A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

http://www.babazo.hu/bebi/20070126acumisuveg.html

ezt msot küldte át Apósom. Annyira imádom! Olyan megható szerintem, hoyg már most ennyit foglalkozik a kisunokájával. most ezen megint úgy meghatódtam, hoyg elkezdtem pityeregni. :oops:

Kép
nenoke

Gyorsan leírom, mi volt ma velem, aztán elolvasom az előző napi dolgokat.

Ma voltam afp-n, vizeletet vittem magammal szépen becsvarozott üvegben. Beadom, erre kikiabál a hölgy, h öntsem át pohárba. Jó, átöntöm. Persze jól leszídott, h ezt eleve így kéne, én meg mondtam, h kódoltam. :evil: Persze kicsit csurrant az anyag a kezemre, kérdeztem, h megmoshatom-e, nem szól semmit. Én meg jól megmostam a kezem :wink: Kérdezi a koromat, azt, h eü dolgozó vok-e, én meg csak néztem, h ez meg mit akar. Aztán kérdezte, h mi is vok, mondtam, h tanár vok, jó nagy grimasz, aztán amikor megtudta, h mit tanítok, még nagyobb grimasz. Én meg már nagyon emlegettem magamban a szülő szülőjét :lol: Amikor persze én kérdeztem, h most milyen adatokat fogok megtudni, azt mondta, h kérdezzem a dokit vagy a védőnőt. Szóval hülye volt a nő és kész, igazából nem húztam fel magam, csak röhögtem, h ő most milyen marha fontosnak képzelheti magát.
Amúgy vizelet rendben.:)

A vérvételnél 5 dolgot fognak nézni:
vércsoport
Rh
Afp
HBsAg
VDRL
Az utolsó kettőt nem tom, mi, tudja vki?

Afp eredmény kb két hét, vércsoport +1 hét, azt mondta a körzeti nődoki, h 3 hét múlva menjek, akkor ad beutalót uh-ra. Csakhogy azt mondta a magánnődokim, h afp eredménnyel mehetek hozzá uh-ra, semmi beutalót nem kért. Remélem a körzeti megengedi (ad olyan beutalót), h elmehessek a saját dokimhoz.

Olyan összevisszaságnak tűnik nekem ez az egész :cry: Nem értem, h ha van magándokim, miért kell a körzetihez menni (ill. tom, mert a körzeti adja a kerek pecsétet a kiskönyvbe. Ez sztem felesleges bürokrácia :cry: )

No, most ennyi.

Asszem az egyik a hepatitis, a másik meg az ellenanyag szűrés. Én is ma voltam ezen!

KépKép

KépKép
szivvi

Én úgy tudom, hogy a HBsAG az a hepatitis (fertőző májgyulladás).

kétfiús anyuka
babdorka

ja, Hepatitis B az AG meg azt hiszem antigént jelent, vagyis igen, fertőző májgyulladás. A vdrl meg a szifilisz. Mindkettő kötelező.

Ági, én is hülyét kapok tőle, mert még bekavar a képbe nálam az sztk is, ahol hol a laborba, hol a terhesrendelésre kell menni. Miért nem lehet egy helyen elintézni mindent? és amitől meg még jobban ki vagyok akadva, mikor közlik, hogy 11 és 2 között lehet menni a leletért. Szerintem a kismamák egy részének van gyereke, a másik része dolgozik, a harmadik rész meg nyilván nem véletlenül van otthon. Miért gondolják, hogy mi marhára ráérünk ilyenekért rohangszáni? Én pl. a külvárosban lakom, a belvárosban dolgozom. És nem tudok lelépni a cégtől 2 órára egy nyamvadt leletért! :twisted:

Kép
nenoke

Nenoke, hol laksz?

kispiskóta

Pesterzsébet

Kép
nenoke

Most hívott a férjem, megvolt a műszaki átadás! Sőt pénteken megkapjuk a kulcsokat és akár költözhetünk is :lol: :lol: Jajdejó! Igaz, hogy csak hó végén költözünk, addig még van néhány dolog amit meg kell csinálni, venni, de ez már ennyira jó! Teljesen feldobódtam, ezt a 3hetet meg úgyis kibírjuk meg vásárlással töltjük :lol:
Gondoltam megosztom veletek :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

NNNNNNNNNA, elolvastam kb. 8 oldalt :)

Kilók: én alig híztam 1 kilónál többet. Viszont eszek jó étvággyal :wink: A csokit továbbra sem kívánom, viszont a zöldségeket igen és a finom fűszeres kajákat. Pedig korábban nem voltam se zöldséges, se gyümölcsös. Most van itthon mindig vmi gyümölcs (banán, mandarin, kivi), minden nap eszek belőle. Zöldségből mirelitet használok, mert a múltkor vettem paradicsomot, de semmilyen íze nem volt.

Hajfestés:
:nekem azt mondta a doki, h első három hónapban ne, m nem lehet tudni, h mennyi szívódik fel. Amúgy én színeztettem eddig, mert elég sok az ősz hajszálam a sötét hajamban. De úgy gondolom, h míg nem születik meg a baba, addig így is marad, nem kísérletezgetek. A kávéval is így voltam, tudom, h lehetne kicsit inni, de ha meg bírtam eddig állni, h ne igyak, akkor csak így tovább! Még büszke is vagyok magamra :P Természetesen ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondoljuk, és ez így jó :lol: Jah, tegnap voltam kozmetikusnál, szerencsére nekem nincsnek pattanásaim. Viszont sok apró pötty, azok most eléggé fájtak.És ma mindenki azt mondta, h milyen szép vok, ohhh! Ez most a kozmetikus műve vagy vmi más?

Szoba:
Mi 54 négyzetméteres lakásban vagyunk, de jó az elrendezés 1+2 félszoba. Ahhoz, h gyerekszoba legyen, az egyiket ki kell üríteni, ill. átcsoportosítani dolgokat, ablakot kell cserélni, de megoldjuk :wink: Most úgy gondolom, h külön szobában alszik majd a baba, ahol lesz egy felnőtt ágy is. Sztem inkább én költözöm át ide az elején, h a párom tudjon aludni, mert neki csak dolgozni kell majd.

Ruhák: Babaruhákkal várok még néhány hónapot, lesznek újak is, meg szeretnék turizni is. Pestiek, írjátok meg, mikor lesz Bababörze, m lehet, h arra érdemes lenni felutazni. Majd tavasszal azon is elmerenghetnénk, h mik azok az alapfelszerelések, amiket mindenféleképpen be kell szerezni, bár sztem a védőnő ad majd listát. Én pl. úgy gondolom, h az elején lesz egy babakocsi, autóba való vmi, kiságy, pelenkázó, kisszekrény és a ruhák. Ha nagyon bespájzolok, én sem fogom tudni, mikor mit használjak. Ha meg viszonylag kevés dolog van, tudom, h ennyi van és kész, ezzel kell boldogulni.

Vérvétel: amikor először voltam a körzeti nődokinál, megkaptam kb. a 30. hétig az összes beutalót (most meg kiderült, h vmi naplószámot is rá kell írni még! Bürokrácia!!!!!) 12. hét után volt vérkép éhgyomorra, 16. hét után afp nem éhgyomorra, és 24-28. héten lesz terheléses vércukor éhgyomorra. Egyelőre ennyit tudok. De úgy látom, ahány város, annyi szokás. Sőt, a kolleganőm csak egy ajtóval jár arrébb terhesgondozásra, és mégsem egyezik meg minden a vizsgálatainkkal kapcsolatban. Mondtam már, h szeretem a magyar egészségügyet? :evil:

Tipp:
Többen mondtátok, h megírtok egy üzenetet, aztán elszáll. Én mindig úgy szoktam csinálni, h a kész szöveget kijelölöm, egér jobb gombjára nyomok a másolásra, csak aztán küldom el. Ha vmi gáz van, akkor csak beillesztem a szöveget.

Sziasztok!Gratula a fütyikhez de most már a lányokon a sor.Hajfestés nekem is a doki azt mondta hogy három hónapig inkább ne.De most már nem birom ki megyek majd otthon fodrászhoz meg kozmetikushoz egy egész napot ott leszek. :) Kilók én eleve pluszal kezdtem mivel augusztusba abba hagytam a cigit.Most tartunk 2 kg plusznál.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gyors kérdés mit gondoltok a köldökzsinórvér le vétteléröl mi gondolkozunk rajta.Itt 2500€-ba kerül.Szertném a ti véleményeteket is ki kérni.Elöre is köszi.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

SZiasztok,
túl egy borzalmas napon....

Ma suliba voltam, makett óra... EGész nap faragtam, és annyira nem volt türelmem, hogy legszívesebben a falhoz vágtam volna az egész sz@rt! Jövő héten vizsga, és két tantárgyból még semmit sem csináltam... Szuper!

Egész nap fáj a fejem, közben mire elaludnék tuti, hogy hívnak T-mobil, a közvéleménykutatás, és társai. :cry:

Utálom ezt a mai napot, megettem 5 túrórudit, talán jobb lesz, de a fejem szétszakad!!!!!!!!!!!!!!

Emi: Gratulállok a kisfiadhoz!

Brigi: Örülök, hogy rendben volt minden, nekem is ma mondta Levente, hogy sikerült... Biztos szépek lesztek.

Uxi: Tudom, hogy a János kiesik tőled, de ha érdekel az én orvosom számát is megadhatom, (végső megoldásként) illetve Jovikát kéne kérdezni Ő biztos tudna segíteni.

Hemej: én is nagyon gondolkodom ezen nálunk 300 e Ft körül van, és szerintem mi levetetjük. Jó dolognak tartom.

Ná: teljesen megértelek, én sem tudom már, hogy mi mikor van. Összevisszaság. Ez a jellemző kifejezés. Egyébként nekem az Afp-vel volt még toxo meg valamit néztek (de a kötelező szifilis, meg Hepa nekem még mindig nem volt meg-nem is értem) ja és vizelet. Olyan kicsi üvegbe kellett pisilni, hogy pont belefért az ujjam, volt benne valami fehér por is. Bele is pisiltem, erre jön egy néni, aki rámnyitotta az ajtót én meg úgy ahogy volt beleejtettem a klotyóba az egészet. :shock: Na gondolhatjátok, vissza a nővérhez új "csőért" de pisilni már nem kellett, úgyhogy párom másnap beadta a ffi mosdóba a női állapotos pisit... :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Brigi
Akkor lesz programotok! Milyen jó lesz az új házban! De azért ne hajtsd túl magad!

KépKép

KépKép
szivvi

Bocsesz a sok helyesírási hibáért, ma nem megy semmi....

Andrea
Kép
kindernay

kindernay, bocsi, tudom, hogy Te nem élvezted ennyire, de ahogy leírtad, olyan jót mulattam! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Szerintetek vércsoportot akkor is néznek megint, ha már megállapították az előző terhességemnél?

Nem bánnám, ha nem vennének le megint fél liter vért, akkor egy kémcsővel kevesebb kellene.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Lányok!
Jó sokára jelentkeztem, tegnap nem volt net itthon... Köszi Szivvi az "aggódást" :oops:

Hemej bocsi, hogy csak most tudlak köszönteni, ÜDV! :D

Kispiskóta, nagyon édi a pocakod!

Emi, gratula a kisfiúhoz!

Uxi: Kislányod nagyon édes, azok a hatalmas szemek!!! Remélem sikerül valahol jó orvosra lelned, aki dolgozni fog nyáron!

Brigi, kisfiaid nagyon aranyosak, Marci úgy ül az asztal mellett, mint egy kis uraság :lol: Nagyon jó hír, hogy kész a lakás, remélem minél gyorsabban, s zökkenőmentesen be tudtok költözni! Szuper lesz!!!

Molkata, gratula a félidőhöz! :D

Ami minket illet, végül tegnap sikerült eljutni az orvoshoz. Megnéztük a babát, nem tudni a nemét, nem sokat mozgolódott. Annyit tudok róla, hogy a fejátmérője 38mm. Ha jól emlékszem :oops: Videót megint kaptunk, annak a végén vannak adatok, de mivel itthon nincs lejátszó nem tudtam még belevetni magam a részletekbe. Kép meg két részletből áll, s ezen most -talán emiatt- nincsenek adatok a nagyságáról, stb.
Nálam megvizsgálták, hogy a hüvelyben nincs-e vmi baktérium, de rendben volt, s a méhszáj nagyságát nézték, az is ok. Szóval kérdésemre mondta az orvos, hogy tornázhatok, csinálhatok bármit, amihez kedvem van. Majd nézelődök mi van a környéken olcsó kismama-mozgáslehetőség. (sétán kívül)

Szívdobogás: Első alkalommal, mikor felkerestük az orvost, azaz a hatodik héten még csak egy mások által "gumimaci"-nak nevezett alakot láttam, de a szíve csak úgy verdesett, nagyon édes volt.
Szívhangot pedig a 11.héten hallottam, amikor másik UHgéppel néztek, azaz hasi, nem pedig hüvelyi volt a vizsgálat. Azon alkalommal, s most is mindez felkerült a videóra.

Nekünk a háló mellett van egy másik szoba, ami a gyerekszoba szerepét fogja szolgálni nyártól. (a két szoba L alakban van, az ajtók szélei összeérnek) Nyáron úgyis nyitva vannak az ajtók, így majdnem egy térben leszünk, ami a hangok alapján megnyugtató, de mégsem ugyanaz a helyiség. Kisbaba ágyat valami olcsót szeretnék, s inkább matracra lenne jó pénzt költeni. Ha lehet kókuszt, majd kiderül itt mennyiért, s egyáltalán lehet-e kapni.

Megyek ebédelni vmit.
Én már el is felejtettem mi az a krumplistészta. :oops: Ám eszembe jutott az íze, s lehet majd hétvégén keresek receptet, s csinálok. Ma este Eszterházy rostélyos lesz... Már nagyon régóta kívántam.
Meg két napja csináltam koviubit, remélem pár nap múlva ehető állapotban lesz :P
Pusszancs!!!
Vendég

Sziasztok!

Uxi, a barátnőmnek csinálnak, mert ellenanyagot is néznek. Mindjárt itt van Neked is az AFP!

Mary, Japánban süt a NAP? Én már elfelejtettem, milyen az! Most is esik!

Tök jó, hogy te 5:16-kor mész ebédelni! :lol:

38 mm az tökéletes! Mi, amikor legutóbb voltunk (14+4) akkor 34mm volt és a doki azt mondta 16 hetesnek felel meg a Drága. Hát kiváncsi vagyok mennyi lesz jövőhéten!

Brigi, ez nagyon jó hír, hogy nem sokára költözhettek! Én legszívesebben édesanyámék közelébe költöznék, mert nagyon sokat vagyok egyedül. :( Mint ma is! Kertes házra meg most egy darabig úgysem lesz pénzünk!

kispiskóta

Mary, nálatok milyen kaják vannak?
Nagyon más, amit esztek? Vagy azért lehet magyarosabb ízeket is elővarázsolni? (úgy értem, vannak hozzá pl. fűszerek?)

Hemej, a köldökzsinórvér levétele itt kb. 250- 300 ezer Ft körül van.
Mi nem vetetjük le.

KépKépKépKépKép
uxi

Tényleg, nem a múltkor volt is valami ellenanyag a véremben.
Azt mondta a doki, a baba szempontjából nem számít, csak ha nekem kell vért, vagy vérátömlesztést kapnom, akkor érdekes.
Később úgy hallottam, elvileg mindig magamnál is kéne tartani azt a papírt, ha baleset érne, akkor tudják. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Kispiskóta: Ma épp nem nagyon süt, de eddig jó idő volt. Mondjuk még nem tökéletes koviubihoz, ezért melegvizes edénybe rakosgatom az üveget.
Akkor ezek szerint jól emlékeztem a baba fejméretére. Az orvos mondta, hogy elég nagy, én meg hiszek neki. :)
Ha 14hetesen 16hetesnek látszott, akkor lehet valójában már Te is félidőnél jársz?!?
(Mi mindig egy héttel vagyunk többek a kelleténél, már a harmadik UH, hogy nem júli 22t, hanem 16ot mond a gép)

Uxi: Szoktam mindenfélét csinálni, japán, magyar, indiai, kinai, olasz, amihez kedvem van. Fűszereket otthonról szoktam hozni, mert sokkal finomabb, s sokkal olcsóbb. Mindig egy nagy Tescos zacskó fűszerekkel és teákkal van tele a táskámban :lol: Nomeg kihagyhatatlan a fűszerpaprika, amit nagynéném csinál minden évben. Anélkül nem lenne az igazi...
Persze sok minden nincs itt.. Pl nincs fehérrépa, gríz, savanyúkáposzta, túró... Persze az utóbbi kettőt még meg lehetne csinálni, csak macerás, nem mindig veszem rá magam :oops:
Mikor itt a vércsoportot nézték kaptam egy külön kis papírt. Én azt beraktam a pénztárcámba. Hátha valamikor még jól jöhet...
Vendég

Gyerekek! A Margit kórház sebészetét és szülészetét is be akarják zárni! Mi lesz velünk Zsuzsi??? Kép
Kérve kérlek csajok, nagyon drukkoljatok, hogy ne így legyen!!! Kép Állítólag 2-3 hét múlva döntik el véglegesen.

kétfiús anyuka
babdorka

Uxi, amúgy a vércsoport megállapításához nem kellene külön vért levenni, mert azt nagyon egyszerűen meg lehet állapítani, biztos más vizsgálattal egybe van kötve. Meg mivel már szültél s a vércsoport nem változik lehet ezért meg sem nézik mégegyszer!
Vendég

Dorka!
Tényleg drukkolok! Szörnyű érzés lehet, hogy lehet bezárják a korházat, amit kiválasztottatok! S ráadásul minden orvos nyaral Júliusban!!! Uxi is már hány helyet felkeresett... Nagyon nem irigyellek Titeket!
Vendég

Mary!

Amikor nekem vércsoportot, meg ellenanyagot néztek akkor két fiolával vettek le hozzá, és ezt onnan tudom, mert nekem kellett cipelni a laborból a vérellátóba!

Hát ez érdekes, mert nekem okt. 5-én jött meg utoljára tehát nem lehetek félidős, bár az is igaz, hogy babácska a 16. héten úgy dönt megmozdul, ami mindenki szerint igen ritka dolog első szülő nőnél.

Babdorka, én nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!

kispiskóta

Minél hamarabb akar Téged látni!!! :D
Vendég

A szülészeti ultrahang és a babamozi:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0636/9571 ... zeti_1.htm

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így befurakodom közétek, csak érdeklődnék.
Van köztetek olyan kismama, aki ikreket vár?
És esetleg aki Győrben vagy környékén lakik?

Bocsi mégegyszer, és Köszi!!!

Timi

Kép
Kép
times

Szia Times! Sajnos nincs. Az aláírásomban van a táblázatunk linkje, ott láthatod a csapatunkat. Kép

Lányok még egy érdekes link:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0706/1118 ... erek_1.htm

kétfiús anyuka
babdorka

Úgy izgulok holnap d.u. megyek 18 hetes ultrahangra.Már 6 hete nem láttam szegényt kicsit félek is mert ez a 6 hét olyan hosszú idő remélem nincs semmi baja.Még reménykedek hátha kislány a drága.Bár a doki 12 hetesen már mondta,hogy fiú és Gurgula szerint is,de hátha mégis csajszi.De ha nem az se baj csak egészséges legyen.
pillangó7

Brigi, hurrá, megyünk lakásavatóra!!! :lol:

Komolyra fordítva a szót, valamikor nem kéne összejönnünk? Mondjuk ötletem nincs, hog yhol tudnánk ennyien, pláne gyerkőcökkel. De azt már kitaláltam, hogy májusban, amikor már nagy lesz a hasunk, és szép idő lesz, akkor összejöhetnénk a Margitszigeten (természetesen igazoltan hiányoznak majd a vidékiek, valamint Japánban és Németországban élők). És piknikezhetnénk. Zsuzsi majd hoz ipari mennyiségben nutellás palacsintát büntetésből, amiért bűnbe vitt minket. :lol: De addig is találkozhatnánk valahol.

Dorka, megy a drukk!

Szia Times! Sajnos nincs közöttünk ikreket váró. Attól még szívesen látunk a fórumban!

Uxi, nekem most is néztek vércsoportot, pedig azon kívül, hoyg tavaly is néztek, még rendszeres véradó is vagyok, tehát amúgy is nyilván van tartva.

Kép
nenoke

Pillangó, Neked is szorítunk!

Kép
nenoke

Times, pontosabban ikreket váró nincs, de győri van: szilvi1980

Tényleg szívesen látunk a fórumon. Te ikreket vársz?

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Köszi szépen a segítséget, és hogy nem zavartatok el!!!

Igen két picuri fejlődik a pocakomban!!! A szülés várható ideje 2007. aug. 6., de a 12. heti UH-on azt mondta az orvos, hogy a mért adatok szerint ezek a babák nem a második héten fogantak, hanem legalább egy héttel előbb... Valószínű, hogy júliusi babák lesznek...

Kép
Kép
times

Times, a duplateknős mindenképp erre utal a vonalzóban. :wink:

Kép
nenoke

Nahát times, gratula a babákhoz!!! Kép

Mesélj magadról! Szeretnéd, ha beraknálak a táblázatba?

kétfiús anyuka
babdorka

Times, hurrá, akkor maradsz köztünk, ugye? A következő kérdések megválaszolása a feltétele a fórmon maradásnak: hogy vagy? Tudja-e már Gergő? Fiút/lányt szeretnétek? Nevek? Bezár-e a kórházad, ahol a szülést tervezted? Meg minden, ami eszedbe jut... :lol:

Kép
nenoke

Szia times, ikreket váró nincs, de nekem ikertesóm van! :wink:

Spontán jöttek össze a picurik?

kispiskóta

Nenoke, a tali ötlete csúcsszupi, én úgyis annyit vagyok egyedül!

kispiskóta

Sziasztok!

olyan szörnyű hogya kórházért kell aggódni nem??????én is Mórón szerettem volna szülni de már jó ideje tudjuk hogy bezárják az osztályok nagy részét.igy marad a fehérvári óriási csak babagyárnak hivott osztály.mindegy pár napot kibirok majd a hiresen érdekes hozzá állású nővérekkel.

nekem is két műtétem volt és hiába van papirom a vércsoportomról megnézték még is.

Bridzsi

Kép
esztora

Kispiskóta, esetleg ötleted van, hoyg hol tudnánk összejönni? Merre is laksz?

Kép
nenoke

SZiasztok!

VAn dokim! :D :D :D

KépKépKépKépKép
uxi

Hurrá, Uxi!!!! És akkor melyik kórház? :lol:

Kép
nenoke

István.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Mindenkinek nagy cuppanós puszika!

Aki UH-ra megy annak szorítás!

Én szívesen látnék mindenkit de 2 szobás lakásban lakunk..nem férnénk el sajnos pedig imádom az összejöveteleket..
Ezen még gondolkodom, hogy hol lehetne..valami központibb helyen..amit mindenki el tud érni..na de hol????? :roll:
torolve_20131003125716

Uxi!!

Örülök, hogy van dokid!! :lol:
torolve_20131003125716

Nenoke!

Majd agyalok rajta! Én Újpalotán lakom, szintén külrész, mint Erzsébet.

Uxi, grat és hol?

No megyek főzni!

kispiskóta

Ja, a belvárosban kéne, ami minden szélső ponttól egyenlő távolságra van. Gondoltam cukira, kávézóra, de valami gyerekbarát hely kéne, ahol rohangászhatnak, totyoghatnak bátran, és még pelenkázóhely is van, olyat meg sajnos nem ismerek, mert eddig nem volt rá szükség. :oops:

Kép
nenoke

Hát... nem gondoltam, hogy ez ilyen marha nehéz lesz. :? :shock:

Legalább 5-6 doki küldött el, meg még vagy ennyiről derült ki, hogy már amúgy sem vállalna újat, így meg sem kérdeztem.

Mivel inkább nőt szerettem volna, mint pasit, Bori ajánlotta a dokinénijét, aki el is vállalt.
Bár azt nem tudta, pont a szüléskor szabin lesz-e, meg a szülést sem lehet pontosan tudni, de hosszabb időre nem megy szabira, majd gondoskodik helyettesről.
Szombaton megyek AFP beutalóért a kórházba.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Köszi, hogy velem örültök, annyira jó! :lol:

Uxi: jaj de jó. Melyik kórháznál maradtál?

Times: üdv közöttünk, és gratula a babákhoz! Mesélj el mindent magadról :wink:

Nenoke: taliötlet szuper :lol: viszont május még olyan messze van :roll: Tényleg jó lenne találni valami jó helyet talira, de fogalmam sincs nekemse hol lenne jó! Lakásavatóra majd lehet jönni ha berendezkedünk és nem zavar senkit a kicsi hely :lol:

Vércsoportot nekem is néztek minden terhességnél :roll: Szerintem az ellenanyag miatt kell!

Mary: jó, hogy minden rendben volt a dokinál. Én is akarok menni :oops:

Pillangó: drukk a holnapi vizsgálathoz!

Megyek csinálok valami ebédet a kölkeimnek :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: