A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Kazi,
Lesz gondod a fiúkkal, ha a lányaid megnőnek :) , csodaszépek !!!!!!

Roz,
Köszi a receptet, meg is sütöttem, mert nem volt időm elmenni a boltba kenyérért. Igaz nem a legjobban sikerült (de majd legközelebb, kevés sót tettem bele), de úgyis csak én és apa eszik belőle. A gyerekek két napja szinte egy falatot sem ettek :( .

Kép

Kép
nyhk

Kazi

Csúcs jók a fotók!) Mirabellnek gyönyörű a haja és a neve is.
A pici pedig annyira huncut.

Nem is tudtam, hogy ennyi játszóház van a városban.

Hajni

Jelüljünk ki egy napot és akkor mehetünk a DM-be. Egy barátnőm is csatlakozna, neki is szólnom kell időben, mert katonatelepi. Meg még Erszényessel is egyeztetek, hogy mikor megyünk tornázni. Vasárnapra talán többet tudok.

Lili

Ha mégy teázni, akkor Hajnival elküldeném a cipőket. Jó? :) :) :lol: :lol:

Ma is voltam tornázni. :D

Andi
Kép
cukkker

Hajni, Cukker,
Bocs de nekem surgosse valt a DM mert teljesen elfogytak a pelusok, es nekem sajna a delelott soha nem jo, mert a gyerekeket nem nagyon tudom kire hagyni, csak a hetvegen esetleg. Szoval en akkor kulon elmegyek. Nem gond?
mvirag

hajny: köszi jobban vagyunk mára! Végre!!! Nincs láz, jokedvű (mert sajnos volt 2 nagyon nyügi napunk) és kezd szine lenni a pofikájának is!! :wink: tényleg jó az a gyógyszer! :lol:
Teaházba 90% hogy megyek, mondjuk nekem már 5-től jó lenne, és valszeg viszem Timcit is! :wink: :D

cukker: írtam pü-t, de én holnap már mennék veled kondizni! kocsival mennék be reggel és fel vennélek otthon! Rám férne egy kis kimozdulás, meg kondi, 6 napja itthon vagyok egyhuzamba!! :? :roll:

Adri: írtam pü-t. :) Remélem találtok jó dokit!

kazi: gyönyörű lányaid vannak!! És az a haj!!!! Mint egy királylány!! :shock: :D :D :D

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Dóra:

akkor tényleg a közelben laktok,már lehet,hogy találkoztunk is,mondjuk a domb-ban.álltalában oda járunk.
Mirabelnek zöldes-barna szeme van és vörös haja.nagyon sokan megcsodálják :D ,sőt mindenki meg is akarja fogni :( (mármint a haját),már én is rosszul vagyok tőle nemhogy Ő

Lili:

Zsófinak is ilyen lessz,ha sokat csúzdázik majd nállunk! :D :lol: :lol: :lol:

Hajni:

És milyen lett a haja a nővérednek?Én olyan kiváncsi vagyok milyen lessz a lányomnak!

A gyerekeket én sem tudom kire bízni de., esetleg este 6-tól,ha a férjem végez a munkahelyén :(
Nem tudtam,hogy gyerek nélkül jártok vásárolni.Akkor lehet,hogy én sem tudok veletek menni a DM-be :(
kazi

Sziasztok!

Kazi
én csak azért megyek Anna nélkül,mert ő bölcsiben van akkor.Amúgy mindig vele megyek mindenhová.
A nővéremnek kifakult a vörös szín,már nem olyan lángoló,és inkább kiszőkíttette.Az is szép.

Erszényes
szerencsére jobban van már Janika.Ja,a teaházba mehetünk már 5 körül,Említetted Timcinek,az jó.Látod én el is felejtettem.Nem tom hogy el jön?

Rosszul írtam,nem a Vágó utcán,hanem a Kőhíd utcán van a teaház.Vele párhuzamos utca.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi

Én is Adrival fogok menni a DM-be. Virág csak azért írta, hogy gyerekek nélkül, mert ikrei vannak, és úgy meg tényleg nagyon nehéz lehet.

9 pontunk van, még kell hozzá 7. Ha meglesz a 15, akkor mehetünk.

Ma elterveztem, hogy sétálunk egy nagyot Adrival, de megint olyan őrült szél van. :(

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Kazi nagyon jók a képek,édesek-szépek a lányok!

Cukker ezt a szelet már én is nagyon-nagyon unom,így tényleg nem lehet még sétálni sem.Pontjaim vannak nekem is,de van a 21%-os kedv. is,úgyhogy ha erről lemaradok(nem tudom mikor készültök DM-be) annál is összedobhatjuk.

Irigyke vagyok a teázás miatt,lenne kedvem veletek menni nagyon,ha jó az a teázó és lenne kedvetek lehetne oda gyakrabban is menni,nem?

Mennem kell,szép hétvégét mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak csütörtök óta Pesten voltam. Egy kicsit csavarogtunk.

Kazi,
ha arra laksz, amerre gondolom, akkor nagyon sokat mehetek el előttetek :D Lajosmizséről mikor jövök be anyuékhoz, akkor a Tesco körforgalomból bemegyek arra a kis útra, amin van vagy öt fekvőrendőr, és utána az arborétum oldalában. Majd megkereslek iwiw-en és felveszlek.

Hajny,
én ott leszek hatkor, legalábbis úgy tervezem. Mini babatali lesz nálad?

Lili,
örülök, hogy tetszett Zsóka néni, én nagyon kedvelem. Lilinek nem nagyon kell oldódni, minig magától megy be, és alig birom elhozni. Mondjuk így volt ez a játszóházzal is. Csütörtökön elmentünk a barátnőm kislányáért Pesten az oviba, Lili bement az összes csoportba, rögtön elkezdett játszani, nem zavarta, hogy kabátban sapkában van, na meg hogy legalább 4 évvel idősebbek nála a gyerekek.

Hú, annyi minden volt még, amit írni akartam...., na majd lassanként eszembe jut.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak csütörtök óta Pesten voltam. Egy kicsit csavarogtunk.

Kazi,
ha arra laksz, amerre gondolom, akkor nagyon sokat mehetek el előttetek :D Lajosmizséről mikor jövök be anyuékhoz, akkor a Tesco körforgalomból bemegyek arra a kis útra, amin van vagy öt fekvőrendőr, és utána az arborétum oldalában. Majd megkereslek iwiw-en és felveszlek.

Hajny,
én ott leszek hatkor, legalábbis úgy tervezem. Mini babatali lesz nálad?

Lili,
örülök, hogy tetszett Zsóka néni, én nagyon kedvelem. Lilinek nem nagyon kell oldódni, minig magától megy be, és alig birom elhozni. Mondjuk így volt ez a játszóházzal is. Csütörtökön elmentünk a barátnőm kislányáért Pesten az oviba, Lili bement az összes csoportba, rögtön elkezdett játszani, nem zavarta, hogy kabátban sapkában van, na meg hogy legalább 4 évvel idősebbek nála a gyerekek.

Hú, annyi minden volt még, amit írni akartam...., na majd lassanként eszembe jut.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na máris eszembe jutott....

Roz,
megvan a fénymásolat, mikor tudom odaadni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
de jó hogy jössz te is teázni,akkor leszünk egy páran már.
Pénteken összeröffenünk,szeretnél csatlakozni?2 körül jönnek a csajok.

Dettus
ne irigykedj,gyere el te is oda,én már jártam ott,jó hely.A tea isteni.

Anna ma segített mosogatni,most engedtem oda ,belenyúlni a vízbe.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
majd meglátom a pénteket, hogy hogy alakul, de előfordulhat. Anna otthon lesz? Gigi-t említette azóta?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni

Olyan szép Anna ezen a képen és ügyeske is.

Andi
Kép
cukkker

Adrinak kibújt a héten két foga felül, és már jön is valahol a következő. Extra nyűgös, lehet, hogy emiatt folyton taknyos? Ömlik az orra, folyton szívnom kell.

Dettus

Voltam boltban, majd elfújt a szél. :)

Andi
Kép
cukkker

A fogakról jut eszembe.... létezik az, hogy Lilinek ugye szép szabályos sorrendben kijött 5 foga, és hatodikként valahol a "semmiben" alul oldalt mondjuk a négyest növeszti. Most láttam, hogy ott meg van neki szélesedve az ínye, és lila is. Alul még csak kettő van neki, ez nagyon messze van azoktól.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina:
Arra lakunk,csak a sok fekvőrendőrös út után,nem az arbarétum felé hanem jobbra kell fordulni!

Hajni:
Anna nagyon aranyos a képen,és igazi nagylány :)

Cukker:
Szerintem folyhat a fogzás miatt az orra!de lehet,hogy ez a hülye szeles idő is közre játszik :(
kazi

Sziasztok!

Cuki
Megvan mikor menjünk DM-be?
Annánakis elkezdett ma folyni az orra.Tegnap végre kifújta először az orrát rendesen.Azért még kell szívni,de már jön is valami ha fújja.

Nem érdekel valakit az öko pelnka?Nekm naon bevált,olcsó is.

Lina
persze hogy jöhet össze-vissza a fog.A szemfogai Annának később jöttek mint a rágófogai.
Anna itthon lesz pénteken,csak a farsangra viszem be délelőtt,van ari indián jelmeze.Tavaly vettem kiárusításon 99 forintért,még jövőre is jó lesz rá.Minden nap emlegeti Gigit,már lehet csak a megszokás miatt.

Manó
elkezdtél dolgozni?Jól vagy?Bírod?Hétfőn jó lenne ha teáznál velünk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny - írtam a hétfőt:
[quote]E írta:lküldve: 2007 Február 02 Péntek - 11:11

-----------------------------------------------------------------------------Hajny - jajj, majdnem elfelejtettem. Hétfőn ötre vagyunk hivatalosak Balázsnévnapolásba így az nem lesz nekem jó, de a péntek még lehet összejön...

Kép
potykamanó

Hajni

Megkérdem DM ügyben a barinőm, oké? De neki nincs pontja.

Lina

Engem meg zavart, h Adri két felső foga között akkora szünet van, aztán mondták nekem, hogy az a jó, mert akkor a maradandó fogak szépen elférnek majd. Bencének pl gyönyörűen álltak a tejfogai, most meg torlódnak. Lehet, h majd fogszabályzó kell neki.

Erszényes

Én úgy feldobódtam ma is a tornától, szuper volt! :) Jó volt, hogy jöttél. Én fél 1 körül jöttem el.

Hajni

Olyan szuper lenne, ha te is jönnél néha azzal a badzsal vagy mivel. Lili megy ma teázni veletek? Mert akkor elküldeném veled a cipiket, ha lehet?
Ja és Plusszban 199 a banán. :) Adri, ha felébred, megyek vele.

Andi
Kép
cukkker

Hajny - egyébként már dolgozgatok, de legtöbb munkát hazahozom, így közben pihizni is van lehetőség, és az itthoni teendőkre is. Gondolom a névnapban hétfőn ott leszünk vagy 2-3 órát, így addigra Ti már biztosan túl lesztek a teázáson. Egyébként nagyon szeretem azt a helyet ahova mentek, már jártam ott, ha jól sikerült beazonosítanom. Ez az a hely ahol van kínai szoba és stb...ugye?
Anna milyen kis ügyi! :lol:

Kazi - nagyon szépek a lánykáid!

Kép
potykamanó

Kazi, csúcs jók a képek! Mirabel igazi kis amazon ezekkel a szemekkel és a hajával! Nagyon szép! Lari sem kevésbé fogja összetörni a ffiszíveket azokkal az igéző kék szemeivel! :)

Nana, tök jó, h ilyen boldog vagy, h ennyire megindult Boti!És nagyon aranyosa a képeken!

cukker, a későőbi spinningekre itt is sok jelentkező van, ezek a neyged3kor kezdődök nem annyira kelendőek, de talán némileg átvariálták az órarendet és így jobb lesz!Nagyon belejöttél!Ügyes vagy!

Hajny, nagyon ügyes segítséged van! Holnaptól munka?

Potyka,Lina megkaptam a püket, de még nem volt érekzésem válaszolni, de talán hamarosan!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
kedden megyek délután fél egyre.Már közeleg,félek tőle.

Manó
szerintem sokáig leszek ott,de máskor is fogunk menni szerintem.
Igen,a kínai szobás amire gondoltál.az lesz az.

Cuki
akkor mikor lesz jó a DM?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, Zsófinak is a hátsó 5-ös ( nem 6-os :) ) jöttek ki. Pedig elöl csak 3,5 foga van. Én is meglepődtem, h. így jöttek ki.
birolili

A tornáért irigy vagyok..... már én is úgy mennék........ olyan jó Neeked Cukker, hogy el tudsz járni.
birolili

cukker: én is nagyon feldobódtam a tornától, egész máshogy telt a napom!! :wink: :D :D

hajny: Imádnivaló Anna :D :D :D :D
Nekem se kuponom, de pontom... :oops: úgy is mehetek veletek a DM-be?? :roll: :oops:
A holnapi teázás nekem 5-től akkor jó lenne. :D

Timci: remélem hazaértél sikeresen! Majd jelentkezz!!
:wink: :D

KépKép
erszényes

Hajny,
én biztosan, hogy csak hat körül fogok menni teázni, anyu fél 5-ig dolgozik, még hazaviszem..., aztán indulok.

Nem tudom mi van velem, két napja nem megy le a lázam. 37-38 között ingázik. Nem egy nagy valami, de akkor sem értem. Szerintem legalább 20 éve nem voltam lázas. Na meg nem vagyok a topon, valahogy sehogy sem jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én csak 7után nézek be egy köszönésre. Felveszem Zsófi kocsicipőjét. :D :) Szegény Cukker mióta szeretné már visszaadni....... :oops: :roll:
birolili

Sziasztok!

A tornáéért én is irigy vagyok.Én csak itthon "szoktam" dvd-re! :?
Én a holnapi teára 6felé érek oda,de én sem tudok sokáig maradni ,apa nemsokáig bir 2csajszival,ráadásul estére már 2 emberes feladat,lefoglalni őket :oops:

Lina:
Gyógyulj meg holnapra :wink:

Jó éjt!
kazi

Sziasztok,

Kazi,

gyönyörűek a csajok. tényleg csak csatlakozni tudok a többiekhez, hogy kell ám majd hessegetni a fiúkat körülöttük. Nagyon édesek.

Hajny,

Anna kész kis hölgy, ahogy ott áll és mosogat, nagyon cuki. Másban is utánoz?

Lina,

jobbulást Neked!

Cukker,

nálunk is hasonlóan folyik a fogzás most, mint nálatok. Péntek óta folyik a Gergő orra, de látom, hogy alul a középső 4 mellett jobbról és balról is egyszerre jön a foga,meg hátul is fél úton van neki vagy 3. Én sem tudom eldönteni, hogy azért beteg,mert jön a foga; vagy azért jön a foga,mert beteg. Ez utóbbit nem régen hallottam a dokinál vkitől. Szóval egyelőre csak porszívózunk és Calcimuskozok, remélem elég lesz.

Kicsit és is irigykedem a torna miatt. Rengeteget felszedtem a terhességem alatt és csak a fele ment le. Sajna, nálunk semmi rendszer nincsen,mert a férjem össze-vissza dolgozik. Délutánonként meg én tanítok, szóval csak ülök a gép előtt és irígykedem, persze mozgás helyett. :)

Sajna, pont apa miatt nem tudok csatlakozni holnap hozzátok. Kedd reggel jön scak haza.

geli08

Hajny,
Pontosan hol van a teazo?
mvirag

Sziasztok!

Köszi, most már valamivel jobban vagyok, de a hőemelkedés maradt. Nagyon nem értem. Viszont elérkezettnek láttam az időt, hogy végre eljöjjek a pesti háziorvosomtól :D Így másfél év után talán ideje. Azért teázni elmegyek, az biztos jól fog esni, meg nem is érzem magam igazán rosszul, csak ez a hőemelkedés van.

Geli,
mit tanítasz délutánonként? Hú valami tornára már én is nagyon vágynék, nem is a fogyás miatt, mert arról már letettem, de az állóképesség miatt. Én majd terhesség alatt fogyok, nekem az jön be. -10-zel jöttem ki a kórházból a kezdéshez képest.

Képzeljétek, Lilit letettük tegnap este ötkor a délutáni alvására, vagyis a kocsiban elaludt, és áttettük az ágyába. Mindig szokott késő délután még aludni egy kicsit. Na most ez a tegnapi kicsi ma reggel 6:15-ig tartott :D Este 8-kor kivettük az ágyból, levettük róla a farmert meg a pulcsit, kapott új pelust, megivott 2,5 deci tápit, és semmit sem vett észre belőle, aludt tovább reggelig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hétfőn megyünk Lilivel allergiavizsgálatra. Legalábbis azt mondták, hogy megkísérlik megcsinálni. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na sziasztok fiatalaok!

Szerencsésen megérkeztünk :) Az út hamar eltelt,de viszont,ahogy kocsiba ülétem,nagyon rosszul éreztem magam,mert a kedvesem gyorsan hajtott :) Igy kidobtam a taccsot,egy pár km.után.Utána átvettem é a vezetést,igy már nem volt gondd,én csak 12o-13o-al mertem tekerni...a lényeg,hogy hazaértünk szerencsesen.
Valaki keresett?Mert otthonról sajna nem tudtam megnyitni az oldalt,nem tudom mi lehetett az oka.
Lesz valami a teázásból?
A tegnap,mikor Hajnit meglátogattam,annyira boldoggá tett,mikor azt mondta "nőtettek" :) Mert én mindig ugy érzem,hogy nem nő a pocak,és vannak kismamák,akiknek már az én koromban,sokkal nagyobb a poacakjuk.Ugye ez nem valami rendellenesség,hanem mindenkinél más... :?:

Hajni-Várlak akkor 4:45-re!
erszényes-remélem jösz,mert Hajnival nagyon fogunk várni nállam!
:)

Mindenkinek sok sok puszi

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

De jó, hogy szerencsésen hazaértél Timcsi!
Pénteken te is jösz Hajniékhoz du. 2h-kor?

Megvan a 21%-os Dm kedvezményhez minden, szerda-csütörtök körül tervezem, hogy megyek vásárolni. Akar valaki csatlakozni? Írjátok meg mit vegyek és hova vigyem, telefonszámmal. Szívesen elviszem Kecskeméten bárhova, amit szeretnétek ha gond a vásárlás gyerekkel vagy anélkül. Időpontot is egyeztethetünk, hogy mikor, melyik dm-be. A széchenyivárosira gondoltam, mert ott van ismerősöm és el tudom rakatni a pelust, nehogy ne legyen annyi amennyi kellene.

Tényleg Hajni, nektek nem kell semmi, pénteken el tudom vinni, amikor megyünk!

Kezd sűrűsödni Nándi náthája, de gyakran nem kap levegőt az orrán! Sterimarral fújom leszívás előtt, de nem nagyon jön semmi!
Remlem ez már a gyógyulás jele!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Virág
a teázó a Kőhíd utcán van,a boltív alatt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kattic- nekem még nem volt szólva a péntekről,nem tudom,h.miről is van szó,kicsit kiestem a dolgokból :oops: , de ha Hajni úgy gondolja,hogy én is részt vehetek,akkor szol szerintem :) és akkor majd meglátjuk,h.el tudok e menni vagy sem,hisz nem tudom,h.még mi lesz a pénteki programunk.De ha nem akkor sincs semmi gond.Te jösz ma a teaházba? :?:

Hajni mondtad,hogy valaki szeretné itt felvenni velem a kapcsolatot,mert van egy pár kérdése,ki az? :?: Nyugodtan irhat,mert szivesen válaszolok,főleg ha segithetek vele. :D

Pussz mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Lina!
Irigyellek!Mindig ilyen gyerekről álmodtam!!!Levetkőztetni,pelenkázni stb. és alszik közben mint a bunda! :wink:
Az enyémek sajna pont az ellenkező csoportba tartoznak :(
főleg a kicsi.Ha hulla fáradt és elalszik a kocsiban,amint beérünk ,elkezdem vetkőztetni,(nagyon óvatosan)azonnal felébred! :cry:

Akkor a teán találkozunk.Remélem megismerlek benneteket :roll:
Ha ti megláttok engem,szóljatok már oda :lol:
kazi

Sziasztok!

Az előbb siettem,azért nem válaszoltam mindenkinek.

Erszényes
én megyek a Timcihez,és ha megvártok akkor mehetünk együtt.

Lili
mindenképpen megvárlak,a kiscipő már nálam van.

Lina
gyere amikor csak tudsz.

Kattic
mikor én is ilyen sűrűt szívok akkor tom hogy 2-3 nap és már elmúlik a betegség.Jobbulást,mert a péntek mindjárt itt van.

Dettus
remélem ti is jöttök,nem vagytok betegek,igaz?

Geli
nem baj ha nem tudsz most csatlakozni,majd máskor.Ha meg már meleg lesz kint és nem kívánjuk a teát,majd játszótérre megyünk gyerekkel,de gyerek nélkül néha jó egy kicsit,majd megyünk pizzázni.

Virág
így tod már hogy hol van?Sajnos nem emlékszem hogy hány szám.De jó lenne talizni veled is.

Timci
most sajnos így hirtelen nem jut eszembe ki volt az aki érdeklődött,majd utánanézek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni:

Mindenkihez szóltál,csak hozzám nem :cry: engem észre sem vesztek :cry:
kazi

Hajny,
Igy mar tudom. Ott leszek.
Remelem megismerlek :lol:
mvirag

Sziasztok lányok! Kedves szomszédom, mondhatom talán barátnőm Kazi "unszolására" jöttem hozzátok. Nekem 2 lánykám van, Lili 2 éves, Vivus pedig 11 lesz hamarosan. Lehet, hogy ismerjük is egymást már valakivel, mert én is járok a Metamorfba, ha a picit le tudom adni. Remélem engem is bevesztek a csapatba, mert igazán írígykedve figyelem, mennyire összetartotok, és érdeklődtök egymás iránt. Képet majd csak akkor tudok feltenni ha Kaziék segítenek.
bogcsi

Sziasztok

Sajnos nagyon rövid leszek ....

seriff
Ma nikinek szem tornát tartott fejlesztőp. Szerintem nagyon szuper . Nem probálod meg hannácskának ? Ha gondolod leirom neked hogy kell csinálni semmi más nem kell hozzá csak egy érdekes tárgy amit követ a szemével megprobáltam Áki az csinálja na jó nem ugyahogy a nagykönyvben le van irva de csinálja azt modja csajszi hogy baromi jó szemizmoknak .... egy kis rá erősítés a szemizmoknak soha nem árt ....ha gondolod be pötyögöm hoyg kell csinálni :)

most megyek mert a fejem megint olyan mint amiben kb 5 mozdony zakatol a szemem vörös és könnyezik .... kivagyok ettől a fejfájásoktól ....

Kép

Kép

Kép
roz23

hajny: persze h megvárunk és majd te leszel a csapatvezető odáig!!! :wink: :D :D :D :D

kazi: bizti véletlenül hagyott ki hajny! Én nagyon várom h megismerhesselek :wink: :D és persze a többieket is akit még nem.... :wink: :D

na most ennyire futotta Jana sikít..... :shock: :cry:

KépKép
erszényes

Csak életjelet adok magamról.
Változás még nincs, 5-6 nap múlva teszt, ha addig nincs piri.
Sz.G most szabin van, de ha hazajön, letámadom :lol:
h csináljon előbb átjárhatóságit, meg egy uh-t elötte.
Kérdés: Kecskeméten szokás elküldeni az ember lányát, ha pozitívat tesztel kb 2x ( 2nap eltéréssel) vérvételre??? Hogy a bhcg-t megnézzék????? Vagy erre ez nem divat. Mert ugye a teszt, az csak teszt, ami tuti, az a vv. :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Enn, a teszt ritkán álpozitív. Szóval ha az +,akkor +, több,mint 99.99%. :) A Tiéd?

Roz, püt írtam.

Kép
seriff

Nem, nem az enyém. Csak kérdeztem, h ha esetleg majd olyan lenne, akkor lehet-e vv-re menni ott, vagy nem szokták, és itt keressek labort.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Sziasztok!

Esélyem sincs, annyit írtok. :( :)

Ma amikor elaludt Boti neki álltam visszaolvasni, de elvesztem...és annyi új arc van, hogy már mindent keverek :roll: :roll: :)
Ráadásul Boti keveset aludt, így sehová nem haladtam a "tananyaggal" :lol:

Roz,
Ti hová jártok? Koraifejlesztő? Az több is van Kecskeméten? Ez az "Ibi néni tanodája" ? vagy az más? (Tök hülye vagyok a témához..bocsánat :oops: )

Seriff,
Okés veletek minden? Dudus mail-emre nem válaszoltál, pedig majd megöl a kiváncsiság. :)))

Potyka,
Nagyon kérlek válasssszolj valamit a kissé mellétrafált mail-emre, mert kínoz a büntudat! :D

Mi jól vagyunk...én teljesen újjászülettem! :) Boti + tegnap voltam Máté Péter emlékkoncerten, a Művészetek Palotájában...és Euforikus élmény volt!!!! :))))

Jó éjt Mindnenkinek (igérem írok ám Mindenkinek :wink: :) , persze lehet hogy kutyát-macskát nem érdekli :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Azt hiszem visszaállunk a 8 órási altatásra. Bencével mindig felpörög este Adri, utána pedig nem bírok vele. Most aludt el. Szigorú leszek és eltökélt. :)

A teázás jó volt. Nagyon szép kis hangulatos helyre vitt el minket Hajni.

Bogi

Szia. :) Kazi mondta, hogy éppen ma este fogsz csatlakozni közénk. Örülök neki. Andi vagyok a gimiből, az osztálytársad.

Jó éjt!

Andi
Kép
cukkker

Szia Timci!

Örülök, hogy épségben haza értetek és vissza. Én kerestelek, mert olvasgatás közben olvastam, még nem tagként, hogy S. Attila a dokid, róla szerettem volna infókat szerezni tőled, azaz akarok, most is. Bár közben az eseméynek felpörögtak és múlt héten már ott is ültem a rendelőjében, és szerencsére nem bántam meg. Én 2005-ben már szültem nála, egy fiúcskát és az idénre v. jövő év elejére tervezzük a folytatást. :) Az első talán túl jól sikerült, átalussza az éjszakát az első naptól kezdve szinte, egy-két rosszabb napot leszámítva. :D, :D

Szóval csak azt akartam kérdezni, hogy még mindig törődik-e eleget a kismamákkal, illetve válaszol-e, minden esetlegesen neki kis kérdésre. Annak idején, minden hülyeséget megkérdeztem tőle.

Remélem tőled is pozitív választ kapok, mert szerencsére úgy tűnt, hogy olyan, mint 2 éve.

Minden jót Nektek!

Bogi,

üdv itt, én sem vagyok túl régi, de jól érzem magam. :)

Lina,

Angolt tanítgatok délutánonként, sajna az eredeti 3 naphoz képest mér heti 5ször. Pedig megfogadtam, hogy 2 napot teljesen szabadon hagyok magamnak, erre-arra, ezalatt a tornát is érteném. De hülye vagyok és nem tudok nemet mondani, amíg az utsó időpontom is be nem telik. Utána meg csak mérgelődök,mert a kedves diákjaim elfelejtik lemondani időben az órát, és nem tudok új programot szervezni helyettük. Szóval most, főleg, hogy babaát szeretnénk újra, ha kimennek a jelenlegi taníványim, csak akkor vállalok újakat, ha lesz 2 szabad napom. Sok a 12-es tanítványom, így ők max. májusig lesznek meg, mert a cél ugye a nyelvvizsga. Idén még viszonylag sok pontot is ér felvételin.

Irigyellek a -10 kg miatt, és kb. 21-22kg-t szedtem fel, amiből sajna, hiába szoptatok a mai napig is fent maradt 10 és ez meg sem akar mozdulni lefelé. Félek, hogyha erre terhes leszek, a végén a 90 kilót fogom ütni, ha újfent ennyit hízok. Most megpróbálok napi fél órát hulahoppozni, hogy legalább a derekamról leradírozzam a hájat, fúúj, micsoda szó.

Jó éjt mindenkinek!

Mennem kell Gergő köhécsel.

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: