A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ami a tesztelést illeti, egyelőre nagy mellénnyel aszondom, hogy persze akkor érdemes, mikor már nem ad fals pozitív, ill. negatív eredményt - aztán majd elmesélem, ha odakerülök, hogy én meddig bírtam.
február

Épp a punkciókor a lányokkal beszéltük,hogy a teszt néha halovány,ha látni akarod ott a csík,ha nem akarod látni,akkor nincs.Persze Mi csak csíkokat szeretnénk látni,nem? :D
Volt aki szétszedte darabjaira,mert nem látott semmit. :lol:
capuccino

Cappucino
Azt hallottam én is, hogy a BMC-seket visszahívják a 10. napon, de akkor még nem azért, hogy sikerült-e hanem valami mást néznek... hormont vagy mittudomén mit. Butaságot meg nem akarok mondani.
Dévisz meg azt hiszem három hetet javasol, mintha ezt olvastam volna itt

Február
Sejtettem, hogy nem én vagyok a H.Á.rpia, hanem a lyukas cipős!
grillázs

Cyprus nem is tudom, de az inszem napjáig biztos hogy ettem a husit.
Ági28

Capuccino
A tesztekről én is tudnék mesélni :( Anno volt hogy húsz percet ültem a klotyón és szugeráltam a pipettát hogy Színeződj el! Színeződj el!
És persze nem színeződött :(
De ez még azelőtt volt, hogy Déviszhez mentem volna
grillázs

Én mára ennyi voltam, holnap még délelőtt benézek, de aztán kéretik nekem szorítani 1kor. Szerdán szabin vagyok és otthon még nincs net a költözés miatt, de csütörtökön majd jövök.
puszi mindenkinek
cyprus

Cyprus nagyn szorítok!! :-)
Ági28

Cyprus, gondolunk rád holnap!
február

Cyprus!
Nagyon drukkolunk! És Várunk Csütörtökön a Hírekkel!
Én tuti gondolok rád holnap egykor!
grillázs

Kösziiiiii:) :)
cyprus

A Jánosban vérvétel van.Azt hiszem a HCG szintet nézik.

Cyprus-drukkolunk.Szia
capuccino

Olyan rendik vagytok! Nagyon jó lenne mindenkit személyesen is ismerni!! Na, majd előbb-utóbb. Már a mai randinknak is tökre örülök ágival+csekával. Jó poén volt a piros pulóver. Na, nehezen válok meg tőletek, pedig rohanik. puszi
cyprus

Nóczi!
Téged meg este várunk, hogy mi volt Dévisznél!
Csajok, egy kicsit én is kikapcsolok, mert eszem-iszom-dínom dánom és még szunnyantok is egyet erre a nagy traccspartira!
Késő délután jövök!
grillázs

Én is készülődöm lassan.
Huhh, ma nagyon pörögtünk!
Viszlát holnap!
f.
február

Akkor én is elköszönök! Jók legyetek!!
Ági28

Cyprus, már biztos elmentél, de ééééén is drukkolok ám!!!

Lassan indulunk B.pestre, mert van még egyéb elintéznivalónk is odafent. Este már nem hiszem, hogy visszakapcsolom a gépet, ki tudja, mikor érünk haza, de max. holnap reggel jövök és mesélek, hogy mi volt a randin! :wink:

Addig röviden összefoglalhatnátok, hogy a lyukas cipő és H.Á.rpia hogyan jönnek össze, mert asszem, egy körrel le vagyok maradva... :D

Na mentem, sziasztok!
noczi

Sziasztok Lányok !

A segítségeteket szeretném kérni. A párommal két sikertelen lombik próbálokzáson vagyunk túl. A 2. lombikom ez év jan 10 - én volt. Mi eddig nem Budapestre jártunk, de mivel az közelebb is lenne, és a párom ragaszkodik hozzá, hopgy másik orvos véleményét is meghallgassuk, most váltani szeretnénk. Nagyon sok jót hallottam a Dévai Intézetről. Tulajdonképpen ide szeretnék jelentkezni. Én most 3 hónap "kényszerpihenőn" vagyok, de gondoltam mivel biztosan itt is hosszú a várólista, időben kellene bejelentkeznem. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy nem tudja - e véletlen valaki közületek, hogy kb. mikorra lehet időpontot kapni Dévai doktor Úrhoz ? A honlapon találtam egy telefonszámot, gondolom ezen lehet bejelentkezni ugye ? Valamint hogy a bejelentkzéskor szükség van - e különböző adatokra, vagy csak meg kell mondani hogy kihez szeretnénk jelentkezni és a többi majd csak a konzultációkor ? Szóval ha valaki el tudna látni néhány jó tanáccsal, és segítséggel, hogy hogyan is zajlik a bejelentkezés menete, azt nagyon megköszönnénk.
Mindenkinek sok sikert kívánok és előre is köszönöm !

buci
buci333

Szia Buci!

Amit a honlapon találtál telefonszámot, nyugodtan hívd fel! Az esetek 90 százalékában maga Dévai doki veszi fel!
Időpontot vele tudsz egyeztetni!
Dióhéjban vázold neki a dolgot. Kérni fogja a leleteidet, megnézi és az alapján dönt, esetleg kér más vizsgálatot is - attól függően hova jártál előtte. Érdemes minél előbb felhívnod, sajna itt is - mint minden intézetben - várólista van.
grillázs

Sziasztok Lányok (ismét)!

Az, hogy ma reggel sokan voltak-e a rendelőben, kérdés volt, csak lemaradt a kérdőjel. :?
Látom nagyon nagy forgalom volt ma itt. :D Bocsánat, hogy napközben eltüntem, de hirtelen, váratlan munka támadt. :D

Grillázs
Változatlan a febr. 09. :)

Cyprus
Holnap gondolok rád, jelentkezz majd csütörtökön. :D

Noczi
Holnap remélem, hogy mesélsz majd, hogy mi volt.
l.andi

Szia L. Andi!

Már azt hittem, hogy előbb bejutottál :)

Ja, jó nagy forgalom volt (szerencsére)

Neked is már csak 4 nap és kiderül minden!
grillázs

Grillázs Szia

Igen, péntek. De annyira beparáztam, hogy addigra megjön. Amikor beszéltem vele, mondtam, hogy ezt az időpontok csak 2 nappal rakja előrébb, hogy nehogy az legyen, hogy mikuzok. Ez jan. elején volt. Azt mondta, hogy nem tud még egy nappal sem előrébb tenni, csak akkor egy hónappal hátrébb. :cry: Viszont azt mondta hogy akkor is menjünk az emberemmel.
Így most imádkozom, hogy ne jöjjön meg még péntekig.

Kép
l.andi

Úgy tudom a rákszűrés eredménye 3 hét.
Sőt, most hogy végig gondolom van valami amire többet is kell várni igaz?
l.andi

Sziasztok!

Nem mondom, ma is pörögtetek rendesen. Nekem ma délben csak annyi időm volt, hogy visszalvassalak nBenneteket...mert hajcsárkodnak felettünk:-/

Cyprus,
holnapra nagyon szorítok!!!!

Noczi,
várom a híreket:-)

Buci,
nyugodtan hívd azt a telcsiszámot, de ha lehet minnél hamarabb, hogy a "pihenőidőd" vége után ne kelljen sokáig várnod a kezdéssel.:-)

Ügy néz ki, én is megmaradok - bár még mindig köhögök. Pedig iszom rendesen a mézes teát így nem tudom, mikor fogok tudni bejelentkezni Vass dokihoz:-((((((
modrooka

Én mindent el tudtam intézni három héten belül. De én úgy tudom, hogy ma már úgy van, hogy addig nem csinálja meg a rákszűrést amíg nem csinál előtte kenetet, amire meg egy hetet kell várni. Lehet hogy rosszul tudom... de mintha nálam így lett volna...

A leleteket - ha ügyes vagy - három héten, max egy hónapon belül be tudod szerezni. Még az AIDS, hepatitisz, szifilsz vizsgálatra kellett sokat várni.

Ne parázz attól, hogy menstruálsz, fog még látni ő téged Miki közben :)
grillázs

Modrooka - nem mondod komolyan hogy ilyen betegen melózol????
Normális vagy te lány? Miért nem mész táppénzre? Előbb meggyógyulnál...
grillázs

Sziasztok! Visszatértem!! Meg ettem az esti husiadagot is! És kisütöttem a holnap délelőtti adagot is. Ja és megjártam a déli patikát, az eredmény ma 27000 FT.
Ági28

Hú Ági! Nem irigyellek!
Azt akartam kérdezni, hogy hallottam: sok gyógyszer nem kapható időnként. Dévai előre odaadja a recepteket, vagy mindig csak akkor, amikor épp szükség van rá?
grillázs

Hát sajnos csak akkor,mikor szükség van rá, de a Déli patikában álltalában van minden. Legalábbis én eddíg még mindent kaptam.
Ági28

Hú, az jó :)
Mikor megint menned te husi-vitéz?
grillázs

a kell kimaradt... :lol:
grillázs

Ági nagyokat röhög! :-) Husi vitéz!! :-)

Szerdán megyek UH_ra megint.
Ági28

Eszembe jutott az a süket a múltkorról a tv2-ről, amikor azt mondta, hogy nem szabad a természet dolgába beavatkozni!
Hát én most ezerrel beleavatkozom a természetbe!
Berepült valami dongóféle a lakásba és rovarirtóval üldözöm :)))))))))))))))))))))))))))))
grillázs

Jelentem: Brutális Kegyetlen Gyilkos vagyok!
Miután elkábítottam, megtaláltam a fotel mellett és kíméletlenül széttrancsíroztam a papucsommal!
háhááááá
:))))))))))
grillázs

feljegyzeteltem, hogy szerdán mész :)
A Wish féle táblázat azért jó, mert mellé be lehet jegyzetelgetni dolgokat - pl ki mikor megy UH-ra, mikor volt transzfer, mikor kell tesztelni, ilyenek :)
grillázs

És mindenféle hasznos infót!! Hány kiló husit fogyasztott el a stimu alatt. Ma a párom megkérdezte, hogy de egy nap elég 20 dkg husit megnni? Mikor mondtam, hogy fél és egy kiló közötti mennyiséget kell megenni elhült a vére kicsit.

TE GYILKOS!!
Ági28

Viszont én lépek, mert lassan jön a barátok közt, és a kutyukám is itt zargat, nem bírja, ha gépezek! :-) Holnap dumcsizunk!! pussz te gyilkos.
Ági28

Amikor ezt a páromnak először mondtam, elkezdett vigyorogni, hogy akkor jó napjaink lesznek. Az én drága párom ugyanis ha tehetné húst hússal enne :) Ellenben velem :)
Ja, és velem ellentétben ő akár egy kilót is simán megeszik.
Bár a múltkor egy kiló malachusi felett ő is elgondolkodott, hogy vajon menne-e neki :)
Mondtam neki, hogy nemsokára felezünk!
grillázs

Gillázs,
sajna muszály melóznom, mert akkor nem kapnak fizut az emberkék:-/
Ja és nem vagyok nomális,de ez van.... de már alakulok:-)...nem vagyok hajlandó idegeskedni azon, hogy végzek-e a melóval. A végét nem látom, de nem is érdekel. Csak az, hogy végre jól legyek.

Amúgy én is imádom a husit, de úgy a negyedik nap körül már kicsit kezdett elegem lenni. Akkor nekiálltam savanyú halat enni:-))) Oszt gyorsan visszatértem a husira:-)))
modrooka

ja.a muszáj...az muszáj...ezt em írm megjegyezi..:-(
modrooka

Sziasztok Lányok!

Tegnap este úgy döntött az internet nálunk, hogy elhagy. Így már sajnos az üzeneteimet sem tudtam elküldeni. De ma mint látható, újra itt a technika. :D
Ma délelőtt nem leszek gépközelben, de délután jelentkezem.
Kép
l.andi

Sziasztok csajok jó reggelt!! Épp eszem a husikámat!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Na, megvolt a randi! Nagyon jókedvű volt a doki, és full jó fej, ilyennek talán még nem is láttam.
Van egy pár jó hírem, és néhány rossz.

Egy jóval kezdem: az a méhszondázás nem is olyan gáz, nem fájt, csak kimondottan kellemetlen volt... De túléltem! :D

Egy rossz: a jobb petefészkem policisztás. Kérdeztem dokit, hogy ez pontosan mi fog akkor így jelenteni, azon a véleményen volt, hogy ott valszeg nem nőnek majd rendes petikék. És nagyobb a túlstimu kockázata. :?

Újabb jó hír: a szuriból semmit sem érezni Grillázs!!! Ehhez a kis mini tűhöz képest a vérvétel kész brutalitás!

És végül még egy rossz: ez a Gonal-F toll elég gáz... Az asszisztensnő a sokat emlegetett körzetimnél azt sem tudta, eszik, vagy isszák, én meg hiába hajtogattam, hogy olvassa már el, hogy mégis hogy kell beadni, ő csak úgy nekiesett. Szóval nem tudom, hogy egyáltalán beadott-e belőle, vagy háromszori adagot nyomott-e belém, komolyan, most ezen mérgelődök reggel óta... :roll: Úgy döntöttem, holnaptól a párom adja be, megnézzük szépen az interneten még egyszer a tájékoztató videóját, és lazán megcsinálja ő... már bánom, hogy nem rendes fecskendőset kértem... Ja, a Merionalt meg elkezdte rázni az asszisztensnő, mint a félőrült (hogy feloldódjon), úgy kellett rászólnom, hogy ne rázza, mert rá van írva, hogy nem szabad... :)

Még valami: doki bácsi nem említette a húst! Az elején nem kell enni, vagy csak elfelejtette?

Péntek reggel megyek UH-ra! Piros pulcsi kikészítve, ugye nem leszek egyedül?
noczi

Na, szóval ki is a gyilkos? Ennyi húst enni!!! :lol:
február

Helló-helló!!

Na gyorsan bekukk, mert délben lépek a katéteres szexre.

Örülök, hogy tegnap este már jobb kedve volt apánknak. Noczi! Ne izgulj a policisztás petefészek miatt Dévainál jó kezekben vagy, de hát ezt te is tudod. Csak egyél te is sok husit! És igen, már most is egyél!!!!!Szerintem csak elfelejtette mondani!

Szia Ági!! :) :)
Jót nevettem a husivitézen:)
cyprus

Oké Cyprus, én is így gondoltam, már reggel 4-kor húst sütöttem. Mert ugyebár aludni nem sokat aludtam az éjjel... asszem kissé izgatott voltam...

Nos...izé...akkor most mit kívánjak??? Kellemes katéteres orgazmust? Kép
noczi

[quote="noczi"]
írta:
noczi
Addig röviden összefoglalhatnátok, hogy a lyukas cipő és H.Á.rpia hogyan jönnek össze, mert asszem, egy körrel le vagyok maradva... :D

Noczi, asszem két szálon futottak az események, amik aztán rejtélyes módon valahol összefonódtak. Valahogy úgy volt, hogy miközben mi a karajtámogatás kapcsán H.Á.rpia szellemi képességeire tettünk néhány nem túl hízelgő megjegyzést, addig, asszem Capuccino szóba hozta azt a 2005-ben kijött rendeletet, aminek a lényege kb., hogy ha lombikos vagy, jogodban áll elmenni fizetés nélküli szabadságra, amire Grillázs tette azt a szintén nem túl hízelgő megjegyzést, hogy kalap kakit sem ér, mely véleményét később lyukas cipőre módosította. Capuccino időközben H.Á.rpia kapcsán nyilatkozta, hogy még ő is kerülhet hasonló cipőbe. Azt hiszem, ez okozta Grillázsnál azt a rövid brainstormingot, aminek eredménye lett a lyukascipős H.Á.rpia. Javítsatok ki, ha valami nem stimmel.

Amúgy sziasztok! Remélem, ma is kiválóan fogok szórakozni a szövegeiteken!

f.
február

Köszi Február, így már világos, úgy látszik ez nálam értelmezési nehézségeket okozott az első körben... :wink:
noczi

Erről a hárpia-cipő sztoriról én is lemaradtam, de most már értem.

Tegnap este még én is húst ettem, de ma már nem. Viszont tuti meg fogja kérdezni dévai, hogy mit reggeliztem? Ezt mindig megbeszéljük inszi közben.
cyprus

Nincs mit :)
február

Hali csajok! Bocsi, de nálunk is behalt reggel a net:) Mi több, némi áramszünet is ötvöződött mellé.

De itt vagyok.

Cyprus - és mit reggeliztél? Nagy gurmand egyébként apánk, én nem is vagyok még programban, de már egy csomószor beszéltünk kajáról. Amúgy azon már filóztam, hogy vajon mikor eszik, amikor állandóan megy hozzá valaki? Pedig nem egy Dávid-testű Dévisz-mackó!
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: