A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Szaisztok!

Meri!

Nem is arra gondoltam ,amit írtam. :wink: Gigi nagyon jól látja ezt,meg persze én is tudom,hogy mi itt a gond,csak hát igyekszem diplomatikus maradni.És igen,az szuper,hogy itt megfér egymás mellett a sok vélemény,mert inteligens tudatos mindenre elszánt anyák és anyajelöltek harcolnak a közös célért.Ezért jó itt,úgyhogy csak kitartás.Aki közénk tartozika,z úgyis érzi ezt és hosszú távon ez az összetartás,összetartozás meg is hozza majd az eredményt,meglátjátok. :wink:
Egyébként azt mondta a doki,hogy az álatalam szedett vitaminok összetétele és mennyisége tökéletes,ha mondjuk egyébként nem táplálkozom. :lol: Persze nagyon kedvesen,de azt mondta,hogy ennyi valóban nem kell már így,hogy ott a babó ahasamban.

Puszi

Eszter

Ja és nehogy má feladjuk. :lol:

Kép

Kép
anubias

ja hogy úgy műtött hogy akkor te őt választottad?
bt-ről nem te vagy az első aki ezt mondja,hallottam már különbeket is róla :roll:
Vendég

Légyszi, áruljátok már el, de őszintén, amiről egymás között, mint gondról beszéltek, nagyon értékelném, mert így olyan hülye érzésem van. Mondjuk Te Gigi, neked úgysem okoz gondot a szókimondás.
zora7

Zora!
Szerintem én elég világosan megfogalmaztam a saját problémámat! ;)

meri

eszter,
leszek én a büdös banya(copywright by indul a bakterház) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak tartsunk ki.meri amúgy is megkérdőjelezte hogy voltam e valaha is diplomatikus :wink: nem akarok csalódást okozni neki :wink: 8)
doki meg nagyon jó fej :lol: :lol: :lol:
Vendég

zora,
köszönöm de sajnos nem tudom minek vegyem,elismerésnek, vagy bírálatnak vagy kritikának.......mert a válszom ettől függne,de sebaj,inteligens választ kapsz,azzal mellé nem lövök :wink:
arról beszélünk hogy nagyon megváltozott ez a topic,elveszítette a családias,közvetlen jellegét ami volt és mi ezt nagyon hiányoljuk.hogy igenis mindenki mindekivel beszél és nem átsiklik vki vagy vmi felett.valamint néha szokott zavarni a primitív jellegű kérdés is.........
Vendég

Gigi!
Én is majdnem ugyanezt írtam, csak a primitívség nem volt benne. :D

meri

Elgondolkoztam, és engem az is bánt, hogy ilyenekről írunk itt a topikban...

meri

meri,
mert én vagyok a szókimondó :lol: és tudom hogy bánt mert engem is mert ezért nem is hoztam elő eddig.de egyszerűen muszáj volt mert nem hagyom hogy szétessen a topicunk!és ez az első lépés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és bízom benne hogy jó lesz újra :wink:
Vendég

Kedves Gigi! A szókimondás nálam elismerés, mert nem bírom a ködösítést. Azt is pontosan értem, hogy mi a gondotok, csak kicsit magamra vettem és talán bántott, hiszen én is új vagyok itt. De ez mégis fura kicsit, hisz ezt a helyet bárki megtalálja éppen a jellege miatt és hülye kérdéseket is fog feltenni. Mit tudsz tenni? Lehet, hogy meg kéne felvételiztetni a jelentkezőket... :lol: :lol: :lol:
zora7

Sziasztok!

Remélem mára elülnek a viharok és már csak egy rossz emlék lesz amit érzek. :cry:

Egyébként jól vagyok,örömködök meg minden. :D Remélem hamarosan megörvendeztettek 1-2 + teszttel.Már vannak jelöltjeim. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szia Eszter! Olyan jó, hogy teljesen elmúltak a gondjaid. Ez megnyugtat, hiszen, ha remélhetőleg újra babás leszek, nem fogom halálra izgulni magam. Reményt ad, hogy Te szrencsésen kikerültél belőle! Nagyon örülök!
zora7

Na neeeee! Mindjárt bőgök!!!! Még ez is!!! - lányok, lehet, hogy igazatok van, de nagyon fáj!!!!

Olyan sz@rul érzem magam..... az este nagyon kinozott a mensi - reggelre lábfájásra ébredtem, és már pecsétem is van. :cry: :cry:

Eszter, azt hiszem, kihúzhatsz a +-at tesztelők névsorából :cry: , de attól még örülök neked, és a képet is szeretném látni, csak hát most igazán nem vagyok jó kedvemben....

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Ildikó :cry: neeee, ezt nem akarom elhinni... Gondolatban veled vagyok...

Kép
Vendég

Eszter, nagyon-nagyon örülök, hogy tetszett a doki, és annak még inkább, hogy minden rendben van Veletek. Már 8 hetesek vagytok... azt a mindenit, hogy megy az idő :roll: :D

Merikém, teljesen megértelek... :cry:

Gigi, drukkolok nagyon az uh-hoz, de ez gondolom egyértelmű 8) :D

Puszkó mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos én is úgy érzem, hogy ez már nem az a családias topik, amihez én csatlakoztam. :cry: Észrevettem magamon, hogy már nem jövök olyan nagy lelkesedéssel, mint azelőtt, de ettől még követem az eseményeket!

Ildikó! Annyira drukkoltam neked, hogy most sikerüljön!!!!! De tuti, hogy meg fog jönni????
Már akartam nektek írni, hogy még régebben olvastam valahol, hogy tisztálkodásnál ott lent nem szabad használni semmilyen tusfürdőt, sőt még intim lemosót sem, csakis a tiszta vizet, mert ez is gátolhatja a teherbe esést. Nem tudom, hogy ennek van e köze hozzá, de amikor mi elhatároztuk, hogy akkor jöjjön a kistesó, én már csakis a tiszta vízet használtam. Persze nem ettől függ, hogy valaki teherbe esik vagy sem, de azért szerintem minden olyan okot ki kell zárni, ami esetleg gátolhatja.

Anna! Akkor Te most mikortól is vagy/leszel hivatalosan is kismama? Választottál már vonalzót? De akkor most hány hetes is vagy?

Gigi! Várjuk az uh eredményt! Remélem EGY darab gyöngyörű, megfelelő nagyságú tüsződ van!!!

Eszter! Akkor majd beszéld meg a babuddal, hogy inkább maradjon bent egy kicsit tovább, és akkor tényleg egyszerre szülünk. Egyébként hüvelyi uh volt, ugye? Megkérdeztem egy másik topikban és ott azt mondták, hogy ennél a dokinál a 12. hétig hüvelyi van.
Vendég

Sziaaaaaaaa Litlle :D

Végre, hogy írsz... Persze megértem teljesen, hogy miért nem jössz már olyan sokszor :roll:

Ha ma sem jön meg, akkor visszamegyek dokimhoz, és onnantól leszek hivatalos kismama :roll: oh, de jó volt leírni. Addig nem is teszek se vonalzót, se semmit... :roll:

Vigyázz magatokra, pusszantalak, és nagy pocisimi!

(én meg valahol azt olvastam, hogy a lehetséges napokon sokat használ, ha tojásfehérjével síkosítunk :oops: )
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó! Neeeeee már, az nem lehet , hogy megjöjjön. HJiszen olyan szépen alakult a hőd!Én azért még küldöm a pozitív energiákat!!!! Nézd csak mennyit! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sőt még ennél is többet!

Anna! Ma tesztelsz???
Remélem egy nagy pozitívat!

Eszeter! Nagyon örülök, hogy jól vagy. Olyan jó lehet látni a babót a pcakodban! :lol: Várom a képet is!!!!
Képzeld vasárnap szült a kollégám felesége az Erdélyi dokinál, majd megkérdezem milyen volt a dokibácsi!

Gigi! Meri és Mindenki!!!szerintem fontos, hogy őszintén megmodjuk a véleményünket és ezért is szeretnék mindenkit kérni, hogy ha esetleg rám is gondoltok, hogy rontom a topik családias hangulatát, akkor vagy itt vagy priviben szívesenn várom az üzeneteket, hogy lépjek le, mert nem szeretném, ha miattam mennének el az alpító tagok. Hiszen én is csak egy későbbi betolakodó vagyok és egyáltalán nem haragszom meg, hanem megértem!!!! Amikor beléptem közétek, akkor már pár napja olvastalak benneteket és valóban nagyon családis volt a légkör, ahogy biztattátok egymást és izgultatok egymásért. És én nem szeretném, ha ez a kötelék köztetek megszakadna! :cry:
Nekem fontos, hogy őszinték legyünk egymással!!!!
Tudom én sok témához nem tudok hozzászólni, főleg a bogyók szedéséhez, mert én még soha semmit nem szedtem a teherbeesés miatt, úgyhogy ezért ezer bocsi! :oops: De szerintem nagyon hasznos, hogy mindenki leírja a tapasztalatait és a véleményét, még akkor is ha nem megegyezőek!

Mindenkinek szép Napot!
Vendég

Ildi!
Ne szomorkodj!!!! Mi nagyon szeretünk!!!! Sajnálom, ha megjön, de tudod, mindennek megvan a maga ideje! tessék jobban bízni a sorsban! :)

Eszter!
Szerintem a vihar után mindig kiderül az ég!!! :lol:
Pozitív teszttel sajna nem tudlak megörvendeztetni... De szerintem Annának most mindannyian nagyon drukkolunk!!! :)

Annácska!
Tesztelni is fogsz ma? Vagy rögtön dokihoz mész? Vagy mi van? Meddig izguljunk még???? :)

Krisz!
Szerintem te kiválóan megtaláltad a helyed a "családban". :D

Little!
Szerintem arról van szó, hogy belsőleg nem kell agyontisztálkodni, öblögetés meg ilyenek. Alapból nem nagyon kéne tisztítás címszó alatt befelé nyúlkálni. Kívül kell tisztálkodni.

LÁnyok!
Ebben a hónapban szedtem a clostit, és ha más nem is, de annyi eredménye tutira van, hogy nincsenek "páros" hőim! Tudjátok, amit mondtam, hogy nálam minden két napig tart. Most viszont szépen halad felfelé a hő. Akármi lesz is ezután, ez már haladás. :) De ennél többet nem is kívánok beszélni a dologról. ;)

Kép

meri

Sziasztok lányok!

Teljesen őszinte leszek veletek! Annak idején ezt a topikot azért hoztam létre, mert reméltem, hogy ugyanolyan családias hangulatú kis társaság fog itt összejönni, mint annak idején a másik (2006-os) topikban. Rettenetesen szerettem az ott lévő lányokat, akiket a mai napig a barátnőimnek tartok.

Boldog voltam, ha beszélhettem velük, örültem a boldogságuknak, és drukkoltunk egymásnak, hiszen mindenki kisbabáról áhítozott. Nem is tudom, hogy bírtam volna feldolgozni a velem történteket, ha azok a lányok nem álltak volna mellettem! Egy életen át hálás leszek nekik!

Én szerettem volna, hogyha újra egy ilyen jó kis csapat alakulhat ki itt is. Sajnos viszont annyian lettünk, és olyan emberek is kerültek közénk, akikkel nem hasonló az értékrendünk, nem ugyanazok a céljaink. Épp ezért búcsúzom tőletek! Remélem, nem veszitek zokon és rossz néven, hogy elmegyek közületek, de teljesen őszintén bevallom, én már nem érzem jól magam ebben a topikban.

Biztos vagyok benne, hogy a Babaneten még fogunk találkozni, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok az életem történéseire, biztosan fogjátok tudni azt követni.

Kérlek benneteket, tartsátok tiszteletben a döntésemet!

Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljenek vágyai, mihamarabb kisbabája lehessen, úgy, ahogyan azt ő elképzelte. Tartsatok ki, legyetek erősek, és küzdjetek a céljaitokért! Soha ne adjátok fel!
titi_27

Köszi Meri! Nagyon aranyos vagy!

Eddig nagyon jól néz ki a göbéd! Ezerrel drukkkkkkkkkkkkk!

Kép
Vendég

Merikém, de jó, hogy itt vagy, tegnap este pont azon agyaltam, hogy már a görbédet sem mutatod meg nekünk :cry: Erre tessék :D Szuper a görbéd!!! Drukkolok nagyon!

Nem tesztelek ma, szombaton teszteltem pozitívat megint. Afelől nincs kétségem, hogy babás vagyok, csak az szomorít el, hogy várnom kell, megjön-e vagy sem... Elvileg, ha ma nem hön meg, akkor fellélegezhetek kicsit végre, de nem szeretném elszólni magam, úgyhogy kopkopkop... Jövő héten megyek a dokimhoz, hétfőn kérek időpontot. Úgyhogy már nem kell sokáig drukkolni, csak addig :D Na jó, meg még 9 hónapig, hogy ne legyen semmi baj :roll:

Krisztinka, miféle kérdés ez :D Én is szeretném, hogy maradj!!!
Vendég

Lányok!

Légyszi szavazzatok a kicsi fiam képére!!!!

http://www.nivea.hu/frameset.php Nivea creme fotópályázat IV. ( a fényképezőre kell kattintani) Majd az introk átugrása után
Fotópályázat részletek, aztán Fotógaléria és a Magyarországról beküldött képeket megnézni majd a regisztráció után, amennyiben ti is úgy gondoljátok 10 pontot adni a következő képre:

Kép

Ezer milló köszönet!!!!
Vendég

Titi! Mélységesen lesúlyt ami írtál!!!!!! De teljesen megértelek.........
Vendég

Titi, ezt nem hiszem el... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szia Titi!

Nagyon sajnálom, hogy itt hagysz bennünket, főleg, hogy Te voltál az alapító. Bár tudom én új lakó vagyok itt és nem nagyon ismerjük egymást, de nagyon rossz érzés, hogy nem leszel kösztünk, de tiszteletben kell tartanunk a döntésed!

Kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön az életben és utad a cél elérése érdekében már ne legyen olyan göröngyös, mint eddig volt!
Vendég

Köszi lányok, ígérem, hogy néha benézek közétek!
titi_27

Kedves Lányok!

Ezúton szeretnék elbúcsúzni tőletek:

Az elmúlt egy hét alatt, amíg arra a pár percre fel tudtam jönni, egy dolog letisztult bennem: hangsúlyok nélkül lehetetlen az állandó beszélgetés....

Egy nagybetűs visszakérdezés vonatkozhat arra is, hogy nem értünk egyet valaki írásával, de arra is, hogy a másik olyat tud, aminek mi nem vagyunk a birtokában, és kíváncsiak vagyunk a véleményére.
De nincs hangsúly, ezért jön a félreértés, magyarázkodás…

A másik dolog, hogy itt nem csak „infókat begyűjteni” kell, hogy jöjjön az ember, hanem figyelni kell mások kérdéseit, történetét, és arra reagálni. Mivel nekem csak a munkahelyemen van internet, és látják a monitoromat, ezért csak „lopva” tudok feljönni, és csak arra van idő, hogy a saját kérdéseimet tegyem fel.
Ezt nevezitek úgy :”önzőzés”. Én nem akarok önző lenni.

Szeretném megköszönni a segítséget, és azt a nagyon sok jó szót, amit írtatok hozzám: a bíztatást, hogy ne aggódjak, a bíztatást, hogy eljön az anyaságérzet…és soha senki nem illetett negatív kritikával, a bizonytalanságom miatt, azt is köszönöm!!!

De a hangsúly nagyúr, és egy-két dolog félreérthető… ,ami így 6hetesen nagyon fáj, pedig én pont tőletek kértem volna segítséget.

Minden elismerésem a fórumok közötti gyors váltogatásnak és olvasásnak…asszem sokat kell még tanulnom…
Egy biztos, kártyát kiteregetni nem szabad….

Mindenkinek pozitív tesztet, és egészséges babát kívánok!

Búcsúzom, vigyázzatok Magatokra:

Ágica
Kép
ágica_26

ááááááááááááááááááá,írtam egy nagyon hosszzút de elszállt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sajnos rohannom kell ma tovább úgyhogy nem tudom most újra begépelni csak este :(

de addig is is drukkokat köszönöm,balban 21mmes domináns tüsző,de a nyh csak 3,5 :cry: :cry: :cry: :cry:

eszter,
ebben szeretném a segítségedet kérni,meg tudnád mondani hogy mennyi e vitamint szedjek hogy gyorsan felturbózza a nyh-mat?nekem oylan kiszerelésben van hogy 200mg.meg hogy te mikor érezted először a + hatását......

köszönöm a segítséget meg a drukkokat és ezer mondanivalóm van de csak este tudok jönni újra :(

addig is puszilok mindenkit!
gigi 13.cn
Vendég

Krisztinka
A másik topikból vagyok, ahová beraktad a képet.
Szavaztam a pici fiadra!
Már egészen jó helyen áll, most a 4. hely az övé. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok lányok!

Látom történtek dolgok, amióta nem olvastalak titeket!!!

Elóször is nagyon örülök annak, hogy kimontátok az érzéseiteket, és sajnos a sorba be kell nekem is állnom...

Nehéz volt mindig "első" babásnak lenni, megpróbálni nem örvendezni tulságosan a saját boldogságomnak, de mégis ehhez a mostani állapothoz képest nagyon jó volt!
Tudtam, hogy mindenki nagyon boldog velem együtt és aggódik, ha én aggódok. Tudtunk egymásról mindent és tudtátok azt is, hogy miért volt akkora szó, hogy én ismét babát várok... A legtöbben végigélték és átérezték azt az nehéz időszakomat is!

Én is egyre nehezebben irtam mostanában, szerintem ezt észrevettétek...
Nekem senkivel nincs bajom.
Gigi, maradj szókimondó mindig!!! Hidd el, szerintem ez soha nem volt baj. Örülök annak, hogy te voltál az egyetlen aki leírta ágicának ami az én lelkemet is nyomta. Én nem vagyok ennyire szókimondó, inkább magamba tarom a dolgokat... úgy döntöttem ha mindenki ilyen segítőkész, akkor én nem rontom el!
Nekem már egy ideje itt a baba a pocimban, de köztünk nagyon sokan megszenvednek azért, hogy legyen. Olyanokon mennek keresztül, amit ágica nem is gondol...
De nem ezt szeretném most sem részletezni!

A lényeg, hogy nekem is a napok már csak úgy telnek, hogy elolvaslak titeket, de irni nincs kedvem. :( Vannak dolgok amihez nem tudok hozzászólni, és bevallom elvesztettem a fonalat...

Én nem mondom, hogy ennél sokkal jobban eltűnök, mert az nehéz lenne... :roll:
Néha jövök közétek és figyelni fogom, hogy kivel mi történik. Ti is elértek ha akartok! :)

Azt hiszem nekem is az igazi családom a 2006-os topik volt mindig is... :oops:

puszi mindenkinek,
Ági

Krisztinka, édes a fiad, máris szavazok! :D
csné

Köszi Lányok mindent a marasztalást és a szavazatokat!!!!!!

Kép
Vendég

Titi!!!
A szívem szakad meg!!!!!!! De meg tudlak érteni... Azért nagyon bízom benne, hogy fogunk még beszélni!!!

Annácska!
AKkor még szorítok pár napig, jó??? Nagyon drukkolok neked!!!

Ági!
Annyira bánt, amit írtál... Tényleg soha nem érezted igazinak az itteni társaságot??? Vagy félreértettem valamit??? :( :( :(

Krisz!
Ha sikerül legyőznöm a regisztrációs akadályokat, azonnal szavazok. :)

Gigi!
Sokat gondoltam ma rád! A nyálkahártyával kapcsolatban többször felvetődött már, hogy a torokra kapott szirupok jót tesznek az össze nyálkahártyának, és állítólag nem ártalmasak a babára nézve sem. Tud erről valaki valami konkrétabbat?

Ugye, hogy szebb ez a görbém, mint az eddigiek? Olyan jó lenne, ha rendbejönnének a dolgaim. Nem a babára gondolok, hanem magára a rendszerre. :) Ehhez kérem a drukkokat!!! :)

meri

Meri! Én küldöm a +++++++++++++++++++energiát! És Ezerrel drukkolok!!!!!

Tulajdonképpen én tele vagyok energiával, bár egy kicsit fáradt vagyok, mert éjszaka Manó nyűgös volt :cry: mert jön a 10. foga! :lol:

Hát én a szirup&nyálakhártyaösszefüggésről nem tudok semmit sajna! :oops:
De Gigidoktornéni, jószülésznőlnne majd segít!!! Gigi ezt pozitív értelemben gondoltam és semmi gúnyolódás nincs mögötte!!!!

Pusza
Vendég

Ha Gigi tudná, nem Évától várná most a segítséget a nyh.-ja felturbózása ügyében. ;) Na akkor majd én utánanézek! :D

meri

Bocsi lehet, hogy egy kicsit lemaradtam!!!! :oops: :oops: :oops:
Ciki!! De tényleg igazad van! Már emlékszem, hogy így volt!
Vendég

Húúúúú! Hogy mi zajlik itt!

Olyan rossz ezeket olvasni! Tökre örültem, hogy rátaláltam erre a topikra, mert otthon éreztem magam. Büszke voltam, amikor olvastam más topikokban a minket ért dicséreteket, hogy milyen jó kis csapat, mennyire jó olvasni, ahogyan egymásnak drukkolunk, szorítunk. Sajnálom, hogy ez lett belőle, kicsit olyan érzésem van, mintha cserbenhagytak volna...... de persze mindenki odamenjen, ahová úgy érzi, hogy tartozik.

Krisztinka! Szavaztam!!!!!!

Meri! Én nagyon drukkolok neked!!!!! Remélem nem csak a görbéd lesz ilyen csodálatos, hanem a következménye is!!!!

Gigi! Tök hülye vagyok, de most mi van a nyálkahártyával? 3,5 az kevés? Mennyi a jó?

Ildikó! Mi van veled? Te is eltűnsz?
Vendég

Sziasztok lányok!

Sikerült egy kicsit feljutnom a netre és most olvastam hogy Titi kilépet, nagyon sajnálom most megprobálom visszaolvasni mi történt veletek az elmúlt napokba.

Én megvagyok kedden megjött a havim de nem tört le most kezdem az új hónapot.

Remélem mindenki jól van még jelentkezem csak visszaolvasok.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Lehet, hogy érdekes lehet: http://xenon.bibl.u-szeged.hu/~vidaa/ho ... zervek.pdf

Ez tuti jó nyálkahártya ügyben: https://www.babanet.hu/faq/ciklus25.php
Vendég

Te Gigi! A Krisz által feltett linkeken egy dokinak semmi problémája nincs a te nyh.-ddal.
Kérdés:
Hány milliméteresnek kell minimum lennie a méhnyálkahártyának, és a tüszőnek, hogy létrejöhessen a terhesség?
Válasz:
Az érett tüsző átmérője általában eléri a 20 mm-t, ha stimuláló gyógyszeres kezelés volt, akár a dupláját normálisan is. A méhnyálkahártya más valami. Az a ciklus során felépül, majd - ha nem volt fogamzás - lelökődik. Ez a menstruáció. A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökődés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelődés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal később oda érkező - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye.

meri

Vendég

Andi!!!

Nagyon sajnálom, pedig annyira szurkoltunk. De azért jó, hogy nem nagyon törtél le, tudod új hónap , új remények! Sajna okosabbat nem tudok mondani!
Vendég

Meri,
de, a sajátomnak éreztem, az elején... Látod mennyit irtam akkor és látod, hogy mostanában mennyit!
Annyit tettél a csapatért és kicsit olyan mintha elvettek volna tőlem most valamit. Pedig nem, csak én döntöttem igy :( Azért is mondtam, hogy végleg nem tünök el, és biztosan irok is nektek, mert hiányozni azért fogtok ám!

Sajnálom, ha bárkit bánt a döntésem, de jobb igy kimondva az érzés, mint csöndbe maradni!
Cserben nem lesztek hagyva, hisz annyian vagytok már, hogy egymás útját tudjátok egyengetni! Én úgysem sok vizet zavartam a tanácsaimmal...
csné

vetéléssel kapcsolatos:, ha valakit érdekel: http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.90
Vendég

Krisz, sziruposat nem találtál a nagy keresgélésben? :)

meri

Sajna nem még!
Vendég

Krisz, végre sikerült szavaznom!!! :D

meri

sziasztok,
na újra itt,el tudtam intézni a bankot gyorsabban mint gondoltam,a meetinget lemondták úgyhogy jöttem :wink:

meri és little,
reggel már nem volt időm írni a nagy kapkodásban úgyhogy pótlom!
tegnap este nagyon jó volt beszélni és rég nevettem is ennyit és bár nem ezzel a céllal de eltereltétek a figyememet is a mai uh-ról amiért nagyon nagyon hálás vagyok és sosem fogom nektek elfelejteni!meg egyáltalán sem fogom elfelejteni sosem a tegnap estét!és ha most babás leszek és majd a babára gondolok később pedig majd rá nézek,TI is eszembe fogtok jutni róla :D
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ildi,
nagyon sajnálom hogy mensi felé hajlik :cry: :cry: :cry:

anna,
olyan jó érzés hogy neked is mindenkihez van egy kedves szavad és nem felejtesz el senkit,örülök neki hogy itt együtt vagyunk és ismerhetlek :wink:

krisz,
nekem személy szerint nem te vagy a próblémám :lol: :lol: :lol: de talán ez is megoldódni látszik :roll: én is szavaztam és nagyon szívesen :lol: és sosem hittem hogy te gúnyolódnál,értem én a poén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira arnyos vagy hogy ezt így kikerested nekem mert sikerült némileg megnyugtatnod,legalább is kevésbe fogok aggódni rajta asszem......köszönöm szépen :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meri,
emlékszel mikor a megérzéseinkről beszélgettünk........és mondtam hogy szólj ha érzel vmit velem kapcsaltban is.ugyan te azóta is hallgatsz :lol: :lol: de mikor most megláttam a görbédet elhatalmasott rajtam az az érztés hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!minta látnám a babádat a görbéden,vagy nem is tudom hogy mondjam.........
nyálkartyás nővelő szirupról már volt szó.pont én vetettem fel,olvastam egy könyvben hogy a robitussin jó rá.azaz abban inkább azt írja hogy az ovuláció kiváltására jó és nem a nyálkahártyára :roll: de nekem mindegy mert minkettőt akarom,úgyhogy nyomom is napi két ek-nal.de olyan cudar íze van hogy majdnem visszajött :shock: :? :oops:

titi,
vérzik a szívem elég sok okból.de remélem hogy egyszer majd ha visszanézel azt fogod látni hogy ez a topic újra az mint a kezdetekkor és vissza fogsz találni hozzánk és mi nagy nagy örömmel és szerettel fogunk fogadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ági,
ami titinek írtam természetes neked is szántam.kicsit elszontyoldtam mikor olvastam hogy a 2006os topic az igazi családod :( :oops: de amit nekem írtál viszont nagyon nagyon jól esett.tudod szóltam én volna már korábban is :roll: csak mikor ágica először irogatott ide azért ezég sok választ kapott és sokan nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és egyszerűen nem mertem.mert nem tudtam hogy TI is így éreztek e vagy csak egyedül én.....és féltem hogy ha csak én és akkor én leszek a mumus aki topicot robbant meg gerjesztia tüzet.és hát eddig tartott mire megbizonyodtam róla hogy nem csak nekem vannak ilyen érezéseim :roll: és akkor kézbe vettem az irányítást :lol: :lol:
ha van időd és kedved azért majd adjál hírt magatokról mert biztos vagyok benne hogy nem én vagyok ez egyetlen aki sokat fog rád gondolni a jövőben is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

little,
hát elvileg kevés a 3,5 de már nem is tudom......... eddig mindig 6-7 körül mozgott a 12-13.napon.uh-s nő aki egyébként egy tündér volt jól rámijesztett :twisted: mert azt mondta ebbe tuti nem fog tudni beágyazódni.dokim meg azt mondta hogy mire oda kerül a sor hogy beágyazódjon addigra ez el fogja érni a 8 mm-rt és abban már szépen tapad.és hát ami alányok kerestek nekem az is ezt támasztja alá úghogy sztem nem izgulok :?

na ezt most elküldöm nehogy megint elszálljon :evil: :x
Vendég

meri,krisz,
enyim doki pont ezt mondta hogy akkor fog vastagodni ha megrepedt :lol: :lol: :lol: :lol: akkor nem aggódom :twisted: asszem :roll: :roll: :roll: akkor nincs okom aggódni,uyge lányok :lol: ?győzzetek már meg,keves vagyok magamra egymagam :lol: :lol:
Vendég

Szia Gigi!
Örülök, hogy itt vagy!!! :)
Ezt a szirupos dolgot én már máshol is hallottam, és nyh.-növesztésre. Azért kérdeztem, hátha vki mondjuk rákérdezett a dokijánál... vagy mondjuk a minisztériumban. :lol: :lol: :lol:

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: