Sziasztok Lányok,
Egész este nem tudtam jönni, mert nem volt babanet, valamiért nem hozta be az oldalt.
Csikken, nagyon sajnalom. Próbálj megnyugodni, nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani

.
Lili, szerintem szép görbe, a múltkori is az volt, úgyhogy jön az a baba hamarosan.
Áfi, Klrarissza,

, én is érzékenyebb vagyok, de inkább hangulat ingadozásaim vannak inkább. Egyszer majd kiugrom a bőrömből, aztán olyan szomorú tudok lenni (néha okkal, néha ok nélkül)....
Gaby,
Kata, Bettike arik vagytok

, sajnos állitólag a délutáni mérés nem jelent semmit, de én is mértem és Kata ahogy írtad azért bejött

- mikre nem emlészel

, úgyhogy remélem tegnap nem a barátok köztet néztétek

Bettike, a 37,5 viszont tényleg nagyon magas. Ha ma tesztelsz azonnal eredményt kérünk!!!!
Panni, köszi, jól vagyok, jól láttam, hogy nem tettél görbéd?
Képzeljétek tegnap anyukámmal feltúrtuk a ruhatárát és találtunk egy csomó olyan ruhát, amit még akkor vettünk neki, amikor még duci volt (volt, hogy kismama boltokban), igy lett négy új nadrágom, egy halásznacim, két felsőm

, már pont el voltam keseredve, hogy mikor és főleg miből fogok ruhákat vásárolni magamnak........
Eliza, nagyon szép babó és a rucik is nagyon aranyosak. Jajj nekem még tuti három hét mire vásárolni megyek, addig még dolgozom, nem tudok rákoncentrálni. De ami késik.....
Neked nem úgy volt, hogy június közepén szülsz? Már lehet, hogy rosszul emlékszem.....bocsi érte, de ez van bennem.

Bar az UH alapján én is 17-re vagyok kiirva a 23 helyett. Sok májusi baba lesz

.
Tontica, mi újság veled? Minden ok?
megyek, megpróbálok visszafeküdni picit, aztán megyünk mi is babalátogatóba a barátainkhoz. Nem is babák, inkább kishölgyek.
Puszi