Szia Timci!
Örülök, hogy épségben haza értetek és vissza. Én kerestelek, mert olvasgatás közben olvastam, még nem tagként, hogy S. Attila a dokid, róla szerettem volna infókat szerezni tőled, azaz akarok, most is. Bár közben az eseméynek felpörögtak és múlt héten már ott is ültem a rendelőjében, és szerencsére nem bántam meg. Én 2005-ben már szültem nála, egy fiúcskát és az idénre v. jövő év elejére tervezzük a folytatást.

Az első talán túl jól sikerült, átalussza az éjszakát az első naptól kezdve szinte, egy-két rosszabb napot leszámítva.

,
Szóval csak azt akartam kérdezni, hogy még mindig törődik-e eleget a kismamákkal, illetve válaszol-e, minden esetlegesen neki kis kérdésre. Annak idején, minden hülyeséget megkérdeztem tőle.
Remélem tőled is pozitív választ kapok, mert szerencsére úgy tűnt, hogy olyan, mint 2 éve.
Minden jót Nektek!
Bogi,
üdv itt, én sem vagyok túl régi, de jól érzem magam.
Lina,
Angolt tanítgatok délutánonként, sajna az eredeti 3 naphoz képest mér heti 5ször. Pedig megfogadtam, hogy 2 napot teljesen szabadon hagyok magamnak, erre-arra, ezalatt a tornát is érteném. De hülye vagyok és nem tudok nemet mondani, amíg az utsó időpontom is be nem telik. Utána meg csak mérgelődök,mert a kedves diákjaim elfelejtik lemondani időben az órát, és nem tudok új programot szervezni helyettük. Szóval most, főleg, hogy babaát szeretnénk újra, ha kimennek a jelenlegi taníványim, csak akkor vállalok újakat, ha lesz 2 szabad napom. Sok a 12-es tanítványom, így ők max. májusig lesznek meg, mert a cél ugye a nyelvvizsga. Idén még viszonylag sok pontot is ér felvételin.
Irigyellek a -10 kg miatt, és kb. 21-22kg-t szedtem fel, amiből sajna, hiába szoptatok a mai napig is fent maradt 10 és ez meg sem akar mozdulni lefelé. Félek, hogyha erre terhes leszek, a végén a 90 kilót fogom ütni, ha újfent ennyit hízok. Most megpróbálok napi fél órát hulahoppozni, hogy legalább a derekamról leradírozzam a hájat, fúúj, micsoda szó.
Jó éjt mindenkinek!
Mennem kell Gergő köhécsel.