sziasztok,
na újra itt,el tudtam intézni a bankot gyorsabban mint gondoltam,a meetinget lemondták úgyhogy jöttem
meri és little,
reggel már nem volt időm írni a nagy kapkodásban úgyhogy pótlom!
tegnap este nagyon jó volt beszélni és rég nevettem is ennyit és bár nem ezzel a céllal de eltereltétek a figyememet is a mai uh-ról amiért nagyon nagyon hálás vagyok és sosem fogom nektek elfelejteni!meg egyáltalán sem fogom elfelejteni sosem a tegnap estét!és ha most babás leszek és majd a babára gondolok később pedig majd rá nézek,TI is eszembe fogtok jutni róla
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ildi,
nagyon sajnálom hogy mensi felé hajlik
anna,
olyan jó érzés hogy neked is mindenkihez van egy kedves szavad és nem felejtesz el senkit,örülök neki hogy itt együtt vagyunk és ismerhetlek
krisz,
nekem személy szerint nem te vagy a próblémám

de talán ez is megoldódni látszik

én is szavaztam és nagyon szívesen

és sosem hittem hogy te gúnyolódnál,értem én a poén

annyira arnyos vagy hogy ezt így kikerested nekem mert sikerült némileg megnyugtatnod,legalább is kevésbe fogok aggódni rajta asszem......köszönöm szépen

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meri,
emlékszel mikor a megérzéseinkről beszélgettünk........és mondtam hogy szólj ha érzel vmit velem kapcsaltban is.ugyan te azóta is hallgatsz

de mikor most megláttam a görbédet elhatalmasott rajtam az az érztés hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!minta látnám a babádat a görbéden,vagy nem is tudom hogy mondjam.........
nyálkartyás nővelő szirupról már volt szó.pont én vetettem fel,olvastam egy könyvben hogy a robitussin jó rá.azaz abban inkább azt írja hogy az ovuláció kiváltására jó és nem a nyálkahártyára

de nekem mindegy mert minkettőt akarom,úgyhogy nyomom is napi két ek-nal.de olyan cudar íze van hogy majdnem visszajött
titi,
vérzik a szívem elég sok okból.de remélem hogy egyszer majd ha visszanézel azt fogod látni hogy ez a topic újra az mint a kezdetekkor és vissza fogsz találni hozzánk és mi nagy nagy örömmel és szerettel fogunk fogadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ági,
ami titinek írtam természetes neked is szántam.kicsit elszontyoldtam mikor olvastam hogy a 2006os topic az igazi családod

de amit nekem írtál viszont nagyon nagyon jól esett.tudod szóltam én volna már korábban is

csak mikor ágica először irogatott ide azért ezég sok választ kapott és sokan nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és egyszerűen nem mertem.mert nem tudtam hogy TI is így éreztek e vagy csak egyedül én.....és féltem hogy ha csak én és akkor én leszek a mumus aki topicot robbant meg gerjesztia tüzet.és hát eddig tartott mire megbizonyodtam róla hogy nem csak nekem vannak ilyen érezéseim

és akkor kézbe vettem az irányítást
ha van időd és kedved azért majd adjál hírt magatokról mert biztos vagyok benne hogy nem én vagyok ez egyetlen aki sokat fog rád gondolni a jövőben is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
little,
hát elvileg kevés a 3,5 de már nem is tudom......... eddig mindig 6-7 körül mozgott a 12-13.napon.uh-s nő aki egyébként egy tündér volt jól rámijesztett

mert azt mondta ebbe tuti nem fog tudni beágyazódni.dokim meg azt mondta hogy mire oda kerül a sor hogy beágyazódjon addigra ez el fogja érni a 8 mm-rt és abban már szépen tapad.és hát ami alányok kerestek nekem az is ezt támasztja alá úghogy sztem nem izgulok
na ezt most elküldöm nehogy megint elszálljon