NNNNNNNNNA, elolvastam kb. 8 oldalt
Kilók: én alig híztam 1 kilónál többet. Viszont eszek jó étvággyal

A csokit továbbra sem kívánom, viszont a zöldségeket igen és a finom fűszeres kajákat. Pedig korábban nem voltam se zöldséges, se gyümölcsös. Most van itthon mindig vmi gyümölcs (banán, mandarin, kivi), minden nap eszek belőle. Zöldségből mirelitet használok, mert a múltkor vettem paradicsomot, de semmilyen íze nem volt.
Hajfestés::nekem azt mondta a doki, h első három hónapban ne, m nem lehet tudni, h mennyi szívódik fel. Amúgy én színeztettem eddig, mert elég sok az ősz hajszálam a sötét hajamban. De úgy gondolom, h míg nem születik meg a baba, addig így is marad, nem kísérletezgetek. A kávéval is így voltam, tudom, h lehetne kicsit inni, de ha meg bírtam eddig állni, h ne igyak, akkor csak így tovább! Még büszke is vagyok magamra

Természetesen ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondoljuk, és ez így jó

Jah, tegnap voltam kozmetikusnál, szerencsére nekem nincsnek pattanásaim. Viszont sok apró pötty, azok most eléggé fájtak.És ma mindenki azt mondta, h milyen szép vok, ohhh! Ez most a kozmetikus műve vagy vmi más?
Szoba: Mi 54 négyzetméteres lakásban vagyunk, de jó az elrendezés 1+2 félszoba. Ahhoz, h gyerekszoba legyen, az egyiket ki kell üríteni, ill. átcsoportosítani dolgokat, ablakot kell cserélni, de megoldjuk

Most úgy gondolom, h külön szobában alszik majd a baba, ahol lesz egy felnőtt ágy is. Sztem inkább én költözöm át ide az elején, h a párom tudjon aludni, mert neki csak dolgozni kell majd.
Ruhák: Babaruhákkal várok még néhány hónapot, lesznek újak is, meg szeretnék turizni is. Pestiek, írjátok meg, mikor lesz Bababörze, m lehet, h arra érdemes lenni felutazni. Majd tavasszal azon is elmerenghetnénk, h mik azok az alapfelszerelések, amiket mindenféleképpen be kell szerezni, bár sztem a védőnő ad majd listát. Én pl. úgy gondolom, h az elején lesz egy babakocsi, autóba való vmi, kiságy, pelenkázó, kisszekrény és a ruhák. Ha nagyon bespájzolok, én sem fogom tudni, mikor mit használjak. Ha meg viszonylag kevés dolog van, tudom, h ennyi van és kész, ezzel kell boldogulni.
Vérvétel: amikor először voltam a körzeti nődokinál, megkaptam kb. a 30. hétig az összes beutalót (most meg kiderült, h vmi naplószámot is rá kell írni még! Bürokrácia!!!!!) 12. hét után volt vérkép éhgyomorra, 16. hét után afp nem éhgyomorra, és 24-28. héten lesz terheléses vércukor éhgyomorra. Egyelőre ennyit tudok. De úgy látom, ahány város, annyi szokás. Sőt, a kolleganőm csak egy ajtóval jár arrébb terhesgondozásra, és mégsem egyezik meg minden a vizsgálatainkkal kapcsolatban. Mondtam már, h szeretem a magyar egészségügyet?
Tipp:Többen mondtátok, h megírtok egy üzenetet, aztán elszáll. Én mindig úgy szoktam csinálni, h a kész szöveget kijelölöm, egér jobb gombjára nyomok a másolásra, csak aztán küldom el. Ha vmi gáz van, akkor csak beillesztem a szöveget.