Sziasztok!
Na, megvolt a randi! Nagyon jókedvű volt a doki, és full jó fej, ilyennek talán még nem is láttam.
Van egy pár jó hírem, és néhány rossz.
Egy jóval kezdem: az a méhszondázás nem is olyan gáz, nem fájt, csak kimondottan kellemetlen volt... De túléltem!
Egy rossz: a jobb petefészkem policisztás. Kérdeztem dokit, hogy ez pontosan mi fog akkor így jelenteni, azon a véleményen volt, hogy ott valszeg nem nőnek majd rendes petikék. És nagyobb a túlstimu kockázata.
Újabb jó hír: a szuriból semmit sem érezni Grillázs!!! Ehhez a kis mini tűhöz képest a vérvétel kész brutalitás!
És végül még egy rossz: ez a Gonal-F toll elég gáz... Az asszisztensnő a sokat emlegetett körzetimnél azt sem tudta, eszik, vagy isszák, én meg hiába hajtogattam, hogy olvassa már el, hogy mégis hogy kell beadni, ő csak úgy nekiesett. Szóval nem tudom, hogy egyáltalán beadott-e belőle, vagy háromszori adagot nyomott-e belém, komolyan, most ezen mérgelődök reggel óta...

Úgy döntöttem, holnaptól a párom adja be, megnézzük szépen az interneten még egyszer a tájékoztató videóját, és lazán megcsinálja ő... már bánom, hogy nem rendes fecskendőset kértem... Ja, a Merionalt meg elkezdte rázni az asszisztensnő, mint a félőrült (hogy feloldódjon), úgy kellett rászólnom, hogy ne rázza, mert rá van írva, hogy nem szabad...
Még valami: doki bácsi nem említette a húst! Az elején nem kell enni, vagy csak elfelejtette?
Péntek reggel megyek UH-ra! Piros pulcsi kikészítve, ugye nem leszek egyedül?