Na, előkerülök szép lassan én is.
Annee! Rubofen mehet, aszonta Dokim múltkor. A tartósan 38 feletti láz nemjó Bébnek!
Cukor: én nyertem. Egyetlen cukor-terheléses vizsgálat a 25. héten. Mondom én, hogy el vagyok hanyagolva... Vérvétel eddig volt a 12. hét körül, meg az AFP. Lesz a cukor (+vérbaj (WA), mert az lemaradt múltkor - ez is milyen már, vérbaj, Bp-en, 2007-ben??? - hűje védőbanya), és többről nem tudok.
Nekem nagyim felnőttkorban, de viszonylag fiatalon lett cukorbeteg. Dokim erre. Jó, akkor nem 50g, hanem 75g glükóz. Hűha, de komolyan vette.
Tesóm terhességi-cukorbeteg gyanús volt. 1 hét diéta (=Norbi napirend) rendbehozta. Igyekszem én is odafigyelni. Sajna nehéz, amikor jön a vágy... (merthogy nekem már megjött a durva kívánós korszak).
Blur! A feszülgetés sajna normális. Tanuljuk egymást, és alakulunk. Ha nem görcsöl, ne parázz. És addig feküdj, pihenj, amíg van rá időd.... Én kezdem ezt belátni. Jól is esik, ki is kell pihenni magam, mire Főni megérkezik. És most vagy abban az időszakban, amikor valami ugrásszerű növekedés / változás megy végbe a méhedben. Feküdj, és babázzál!
Múlthéten 2 öki partim is volt. Nem hányás, csak a régen elhagyott öklendezés tért vissza. Talán a fáradtságtól, nemtom.
Mocorgás: az én drága fiam 1 hete csak lefelé tud rúgni. Úgyhogy bár nagyon jó, hogy van visszajelzés, most egy kicsit sok... Mi lesz később?
Párom házasodni akar

Mondtam idén ne, ha lehet, elég érdekesség lesz (szülés + költözés 8-9 hónaposan). Csak röhögött.
Szal asszem benőtt a feje lágya. És mindenkinek Bébről beszél....
Meg mostanában túl elfoglalt. Két dolgot mondtam neki, hogy ki mire akarja megkérni / felkérni, és mondta, hogy jaj ne, hagyjanak egy kicsit békén, nekem gyerekem fog születni!
És mondta a saját szájával, hogy szülés után 2 hétig itthon lesz velünk! Olyan boldoggá tett. Elérzékenyülök, ha rá gondolok.
Körülmetélés. Párom családja zsidó származású, de már nem tartják a vallást. Nekem eddig fel sem merült, csak most, hogy kérdeztétek. Fitymaszűkülettől én nem tartok. Tudtommal nem olyan sűrű rendellenesség, és kell hozzá hajlam.
De húzogatni csak bizonyos idő után lehet és kell, nem? Brigi? Ugye megtanítják majd a védőbanyák?
Sztem úgy jó a kuki, ahogy megszületik. De persze ez ízlés és vallás kérdése is.
Babaruha. Én nem merek. Babona. Majd május végén, mert akkor mi már a 9. hónapban leszünk, így jöhet, amikor akar.
Múltkor is hallottam egy rémtörténetet egy ismerősömről. Nem is merem nektek elmesélni. De az a fájdalom...
Huhh, inkább pokrócba csavarom az én drágámat, de nem merek ennyire előre vásárolni. Legszívesebben mindennel megvárnám a szülést. Esetleg írok kívánságlistát típusra pontosan, és Apa meg az ismerősök megveszik, ha kijöttünk.
Mamik! A mózeskosár jó az első hetekre? Fogalmam sincs, milyen a jó ágy, és mondták is, hogy eleinte az túl nagy. Gondoltam várok vele. Hülyeség?