ancsa, hol vagy? Görbéd?? Vagy már megjött?

Lányok, ki tanul közületek gyógypedagógiát? Vagy csak nekem rémlik így?

Küldök nektek egy képet!

Kép

Kép
kata05

kata,
Nagyon szép? Hol készült?
mfpan

Én csináltam nyáron Horvátországban! De még van egy pár szép képem, csak ez most úgy megtetszett! Az előbb nosztalgiáztam!

Kép
kata05

Köszi csajszik!
Természetesen amint lesz a legkisebb ugrifülesemről kép, majd felteszem csodálatra! :lol:
De az még sajna 1 teljes hét! :?
Viszont ma végre sikerült pihiznem egy kicsit, és amit már 2 napja nem éreztem, most igen. Szóval rúgdosott megint a csöppségem. És úgy, hogy már bárki érezhette volna, ha ráteszi a kezét a pocómra. Olyan jó! Már bocs, hogy ennyit rajongok, de tényleg csodálatos érzés.

Robcsi, sajnálom a rókákat, de nekem a dokim azt mondta, amikor ennyi idős babás voltam, hogy még teljesen belefér. Persze gondolom ez nem vígasztal. :roll:

Eliza, cuki a babód, és a rucik is helyesek. A legszívesebben már én is bevásárolnék ilyenekből, de eddig vettem egy rózsaszínű zoknit a bébimnek, erre utána az UH-on ugye beközölték, hogy kéket kellett volna. :P :lol:

Cupp
Vendég

Eliza: cukik a cuccok, és még mindig a legalsó macis tetszik :wink:

Kata: szép kép, Ti fotóztátok?

Stella: a magas prolaktin tünetei lehetnek a tejcsorgás, mellfájdalom. Nekem tünetmentes verzió van/volt. De azt olvastam, hogy a barátcserje csak nagyon kis mértékű prolaktin emelkedésre jó. Egyébként 3. napon szokták nézni a szintet. Gyógyszere a Bromocriptin, aminek elég durva mellékhatásai lehetnek (lenyomja a vérnyomást, ájulás, szédülés, hányinger).
Ami fontos, hogy a magas prolaktin gátolja a peteérést, és sárgatestelégtelenséget okoz(hat), ami azt jelenti, hogy akadályozza a beágyazódást, megtapadást. Ezért a terhesség 12.hetéig ajánlott szedni. Érdekes, mert nem minden orvos vallja ezt a "nézetet"...Neked magas? Vagy miért kérded?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Athiz, akkor veszel egy kéket is :), végül is nem csinalhatunk a gyerekből Terry Blacket :), bár ha azt leszámítjuk, hogy mi ilyen forgót kaptunk Domcsinak :): Kép Lehet, hogy jobb ha nem is szólok semmit sem! :shock: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Szezso: Nem voltam még hormonvizsgálaton, de mellfájdalom PÉ-től, volt 2-szer is pozitív tesztem aztán mégis megjött. ez lehet sárgatestlégtelenség miatt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Na, csináltam egy tesztet, full negatív.
Szurkál a hasam, és megijedtem, mi van ha méhenkívüli :? Egyelőre nem érzem betegnek magam, de lehet a hő már jóval előbb jelzi, hogy beteg leszek :roll: De ez a szurka piszka nem jó, lehet elmegyek nőgyogyihoz, nézze meg nem e vagyok begyulladva :? De ha mégis ilyen korán pé lett volna :shock: , na akkor arról lemaradtunk :(

Kata
elandalognék ott ahol a kép készült :)

Kép
gaby25

Eliza! Szerencsét hozó ruhás képekből a részemet levettem! :wink: Nagyon szép mind és nekem még mindig a kockás kantáros tetszik! :lol:

Most mértem és 37,5! Tudom nem sokat jelent, de mégis! :oops:

Megyek barátnőmhöz babázni (gyakorlok), meg egy jót pletyózni, mert a pasik elmentek focizni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, szerintem meg igen!

Kép
elizabeth25

Bettike, nekem meg 36,5 a hőm, és erről Melcsi jut eszembe!!
Amúgy jó hogy beteg vagyok és még csak egy enyhe hőemelkedésem sincs! Ez az én formám!

Kép
kata05

Gaby: ha méhenkívülid lenne, a teszt azt is kimutatná. Remélem semmi komoly bajod nincs...

Bettike: nem vagy beteg?

Stella: a mellfájdalom pé után a progeszterontól van. Szerintem ha a magas prolaktintól fájna, akkor az pé előtt is fájna. De tünetmentes is lehetsz. Volt, hogy nekem 4X annyi volt, mint a felső határ, aztán nem volt tünetem. De ez már régen volt.
Érdemes lenne megnézetned a prolaktint, a két pozitív teszt indokolná, szerintem. Mondjuk, annyira talán nem lehet magas Neked, ha van pé-d, de a beágyazódásra hathat hátrányosan.
Nekem alig volt magasabb, mint a határérték, volt mellette pé-m, de a doki mondta, hogy szednem kell a 12. hétig, ha teherbeesek.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok lányok!
Sanos az 1. cn -en vagyok :(

SZEZSO: gyanakszom a prolaktinra én is tudod.... csak a kövi ciklusban tudok vérvételekre menni mert új munkahelyem van és most nem megy....
Ez a barátcserje veszély nélkül kipróbálható? Kisérteties, hogy a ferty február 24-re tervezi a PÉ-met és akkor lesz az esküvőm :)
mivel 40 es vagyok, egy hónap is számít., kipróbálnám ezt a cserjét ...
A görbém szerint volt PÉ-m és a sárgatest fázis 14 napos volt, de tejcsi az jött. Véleményed? Köszönöm előre is!!!!

Veramama
veramami4

Veramami: sajnálom az 1.cn.-ot.
Az én véleményem, hogy ne szedj be semmit, nem is biztos, hogy magas a prolaktinod. Inkább kérj beutalót az orvosodtól vérvételre.
A barátcserje csak kis prolaktinemelkedésre jó, de gondolom valamennyire lenyomhatja a nagyon magasat is, de úgy meg már a vérvételen nem a valós érték fog kijönni, ha esetleg beszeded. Szerintem. Én mondjuk sosem szedtem.
Hőgörbéből sajnos egyértelműen nem derül ki, hogy mennyi a progeszteron, elég magas-e vagy lenyomja a prolaktin.
Szóval a vérvétel a tuti, ha meg magas a prolaktin, akkor meg Bromocriptin.
Jó a pé időpontod, pont a nászéjszakán bebabásodni :lol: hát, az nagyon jó lenne :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Veramami
:( Hát akkor te is az újra probálkozók táborához csatlakoztál

szezso
tudom hogy kimutatná, azért is csináltam meg

kezdem érezni a torkom, asszem hétvégére kijön rajtam a nyavaja :?

Kép
gaby25

Olvastam a gyereknek az öreg néne őzikéjét... friss terhesek, ne tegyétek! Ott hogy a kis gida visszaviszi a fiát a nénéhez mert eltört annak is a lába, sírógörcsöt kaptam :shock: :D így utólag vicces, de a gyerek halálra rémült, a párom pedig rögtön rájött mi a baj, és ennyit mondott: megint kezdődik, és kiment zsepiért. Életemben nem bőgtem annyit mint mikor Enikővel voltam babás. Hát, van aki hány, émelyeg, én végigtutulom az egészet, étteremben, tömött villamoson, bárhol. (A legjobb az volt mikor egy étteremben csirkecombot ettünk, és eszembe jutott milyen aranyos pipike lehetett, nna, innen nem ettem egy falatot sem, viszont röpke fél órát sírdogáltam...)
Vendég

Áfonya :lol: :lol: :lol: Elmondtam Apának is a sírós sztorijaidat, fetrengett rajtuk :lol: Bocs, tudom, hogy neked nem olyan vicces, és nem tudsz ellene tenni :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

ÁÁÁ, dehogy haragszom! Ha megnyugodtam én is röhögök!
Na akkor mégegy: villamoson utaztunk, és egy nagyon ronda korcs kutyával felszállt egy emberke. A párommal összenéztünk, és mivel viccesen, bohókásan randa volt a kutya, kinevettük magunk közt. De szólt neki a gazdája, a kutya meg meglepően értelmesen reagált. Hazáig bőgtem hogy lehettem ilyen bunkó, hogy ezt az okos kutyát kinevettem, mikor látszik hogy imádják egymást a gazdájával...
Kíváncsi leszek majd ebből a babásságból milyen szituk sülnek ki... :?
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon :)

Szóval nagyjából átolvastam a dolgokat.

Bettike. Drukkolok neked a pozitív teszthez.

Eliza, jól nagyon az uh-s képek. Édes a kisfiad.

Coca, hajrá a szurikhoz. Nem semmi hogy már itt tartasz.

Áfi, édes a kis pöttyöd! :):) gratula hozzá

Sajnálom a mensiket :( Remélem következő hónap sikeresebb lesz.

Nálam: voltam dokinál. Volt egy korai vetélésem. Ki is jött belőlem- Hát nem valami guszta :( :( De főleg nagyon szomorú voltam, mert láttam.
Kaptam most méhösszehúzó cseppeket és 1 hónapot ki kell hagynunk.
Szóval ez a hónap nem lesz nálunk az a hónap.
Komolyan annyira jó, hogy van Roli mert nem is bírnám ki ezt nélküle.
Ez a második vetélésem. De legalább jó a rosszban, hogy most nem kellett befeküdnöm hogy befejezzék.

Na megyek rendet tenni.
Jók legyetek. Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
borzasztóan sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
Nem is tudom mit mondjak, nekem is ez a legrosszabb rémálmom! Inkább küldök egy nagy ölelést! (((((((((((((((((((Csikken)))))))))))))))))))
Nem indul valami kivizsgálás? 2 vetélés után indokolt lenne talán.
Vendég

Hát nem tudom. Ezt a hónapot kihagyjuk aztán következőben elmegyek kérek beutalót.
Áfi, biztos nem lesz semmi gond. de kerüld azért a sok emberes helyeket, mert ez az infulenza nem tesz jót a korai terhességnek.

Cs,.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok Lányok!

Egész héten nem tudtam jönni. :( Ez aztán a termés!!

Csikken!
Nagyon sajnálom! :cry: Lehet, hogy ki kellene vizsgáltatni magad.

Liza!
Nagyon édes Domi!! Nagyon vagány ruhái lesznek. Én már azokat a képeket szeretném látni, ahol viseli is ezeket. :lol: :lol: :lol:

Bettike!
Megy a drukk!! +++ Én a biztosra mennék és csak vasárnap tesztelnék. Na persze ha kibírnám. Erről pedig nem vagyok híres. :shock:

Áfi!
Nagyon aranyos a csodapöttyöd! Vigyázz rá nagyon! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Cicuka, Veramami!
Sajnálom a mensit! :cry: :cry:

Gabi!
Szerintem ez még nem pé volt. Túl korai lenne. Biztos valami fránya megfázás van a dologban. :evil: Nem késtetek még le róla! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Veramami, sajnalom az 1 cn-t! :(

Csikken :cry: , ilyenkor nagyon nehéz mit mondani! :cry: Doki nem mondott semmit, hogy mi okozhatta? :(

Lili, igen, azokat már én is szeretném látni! :)

Kép
elizabeth25

Rólam csak annyit, hogy szokás szerint érzékenyek a melleim a pé-től kezdődően. A görbém:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vagyok, jövök is nemsokára, csak vendégem van!

Addig is pusza!

Kép
zölddisznó

Áfi elmondanám Én terhesség nélkül is tudok bőgni, úgyhogy nálunk már tiltólistán vannak az Andersen mesék legtöbbje, miután a Kis gyufaáruslánynál már a srácaim is sírtak, igaz Ők azért mert az anya sír. Szóval az Ólomkatona, és a Kis hableány szigorúan tilos!

Történet: amikor terhes voltam kétszer égettem tropára két fazekat, olyan álomkórban szenvedtem, hogy feltettem a krumplit főni és már csak a füstre ébredtem fel, másodjára a konyha is majdnem odaveszett, na jó túlzok, csak a szekrény pörkölődött meg egy kicsit, még jó, hogy a szagokra is érzékeny voltam és idejében felkeltem. Soha többé nem főztem, ha lefeküdtem, pedig csak pihenni akartam :cry:

Kép
klarissza32

coca vendégek mikor mennek el? egész héten csak percekre ugrottál be!

Kép
klarissza32

Jó reggelt mindenkinek. csak egy gyors bekukkantás, már 1 napot át kellene olvasnom, de rohanok. Hétvégén nem leszek. Mindenkinek drukkolok, akinek most kell.
Mindenkit pusszantok!

Rólam: barnázgatok.

azért rakok görbét is:
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok,

Egész este nem tudtam jönni, mert nem volt babanet, valamiért nem hozta be az oldalt.

Csikken, nagyon sajnalom. Próbálj megnyugodni, nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani :cry: :cry: .

Lili, szerintem szép görbe, a múltkori is az volt, úgyhogy jön az a baba hamarosan.

Áfi, Klrarissza, :D :D , én is érzékenyebb vagyok, de inkább hangulat ingadozásaim vannak inkább. Egyszer majd kiugrom a bőrömből, aztán olyan szomorú tudok lenni (néha okkal, néha ok nélkül)....

Gaby, :(

Kata, Bettike arik vagytok :wink: , sajnos állitólag a délutáni mérés nem jelent semmit, de én is mértem és Kata ahogy írtad azért bejött :) - mikre nem emlészel :wink: , úgyhogy remélem tegnap nem a barátok köztet néztétek :wink: :wink: :wink: Bettike, a 37,5 viszont tényleg nagyon magas. Ha ma tesztelsz azonnal eredményt kérünk!!!!

Panni, köszi, jól vagyok, jól láttam, hogy nem tettél görbéd? :wink:

Képzeljétek tegnap anyukámmal feltúrtuk a ruhatárát és találtunk egy csomó olyan ruhát, amit még akkor vettünk neki, amikor még duci volt (volt, hogy kismama boltokban), igy lett négy új nadrágom, egy halásznacim, két felsőm :D , már pont el voltam keseredve, hogy mikor és főleg miből fogok ruhákat vásárolni magamnak........

Eliza, nagyon szép babó és a rucik is nagyon aranyosak. Jajj nekem még tuti három hét mire vásárolni megyek, addig még dolgozom, nem tudok rákoncentrálni. De ami késik.....
Neked nem úgy volt, hogy június közepén szülsz? Már lehet, hogy rosszul emlékszem.....bocsi érte, de ez van bennem. :wink: Bar az UH alapján én is 17-re vagyok kiirva a 23 helyett. Sok májusi baba lesz :wink: .

Tontica, mi újság veled? Minden ok?

megyek, megpróbálok visszafeküdni picit, aztán megyünk mi is babalátogatóba a barátainkhoz. Nem is babák, inkább kishölgyek.

Puszi

Kép
melcsi6

Veramami, neked is irni akartam, hogy sajnálom :cry:

Babaimcsi, csak így ennyivel itt hagysz bennünket egy ilyen görbével? :wink: , holnap tesztelsz Te is? :)

Kép
melcsi6

jó reggelt
ma reggeli hő 36,5 :wink: ezek szerint nem volt korai pé, és nem maradtunk le róla, és talán beteg sem leszek :wink: rejtély számomra a tegnapi magas hőm :roll:

Csikken
:( ölel-ölel Kép

Babaimado
pedig olyan csudaszép a görbéd. Szoktál barnázgatni menzi előtt?

Coca
no mi van veled? vendégek ott aludtak? :wink:

Áfi
nem semmi sírós storyk :P

Lily
szépen alakul a görbe :D

Bettike
te mikor is tesztelsz újra? :D

Kép
gaby25

Melcsi!

Nem tesztelek.
BArnázok icipicit. Pihenj! Tök jó, hogy lettek ruháid!:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Már megint bekaptam valami kórt, meglett a sok bkv-n közlekedésnek az eredménye! :(

Melcsi, nem június közepére, mensi szerint június 1.-re, de remélem is, hogy Domcsi előbb jön, a 4 D-s uh-ng szerint! :)
Te hogy bírod a terhességet és mennyit híztál eddig?

Ja lányok, csak, hogy untassalak :oops: titeket, tegnap az egyik barátom megmutatta, hogy kell dvd felvételről kimenteni képeket, így Domcsiról lementettem pár tuti képet! :) Mellékelem, remélem nem baj:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Liza
fantasztikusak a képek :D ilyennel senkit nem untatsz szerintem :wink:

Kép
gaby25

sziasztok.

lanyok mi az abszolult ciki?
Az mikor nagy nyugodtan mesz tuszonezobe es a varoban anyosod es apododpillantod meg eloszor :oops:
nagyoon ciki volt.

na de a lenyeg.Egy tuszom van 17,2mm a 12 ik napon ami a doki szerint nagyon jo.vasarnap kell hogy megrepedjen.Addigra eleri a nagysagot,addig no sex.vasarnap este kell hogy egyutt legyunk.
a nyalkahartyam 8,6mm ami szinten megfelelo.

nagyon orulok mert azt mondta a doki hogy jol reagalok a gyogyszerre es ha ez nem sikerul folytassuk a stimut.
kaptam a tuszomrol es a nyalkahartyamrol kepet.olyan szep :lol:

Kép
monyo83

monyóka
akkor holnap mindwent bele :wink: :oops: drukk++++++++

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Babus! Azt nem írtad, hogy amúgy mit érzel? Egy kis barnától nem ijedünk ám meg! :wink:

Melcsi! Sehol nem volt babanet sajna. Örülök, hogy jól vagytok. ű

Gaby! Hát tényleg majdnem itt aludtak...

Liza! Édes akis trónörökös! De bevallom, nem minden képen ismerem fel, hogy melyik alkatrészét mutatja éppen!

Kép
zölddisznó

csiken.sajnalom.

betti teszt??

eli.gyonyoru domibaba.

Kép
monyo83

Monyóka! Mit szóltak az ősök? Tüszőreoit nem kaptál?

Kép
zölddisznó

coca
miért kezdesz te sündisznó lenni? :shock:

Kép
gaby25

tuszorepit most nem kaptam.
a doki megkerdezte mit szeretnek.megprobaljuk most spontan vagy repesztunk.
most mondtam hogy talan probaljuk meg spontan,ha nem sikerul akkor majd a kovetkezo stimunal.
most ugy belelendultem hogy ha ez nem sikerul akkor lesz meg stimu,igy sokkal nagyobb az eselyunk.
az normalis hogy fajt a vizsgalat?olyan szurkalasszeruen fajt amikor vizsgata a tuszot.

hat mikor meglattam anyosekat csak hebegtem.Anyos megkerdezte hogy kerulokide en ravagtam hogy nogyihez jottem,ennyi.
most majd jon a kombinalas biztos.Amikor hazajottem a parom teljesen fellazadt hogy mit kerestek pont most ott.pont ok is arra a napra orara kaptak idopontot egy masik dokihoz.
ezt hivjak pchnek asszem.

Kép
monyo83

monyó
ezek szerint a párod ősei nem tudják, hogy próbálkoztok?

Kép
gaby25

Monyo, akkor most nagyon belekell húznotok! :lol:

Gaby, monyo, és köszi a dicséretet, most duzzad a "mellyem" :lol:
Szeretném ha nemsokára ti is ilyeneket mutiznátok már...!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Liza
azon vagyunk, hogy ilyen képekkel legyen tele a topik :D igaz csajok? :wink:

Kép
gaby25

gaby.anyosom az tudja,hogy aposom tudja e azt nem tom.

most be vagyok tojva hogy mivan ha elobb m,egreped a tuszom.
nem ertem mert mondta a doki hogy vasranapig szunet.
ketszer rakerdeztem de csak azt hajtotta hogy vasrnap este.meg a papiromra is rairta hogy el ne felejtsuk :oops:

amugy imadom a dokim.mikor eljottem akkor is megsimogatta a vallam.es sok sikert kivant.

Kép
monyo83

ja meg van meg 2 tuszom de azok kicsik.meg vannak az aprokak ami ugye pco.
mondjuk az gaz hogy a jobb petefeszkem egyaltalan nem muxik :?
ott meg pco sincs eddig.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Liza! szuper képek tegnap nem mertem megkérdezni, hogy jól látom-e , hogy a lába van az arca mellett de a mai képen ez annyira egyértelmű, hogy már meg sem kérdezem :lol: egyszerűen hihetetlen ez a 4-D ultrahang!

Coca ma már azért legyél!

Melcsi jó szórakozást!

Kép
klarissza32

Klarissza, nyugodtan megkérdezhetted volna :), de igen, hát az van ott.... :shock: :lol:

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: